Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 64 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    אנג'ל ~

המחשב קפא לרגע ואז שולחן העבודה נגלה בפניך, אתה ממהר להכניס את כרטיס הusb שכבר מתוכנת להעתיק את מה שהוא צריך. זה לקח 20 שניות כשלפתע אתה שומע מישהו נכנס לעבר החדר. הוא נכנס פנימה, היה זה אחד החוקרים ממקודם.
    "היי מה אתה חושב שאתה עושה?! שלא תעיז!"

ג'ייק ~

אמייה מנסה להשתחרר בעזרת זנב הברזל, אך ההתקשחות שלו והנחישות שלו עזרו לו להחזיק מעמד עד שאמייה התעלף בצבתות שלו. אתה מחזיר אותו במהירות לפוקדור ושולח את איסקנדר. הוא מביט בפינסיר במבט משועמם.

לונדון ~

פרופ' אוק מביט בך ומתחיל להזיע בכל גופו. "אני הייתי שמח להביא לך פוקימון, הבעיה היא שכבר חילקתי את כל הפוקימונים שלי למאמנים אחרים! אני לא חושב שאני יכול להביא לך את הפוקימון היחיד שנותר לי פה, הוא פשוט לא תרצה אותו!"

דילן ~

איווי משתמש באיוושת העוצמה כדי לתקוף בדחיפה שמסיימת את הקרב הזה. טרייסי ממהר להביא לך חיוך מלא שיניים ולוקח תמונה של איווי שלך. איווי כל כך שמח ומזנק לעברך מלא אנרגיות, טרייסי ממהר לרפא את איווי ושולח אותך חזרה למסע. אתה מוצא את עצמך בדרך מס' 1 שוב.
    תרצה להילחם נגד מאמנים או להתקדם לעבר העיר ורידיאן?
    ״כדאי שאמשיך לורמיליון״ אמלמל ואמשיך ללכת לכיוון העיר ורמיליון.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    "אתה יודע איפה השירותים? "אשאל את המדען " חיפשתי את השירותים ואז באת"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~

נידורן התיישב בצד והשקיף, בלבאזור המשיך להתאמן ולהאמן למשך כמה שעות, בעידודך עד שהבטת בשעון וראית כי התחרות מתחילה בעות חצי שעה. נידורן קיפץ בשמחה כשבלבאזור ביצע את המהלך שלו באופן מושלם.

דילן ~

אני אערוך בבית ואוסיף תמונות חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך במהירות לעבר העיר ורידיאן ונכנס ליער ורידיאן. לאחר שעברת בזריזות את יער ורידיאן זינק לעברך סנדשרו קטן וקיפצץ בשמחה. הוא נראה היה מוכן להילחם.

אנג'ל ~

"בגלל זה הusb שלך תקוע עמוק בתוך המחשב!?" צרח החוקר, הוא שלף פוקדור ורץ לעברך בכמעט טירוף. "מגנמייט, הלם חשמלי, לעבר המחשב!"

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

נידורן התיישב בצד והשקיף, בלבאזור המשיך להתאמן ולהאמן למשך כמה שעות, בעידודך עד שהבטת בשעון וראית כי התחרות מתחילה בעות חצי שעה. נידורן קיפץ בשמחה כשבלבאזור ביצע את המהלך שלו באופן מושלם.

ראית איזה מוסרי הייתי בתגובה הקודמת עם האחות ג'וי
    ----------

"באלבזור! כל הכבוד תותח!" אגיד לו "נידורן באלבזור בוא נלך לתחרות!" אגיד לפוקימונים "אבל בינתיים נידורן אתה יכול לנוח תחזור" אחזיר אותו לפוקדור

כמו תמיד. עמיטריד.

5. משתמש מנוסה
    .
    דילן ~

אני אערוך בבית ואוסיף תמונות חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך במהירות לעבר העיר ורידיאן ונכנס ליער ורידיאן. לאחר שעברת בזריזות את יער ורידיאן זינק לעברך סנדשרו קטן וקיפצץ בשמחה. הוא נראה היה מוכן להילחם.
    "איווי צא!" אקרא ואשחרר את איווי, "איווי תשתמש בדמעות מזויפות ואז בדחיפה מהירה!" אדריך את איווי.

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

באהדה ובפחד? *_*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

פיצ'ו מתחמק בזכות זריזותו ומשתמש בהקסמה. בידריל המבולבל פונה ימינה ושמאלה כשהלם חשמלי היכה בו. הוא המניך עוף אך העוקצים שלו בהקו שוב, והוא התקרב במטרה לתקוף שוב![/quote]

למה לא?p=
    ''אוקיי פיצ'ו! בו נסיים את זה'' אני אומר לפיצ'ו בתקווה שבידריל פצוע מספיק ושעוד מכה אחת בלבד תספיק ''אתה יודע בידריל, אתה מתחיל למצא חן בעיניי' אומר לבידריל בחיוך 'הבידריל הזה שלי' אחשוב במוחי בזמן שאצפה בבדריל. ''פיצ'ו! פעם אחת אחרונה קפוץ גבוהה כדי להתחמק ותוך כדי ניצוץ!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. Kibō no chi
    ג'ייק ~

"אני לא ממש יודעת, אבל היא נטשה את מרכז הפוקימונים לא לפני שהיא שרפה אותו ויש שאמרו לי שראו אותה מטיילת עם צוות האיזון... שזה ארגון רשע מסוכן מאוד! היא נטשה את צ'נסי שלה לטובת האפיני אכזר שמכה אותה כל הזמן.
    אני משוכנעת שהיא תחת כישוף כלשהו, אבל אין לי מושג מה לעשות!!!"
    "צוות האיזון...? אני עדיין לא מבין על מה את מדברת האחות ג'וי. תרגעי ותנסי להסביר לי מההתחלה מה בדיוק הולך כאן"

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    לונדון ~

סקווירטל מחרחר משהו בתוך השריון שלו. אתה מגלגל עיניים ובא להחזיר אותו לפוקדור, כשלפתע אישה לבושת שחורים ממהרת להרים את השריון ופשוט לחטוף את הפוקימון שלך.
    סקווירטל מוציא את הראש מהשריון ונראה מעט מודאג.
    "היי תחזרי הנה חצופה!" אצרח עליה ואתחיל לרוץ אחריה ואנסה להחזיר את סקווירטל לפוקדור שלו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    אנדי ~

אתה מחזיר את נידורן ובמטרה שלא לעייף את בלבאזור לקראת התחרות אתה מחליט להכניס אותו גם כן. (כן, אני עוזר לך טיפה... בא לך שהוא יבוא מזיע?!)
    בניין גדול שעליו היה שלט שאמר "תחרות הסרטים" העיד על המיקום המדוייק. נכנסת פנימה וקיבלת כרטיס עם מס' מאדם בעל שפם מצחיק. נכנסת לחדר ההלבשה וראית מס' תלבושות מהודרות שניתנות לבחירה. כל עוד אין לך בגדים משלך, עליך לבחור אחד מהם.
    אתה לוקח אחד מהם ומתלבש, היתה זו תלבושת ירוקה בסגנון פיטר פן. אתה מביט במסך הטלויזיה הקטן שהיה בקדמת החדר, ראו מתמודדת עם צ'ארמנדר מרקד. אתה מתאר לך שאתה יותר טוב מזה ורואה את שיקול השופטים, שני שופטים היו בעדה והאחות ג'וי שאתה מכיר דווקא הצביעה נגד, בטענה כי היא לא מעניינת מספיק.
    לאחר מכן, השופטת קוראת בשמך, הגיע תורך לעלות על הבמה! אתה ממהר להרכיב את המדבקה על הפוקדור של בלבאזור ולוקח נשימה עמוקה. לאחר מכן אתה יודע שההופעה מתחילה.

דילן ~
    אתה שולח את איווי שמתחיל לבכות מיד. סנדשרו לא משתכנע וחומק בקלילות מהדחיפה, לאחר מכן הוא מיהר לשרוט את פניו של איווי.

אליס ~
    פיצ'ו אכן מהירה מאוד וחומקת מההתקפות של בידריל בזריזות, אך בידריל סייף מעולה ולפני שפיצ'ו הספיקה לחמוק בידריל החליט לכוון כלפי מעלה, ופגע בפיצ'ו בעוצמה. הוא לו ויתר ומיהר לתקוף שוב עם העוקץ השני ופיצ'ו הזדרזה לנתר מעלה, אם כי בועות סגולות עלו ממנה, מה שהעיד על כך שהרעל חדר פנימה. פיצ'ו ממשיכה מבלי לוותר ומחליטה לתקוף בניצוץ, שפוגע באחד מכנפיו של בידריל. זה פוגע בכל הכוח בקרקע ומאבד את ההכרה. פיצ'ו לקחה נשימה עמוקה ועצמה עיניים. היא ידעה כי היא הביסה את בידריל.
    (את עדיין יכולה לתפוס אותו כמובן...)

ג'ייק ~
    ג'וי הביטה בשפתיך לרגע ולקחה נשימה עמוקה. "ישנו ארגון פשע בקנטו שנקרא צוות השוויון. הם תרים אחר סלע השוויון האגדי שמסוגל לדברים נוראיים. במטרה להצליח במשימתם הם משכנעים אנשים רבים לעזור להם בתמורה לכסף וזהב ועוד כל מיני הבטחות ואחותי, שתמיד היתה די חוצפנית, בחרה לעזוב את מעגל האחיות ג'וי. זה דבר שמעולם לא קרה בעבר, אך מלבד זה, היא פשוט בודדה שם. אני פשוט יודעת את זה.
    האירגון הבטיח לה כוח ועוצמה, בגלל שמשפחתי תמיד נהגה לדכא אותה בגלל עצם היותה שובבה גדולה, היא הביאה רק בושות למשפחה. אני רק מניחה שצוות השוויון גייס אותה על מנת להשתמש בכישוריה לרפא את הפוקימונים שלהם.
    אני יודעת שאני לא יכולה לעשות יותר מדי, אבל יש בידיי מידע סודי ביותר, אני יודעת היכן הארגון הסודי שלהם. אני אפילו יודעת כיצד להיכנס. אבל מה אני כבר יכולה לעשות? מעולם לא יעלה על דעתי שאוכל לגבור עליהם."

לונדון ~
    הנערה המשיכה לרוץ וצחקקה לעצמה ומבלי משים היא מעדה על אבן ונפלה על פניה.
    "תניח לי!" צרחה הנערה. "אני מצאתי אותו והוא שייך לי. אני לא מוותרת עליו, תמיד רציתי אחד כזה!"

10. מנהל ראשי
    אנדי ~

אתה מחזיר את נידורן ובמטרה שלא לעייף את בלבאזור לקראת התחרות אתה מחליט להכניס אותו גם כן. (כן, אני עוזר לך טיפה... בא לך שהוא יבוא מזיע?!)
    בניין גדול שעליו היה שלט שאמר "תחרות הסרטים" העיד על המיקום המדוייק. נכנסת פנימה וקיבלת כרטיס עם מס' מאדם בעל שפם מצחיק. נכנסת לחדר ההלבשה וראית מס' תלבושות מהודרות שניתנות לבחירה. כל עוד אין לך בגדים משלך, עליך לבחור אחד מהם.
    אתה לוקח אחד מהם ומתלבש, היתה זו תלבושת ירוקה בסגנון פיטר פן. אתה מביט במסך הטלויזיה הקטן שהיה בקדמת החדר, ראו מתמודדת עם צ'ארמנדר מרקד. אתה מתאר לך שאתה יותר טוב מזה ורואה את שיקול השופטים, שני שופטים היו בעדה והאחות ג'וי שאתה מכיר דווקא הצביעה נגד, בטענה כי היא לא מעניינת מספיק.
    לאחר מכן, השופטת קוראת בשמך, הגיע תורך לעלות על הבמה! אתה ממהר להרכיב את המדבקה על הפוקדור של בלבאזור ולוקח נשימה עמוקה. לאחר מכן אתה יודע שההופעה מתחילה.

דילן ~
    אתה שולח את איווי שמתחיל לבכות מיד. סנדשרו לא משתכנע וחומק בקלילות מהדחיפה, לאחר מכן הוא מיהר לשרוט את פניו של איווי.

אליס ~
    פיצ'ו אכן מהירה מאוד וחומקת מההתקפות של בידריל בזריזות, אך בידריל סייף מעולה ולפני שפיצ'ו הספיקה לחמוק בידריל החליט לכוון כלפי מעלה, ופגע בפיצ'ו בעוצמה. הוא לו ויתר ומיהר לתקוף שוב עם העוקץ השני ופיצ'ו הזדרזה לנתר מעלה, אם כי בועות סגולות עלו ממנה, מה שהעיד על כך שהרעל חדר פנימה. פיצ'ו ממשיכה מבלי לוותר ומחליטה לתקוף בניצוץ, שפוגע באחד מכנפיו של בידריל. זה פוגע בכל הכוח בקרקע ומאבד את ההכרה. פיצ'ו לקחה נשימה עמוקה ועצמה עיניים. היא ידעה כי היא הביסה את בידריל.
    (את עדיין יכולה לתפוס אותו כמובן...)

ג'ייק ~
    ג'וי הביטה בשפתיך לרגע ולקחה נשימה עמוקה. "ישנו ארגון פשע בקנטו שנקרא צוות השוויון. הם תרים אחר סלע השוויון האגדי שמסוגל לדברים נוראיים. במטרה להצליח במשימתם הם משכנעים אנשים רבים לעזור להם בתמורה לכסף וזהב ועוד כל מיני הבטחות ואחותי, שתמיד היתה די חוצפנית, בחרה לעזוב את מעגל האחיות ג'וי. זה דבר שמעולם לא קרה בעבר, אך מלבד זה, היא פשוט בודדה שם. אני פשוט יודעת את זה.
    האירגון הבטיח לה כוח ועוצמה, בגלל שמשפחתי תמיד נהגה לדכא אותה בגלל עצם היותה שובבה גדולה, היא הביאה רק בושות למשפחה. אני רק מניחה שצוות השוויון גייס אותה על מנת להשתמש בכישוריה לרפא את הפוקימונים שלהם.
    אני יודעת שאני לא יכולה לעשות יותר מדי, אבל יש בידיי מידע סודי ביותר, אני יודעת היכן הארגון הסודי שלהם. אני אפילו יודעת כיצד להיכנס. אבל מה אני כבר יכולה לעשות? מעולם לא יעלה על דעתי שאוכל לגבור עליהם."

לונדון ~
    "תניח לי!" צרחה הנערה. "אני מצאתי אותו והוא שייך לי. אני לא מוותרת עליו, תמיד רציתי אחד כזה!"

11. the bitch is back
    [QUOTE=Charmander;1430494
    לונדון ~
    "תניח לי!" צרחה הנערה. "אני מצאתי אותו והוא שייך לי. אני לא מוותרת עליו, תמיד רציתי אחד כזה!"[/QUOTE]

"sorry sister" אומר לך ואחזיר את סקווירטל לפוקדור שלו "לכי לפרופסור אם את רוצה פוקימון משלך!" אנזוף בה "אבל, אני פתוח לעסקת חליפין" אומר בחיוך זדוני.
    גיל! 3>

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

"אתה מסוגל באלבזור" אגיד לו הוא בתוך הפוקדור "צא ותנחת בנחת על הקרקע לאחר מספר שניות שבו מתחנו את הקהל ואת השופטים תבצע את השעגה הכי טובה שלך לאחר מכן קפוץ הכי גבוהה שאתה מסוגל ותשלך את הגפנים שלך בצורה יפה ואלגנתית קלפי הקרקע ותעזר בהם בתור רגלים כדי שתוכל להישאר גבוהה באוויר אכר כך תתכיל להסתובב ומתי שאתה מוכן תשחררר אלפי זרעים לכל מקום ותנסה לעשות שוב את היער היפה שיצא מהם בפעם שהתעמנו ולסיום אחרי של הנבטים גדלו תקפוץ בצורה אלגנטית תעשה סלטה באוויר ותנחת בצורה יפה על הקרקע רק תיזהר לא לגעת בנבטים ותחייך!" אגיד לו ושניה ליפני שהוא יוצא מהפוקדור אלחש לו "אתה האלוף!" ואביט כמו אב גאה בבן שלי מבצע את ההופעה הראשונה שלו

כמו תמיד. עמיטריד.

13. מנהל ראשי
    לונדון ~
    הפוקדור שלך נפתח עוד לפני שסיימת את המשפט. סקווירטל הביט בך כמה שניות והנהן בראשו.

14. the bitch is back
    לונדון ~
    הפוקדור שלך נפתח עוד לפני שסיימת את המשפט. סקווירטל הביט בך כמה שניות והנהן בראשו.
    "עכשיו, חמודה.. אני זזתי" אומר לה ואקפיץ את הפוקדור שלי סקווירטל באוויר. אחרי זה אמשיך בדרכי נחוש למצוא משהו מעניין לעשות.
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    לונדון ~

סקווירטל צוחק לעצמו ויורה לבערך מתקפת בועות. מתעצבן כי אתה לא מתייחס אליו.

עמוד 22 מתוך 64 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •