Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 64 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

מארקרו רדף אחרי טוטודייל וטוטודייל אפשר לו לפגוע בו. ואכן הפגיעה איפשרה לו לתפוס את מארקרו ישירות בכנפו השמאלית, כדי לחזק את האחיזה טוטודייל שרט את מארקרו בגבו, מה שגרם לו לאבד מעוף ולהתרסק ברצפה בכל הכוח. מארקרו מיהר להיזדקף אך טוטודייל תפס בו בחוזקה.
    "מארקרו, ניקור!" פקד האדם המסתורי.

דילן ~

איווי ממהר לחמוק ולתקוף מימין. מריל לא התייאש והמשיך לנסות ולתקוף בבועות. לבסוף מריל זינק על זנבו ותפס גובה רב ואז תקף במתקפת בועות ופגע במהירות באיווי. זה היה כה מהיר, עד שלאיווי לא היתה אפשרות לחמוק!

ג'ייק ~

"אתה תמיד יכול ללון במרכז הפוקימונים. מרכז הפוקימונים הינו ממומן מטעם על"ה. עמותה למען המאמן. זה המפתח לחדר שלך, יש לך מרפסת. אתה מוזמן למהר לעבר חדר האוכל, ארוחת הערב עומדת להתחיל שם.
    תרגיש חופשי להשתמש בטלפונים להעברת פוקימונים והשדות והמגרשים בחוץ למען קרבות. ערב טוב לך."

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    אנג'ל ~

מארקרו רדף אחרי טוטודייל וטוטודייל אפשר לו לפגוע בו. ואכן הפגיעה אפשרה לו לתפוס את מארקרו ישירות בכנפו השמאלית, כדי לחזק את האחיזה טוטודייל שרט את מארקרו בגבו, מה שגרם לו לאבד מעוף ולהתרסק ברצפה בכל הכוח. מארקרו מיהר להיזדקף אך טוטודייל תפס בו בחוזקה.
    "טוטודייל תשתמש בשריטה בשביל לדחוף את ראשו של מארקרו לרצפה ואז תעביר את הנשיכה שלך מהכנף לצוואר בשביל למנוע ממנו את היכולת לנקר"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ג

אנדי ~

"אני לא מצליח למצוא את הפוקדור עם הפוקימון ההתחלתי שלי!" קרא הילד בעצב. "קוראים לי אנדרו ואני רק התחלתי את המסע שלי, עוד לא הספקתי אפילו לבדוק איזה פוקימון פרופסור אוק הביא לי ועכשיו אני לא מוצא את הפוקדור!"

אם אתה לא עשוק אשמח לשוחח בסקייפ
    ----

"בוא נחזור על הדרך שבאת ממנה ואולי נמצא אותו" אומר בחיוך "אל תדעג אני בטוח שאם לא נמצא הפרופסור יביא לך אחר..."

כמו תמיד. עמיטריד.

4. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג'ון ~

אתה ממשיך שמח וטוב לב לעבר יער ורידיאן. אתה נמהר להגיע לעיר ומתחיל לרוץ כדי שלא להיתקל בעיכובים.
    היער עבר כמעט בצורה חלקה כשלפתע אתה מבחין במאמן שמחייך לעברך.
    "היי!" קרא המאמן. "קוראים לי ג'ף ואני מתערב על מאה שקל שאביס אותך." לא נראה שהוא נותן לך הרבה ברירה וממהר לשלוח את הפוקימון שלו החוצה
    *זו לא התגובה שלי*

כמה זמן לוקח לפוקימונים להתאושש? כלומר אם רק עכשיו עילפתי את פידג'י האם הוא יהיה עכשיו כשיר להילחם?
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

5. משתמש מנוסה
    אנג'ל ~

מארקרו רדף אחרי טוטודייל וטוטודייל אפשר לו לפגוע בו. ואכן הפגיעה איפשרה לו לתפוס את מארקרו ישירות בכנפו השמאלית, כדי לחזק את האחיזה טוטודייל שרט את מארקרו בגבו, מה שגרם לו לאבד מעוף ולהתרסק ברצפה בכל הכוח. מארקרו מיהר להיזדקף אך טוטודייל תפס בו בחוזקה.

דילן ~

איווי ממהר לחמוק ולתקוף מימין. מריל לא התייאש והמשיך לנסות ולתקוף בבועות. לבסוף מריל זינק על זנבו ותפס גובה רב ואז תקף במתקפת בועות ופגע במהירות באיווי. זה היה כה מהיר, עד שלאיווי לא היתה אפשרות לחמוק!

ג'ייק ~

"אתה תמיד יכול ללון במרכז הפוקימונים. מרכז הפוקימונים הינו ממומן מטעם על"ה. עמותה למען המאמן. זה המפתח לחדר שלך, יש לך מרפסת. אתה מוזמן למהר לעבר חדר האוכל, ארוחת הערב עומדת להתחיל שם.
    תרגיש חופשי להשתמש בטלפונים להעברת פוקימונים והשדות והמגרשים בחוץ למען קרבות. ערב טוב לך."
    ״איווי אל תתייאש!״ אומר מיד בכדי להחדיר באיווי מוטיבציה.
    ״עכשיו תנסה להשתמש בדמעות מזויפות! ומיד איר כך דחיפה נוספת!״ אדריך את איווי בנחישות.

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

טוטודייל החטיף למארקרו שטירת לחי רצינית ושרט, מה שגרם למארקרו להכניס את הראש בתוך הרצפה. טוטודייל נעץ את שיניו בצווארו של מארקרו המעולף. המאמן המסתורי הכניס את המארקרו שלו בכוח לפוקדור ומיהר לזרוק פוקדור נוסף לאוויר. "אלקטוויר צא! אגרוף חשמלי!"

הפוקימון המוזר יוצא לעבר טוטודייל ומכה אותו באגרוף חשמלי רב עוצמה שגורם לו להתעלף מיד.
    "אף אחד לא מסיב אותי שומע ילד?! אני חזק ממך ולעולם לא תעיז לחשוב שאתה תוכל לגבור עליי. כעת לך לחדר ההתארגנות למשימה. אתה נשלח חזרה לקנטו. תתחפף."
    הוא הסתובב ונעלם. טוטודייל שכב מעולף לגמרי בזירת הקרב האפלה. מה שהותיר אותך לגמרי לבד.

אנדי ~

"אני תמיד שוכח דברים. לא מגיע לי שיהיה לי פוקימון משלי בכלל! אני לא יודע למה פרופ' אוק הכריח אותי לצאת למסע הזה בכלל! היי רגע אחד! אני יודע איפה הפוקדור!!!!" מיהר אנדרו לצעוק, הוא שלף את הפוקדור שלו מהתיק ומיהר לשים אותו בחגורה. "אני נורא מצטער על כל הצרות שגרמתי לך, להתראות!"
    הוא לא ציפה לתגובתך, הוא נכנס אל תוך העיר ורידיאן. אתה נכנס לעיר ומביט סביב. לאן תלך?

ג'ון ~

פוקימון שלא מסוגל להילחם יותר חייב להירפא. פוקימון שנלחם פעם קודמת ולא התעלף יסוגל להילחם ואני מחשיב את המנוחה כמועילה כמובן. פידג'י חייב ריפוי.

"נו, אתה הולך להוציא את הפוקימון שלך או שאתה מפחד מפרס?!"

דילן ~

איווי מתחיל לבכות ממש. מריל כמובן מפסיק את הקרב ונעצר לרגע. איווי מנצל את ההזדמנות ודוחף את מריל בכל הכוח. נראה כי מריל נפגע מאוד.
    "מריל תשתמש בקרן בועות!" קרא טרייסי עצבני. מריל זינק וקרן עוצמתית של בועות פרצה. עפה במהירות לעבר איווי.

7. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה

ג'ייק ~

"תודה רבה!" אני אומר וקד קידה קלה, ולאחר מכן ממהר אל חדר האוכל כשאני מבין שלא אכלתי משהו כל היום, וכך גם הפוקימונים שלי. לאחר ארוחת הערב אני הולך אל החדר שבו אני אמור ללון והולך לישון.

Spoiler ספוילר

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

טוטודייל החטיף למארקרו שטירת לחי רצינית ושרט, מה שגרם למארקרו להכניס את הראש בתוך הרצפה. טוטודייל נעץ את שיניו בצווארו של מארקרו המעולף. המאמן המסתורי הכניס את המארקרו שלו בכוח לפוקדור ומיהר לזרוק פוקדור נוסף לאוויר. "אלקטוויר צא! אגרוף חשמלי!"

הפוקימון המוזר יוצא לעבר טוטודייל ומכה אותו באגרוף חשמלי רב עוצמה שגורם לו להתעלף מיד.
    "אף אחד לא מסיב אותי שומע ילד?! אני חזק ממך ולעולם לא תעיז לחשוב שאתה תוכל לגבור עליי. כעת לך לחדר ההתארגנות למשימה. אתה נשלח חזרה לקנטו. תתחפף."
    הוא הסתובב ונעלם. טוטודייל שכב מעולף לגמרי בזירת הקרב האפלה. מה שהותיר אותך לגמרי לבד.
    ' זה אמור להיות חבר בארגון רשע ?' אחשוב לעצמי ואצחק מעט. מיד לאחר מכן אגש לבדוק מה עם טוטודייל ומיד אכניס אותו לפוכדור.
    אחר כך אגש לחדר ההתארגנות.

9. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

לאחר שאתה נכנס למטה שלך לנוח (היא ממש ממש נוחה) אתה שומע צרחות מהמרפסת. אתה ממהר להביט ללמטה ורואה שבמגרשי אימונים עמדה בחורה מוקפת אנשים מעט בוגרים ממנה והיא צרחה בקולי קולות. אתה מביט היטב ולא מצליח לזהות את הנערה.

אנג'ל ~

אתה ניגש לחדר ההתארגנות. האמת שתהית לעצמך מה זה, אך כשעזבת את האולם הגדול ראית שלט קטן שהיה כתוב עליו "חדר ההתראגנות". נכנסת לשם. חדר מלא לוקרים אפורים וספסלים כאילו היה זה חדר הלבשה של שחקני ביסבול. א' עמד מאחוריך וכמעט הבהיל אותך.
    "אל תתרגש ממנו. לי הוא החרים את האודיש כשניצחתי את המריפ שלו. אתה עדיין עם טוטודייל. בכל אופן, בארון האדום קיים מבחר רב של פוקדורים חלופיים שבפנים יש פוקימונים עוצמתיים שיועילו לך במשימה. מותר לך לקחת אחד הפעם. יש גם ארון מלא בגדים, בחר לך מה שתרצה, רק תשתדל שלא להיראות רשע מדי. אתה הולך למשימה חשאית ביותר. שאלות?"

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אתה ניגש לחדר ההתארגנות. האמת שתהית לעצמך מה זה, אך כשעזבת את האולם הגדול ראית שלט קטן שהיה כתוב עליו "חדר ההתראגנות". נכנסת לשם. חדר מלא לוקרים אפורים וספסלים כאילו היה זה חדר הלבשה של שחקני ביסבול. א' עמד מאחוריך וכמעט הבהיל אותך.
    "אל תתרגש ממנו. לי הוא החרים את האודיש כשניצחתי את המריפ שלו. אתה עדיין עם טוטודייל. בכל אופן, בארון האדום קיים מבחר רב של פוקדורים חלופיים שבפנים יש פוקימונים עוצמתיים שיועילו לך במשימה. מותר לך לקחת אחד הפעם. יש גם ארון מלא בגדים, בחר לך מה שתרצה, רק תשתדל שלא להיראות רשע מדי. אתה הולך למשימה חשאית ביותר. שאלות?"
    "אפשר לדעת לאן אני הולך ? בשביל להתאים את הפוקימון שאני לוקח לאזור"אומר לא'.

11. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אתה הולך לבדוק אם ברודי צמוד לתוכנית. יהיה עליך להביס אותו בקרב מכון רגיל ואז להגיד לו שאתה משלנו. לאחר שתקבל את התג כמובן. ברגע שתגיד לו את זה הוא יתקוף אותך, זו ההוראה שלו מהמנהיג שלנו. תצטרך להילחם שם בכל הכוח. ואז תיצור קשר."

12. Kibō no chi
    ג'ייק ~

לאחר שאתה נכנס למטה שלך לנוח (היא ממש ממש נוחה) אתה שומע צרחות מהמרפסת. אתה ממהר להביט ללמטה ורואה שבמגרשי אימונים עמדה בחורה מוקפת אנשים מעט בוגרים ממנה והיא צרחה בקולי קולות. אתה מביט היטב ולא מצליח לזהות את הנערה.
    'קוד אבירים מספר 1, תמיד להציל עלמה במצוקה'
    המחשבה עוברת במוחי, ובלי לבזבז יותר מדי זמן אני דופק ריצה אל מחוץ לחדר עם הפוקדורים שלי וממהר אל מגרשי האימונים. כשאני מגיע, אני מנסה לנתח במהירות את המצב.

Spoiler ספוילר

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אתה הולך לבדוק אם ברודי צמוד לתוכנית. יהיה עליך להביס אותו בקרב מכון רגיל ואז להגיד לו שאתה משלנו. לאחר שתקבל את התג כמובן. ברגע שתגיד לו את זה הוא יתקוף אותך, זו ההוראה שלו מהמנהיג שלנו. תצטרך להילחם שם בכל הכוח. ואז תיצור קשר."
    "ברור"אומר לא' ולאחר מכן אעבור להסתכל על הפוכדורים.

14. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ׳קודם הפוקימונים ואז אני׳ אחשוב ואלך למרפאה ״היי האחות ג׳וי״ אומר בנימוס ״תוכלי בבקשה לרפאות לי את הפוקימונים״ אשאל ואושיט לה את הפוקימונים שלי ״ וגם תוכלי להמליץ לי מקומות להסתובב בהם פה?״

כמו תמיד. עמיטריד.

15. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

אתה ממהר ללמטה ומביט סביב. "תתרחקו ממני!" קראה ה'עלמה'. "ילד תציל אותי הם מנסים לפגוע בי!"
    "תתרחק ואל תתערב ילד, במידה ואתה יודע מה טוב בשבילך." ענה הגבוה מבניהם. ואז הוא פשוט תפס את זרועה של הבחורה והיא צווחה בכל הכוח.

אנג'ל ~

אתה מביט בפוקדורים. כולם חתומים עם סימן מוזר בתחתית הפוקדור.
    על המדף היתה רשימה של פוקימונים. אתה מוצא את הפוקימונים שמצויים באיזור קנטו ורואה כי יש לך שלוש פוקימונים לבחירה. היה כתוב "גולם", "מגנטון" ו"דודריו".

אנדי ~

האחות ג'וי במרכז הפוקימונים חייכה אליך ולקחה את הפוקימונים שלך לריפוי. בנתיים היא הביאה לך מפתח לחדר שלך וכרטיס שהייה במרכז הפוקימונים כולל אוכל חינם. "אתה מוזמן ללכת לבקר בחנות אם אתה רוצה." אמרה האחות גוי. "מה הסיבה שיצאת למסע? מעוניין במשהו מסויים?"

עמוד 15 מתוך 64 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •