Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 64 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    ג'ייק ~

אמייה מנסה להשתחרר בעזרת זנב הברזל, אך ההתקשחות שלו והנחישות שלו עזרו לו להחזיק מעמד עד שאמייה התעלף בצבתות שלו. אתה מחזיר אותו במהירות לפוקדור ושולח את איסקנדר. הוא מביט בפינסיר במבט משועמם.
    'לעאזל' אחשוב בעצבים ואנעץ מבט כועס בפינסיר. הוא אויב חזק, אסור לזלזל בו.
    "איסקנדר, השתמש במיקוד אנרגיה ואז תקוף בניקור במלוא העוצמה!"

Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~

"כל מה שעליך לעשות זה להתקשר לפרופ' אוק מהטלפון כאן בצד!" אמרה האחות ג'וי. "אם אתה מעוניין בלהיות מתאם לתחרויות סרט כדאי לך להזדרז, כי אני עומדת לסגור את ההרשמה לתחרות הסרט של אחר הצהריים ממש בעוד חצי שעה!"

לונדון ~

"קופינג שייך למאמן אחר, אני לא יכול להביא לך להתחיל את המסע איתו."
    פרופ' אוק הביט בך לכמה שניות במבט בוחן. הוא ראה את הנחישות בעיניך והסתובב ומיהר להגיש לך פוקדור. "שמע, מדובר בפוקימון בעייתי. המאמן שלו בדיוק החזיר אותו לאחר שהוא לא הצליח להתמודד איתו. הנה לך פוקדע וציוד. אם תצטרך אותי, תמיד תרים אליי טלפון. אני מקווה שתסתדר עם הפוקימון הזה שלך, שכן הוא נורא בעייתי."

ג'ייק ~

איסקנדר בהק לרגע ושיניו בהקו באור כסוף והוא זינק היישר לעבר פינסיר. פינסיר ניסה ללכוד את גופו הקטן אך זה התברר כייתרון, כשפינסיר התקשח פעם נוספת ומיהר לעשות התקפה מהירה. הוא לא הצליח לפגוע בנידורן שכן הוא זינק והשתמש במיקוד האנרגיה שלו כדי לנקר שוב. נידורן הראה מיומנות נהדרת.
    פינסיר סיים את תורו בהתקשחות.

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

"כל מה שעליך לעשות זה להתקשר לפרופ' אוק מהטלפון כאן בצד!" אמרה האחות ג'וי. "אם אתה מעוניין בלהיות מתאם לתחרויות סרט כדאי לך להזדרז, כי אני עומדת לסגור את ההרשמה לתחרות הסרט של אחר הצהריים ממש בעוד חצי שעה!"
    "מה אני צריך לעשות כדי להירשם?!" אשאל בלחץ "תוכלי להסביר לי בבקשה מה לעשות? אולי טיפים?" אשאל

כמו תמיד. עמיטריד.

4. Kibō no chi
    ג'ייק ~

איסקנדר בהק לרגע ושיניו בהקו באור כסוף והוא זינק היישר לעבר פינסיר. פינסיר ניסה ללכוד את גופו הקטן אך זה התברר כייתרון, כשפינסיר התקשח פעם נוספת ומיהר לעשות התקפה מהירה. הוא לא הצליח לפגוע בנידורן שכן הוא זינק והשתמש במיקוד האנרגיה שלו כדי לנקר שוב. נידורן הראה מיומנות נהדרת.
    פינסיר סיים את תורו בהתקשחות.
    "מעולה איסקנדר, המשך ככה!" אעודד אותו בכדי להעלות לו את המורל.
    "זנק אל עבר פינסיר והשתמש בניקור על אחת מידיו, נסה להיאחז לו ביד עם השיניים שלך ואל תרפה!"

Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    אנדי ~

"כדי להיות מתאם, כל מה שעליך לעשות זה להפגין שיתוף פעולה בינך לבין הפוקימון שלך ולהפגין מחזה מרהיב. הנה, צפה בסרטון הזה!" אומרת ג'וי ומציגה בפניך את הטאבלט שלה.
    [YOUTUBE]ZNuy0G8Xxz8[/YOUTUBE]
    "רואה את מיומנות הסקווירטל?" אמרה ג'וי. "זה הכל חלק משיתוף פעולה מרשים בין מתאם ופוקימון. אני מציעה לך להירשם! כל מה שעליך לעשות זה להציג בפני את הפוקדע שלך ואישור הממליץ שלך."

ג'ייק ~

איסקנדר מנצל את מזלו הטוב ומנקר את פינסיר בידיו. הוא מנסה להינעל על אחת הידיים שלו אך עורו הקשוח לא איפשר זאת ונידורן עף לאחור. פינסיר משתמש במתקפה מהירה ופוגע בנידורן שעף לאחור. נידורן צווח בכל הכוח וגופו בהק למספר שניות. הפוקדע שלך דיווח לך שהוא למד בעיטה כפולה בדיוק מתי שכף רגלו הונחתה במה שנראה כמו פה של פינסיר. פינסיר בולבל לרגע ונפל על הרצפה, נראה כאילו הפה שלו כאב לו מאוד, על אף ההתקשחות.

6. עמיטריד.
    אנדי ~

"כדי להיות מתאם, כל מה שעליך לעשות זה להפגין שיתוף פעולה בינך לבין הפוקימון שלך ולהפגין מחזה מרהיב. הנה, צפה בסרטון הזה!" אומרת ג'וי ומציגה בפניך את הטאבלט שלה.
    [youtube]ZNuy0G8Xxz8[/youtube]
    "רואה את מיומנות הסקווירטל?" אמרה ג'וי. "זה הכל חלק משיתוף פעולה מרשים בין מתאם ופוקימון. אני מציעה לך להירשם! כל מה שעליך לעשות זה להציג בפני את הפוקדע שלך ואישור הממליץ שלך."
    "אה... אישור ממליץ?" אשאל בבישנות "מה מה זה?"

כמו תמיד. עמיטריד.

7. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "אין מי שימליץ עליך לתחרות?" שאלה ג'וי בהפתעה מהולה בעצב. "אני לא חושבת שאוכל לרשום אותך לתחרות מבלי שמישהו ימליץ עליך, זה חייב להיות מישהו שמוכר במועצה."
    היא פנתה לטפל בפוקימונים של מישהו אחר והגישה לו מפתח לחדר. לאחר כמה דקות היא ניגשה אליך בריצה. "אני יכולה להמליץ עליך! היית רוצה שאראה מופע קטן שלך? כדי לראות אם אתה מתאים?"

8. Kibō no chi

ג'ייק ~

איסקנדר מנצל את מזלו הטוב ומנקר את פינסיר בידיו. הוא מנסה להינעל על אחת הידיים שלו אך עורו הקשוח לא איפשר זאת ונידורן עף לאחור. פינסיר משתמש במתקפה מהירה ופוגע בנידורן שעף לאחור. נידורן צווח בכל הכוח וגופו בהק למספר שניות. הפוקדע שלך דיווח לך שהוא למד בעיטה כפולה בדיוק מתי שכף רגלו הונחתה במה שנראה כמו פה של פינסיר. פינסיר בולבל לרגע ונפל על הרצפה, נראה כאילו הפה שלו כאב לו מאוד, על אף ההתקשחות.
    "עבודה מעולה איסקנדר! עכשיו השתמש שוב במיקוד אנרגיה ואז צא בבעיטה כפולה וסיים את הקרב הזה!"

Spoiler ספוילר

9. עמיטריד.
    אנדי ~
    "אין מי שימליץ עליך לתחרות?" שאלה ג'וי בהפתעה מהולה בעצב. "אני לא חושבת שאוכל לרשום אותך לתחרות מבלי שמישהו ימליץ עליך, זה חייב להיות מישהו שמוכר במועצה."
    היא פנתה לטפל בפוקימונים של מישהו אחר והגישה לו מפתח לחדר. לאחר כמה דקות היא ניגשה אליך בריצה. "אני יכולה להמליץ עליך! היית רוצה שאראה מופע קטן שלך? כדי לראות אם אתה מתאים?"
    "באמת?!" אומר בהתרגשות "אבל לא התכוננתי.." אתביש "טוב נראה מש אפשר לעשות..." אגיד בחיוך קל "בואי נצא החוצה שארה לך את המופעה" אגיד לאחות ג'וי ואצה איתה החוצה אוצי את הפוקדור של באלבזור ואלחש לו שהוא בידי "בלבזור שאתה יוצא תתגלגל באוויר ואז תשתמש בגפנים שלך ותשתמש בהם בתור רגליים ותישאר גבוהה באוויר ואז תסתובב כמה סיבובים ותך כדי תשתמש בהתקפת זרע ולסיום תקפוץ תנחת על הרצפה ותנהם אתה הנהמה החזקה ביותר שלך!" אלחש לו "צא בלבזור ותעשה מה שעכשיו אמרתי לך!" אגיד ואשחרר את בלבזור מהפוקדור

כמו תמיד. עמיטריד.

10. משתמש מנוסה
    כינוי:the rock
    שם:נייתן צ'מפיון
    ספרייט דמות:
    חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי:
    רקע:הסיפור של נייתן מתחיל בזמן מועד התחלת המסעשלו,כהרגלו קם נייתן בחמש בבוקר.
    מי יכל לחזות כי היום הזה יהיה היום הגרוע ביותר בחייו של נייתן,נייתן זוכר את הלהבות שראה שהצליח בדרך נס להתחמק מביתו,אך הוריו לא נמצאו בין ההריסות.קצת אחרי שהתעורר נייתן יצא מהבית שלו לרוץ שעה כהרגלו אך שחזר לא נשאר בית או הורים,רק פתק קטן מאביו."נייתן אני מאמין בך ותמיד האמנתי רק דבר אחד אני רוצה להגיד לך...בהצלחה במסע".נייתן רץ למעבדה עם הפתק כאשר דמעות זולגות לו.
    שותף:כן

הערות/טענות/מענות/מרשמלו:מרשמלו,לתפוס דרטיני או דרגונייר.

11. the bitch is back

לונדון ~

"קופינג שייך למאמן אחר, אני לא יכול להביא לך להתחיל את המסע איתו."
    פרופ' אוק הביט בך לכמה שניות במבט בוחן. הוא ראה את הנחישות בעיניך והסתובב ומיהר להגיש לך פוקדור. "שמע, מדובר בפוקימון בעייתי. המאמן שלו בדיוק החזיר אותו לאחר שהוא לא הצליח להתמודד איתו. הנה לך פוקדע וציוד. אם תצטרך אותי, תמיד תרים אליי טלפון. אני מקווה שתסתדר עם הפוקימון הזה שלך, שכן הוא נורא בעייתי."
    "אוקי, תודה פרופסור" אומר במעט לחץ 'פאק מה זה יכול להיות? אוניקס?!' אחשוב לעצמי בתהייה ואז אצא מביתו ואז אשחרר את הפוקימון המדובר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

איסקנדר מזנק לעבר פינסיר ובועט פעמיים לתוך הפה שלו. חלק לא מבוטל של השיניים נשבר ופינסיר התעלף.
    "אתה לא יודע למה אתה נכנס!" צרח המאמן שנלחם מולך. קורא לפינסיר לחזור. "היא שקרנית ומלוכלכת!"
    "אל תקשיב לו מלך שלי! אני כולי שלך!" ענתה בהתרסה.

אנדי ~

בלבאזור יוצא החוצה ונשען על גפניו. הוא מתקשה לכמה שניות אך נראה שהוא מצליח לא רע, הוא קיבל יותר ביטחון כששלח לאוויר זרע שנפתח ובהק באור אדום מאחוריו. הוא כיוון את פיו לקרקע ונהם בקול גדול.
    "זה דווקא יצא מרשים ביותר!" קרא ג'וי. "אני מוכרחת להגיש שיש המון לשפר, כדאי לך בכל זאת להירשם ולהתרשם מהתחרות!"

ניית'ן ~

העלילה נורא דחוסה ולא ברורה. הכל נראה כאילו נרשם בכמה שניות חפוזות. סליחה, לא עבר.

לונדון ~

אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ושולח לאויר את הפוקדור להיכרות. האמת, לא ניכר כל כך שיצא משם פוקימון כי אם שריון נטוש בחוסר תנועה ממש.

13. the bitch is back

לונדון ~

אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ושולח לאויר את הפוקדור להיכרות. האמת, לא ניכר כל כך שיצא משם פוקימון כי אם שריון נטוש בחוסר תנועה ממש.
    "איזה רמאי הזקן הזה!" אצעק ואבעט בשריון הריק בזעם. ואז אסתובב בזעם ואדפוק בדלתו של הפרופסור בזעם ואבקש הסבר לעניין הזה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. Kibō no chi
    ג'ייק ~

איסקנדר מזנק לעבר פינסיר ובועט פעמיים לתוך הפה שלו. חלק לא מבוטל של השיניים נשבר ופינסיר התעלף.
    "אתה לא יודע למה אתה נכנס!" צרח המאמן שנלחם מולך. קורא לפינסיר לחזור. "היא שקרנית ומלוכלכת!"
    "אל תקשיב לו מלך שלי! אני כולי שלך!" ענתה בהתרסה.
    "אני לא מבין מה העניין" אגיד למאמן. "אתם שלושה אנשים שנטפלים לבחורה אחת, בואו תסבירו לי בדיוק מה הולך כאן במקום סתם לתקוף ולהטיח האשמות." אבקש מהם בכדי שיבהירו לי את העניינים.

Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    לונדון ~

אתה דופק בזעם בדלת המעבדה כשפרופסור אוק מביט בך במבט מובך.
    "אמרתי לך שלא תהנה איתו." מילמל. "הוא קיים שם, רק שהוא לא ממש מעוניין לשתף פעולה. עליך לאמן אותו. אין ללי יותר מה להגיד לך בעניין!"

ג'ייק ~

"היא החברה שלי!" קרא המאמן ואחריו השניים גם אמרו שהיא החברה שלהם. "היא רימתה את כולנו וגזלה מאיתנו את הכסף שלנו וגם את התגים!"
    "לא נכון!" קראה הבחורה בכעס. "אני לעולם לא הייתי עושה דבר כזה! תטפל בהם כבר!"

עמוד 19 מתוך 64 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •