כמה אנשים יש שם?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תעזוב אותה בשקט!" אני צועק בעצבים למראה הילדה חסרת האונים.
"אמייה, צא! השתמש בזנב ברזל על הבחור הגבוה!" אני צועק בזמן שאני זורק את הכדור של אמייה, ורק ליתר ביטחון מחזיק את שני הכדורים האחרים שלי בכיס, למקרה שהדברים יעשו מכוערים יותר.
ספוילר
אנג'ל ~
אתה נוטל את הפוקדור ומתלבש ליציאה. א' הדריך אותך לעבר המטוס הפרטי שיצא בקומה העליונה. הוא הסביר לך שכדי לא לגרוש לשום חשש אתה הולך להיות מוזנק חזרה מפאלט. שם תפגוש את אוק ותראה לו 'שהכל כרגיל'. אחד האנשים השתולים שלנו אצלו במעבדה יגיש לך כרטיס Usb ואותו תצטרך להגיש לברודי. הטיסה לא ארכה מלא זמן, מה שגרם לך להניח שאתם לא הייתם חוקים מקנטו. המטוס השאיר אותך ליד המים בפאלט כשאיש שמן הביט בך בהלם מעט ואז חזר לבהות במים. ממלמל משהו על זה שהוא תקוע שם לנצח מחכה לדייט.
ג'ייק ~
אמייה יוצא מהפוקדור עם זנב כסוף מוכן להתקיף.
"אמרתי לך לא להתערב. כעת אני ושני אחיי נצתרך לעצור אותך! פינסיר בלימה!"
אמייה נחסם לחלוטין. פינסיר נראה רב עוצמה.
"תניחו לו בשקט!" קראה הבחורה "הו מתוק שלי, גיבור!"
כינוי: ritsuka kun
שם: לונדון האריס
ספרייט דמות:
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי:
רקע: נולדתי למשפחה ממוצעת, הוריי לא היו איזה אלופי על או מתאמי על. סתם הורים רגילים. אימי הייתה עקרת בית ואבי עבד במשתלה. יש לי שתי אחיות. אחת גדולה בת 22 ואחות קטנה בת 14. שתיהן גם בחורות רגילות למדי, למרות שאחותי הקטנה היא סוג של יצור מוזר. בגיל 12 היא כבר יצאה למסע ראשון עם פוקימון משלה והצליחה לעבור 7 מתוך ה 8 מכונים שיש בקנטו ואז החליטה לעבור לג'וטו לנסות שם לעבור את הליגה. משום מה תמיד אחיותיי הקניטו אותי שאני לא יוצא למסע משלי. כמובן גם אחותי הגדולה התחילה מסע, אבל פרשה באמצע. אותי אישית זה לא הכי עניין. לבסוף אחרי שראיתי את אחותי הקטנה בטלוויזיה בליגה של ג'וטו, הייתה לי צביטה בלב והתחלתי מעט לקנא בה. כאילו ילדה בת 14 עושה מה שאני לא?
שותף: לא
הערות/טענות/מענות/מרשמלו: תפסיק להתחנן!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)