Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 64 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    ג'יימי ~

מנקי ממהר לתקוף בזעם רב את גריימר, גופו של גריימר התעוות לחלוטין לנוכח השריטות ומנקי מיהר לקפוץ אל מאחורי גבו ולבעוט בכל הכוח באחוריו (אם ניתן לקרוא לזה כך ><') גריימר אט אט חזר לצורתו המקורית וחייך, לא נראה כי משהו מכל התקפה הזו השפיעה עליו בכלל. גריימר לקח נשימה עמוקה וירה קוצים קטנים בצבע סגול.
    אוק, שהספיק להגיע לזירה הזהיר כי מדובר ב'עוקץ רעל'
    "התחמק מהר מן הקוצים הסגולים, מנקי," אני אומר לו. 'אם הוא בטעות ייפגע מעוקץ הרגל, יש סיכוי שהוא יהיה מורעל...'.
    "המשך עם חמדנות, ולאחר מכן תקוף שוב במתקפת זעם!".

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לונדון ~

נראה כי הגאווה של השוטר לא נתנה לו אפשרות להקשיב לך. "העבריין מסרב לפקודה!" הוא קרא, ממשיך להצדיק את מעשיו והוא החליט להפר חוק חשוב בקרבות הפוקימונים. "צא, ארקניין!"
    "תשתמש בלהביור גם אתה! אנחנו לא ניתן לו להימלט!"

ג'יימי ~

מנקי מתגלה כאתלט וחומק בקלות מהעוקץ רעל, לאחר מכן הוא חוטף את גריימר במו ידיו ומעיף אותו, מאוכזב כי לא מצא שום דבר באמחתו. הוא התעצבן נורא ותקף שוב את גריימר, אך גריימר רק צחק לעצמו והזדקף מלא קומתו, מחבק את מנקי ולופת אותו.
    "זו לפיתה!" הכריז אוק. "תיזהר מגופו של גריימר, הוא רעיל לכשעצמו!"

3. משתמש מתקדם
    ג'יימי ~

מנקי מתגלה כאתלט וחומק בקלות מהעוקץ רעל, לאחר מכן הוא חוטף את גריימר במו ידיו ומעיף אותו, מאוכזב כי לא מצא שום דבר באמחתו. הוא התעצבן נורא ותקף שוב את גריימר, אך גריימר רק צחק לעצמו והזדקף מלא קומתו, מחבק את מנקי ולופת אותו.
    "זו לפיתה!" הכריז אוק. "תיזהר מגופו של גריימר, הוא רעיל לכשעצמו!"
    "התחמק במהירות!" אני אומר למנקי בפחד, חושש שיהפוך למורעל. "נתר מעליו עם בעיטה נמוכה, ולאחר מכן שריטות!".

4. the bitch is back
    לונדון ~

נראה כי הגאווה של השוטר לא נתנה לו אפשרות להקשיב לך. "העבריין מסרב לפקודה!" הוא קרא, ממשיך להצדיק את מעשיו והוא החליט להפר חוק חשוב בקרבות הפוקימונים. "צא, ארקניין!"
    "תשתמש בלהביור גם אתה! אנחנו לא ניתן לו להימלט!"

"צא דרטיני מהירות על!" אצעק במהירות ואשחרר אותו "תגיד לי אני נראה לך בורח יא אדיוט שכמותך!?" אצרח עליו וארים את אגרופי ואז כשהוא לא שם לב אוציא את האייפון ואסריט את כל העניין. "אני אומר לך שלא עשיתי כלום ואתה ממשיך לתקוף אותי? אולי תשאל קודם מה אני עושה פה לפני?!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    לונדון ~

בדרכך לעיר ורידיאן אתה נכנס עמוק אל תוך יער ורידיאן. אתה רואה מס' שוטרים שמחפשים אחר משהו או מישהו באמצעות פנס. הערב כבר ירד ואכן היה קשה יחסית לראות במעמקי היער כל כך בקלות. לפתע אחד מהם זינק לעברך ושלח לאוויר פוקימון, מסמן לך לעצור ומתחיל איתך קרב "אתה עצור בשם משטרת ג'ני!"

אנג'ל ~

טוטודייל חושש מעט אך מחזיר בפזילה שמספיקה כדי להסח את דעתו של אקנס והוא מצמיד את ראשו לקרקע באמצעות פיו, בוהק לרגע ואקנס מנסה להשתחרר אך ללא הועיל.
    האייפון שלך מיהר לעדכן אותך כי טוטודייל למד אקדח מים.

ג'ייק ~

הפוקימון קיפץ לעברך ורעד מפחד. הוא היה פצוע מאוד ונראה כי הוא אחרי קרב קשה עם פוקימון קרח, לפי סימני הקרח שעל גופו והחתכים העמוקים. הוא נראה מבועת.

דילן ~

אתה סוקר את טנגלה באייפון שלך, לאחר שלמדת מספיק מידע עליו אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ורידיאן. אתה נכנס לעיר ומגלה את מרכז הפוקימונים. אחות ג'וי חביבה שוחחה ארוכות עם מאמן שהצ'ארמנדר שלו נחל הפסד לסקווירטל, היא הדריכה אותו כיצד למרוח משחה על זנבו הפגוע. אתה רואה באיזו סבלנות היא מסייעת לפוקימון ואז היא ניגשת אליך ונוטלת את הפוקדור של איווי ומחייכת אליך חיוך חם.
    "שאלת את עצמך, מה היית רוצה להיות ומה תרצה לעשות במסע שלך?" שאלה האחות ג'וי בהתענינות.

אליס ~

סטינג שלף את העוקץ שבין רגליו וריחף גבוה ברעש מעצבן. הוא המשיך לרחף מעלייך ולא יצר קשר עין. פיצ'ו זינקה מאבן לאבן בשמחה ואודיש פיזם לעצמו שיר נוגה כשנכנסתם לעיר ורידיאן. מיהרת להיכנס למרכז הפוקימונים וראית את האחות ג'וי מלטפת בעדינות זנב של פוקימון שאת לא מכירה.

"המסכן הגיע לפה ממחוז רחוק רחוק והמאמן שלו החליט לנטוש אותו. הוא ישלח מחר חזרה למחוז שלו ובנתיים אני מטפלת בזנב שלו, שיש לו זיהום קשה.
    מה אני יכולה לעשות למענך?" שואלת האחות ונוטלת את הפוקדורים שלך, מרפאת את כל הפוקימונים בזה אחר זה. "חשבת מה היית רוצה לעשות בהמשך המסע? אני יכולה לייעץ לך אם את רוצה."

ג'ון ~

לאן נעלמת? דאגתי...
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה ממהר לברוח מהמקום. זה לא תיקני כמובן אבל לא אכפת לך. הפוקימונים שלך צריכים ריפוי. אתה מגיע לעיר ורידיאן ונכנס למרכז הפוקימונים והאחות ניגשת אליך בסקרנות ושואלת אותך "מה היית רוצה לעשות במסע הזה? היית רוצה עזרה בעניין?" היא כמובן מרפאת את הפוקימונים שלך.

ג'יימי ~

התקבלת! בגב להתחלה שבעמוד הראשי. זכור את הרקע שלך, אני הולך לקדם את העלילה שלך על פיו.

אנדי ~

אתה מחזיר את נידורן ועוזב את התחרות בשיאה. אתה לא נראה נרגש או עצוב והקהל מריע לך בהשתוללות. אתה יוצא לעבר מרכז הפוקימונים ומגלה שהאחות ג'וי לא שם כמובן. סייעת ממהרת לעברך ומרפאת את הפוקימונים שלך, אתה מסתובב במהירות ובנחישות לאמן את נידורן כשמאמן בן גילך בדיוק בגובה שלך מתנגש בך בטעות ומפיל את כל הפוקדורים שלו ושלך. כולם מתבלגנים יחד.
    "מה אתה חושב שאתה עושה?!" קרא בכעס המאמן הצעיר.
    "ברסרקר תזרוק את אקנס על אחד העצים באזור מיד אחרי הזריקה תשתמש באקדח מים בשביל להצמיד אותו לעץ"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. מנהל ראשי
    ג'יימי ~
    מנקי משתולל מזעם ומצליח להשתחרר מאחיזתו של גריימר, הוא ממהר להחית עליו עוד בעיטה ואז מתקפת זעם במלוא הכוח. גריימר מתחיל להתעצבן, נראה כי ההתקפה מתחילה להשפיע עליו מעט. הוא לא שמח מכך ויורה לעבר מנקי עוקץ רעל בפעם השניה.

לונדון ~
    אתה פוקד על דרטיני להשתמש במהירות על, דרטיני מבזיק לשניה ומכה בארקניין שמתעצבן מאוד ויורה להביור לעבר דרטיני שחומק בקלות ומכה בארקניין פעם נוספת, ארקניין חשף שיניים. גראולייט יורה להביור לעבר סקווירטל

אנג'ל ~
    טוטודייל יורה אקדח מים היישר לעבר אקנס המעופף. אקנס הוטח על אחד העצים והתעלף בכבדות. פיו נשאר פעור בהלם.

7. the bitch is back

לונדון ~
    אתה פוקד על דרטיני להשתמש במהירות על, דרטיני מבזיק לשניה ומכה בארקניין שמתעצבן מאוד ויורה להביור לעבר דרטיני שחומק בקלות ומכה בארקניין פעם נוספת, ארקניין חשף שיניים. גראולייט יורה להביור לעבר סקווירטל

"דרטיני! סקווירטל המשיכו עם המתקפות שלכם, אל תתנו לשוטר לפגוע בכם!" אסביר להם. "לא ענית לי אדוני השוטר בגין מה אתה תוקף אותי?" אצעק לעברו ואדאג להסתיר את האייפון שלי המסתיר את הכל אבל באותו זמן אוודע שרואים את פני השוטר.
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    לונדון ~

"כי אתה רוצח!" ענה לך השוטר. אל הזירה מיהרה שוטרת בשם ג'ני. "מה אמרת?" שאלה בכעס.
    "אמרתי שהוא הרוצח! המשיכו בלהביורים שלכם!!!"
    הפוקימונים תקפו אחד את השני בצורה שווה, היחיד שנחלש אט אט היה ארקניין.
    "אתה אומר שהמאמן הזה הוא רצח את החוקר אצל אוק?" שאלה השוטרת ג'ני, מוציאה אזיקים.

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ג'יימי ~
    מנקי משתולל מזעם ומצליח להשתחרר מאחיזתו של גריימר, הוא ממהר להחית עליו עוד בעיטה ואז מתקפת זעם במלוא הכוח. גריימר מתחיל להתעצבן, נראה כי ההתקפה מתחילה להשפיע עליו מעט. הוא לא שמח מכך ויורה לעבר מנקי עוקץ רעל בפעם השניה.

לונדון ~

אנג'ל ~
    טוטודייל יורה אקדח מים היישר לעבר אקנס המעופף. אקנס הוטח על אחד העצים והתעלף בכבדות. פיו נשאר פעור בהלם.
    אזרוק פוכדןר לעבר אקנס ואמשיך בדרכי
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

הפוקדור מתנדנד לו ואקנס נתפס. אתה ממשיך לעבר העיר פיוטר ומגיע לאזור מלא סלעים. היה זה איזור הכניסה לפיוטר, על פי המפה, כך שאתה ידעת שאתה קרוב. אתה מבחין במערה גדולה וחשוכה. הדרך פונה לשם או שתוכל להמשיך לעיר.

11. משתמש מתקדם
    ג'יימי ~
    "אני לא יודע מי אתה, איש בשחור, אבל אני אנצח אותך," אני אומר בבטחון ומחייך.
    "מנקי, קפוץ באתלטיות מעל כל עוקצי הרעל, ולאחר מכן תקוף אותו בשריטות במלוא הכוח! ומיד אחרי שאתה מסיים את ההתקפה, חסל אותו עם מתקפת זעם!".

12. מנהל ראשי
    ג׳יימי ~

מנקי חומק ואכן בזעם גדול מחסל את גריימר. גריימר חוזר לפוקדור שלו ובעליו נעלם במהירות. פרופסור אוק מגיע לכיוונך ומודה לך מקרב הלב ואז נעצר.
    ״אני יודע למה באת והתשובה היא לא. אני לא יכול להביא לך פוקימון התחלתי!״ אומר בקול קשוח.

13. מנהל ראשי
    ג׳יימי ~

מנקי חומק ואכן בזעם גדול מחסל את גריימר. גריימר חוזר לפוקדור שלו ובעליו נעלם במהירות. פרופסור אוק מגיע לכיוונך ומודה לך מקרב הלב ואז נעצר.
    ״אני יודע למה באת והתשובה היא לא. אני לא יכול להביא לך פוקימון התחלתי!״ אומר בקול קשוח.

14. the bitch is back
    לונדון ~

"כי אתה רוצח!" ענה לך השוטר. אל הזירה מיהרה שוטרת בשם ג'ני. "מה אמרת?" שאלה בכעס.
    "אמרתי שהוא הרוצח! המשיכו בלהביורים שלכם!!!"
    הפוקימונים תקפו אחד את השני בצורה שווה, היחיד שנחלש אט אט היה ארקניין.
    "אתה אומר שהמאמן הזה הוא רצח את החוקר אצל אוק?" שאלה השוטרת ג'ני, מוציאה אזיקים.

"איזה חוקר?" אשאל בפליאה "השוטרת ג'ני אני לא עשיתי כלום! הוא פשוט התנפל עליי והתחיל לתקוף אותי" אסביר לה ואז אראה לה את הסירטון של השוטר "תגרמי לו לעצור!"
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    לונדון ~
    ״רוג׳ר, מה לעזאזל קורה פה?״ צרחה עליו ג׳וני ״חדל להיות טיפש זה מביך.״
    שני הפוקימונים שלו הפסיקו באחד למשמע קולה ומיהרו לעמוד לצידה.
    ״אנו מצטערים על הטעות, כפיצוי אני מתכוונת לבקש ממך טובה.״

עמוד 28 מתוך 64 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •