לונדון ~
אתה קופץ וחומק מההתקפה, אך צריבה עזה בכתף מבהירה לך שחטפת קצת. קופינג מסתחרר וממלא את החלל בעשן דליק ולפתע מתפוצץ בעוצמה! הפיצוץ העוצמתי מעיף את כל מי שעמד באיזור וגריימר שהפך לעיסה מגוררת ומפוררת בצבע שחור הוחזר לפוקדור והזר נעלם.
"זו היתה חתיכת התקפה..." מילמל פרופ' אוק כשגופו חרוך לחלוטין. "אני ממש מצטער, אבל נראה לי שהוא כבר לא יחזור. מה אני יכול לעשות עבורך?"
קופינג המעולף חירחר משהו לא ברור...
אנג'ל ~
אתה מקיש את המילה סלוברו והמסך הפך ירוק חיוור לרגע. אז שאלה נוספת עלתה על הצג.
"חוסר תועלת יכול להפוך לסכנה ממשית, אל תסתכל בקנקן אלא למה שהוא עלול להתפתח אליו..."
שאלה נוספת הועלתה.
ג'ייק ~
אמייה זינק והסתחרר קדימה כשהזנב הבוהק הוטח בעוצמה בפניו של פינסיר. הוא עף לאחור אך ברגע של פחד הבנת דבר אחד בלבד. זנבו של אמייה היה לכוד בצבתות. במהירות פינסיר הקפיץ את אמייה ולכד את גופו בצבתות. "לפיתה!" צרח המאמן. אמייה צרח בכל הכוח אל שמי הלילה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנג'ל ~
הצג הפך ירוק שוב. שאלה נוספת שעלתה שם.
ניגון חליל אשר מרגיע אחרים, מעיר אותי. מי אני?
אנדי ~
"אם אתה נהנה כל כך לחקור, למה שלא תשתתף במחקר של פרופסור אוק? שמעתי שהוא שולח למשימות מאוד מעניינות ולאחר שמילאת עשרה משימות אתה משתתף במחקר אמיתי שמזכה אותך לתואר חוקר פוקימונים!" הציעה האחות ג'ואי והגישה לך פרוספקט.
"יש אולי מקצוע אחר שאתה מעונין בו? ליגת הפוקימונים? תחרויות סרט?"
אליס ~
באהדה ובפחד? *_*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פיצ'ו מתחמק בזכות זריזותו ומשתמש בהקסמה. בידריל המבולבל פונה ימינה ושמאלה כשהלם חשמלי היכה בו. הוא המניך עוף אך העוקצים שלו בהקו שוב, והוא התקרב במטרה לתקוף שוב!
אנג'ל ~
המחשב קפא לרגע ואז שולחן העבודה נגלה בפניך, אתה ממהר להכניס את כרטיס הusb שכבר מתוכנת להעתיק את מה שהוא צריך. זה לקח 20 שניות כשלפתע אתה שומע מישהו נכנס לעבר החדר. הוא נכנס פנימה, היה זה אחד החוקרים ממקודם.
"היי מה אתה חושב שאתה עושה?! שלא תעיז!"
ג'ייק ~
אמייה מנסה להשתחרר בעזרת זנב הברזל, אך ההתקשחות שלו והנחישות שלו עזרו לו להחזיק מעמד עד שאמייה התעלף בצבתות שלו. אתה מחזיר אותו במהירות לפוקדור ושולח את איסקנדר. הוא מביט בפינסיר במבט משועמם.
לונדון ~
פרופ' אוק מביט בך ומתחיל להזיע בכל גופו. "אני הייתי שמח להביא לך פוקימון, הבעיה היא שכבר חילקתי את כל הפוקימונים שלי למאמנים אחרים! אני לא חושב שאני יכול להביא לך את הפוקימון היחיד שנותר לי פה, הוא פשוט לא תרצה אותו!"
דילן ~
איווי משתמש באיוושת העוצמה כדי לתקוף בדחיפה שמסיימת את הקרב הזה. טרייסי ממהר להביא לך חיוך מלא שיניים ולוקח תמונה של איווי שלך. איווי כל כך שמח ומזנק לעברך מלא אנרגיות, טרייסי ממהר לרפא את איווי ושולח אותך חזרה למסע. אתה מוצא את עצמך בדרך מס' 1 שוב.
תרצה להילחם נגד מאמנים או להתקדם לעבר העיר ורידיאן?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)