Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 64 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    לונדון ~

אתה דופק בזעם בדלת המעבדה כשפרופסור אוק מביט בך במבט מובך.
    "אמרתי לך שלא תהנה איתו." מילמל. "הוא קיים שם, רק שהוא לא ממש מעוניין לשתף פעולה. עליך לאמן אותו. אין ללי יותר מה להגיד לך בעניין!"

"לא נראה לי!" אצעק עליו "כל מה שביקשתי זה פוקימון נורמאלי! בטוח אין לך שום דבר אחר?! אפילו קאטרפי!" אתחנן בפניו "אני לא רוצה משהו שאפילו לא מתייחס שבועטים בו!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi
    ג'ייק ~

"היא החברה שלי!" קרא המאמן ואחריו השניים גם אמרו שהיא החברה שלהם. "היא רימתה את כולנו וגזלה מאיתנו את הכסף שלנו וגם את התגים!"
    "לא נכון!" קראה הבחורה בכעס. "אני לעולם לא הייתי עושה דבר כזה! תטפל בהם כבר!"
    אחשוב כמה שניות ואזכר במשל של שלמה המלך, משל חכם מאוד.
    "אוקיי, כל אחד טוען שזאת החברה שלו. נעשה ככה: נחצה את האישה לשלושה חלקים, וכל אחד יקבל חלק. מוסכם?"
    סתם לא ):
    ~~~~~~
    "אוקיי, וזאת עדיין לא סיבה לתקוף בחורה ככה. בשביל לברר מי אומר את האמת כאן אני אומר שנעשה חיפוש קצר" אגיד. לא יכול להיות ש3 גברים שונים טוענים את אותה הטענה ואין פה משהו חשוד. אבדוק אם יש לבחורה תיק, ארנק, משהו בכיסים וכו'.

Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לונדון ~

אתה דופק בדלת המעבדה בכל הכוח אך נראה כי פרופ' אוק לא מתכוון לפתוח לך. כדי לעצבן אותך מעט יותר, מגנמייט קטן מוציא שלט מהחלון שכתוב עליו "תרמנו בבית".
    סקווירטל בנתיים כבר עזב את המקום בו הוא היה והלך לרבוץ על סלע שטוף שמש במעלה העיר פאלט, מקפיד שלא לצאת מטווח הראייה שלך.

ג'ייק ~

"אתה לא מאמין לי?!" צרחה עליך הבחורה וסטרה לך בכל כוחה. "הם מנסים לגנוב ולשדוד אותי ואתה מאמין להם? הם חבורה! ביחד!"
    המאמן תפס את היד שלה בכוח וניער אותה, כשמספר אנרקים מעוצבים לגבר נפלו מכיסה. הם מיהרו לקחת כל אחד את חלקו והסתלקו מהמקום.
    "עכשיו תראה מה עשית!" צרחה עליך הבחורה. "ומה אני אמורה לעשות עכשיו? עם מה אקנה ארוחת ערב?!"
    היא קרסה על הרצפה ומיררה בבכי, חושפת את הברך שלה כשעליו נגלה פצע עמוק מזוהם מאוד.

4. Kibō no chi
    ג'ייק ~

"אתה לא מאמין לי?!" צרחה עליך הבחורה וסטרה לך בכל כוחה. "הם מנסים לגנוב ולשדוד אותי ואתה מאמין להם? הם חבורה! ביחד!"
    המאמן תפס את היד שלה בכוח וניער אותה, כשמספר אנרקים מעוצבים לגבר נפלו מכיסה. הם מיהרו לקחת כל אחד את חלקו והסתלקו מהמקום.
    "עכשיו תראה מה עשית!" צרחה עליך הבחורה. "ומה אני אמורה לעשות עכשיו? עם מה אקנה ארוחת ערב?!"
    היא קרסה על הרצפה ומיררה בבכי, חושפת את הברך שלה כשעליו נגלה פצע עמוק מזוהם מאוד.
    אלה היו ארנקים של גברים. וכמה. אין מצב שהם שלה, היא גנבת.
    'שתסדר לבד' אחשוב לעצמי בעצבים. באמת פישלתי הלילה.
    "את כבר ילדה גדולה, את תסדרי" אגיד ואעזוב את המקום בחזרה אל החדר שלי. מזוהם ככל שהפצע הזה יהיה, אין מצב שאני אתמוך בגנבים.

Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

אתה יורד מהמגרש וחוזר לחדר שלך. כועס על עצמך שנפלת בפח. אתה עובר דרך האחות ג'וי שמרפאת את הפוקימונים שלך ושוקע במיטתך. לא עבר הרבה זמן עד שנרדמת. בכלל, לא הרגיש כאילו ישנת בכלל. השמש העירה אותך ומיהרת להתלבש, הצצת לרגע למגרש, הנערה כבר לא היתה שם.
    פינית את החדר והחזרת לאחות ג'וי את המפתח. היא שואלת לשלומך בחיוך הקבוע ומסתובבת במהירות, עם דמעות בעיניים. קלטת מהר מאוד כי משהו אינו כשורה.

6. Kibō no chi
    ג'ייק ~

אתה יורד מהמגרש וחוזר לחדר שלך. כועס על עצמך שנפלת בפח. אתה עובר דרך האחות ג'וי שמרפאת את הפוקימונים שלך ושוקע במיטתך. לא עבר הרבה זמן עד שנרדמת. בכלל, לא הרגיש כאילו ישנת בכלל. השמש העירה אותך ומיהרת להתלבש, הצצת לרגע למגרש, הנערה כבר לא היתה שם.
    פינית את החדר והחזרת לאחות ג'וי את המפתח. היא שואלת לשלומך בחיוך הקבוע ומסתובבת במהירות, עם דמעות בעיניים. קלטת מהר מאוד כי משהו אינו כשורה.
    "...משהו קרה?" אשאל בהיסוס ואנסה לתפוס את מבטה של האחות ג'וי. "הכל בסדר?"

Spoiler ספוילר

7. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

"הכל בסדר..." אמרה ג'וי והחלה לבכות בלי שליטה. "אני יכולה לעשות משהו למענך? אתה יודע, תוכל לאכול פה צהריים בחינם, זה מסובסד..."

8. Kibō no chi
    ג'ייק ~

"הכל בסדר..." אמרה ג'וי והחלה לבכות בלי שליטה. "אני יכולה לעשות משהו למענך? אתה יודע, תוכל לאכול פה צהריים בחינם, זה מסובסד..."
    "אוי.." אמלמל ואתן לה חיבוק קל.
    "תספרי לי מה קרה, אני רוצה לעזור.."

Spoiler ספוילר

9. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

ג'וי מחתה דמעה ומילמלה. "אח... אחותי..."
    היא לקחה נשימה. "בת דודתי ג'וי, מהעיר ורמיליון, היא השתנתה..."

10. Kibō no chi
    ג'ייק ~

ג'וי מחתה דמעה ומילמלה. "אח... אחותי..."
    היא לקחה נשימה. "בת דודתי ג'וי, מהעיר ורמיליון, היא השתנתה..."
    "מה זאת אומרת השתנתה? למה את מתכוונת?"

Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

"תראה בעצמך!" אמרה ג'וי והחלה להתייפח שוב. היא הראתה לך תמונה.
    "היא הפכה להיות מרשעת!"

12. Kibō no chi
    ג'ייק ~

"תראה בעצמך!" אמרה ג'וי והחלה להתייפח שוב. היא הראתה לך תמונה.
    "היא הפכה להיות מרשעת!"
    "מה זאת אומרת מרושעת? תסבירי את עצמך יותר טוב"

Spoiler ספוילר

13. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

"אני לא ממש יודעת, אבל היא נטשה את מרכז הפוקימונים לא לפני שהיא שרפה אותו ויש שאמרו לי שראו אותה מטיילת עם צוות האיזון... שזה ארגון רשע מסוכן מאוד! היא נטשה את צ'נסי שלה לטובת האפיני אכזר שמכה אותה כל הזמן.
    אני משוכנעת שהיא תחת כישוף כלשהו, אבל אין לי מושג מה לעשות!!!"

14. the bitch is back
    לונדון ~

אתה דופק בדלת המעבדה בכל הכוח אך נראה כי פרופ' אוק לא מתכוון לפתוח לך. כדי לעצבן אותך מעט יותר, מגנמייט קטן מוציא שלט מהחלון שכתוב עליו "תרמנו בבית".
    סקווירטל בנתיים כבר עזב את המקום בו הוא היה והלך לרבוץ על סלע שטוף שמש במעלה העיר פאלט, מקפיד שלא לצאת מטווח הראייה שלך.
    "שמוק" אומר במירמור ואז אלך לכיוון סקווירטל "היי, שמי לונדון" אומר לו בחיוך עצוב "אני מניח שאני המאמן שלך מעכשיו"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    לונדון ~

סקווירטל מחרחר משהו בתוך השריון שלו. אתה מגלגל עיניים ובא להחזיר אותו לפוקדור, כשלפתע אישה לבושת שחורים ממהרת להרים את השריון ופשוט לחטוף את הפוקימון שלך.
    סקווירטל מוציא את הראש מהשריון ונראה מעט מודאג.

עמוד 20 מתוך 64 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •