Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 64 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    דילן ~

איווי ממהר לדחוף את סנדשרו. הוא מקפץ וממשיך היישר לעבר הדחיפה השנייה וסנדשרו מתגלגל מספר פעמים בהלם. הוא פוסק ידיו לצדדים וכדור קטן כמעט בלתי נראה התגלגל סביבו. לאחר מכן הוא מיהר לנסות לשרוט את איווי שוב.

לונדון ~

סקווירטל מראה פרצוף חמוץ ויורה כמות אדירה ומרשימה של בועות לשמיים הדי להראות לך. לאחר מכן השריון שלו מתנפח בגאווה והוא מוציא לעברך לשון
    ״איווי קדימה תתחמק מהשריטות של סנדשרו! תקפוץ הצידה ותשתמש בניענוע זנב! אחר כך תדחף את סנדשרו בחוזקה!״ אדריך את איווי.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    "גולם תחסום את המתקפה" אומר ואשחרר את גולם.

תעדכן את הפוקימון
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. the bitch is back
    לונדון ~

אתה רואה התגודדות של מאמנים מתלחששים וצופים בקרב של בלבאזור שנלחם בלא פחות ולא יותר ב
    דרטיני נוגח בבלבאזור ומעלף אותו. המאמן המאוכזב מחזיר את הפוקימון לפוקדור ומסתלק בבושה. לא נראה שמישהו מעיז להילחם נגדו...
    "מה דעתך סקווירטל?" אשאל אותו ברצינות "רוצה להראות לכל האפסים פה מה אתה שווה?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~;
    תוסיף לי אותו עם המתקפות!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'ייק ~
    אתה ממהר לעזוב את מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מביטה בך בדמעות. היא קצת נפגעה ממך אך היא כמובן את חיוכה הקבוע ואיחלה לך בהצלחה. לקוח נוסף כבר העסיק אותה, מקטר בקול כי זה לא מתאים שהיא מתרכזת במאמן אחד כל כך הרבה זמן.
    אתה מתקדם לעבר העיר פיוטר ומגיע לשדה פתוח. פוקימון מביט עליך במבט מבולבל. נראה כי הוא מחפש משהו .

אנדי ~

אתה פותח את הפוקדע כדי לוודא מהן ההתקפות של נידורן. נידורן שלך משתמש בניקור וניקור, פזילה ופיקוס אנרגיה. נידורן עמד בעירנות על הזירה, מוכן לצאת לקרב, כשלזירה עלתה מאמנת צעירה ששלפה מהפוקדור שלה, פוקימון מוכר לך עד מאוד.

דילן ~

סנדשרו ניסה לשרוט את איווי אך איווי היה מהיר מדי וחמק. הוא כשכש בזנבו כשסנדשרו הנחוש שרט את פניו של איווי, אך לא נראה שזה השפיע מדי. איווי מיהר לנצל את הקרבה ודחף את סנדשרו שהתגלגל ככדור והתנגש בעץ בחוזקה. סנדשרו נראה מותש לאחר מכן.

אנג'ל ~

גולם משתחרר מהפוקדור ואתה ממהר לבדוק את הפוקדע בזמן שההלם החשמלי לא הזיז בכלל לגולם. גולם משתמש ברעידת אדמה, אגרוף דינמיט, אגרוף חשמל, דריסה (charge).
    גולם כל כך כעס, שהוא שחרר נהמה אדירה וגופו הפך לכדור, הוא מיהר לדרוס את מגנמייט המופתע והמעולף ומיהר אחר החוקר. אתה ממהר להביט על החוקר ורואה שהוא היה לגמרי מת. דם השפריץ לכל עבר. אתה מבין שאין לך הרבה זמן.

לונדון ~

"בוא נראה להם מה אתה שווה!" אתה ממהר לקדמת הקהל, כולם ממהרים לתת לך את המרחב שאתה צריך לקרב ומביטים בך. אתה ממהר לשלוף את הפוקדע ולבדוק במה סקווירטל משתמש כשדרטיני ממש נעלם מהעין שלך לשניה ובמהירות מדהימה הכה את סקווירטל.
    סקווירטל משתמש בדחיפה, פזילה ובועות.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

גולם משתחרר מהפוקדור ואתה ממהר לבדוק את הפוקדע בזמן שההלם החשמלי לא הזיז בכלל לגולם. גולם משתמש ברעידת אדמה, אגרוף דינמיט, אגרוף חשמל, דריסה (charge).
    גולם כל כך כעס, שהוא שחרר נהמה אדירה וגופו הפך לכדור, הוא מיהר לדרוס את מגנמייט המופתע והמעולף ומיהר אחר החוקר. אתה ממהר להביט על החוקר ורואה שהוא היה לגמרי מת. דם השפריץ לכל עבר. אתה מבין שאין לך הרבה זמן.
    'פאק פאק פאק'אומר לעצמי בראש ואחזור על המילים שוב ושוב מתאפק לא להקיא 'למה החרא הזה תמיד קורה לי, תתעשט אנג'ל אתה לא רוצה להיתפס על רצח'אחשוב לעצמי, אחזיר את גולם, אקח את הUSB ואברח מהמקום במהירות.

6. מנהל ראשי
    אנג׳ל ~

ירדת במדרגות בדיוק כשאנשים אחרים עלו במהירות במדרגות, פרופ׳ אוק היה נראה עצבני אך הוא הביט בך בעיניים ולחש לך ״ברח ברח ברח!״
    אתה מסתובב ויוצא מהמעבדה, מבועת ומעוניין להקיא. רצחת בנאדם.
    אתה ממהר לעבר העיר ורידיאן. רצת שעות, אתה אפילו לא יודע כמה זמן רצת. כשהגעת, נכנסת למרכז מפוקימונים. ג׳וי רפאה את הפוקימונים שלך והביטה בך בחשש גדול. ״יש לך גולם רמה שמונים ושבע... וטוטודייל התחלתי רמה 7. הכל בסדר?״

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג׳ל ~

ירדת במדרגות בדיוק כשאנשים אחרים עלו במהירות במדרגות, פרופ׳ אוק היה נראה עצבני אך הוא הביט בך בעיניים ולחש לך ״ברח ברח ברח!״
    אתה מסתובב ויוצא מהמעבדה, מבועת ומעוניין להקיא. רצחת בנאדם.
    אתה ממהר לעבר העיר ורידיאן. רצת שעות, אתה אפילו לא יודע כמה זמן רצת. כשהגעת, נכנסת למרכז מפוקימונים. ג׳וי רפאה את הפוקימונים שלך והביטה בך בחשש גדול. ״יש לך גולם רמה שמונים ושבע... וטוטודייל התחלתי רמה 7. הכל בסדר?״
    'תרגע אנג'ל פוקר פייס' אחשוב.
    "הגולם שייך לאבי'' אומר עם חיוך, "הוא הביא לי אותו להתחלה למקרים מיוחדים ".

8. the bitch is back
    לונדון ~

"בוא נראה להם מה אתה שווה!" אתה ממהר לקדמת הקהל, כולם ממהרים לתת לך את המרחב שאתה צריך לקרב ומביטים בך. אתה ממהר לשלוף את הפוקדע ולבדוק במה סקווירטל משתמש כשדרטיני ממש נעלם מהעין שלך לשניה ובמהירות מדהימה הכה את סקווירטל.
    סקווירטל משתמש בדחיפה, פזילה ובועות.
    "אוקי סקווירטל" אומר ברצינות "השתמש בפזילה ואז הכה אותו במהירות עם דחיפה" אסביר לו "בשנייה שהוא זז תשלח גם בועות לכל עבר"
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    אנג׳ל ~

בעוד אתם מדברים השוטרת ג׳ני נכנסה במהירות למרכז וחסמה את היציאה.
    ״המאמן שרצח את הופתר, ברח לורידיאן, אני מאמינה שלאחר התקיפה הוא ילך רק למקום אחד. מרכז הפוקימונים.
    דווח כי הוא גנב מידע מסווג מהמעבדה גם כן! הניתוחים מהשדה הרצח מעידים כי גולם רצח את הופתר! בבקשה שימי לב לכל מאמן חשוד שמגיע וספרי לי אודותיו!״
    ״לא ראיתי אף אחד חשוד השוטרת, אני מבטיחה לדווח כשארגיש צורך בכך. בבקשה אל תמיטי פחד על המאמנים במרכז, זה נוגד לחוק. סמכי עליי.״ אמרה ג׳וי בחביבות אך בנחישות. ג׳ני ויתרה ונעלמה.
    ״אני חושבת שאתה חייב לי הסבר אדוני.״ אמרה ג׳וי בכעס.

לונדון ~

סקווירטל מיהר לתקוף הוא פזל ובא לדחוף אך דרטיני הבזיק שוב ובמהירות מדהימה סילרר את סקווירטל. סקווירטל לא ויתר ושיחרר מתח בועות אדיר לכל עבר מה שעירב מעט את דרטיני. אך מהר מאוד דרטיני המשיך הלאה ואז תקף שוב. סקווירטל נכנס לשינה לשריון ויצא עם חיוך, נראה כי ההתקפה לא השפיע עליו.

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג׳ל ~

בעוד אתם מדברים השוטרת ג׳ני נכנסה במהירות למרכז וחסמה את היציאה.
    ״המאמן שרצח את הופתר, ברח לורידיאן, אני מאמינה שלאחר התקיפה הוא ילך רק למקום אחד. מרכז הפוקימונים.
    דווח כי הוא גנב מידע מסווג מהמעבדה גם כן! הניתוחים מהשדה הרצח מעידים כי גולם רצח את הופתר! בבקשה שימי לב לכל מאמן חשוד שמגיע וספרי לי אודותיו!״
    ״לא ראיתי אף אחד חשוד השוטרת, אני מבטיחה לדווח כשארגיש צורך בכך. בבקשה אל תמיטי פחד על המאמנים במרכז, זה נוגד לחוק. סמכי עליי.״ אמרה ג׳וי בחביבות אך בנחישות. ג׳ני ויתרה ונעלמה.
    ״אני חושבת שאתה חייב לי הסבר אדוני.״ אמרה ג׳וי בכעס.
    "אני לא חושב שזה המקום המתאים"אומר במבט מושפל.

11. the bitch is back
    לונדון ~

סקווירטל מיהר לתקוף הוא פזל ובא לדחוף אך דרטיני הבזיק שוב ובמהירות מדהימה סילרר את סקווירטל. סקווירטל לא ויתר ושיחרר מתח בועות אדיר לכל עבר מה שעירב מעט את דרטיני. אך מהר מאוד דרטיני המשיך הלאה ואז תקף שוב. סקווירטל נכנס לשינה לשריון ויצא עם חיוך, נראה כי ההתקפה לא השפיע עליו.

"כל הכבוד!" אומר בפליאה "סקווירטל היכנס שוב לתוך השריון שלך ותשלח מכל פתח מטח של בועות בכל הכוח! אחרי זה צא עם דחיפה!"
    גיל! 3>

12. מנהל ראשי
    אנג׳ל ~

ג׳וני ממהרת להכניס אותך לחדר צדדי ושקט. ״פה לא יפריעו לנו.״ אמרה בחיוך טוב לב. ״דבר.״

עומריקו ~

סקווירטל אהב את הרעיון, הוא זינק לתוך השיריון וירה מתח חזק של בועות, אך הדף הבועות סטה מהמסלול לחלוטין ו׳ סקווירטל נפל כשקדמת השריון נחתה קדימה. בנוסף לכל דרטיני הכה פעמיים בשריון אך סקווירטל נראה בסדר.

13. the bitch is back
    עומריקו ~

סקווירטל אהב את הרעיון, הוא זינק לתוך השיריון וירה מתח חזק של בועות, אך הדף הבועות סטה מהמסלול לחלוטין ו׳ סקווירטל נפל כשקדמת השריון נחתה קדימה. בנוסף לכל דרטיני הכה פעמיים בשריון אך סקווירטל נראה בסדר.

שמוק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סקווירטל תנסה שוב אבל הפעם היסתובב באוויר בזמן שאתה שולח את הבועות ואז כוון רק מהפתח האחורי כדי לצבור מהירות ולהתנגח בו" אסביר לו בדייקנות ואקווה לטוב.
    באותו זמן אשמור על ארשת רצינית ובטוחה.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג׳ל ~

ג׳וני ממהרת להכניס אותך לחדר צדדי ושקט. ״פה לא יפריעו לנו.״ אמרה בחיוך טוב לב. ״דבר.״
    אספר את כל מה שקרה באותו היום.

15. מנהל ראשי
    לונדון ~

סקווירטל מנסה שוב, הוא יורה מתח עוצמתי של בועות מהפתח של הזנב שלו ואכן עף קדימה ומפתיע את דרטיני. דרטיני עף לאחור וספג פגיעה. סקווירטל מבסוט מעצמו וקיפץ את אגרופיו, מרגיש בטוח ללחום לצידך. דרטיני צובר מהירות שוב ופוגע בסקווירטל, שזכר להיכנס לשריון שלו ולעוף לאחור.
    הקהל סביבך החל להריע לסקוירטל, מה שהשפיע עליו מאוד.

אנג'ל ~

"אני לא אסגיר אותך לג'ני." אמרה ג'וי. "אבל אתה חייב לי טובה גדולה מאוד. אני רוצה שתחלץ את אחותי הקטנה, שהושפעה וחברה לצוות השויון באמת והיא לא מרגלת של אף אחד. אני כבר שלחתי מאמן אחד בשם ג'ייק לשם, אך אני רוצה שתחבור אליו, הוא בדרכו לברודי בעיר פיוטר. אני מפחדת שהוא יחליט להשתמש באוניקס שלו שברמה גבוה מאוד, אך עם גולם כמו שלך, אני בטוחה שלא תהיה בעיה.
    אחרי שתגבור עליו, אתה תצטרך להיכנס למועדון שלהם, שהכניסה של הצוות היא מהמכון של ברודי. אני יודעת שהמשימה שלך היא להעביר לו את הusb, אבל אתה מעוניין לעזוב את הצוות בכל מקרה לא? אז למה שלא לעשות את זה בסטייל?

עמוד 24 מתוך 64 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •