אחשוב כמה שניות ואזכר במשל של שלמה המלך, משל חכם מאוד.
"אוקיי, כל אחד טוען שזאת החברה שלו. נעשה ככה: נחצה את האישה לשלושה חלקים, וכל אחד יקבל חלק. מוסכם?"
סתם לא ):
~~~~~~
"אוקיי, וזאת עדיין לא סיבה לתקוף בחורה ככה. בשביל לברר מי אומר את האמת כאן אני אומר שנעשה חיפוש קצר" אגיד. לא יכול להיות ש3 גברים שונים טוענים את אותה הטענה ואין פה משהו חשוד. אבדוק אם יש לבחורה תיק, ארנק, משהו בכיסים וכו'.
ספוילר
לונדון ~
אתה דופק בדלת המעבדה בכל הכוח אך נראה כי פרופ' אוק לא מתכוון לפתוח לך. כדי לעצבן אותך מעט יותר, מגנמייט קטן מוציא שלט מהחלון שכתוב עליו "תרמנו בבית".
סקווירטל בנתיים כבר עזב את המקום בו הוא היה והלך לרבוץ על סלע שטוף שמש במעלה העיר פאלט, מקפיד שלא לצאת מטווח הראייה שלך.
ג'ייק ~
"אתה לא מאמין לי?!" צרחה עליך הבחורה וסטרה לך בכל כוחה. "הם מנסים לגנוב ולשדוד אותי ואתה מאמין להם? הם חבורה! ביחד!"
המאמן תפס את היד שלה בכוח וניער אותה, כשמספר אנרקים מעוצבים לגבר נפלו מכיסה. הם מיהרו לקחת כל אחד את חלקו והסתלקו מהמקום.
"עכשיו תראה מה עשית!" צרחה עליך הבחורה. "ומה אני אמורה לעשות עכשיו? עם מה אקנה ארוחת ערב?!"
היא קרסה על הרצפה ומיררה בבכי, חושפת את הברך שלה כשעליו נגלה פצע עמוק מזוהם מאוד.
ג'ייק ~
אתה יורד מהמגרש וחוזר לחדר שלך. כועס על עצמך שנפלת בפח. אתה עובר דרך האחות ג'וי שמרפאת את הפוקימונים שלך ושוקע במיטתך. לא עבר הרבה זמן עד שנרדמת. בכלל, לא הרגיש כאילו ישנת בכלל. השמש העירה אותך ומיהרת להתלבש, הצצת לרגע למגרש, הנערה כבר לא היתה שם.
פינית את החדר והחזרת לאחות ג'וי את המפתח. היא שואלת לשלומך בחיוך הקבוע ומסתובבת במהירות, עם דמעות בעיניים. קלטת מהר מאוד כי משהו אינו כשורה.
ג'ייק ~
"אני לא ממש יודעת, אבל היא נטשה את מרכז הפוקימונים לא לפני שהיא שרפה אותו ויש שאמרו לי שראו אותה מטיילת עם צוות האיזון... שזה ארגון רשע מסוכן מאוד! היא נטשה את צ'נסי שלה לטובת האפיני אכזר שמכה אותה כל הזמן.
אני משוכנעת שהיא תחת כישוף כלשהו, אבל אין לי מושג מה לעשות!!!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)