Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 64 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה

לונדון ~

קופינג ממהר לציית. כפלים רבים שלו מתמלאים בחלל הקרב וכשגריימר מתבלבל ולא יודע לאן לתקוף קופינג מיהר לשלוח לעברו כדור צל שפגע בו פגיעה ישירה. לפתע גריימר ירה לעברך עוקץ רעל. המחטים הקטנים עפו היישר לעבר גופך!

'פאק' אחשוב לעצמי ואפול למטה במהירות וארים את ידי מעל ראשי "קופינג מסך עשן ואז השמדה עצמית הכי קרוב שאתה יכול!" אצעק בזעם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

"רואה?! אמרתי לך!" קרא החוקר שעמד על המדרגות, הוא זז משם מהר והלך לעבר חוקר אחר לשגע אותו, מלווה בחוקר השני שצרח אחריו "קוסמי קוסמי, אני אומר לך!"
    אתה ממהר לעלות במדרגות ובסריקה קלה מגלה חדר שינה גדול ומאוורר. אתה נכנס בקלילות פנימה ושומר על השקט. מחשב נצב ליד החלון, אתה ממהר להדליקו וסיסמא ראשונית מתבקשת. אתה מכניס את הסיסמא שהבחור שלך הביא לך ועולה בעיניך שאלה.
    "מורוד וכחול נוצר ורוד ואפור, אבל אל תשאלו אותי מה התשובה כי אני טיפש מדי כדי לענות עליה. מי אני?"
    אקליד את המילה "סלוברו"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. Kibō no chi
    ג'ייק ~

אמייה נוהם שוב בזמן שפינסיר מיהר לחבוט מתקפה מהירה. אמייה ממהר להרים זנב ברזל, פינסיר מאבד לגמרי את הכיוון והתרסק על הרצפה.
    "פינסיר תתקשח ותשתמש בנשיכת חרק!" קרא יריבך.
    "אמייה, יש לך יתרון סוגי על המתקפה הזאת! רוץ אל פינסיר והשתמש בזנב ברזל שוב, ותכוון אל הפרצוף שלו בכדי להקשות עליו להשתמש במתקפה!"

Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לונדון ~

אתה קופץ וחומק מההתקפה, אך צריבה עזה בכתף מבהירה לך שחטפת קצת. קופינג מסתחרר וממלא את החלל בעשן דליק ולפתע מתפוצץ בעוצמה! הפיצוץ העוצמתי מעיף את כל מי שעמד באיזור וגריימר שהפך לעיסה מגוררת ומפוררת בצבע שחור הוחזר לפוקדור והזר נעלם.
    "זו היתה חתיכת התקפה..." מילמל פרופ' אוק כשגופו חרוך לחלוטין. "אני ממש מצטער, אבל נראה לי שהוא כבר לא יחזור. מה אני יכול לעשות עבורך?"
    קופינג המעולף חירחר משהו לא ברור...

אנג'ל ~

אתה מקיש את המילה סלוברו והמסך הפך ירוק חיוור לרגע. אז שאלה נוספת עלתה על הצג.
    "חוסר תועלת יכול להפוך לסכנה ממשית, אל תסתכל בקנקן אלא למה שהוא עלול להתפתח אליו..."
    שאלה נוספת הועלתה.

ג'ייק ~

אמייה זינק והסתחרר קדימה כשהזנב הבוהק הוטח בעוצמה בפניו של פינסיר. הוא עף לאחור אך ברגע של פחד הבנת דבר אחד בלבד. זנבו של אמייה היה לכוד בצבתות. במהירות פינסיר הקפיץ את אמייה ולכד את גופו בצבתות. "לפיתה!" צרח המאמן. אמייה צרח בכל הכוח אל שמי הלילה.

5. אמאש'ך פלאפי ):

אנג'ל ~

אתה מקיש את המילה סלוברו והמסך הפך ירוק חיוור לרגע. אז שאלה נוספת עלתה על הצג.
    "חוסר תועלת יכול להפוך לסכנה ממשית, אל תסתכל בקנקן אלא למה שהוא עלול להתפתח אליו..."
    שאלה נוספת הועלתה.
    "מאג'יקארפ"

6. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

אנדי ~

האחות ג'וי במרכז הפוקימונים חייכה אליך ולקחה את הפוקימונים שלך לריפוי. בנתיים היא הביאה לך מפתח לחדר שלך וכרטיס שהייה במרכז הפוקימונים כולל אוכל חינם. "אתה מוזמן ללכת לבקר בחנות אם אתה רוצה." אמרה האחות גוי. "מה הסיבה שיצאת למסע? מעוניין במשהו מסויים?"

"אה..." אחשוב "אין לי סיבה מיוחדת.." אגיד בחיוך בישני "אבל אני רוצה לחקור את הפוקימונים ולחקור את העולם" אגיד בטוקף

כמו תמיד. עמיטריד.

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

פיצ'ו ממהר להמם את הפוקימון שמנסה לפגוע בפיצ'ו בעזרת העוקץ שלו. ההלם מכאיב לפוקימון אך הוא שולח את אחד העוקצים היישר לעבר פיצ'ו...

אנג'ל ~

המהלך עבד בצורה מרשימה. מארקרו אכן איבד שיווי משקל והתרסק אך עד מהרה הזדקף ופגע בטוטודייל בניקור.
    "עכשיו מארקרו השתמש במרדף פעם נוספת! אז ניקור!"
    ''אוי לא!'' אומר כמעט בצעקה ''פיצ'ו תתחמק מיד ותשתמש בהקסמה! שהוא יהיה מבולבל תתקיף שוב בניצוץ תוך כדי שאתה מקיף אותו כך שהוא לא יוכל להתחמק!'' אומר לפיצ'ו באהדה ופחד
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

הצג הפך ירוק שוב. שאלה נוספת שעלתה שם.
    ניגון חליל אשר מרגיע אחרים, מעיר אותי. מי אני?

אנדי ~

"אם אתה נהנה כל כך לחקור, למה שלא תשתתף במחקר של פרופסור אוק? שמעתי שהוא שולח למשימות מאוד מעניינות ולאחר שמילאת עשרה משימות אתה משתתף במחקר אמיתי שמזכה אותך לתואר חוקר פוקימונים!" הציעה האחות ג'ואי והגישה לך פרוספקט.
    "יש אולי מקצוע אחר שאתה מעונין בו? ליגת הפוקימונים? תחרויות סרט?"

אליס ~

באהדה ובפחד? *_*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

פיצ'ו מתחמק בזכות זריזותו ומשתמש בהקסמה. בידריל המבולבל פונה ימינה ושמאלה כשהלם חשמלי היכה בו. הוא המניך עוף אך העוקצים שלו בהקו שוב, והוא התקרב במטרה לתקוף שוב!

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

הצג הפך ירוק שוב. שאלה נוספת שעלתה שם.
    ניגון חליל אשר מרגיע אחרים, מעיר אותי. מי אני?

אנדי ~

"אם אתה נהנה כל כך לחקור, למה שלא תשתתף במחקר של פרופסור אוק? שמעתי שהוא שולח למשימות מאוד מעניינות ולאחר שמילאת עשרה משימות אתה משתתף במחקר אמיתי שמזכה אותך לתואר חוקר פוקימונים!" הציעה האחות ג'ואי והגישה לך פרוספקט.

אליס ~

באהדה ובפחד? *_*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

פיצ'ו מתחמק בזכות זריזותו ומשתמש בהקסמה. בידריל המבולבל פונה ימינה ושמאלה כשהלם חשמלי היכה בו. הוא המניך עוף אך העוקצים שלו בהקו שוב, והוא התקרב במטרה לתקוף שוב!
    "סנורלאקס"

10. Kibō no chi
    ג'ייק ~

אמייה זינק והסתחרר קדימה כשהזנב הבוהק הוטח בעוצמה בפניו של פינסיר. הוא עף לאחור אך ברגע של פחד הבנת דבר אחד בלבד. זנבו של אמייה היה לכוד בצבתות. במהירות פינסיר הקפיץ את אמייה ולכד את גופו בצבתות. "לפיתה!" צרח המאמן. אמייה צרח בכל הכוח אל שמי הלילה.
    "אמייה, תחזיק מעמד! השתמש בזנב ברזל בכדי לנסות לדחוק ממך את הצבתות!"
    אם הוא מצליח, אני מורה לו לשרוט את פינסיר במהירות. אם הוא נכשל, אני מנסה להחזיר אותו אל הפוקדור ומוציא את איסקנדר (נידורן) במקומו

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    לונדון ~

אתה קופץ וחומק מההתקפה, אך צריבה עזה בכתף מבהירה לך שחטפת קצת. קופינג מסתחרר וממלא את החלל בעשן דליק ולפתע מתפוצץ בעוצמה! הפיצוץ העוצמתי מעיף את כל מי שעמד באיזור וגריימר שהפך לעיסה מגוררת ומפוררת בצבע שחור הוחזר לפוקדור והזר נעלם.
    "זו היתה חתיכת התקפה..." מילמל פרופ' אוק כשגופו חרוך לחלוטין. "אני ממש מצטער, אבל נראה לי שהוא כבר לא יחזור. מה אני יכול לעשות עבורך?"
    קופינג המעולף חירחר משהו לא ברור...
    אשפשף מעט את כתפי החבולה "אהה" אומר "באתי לקבל פוקימון פרופסור" אומר בנימוס ואנסה להסתיר את הבושה שהחרבתי את המעבדה של הפרופסור.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    אנג'ל ~

טוטודייל החטיף למארקרו שטירת לחי רצינית ושרט, מה שגרם למארקרו להכניס את הראש בתוך הרצפה. טוטודייל נעץ את שיניו בצווארו של מארקרו המעולף. המאמן המסתורי הכניס את המארקרו שלו בכוח לפוקדור ומיהר לזרוק פוקדור נוסף לאוויר. "אלקטוויר צא! אגרוף חשמלי!"

הפוקימון המוזר יוצא לעבר טוטודייל ומכה אותו באגרוף חשמלי רב עוצמה שגורם לו להתעלף מיד.
    "אף אחד לא מסיב אותי שומע ילד?! אני חזק ממך ולעולם לא תעיז לחשוב שאתה תוכל לגבור עליי. כעת לך לחדר ההתארגנות למשימה. אתה נשלח חזרה לקנטו. תתחפף."
    הוא הסתובב ונעלם. טוטודייל שכב מעולף לגמרי בזירת הקרב האפלה. מה שהותיר אותך לגמרי לבד.

אנדי ~

"אני תמיד שוכח דברים. לא מגיע לי שיהיה לי פוקימון משלי בכלל! אני לא יודע למה פרופ' אוק הכריח אותי לצאת למסע הזה בכלל! היי רגע אחד! אני יודע איפה הפוקדור!!!!" מיהר אנדרו לצעוק, הוא שלף את הפוקדור שלו מהתיק ומיהר לשים אותו בחגורה. "אני נורא מצטער על כל הצרות שגרמתי לך, להתראות!"
    הוא לא ציפה לתגובתך, הוא נכנס אל תוך העיר ורידיאן. אתה נכנס לעיר ומביט סביב. לאן תלך?

ג'ון ~

פוקימון שלא מסוגל להילחם יותר חייב להירפא. פוקימון שנלחם פעם קודמת ולא התעלף יסוגל להילחם ואני מחשיב את המנוחה כמועילה כמובן. פידג'י חייב ריפוי.

"נו, אתה הולך להוציא את הפוקימון שלך או שאתה מפחד מפרס?!"

דילן ~

איווי מתחיל לבכות ממש. מריל כמובן מפסיק את הקרב ונעצר לרגע. איווי מנצל את ההזדמנות ודוחף את מריל בכל הכוח. נראה כי מריל נפגע מאוד.
    "מריל תשתמש בקרן בועות!" קרא טרייסי עצבני. מריל זינק וקרן עוצמתית של בועות פרצה. עפה במהירות לעבר איווי.
    ״איווי תתחמק במהירות מצד לצד מהבועות ואז תקפוץ ימינה וכשמריל יפסיק עם הבועות ויתחיל במתקפת נגד תנצל את הרגע בכדי לדחוף אותו!״ אדריך את איווי.

13. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

המחשב קפא לרגע ואז שולחן העבודה נגלה בפניך, אתה ממהר להכניס את כרטיס הusb שכבר מתוכנת להעתיק את מה שהוא צריך. זה לקח 20 שניות כשלפתע אתה שומע מישהו נכנס לעבר החדר. הוא נכנס פנימה, היה זה אחד החוקרים ממקודם.
    "היי מה אתה חושב שאתה עושה?! שלא תעיז!"

ג'ייק ~

אמייה מנסה להשתחרר בעזרת זנב הברזל, אך ההתקשחות שלו והנחישות שלו עזרו לו להחזיק מעמד עד שאמייה התעלף בצבתות שלו. אתה מחזיר אותו במהירות לפוקדור ושולח את איסקנדר. הוא מביט בפינסיר במבט משועמם.

לונדון ~

פרופ' אוק מביט בך ומתחיל להזיע בכל גופו. "אני הייתי שמח להביא לך פוקימון, הבעיה היא שכבר חילקתי את כל הפוקימונים שלי למאמנים אחרים! אני לא חושב שאני יכול להביא לך את הפוקימון היחיד שנותר לי פה, הוא פשוט לא תרצה אותו!"

דילן ~

איווי משתמש באיוושת העוצמה כדי לתקוף בדחיפה שמסיימת את הקרב הזה. טרייסי ממהר להביא לך חיוך מלא שיניים ולוקח תמונה של איווי שלך. איווי כל כך שמח ומזנק לעברך מלא אנרגיות, טרייסי ממהר לרפא את איווי ושולח אותך חזרה למסע. אתה מוצא את עצמך בדרך מס' 1 שוב.
    תרצה להילחם נגד מאמנים או להתקדם לעבר העיר ורידיאן?

14. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

אנדי ~

"תוכלי להסביר לי עוד על המחקר?" אשאל "ונראלי שאני רוצה תחרויות סרטים.." אגיד בחיוך קל

כמו תמיד. עמיטריד.

15. the bitch is back
    לונדון ~

פרופ' אוק מביט בך ומתחיל להזיע בכל גופו. "אני הייתי שמח להביא לך פוקימון, הבעיה היא שכבר חילקתי את כל הפוקימונים שלי למאמנים אחרים! אני לא חושב שאני יכול להביא לך את הפוקימון היחיד שנותר לי פה, הוא פשוט לא תרצה אותו!"
    "זה הקופינג הזה?" אשאל במעט היסוס ואצביע עליו ואז אנער את ראשי לשלילה "לא אכפת לי מה זה! רק תביא לי אותו!" אומר בנחישות.
    גיל! 3>

עמוד 18 מתוך 64 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •