Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 64 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לונדון ~
    ״רוג׳ר, מה לעזאזל קורה פה?״ צרחה עליו ג׳וני ״חדל להיות טיפש זה מביך.״
    שני הפוקימונים שלו הפסיקו באחד למשמע קולה ומיהרו לעמוד לצידה.
    ״אנו מצטערים על הטעות, כפיצוי אני מתכוונת לבקש ממך טובה.״

2. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    ג׳יימי ~

מנקי חומק ואכן בזעם גדול מחסל את גריימר. גריימר חוזר לפוקדור שלו ובעליו נעלם במהירות. פרופסור אוק מגיע לכיוונך ומודה לך מקרב הלב ואז נעצר.
    ״אני יודע למה באת והתשובה היא לא. אני לא יכול להביא לך פוקימון התחלתי!״ אומר בקול קשוח.
    "מה, למה?" אני אומר באכזבה. "אני רוצה להתחיל את מסע הפוקימונים שלי... אין איזשהו פוקימון שתוכל להביא לי כדי שאוכל להתחיל את המסע?".

3. the bitch is back
    לונדון ~
    ״רוג׳ר, מה לעזאזל קורה פה?״ צרחה עליו ג׳וני ״חדל להיות טיפש זה מביך.״
    שני הפוקימונים שלו הפסיקו באחד למשמע קולה ומיהרו לעמוד לצידה.
    ״אנו מצטערים על הטעות, כפיצוי אני מתכוונת לבקש ממך טובה.״

"לאא כפיצוי, אני רוצה שהשוטר הזה יפוטר לאלתר מכוחות המשטרה ופרס כרצוני. אחרי זה נדבר על טובה שלי בשבילך" אומר ברצינות ואשלב את ידי ואסתכל בה ברצינות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    לונדון ~

״קצת התנפחת, מה אתה מיילל כמו ילדה, סך הכל קרב קטן, לא קרה לך שום דבר. אני מעוניינת לפצות אותך, אם אתה לא מעוניין תגיד לי עכשיו. רוג׳ר הוא אחי הקטן והוא רק מתלמד, אין שום סיבה לפטר אותו.״ צחקה ג׳ני. ״לא ידעתי שהבחור שתפס דרטיני על תחילת המסע שלו הוא גם פחדן ובכיין!״ הוכיחה אותך באצבעה עטופת כפפה לבנה. ״חשבתי שאתה טיפה יותר מוכשר מזה. בכל מקרה רוג׳ר, אני זזה. יש לי פה גרולייט קטן שבדיוק בקע מהביצה וצריך מאמן, אם תרגיע את הפוץ הזה אולי הוא יהיה מאמן ראוי.״ אמרה והסתלקה מהאיסור, מביאה לרוג׳ר את הפוקדור.
    ״אתה בטוח שאתה לא רוצה את זה?״ שאל רוג׳ר ״יש לי מה לעשות עם זה אם לא....״

5. מנהל ראשי
    לונדון ~

״קצת התנפחת, מה אתה מיילל כמו ילדה, סך הכל קרב קטן, לא קרה לך שום דבר. אני מעוניינת לפצות אותך, אם אתה לא מעוניין תגיד לי עכשיו. רוג׳ר הוא אחי הקטן והוא רק מתלמד, אין שום סיבה לפטר אותו.״ צחקה ג׳ני. ״לא ידעתי שהבחור שתפס דרטיני על תחילת המסע שלו הוא גם פחדן ובכיין!״ הוכיחה אותך באצבעה עטופת כפפה לבנה. ״חשבתי שאתה טיפה יותר מוכשר מזה. בכל מקרה רוג׳ר, אני זזה. יש לי פה גרולייט קטן שבדיוק בקע מהביצה וצריך מאמן, אם תרגיע את הפוץ הזה אולי הוא יהיה מאמן ראוי.״ אמרה והסתלקה מהאיסור, מביאה לרוג׳ר את הפוקדור.

6. the bitch is back
    לונדון ~

אקח ממנו את הפוקדור מהידים "אתה יכול לדחוף משהו לתחת שלך! אותו דבר גם לאחותך כי רואים אחרי הכל שהיא לא קיבלה משהו כבר הרבה מאוד זמן" אומר לו בבוז ואז אחזיר את הפוקימונים שלי ואלך משם "פעם הבאה שאתה מתקרב אליי אני מפרסם את הסירטון הזה שכולם יראו עד כמה אתה אדיוט"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Creep צפה בהודעה
    "מה, למה?" אני אומר באכזבה. "אני רוצה להתחיל את מסע הפוקימונים שלי... אין איזשהו פוקימון שתוכל להביא לי כדי שאוכל להתחיל את המסע?".
    ...

8. Kibō no chi

ג'ייק ~

הפוקימון קיפץ לעברך ורעד מפחד. הוא היה פצוע מאוד ונראה כי הוא אחרי קרב קשה עם פוקימון קרח, לפי סימני הקרח שעל גופו והחתכים העמוקים. הוא נראה מבועת.
    אני מזועזע למראה הפוליוואג הפצוע, ואז עולה במוחי רעיון. הפוקדור שהאחות ג'וי נתנה לי בטח מכיל צ'אנסי. אני מוציא את הפוקימון מהכדור בתקווה שמדובר בצ'אנסי. אם כן, אני מסביר לה שהאחות ג'וי שלחה אותי להחזיר אותה אל המאמנת שלה ומבקש ממנה לטפל בפוליוואג. אם לא מדובר בצ'אנסי, אני מחזיר את הפוקימון מהר לפוקדור, מרים את פוילוואג בידי ומתחיל לרוץ לכיוון מרכז הפוקימונים הכי קרוב שנמצא.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    לונדון ~

בדרכך לעיר ורידיאן אתה נכנס עמוק אל תוך יער ורידיאן. אתה רואה מס' שוטרים שמחפשים אחר משהו או מישהו באמצעות פנס. הערב כבר ירד ואכן היה קשה יחסית לראות במעמקי היער כל כך בקלות. לפתע אחד מהם זינק לעברך ושלח לאוויר פוקימון, מסמן לך לעצור ומתחיל איתך קרב "אתה עצור בשם משטרת ג'ני!"

אנג'ל ~

טוטודייל חושש מעט אך מחזיר בפזילה שמספיקה כדי להסח את דעתו של אקנס והוא מצמיד את ראשו לקרקע באמצעות פיו, בוהק לרגע ואקנס מנסה להשתחרר אך ללא הועיל.
    האייפון שלך מיהר לעדכן אותך כי טוטודייל למד אקדח מים.

ג'ייק ~

הפוקימון קיפץ לעברך ורעד מפחד. הוא היה פצוע מאוד ונראה כי הוא אחרי קרב קשה עם פוקימון קרח, לפי סימני הקרח שעל גופו והחתכים העמוקים. הוא נראה מבועת.

דילן ~

אתה סוקר את טנגלה באייפון שלך, לאחר שלמדת מספיק מידע עליו אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ורידיאן. אתה נכנס לעיר ומגלה את מרכז הפוקימונים. אחות ג'וי חביבה שוחחה ארוכות עם מאמן שהצ'ארמנדר שלו נחל הפסד לסקווירטל, היא הדריכה אותו כיצד למרוח משחה על זנבו הפגוע. אתה רואה באיזו סבלנות היא מסייעת לפוקימון ואז היא ניגשת אליך ונוטלת את הפוקדור של איווי ומחייכת אליך חיוך חם.
    "שאלת את עצמך, מה היית רוצה להיות ומה תרצה לעשות במסע שלך?" שאלה האחות ג'וי בהתענינות.

אליס ~

סטינג שלף את העוקץ שבין רגליו וריחף גבוה ברעש מעצבן. הוא המשיך לרחף מעלייך ולא יצר קשר עין. פיצ'ו זינקה מאבן לאבן בשמחה ואודיש פיזם לעצמו שיר נוגה כשנכנסתם לעיר ורידיאן. מיהרת להיכנס למרכז הפוקימונים וראית את האחות ג'וי מלטפת בעדינות זנב של פוקימון שאת לא מכירה.

"המסכן הגיע לפה ממחוז רחוק רחוק והמאמן שלו החליט לנטוש אותו. הוא ישלח מחר חזרה למחוז שלו ובנתיים אני מטפלת בזנב שלו, שיש לו זיהום קשה.
    מה אני יכולה לעשות למענך?" שואלת האחות ונוטלת את הפוקדורים שלך, מרפאת את כל הפוקימונים בזה אחר זה. "חשבת מה היית רוצה לעשות בהמשך המסע? אני יכולה לייעץ לך אם את רוצה."

ג'ון ~

לאן נעלמת? דאגתי...
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה ממהר לברוח מהמקום. זה לא תיקני כמובן אבל לא אכפת לך. הפוקימונים שלך צריכים ריפוי. אתה מגיע לעיר ורידיאן ונכנס למרכז הפוקימונים והאחות ניגשת אליך בסקרנות ושואלת אותך "מה היית רוצה לעשות במסע הזה? היית רוצה עזרה בעניין?" היא כמובן מרפאת את הפוקימונים שלך.

ג'יימי ~

התקבלת! בגב להתחלה שבעמוד הראשי. זכור את הרקע שלך, אני הולך לקדם את העלילה שלך על פיו.

אנדי ~

אתה מחזיר את נידורן ועוזב את התחרות בשיאה. אתה לא נראה נרגש או עצוב והקהל מריע לך בהשתוללות. אתה יוצא לעבר מרכז הפוקימונים ומגלה שהאחות ג'וי לא שם כמובן. סייעת ממהרת לעברך ומרפאת את הפוקימונים שלך, אתה מסתובב במהירות ובנחישות לאמן את נידורן כשמאמן בן גילך בדיוק בגובה שלך מתנגש בך בטעות ומפיל את כל הפוקדורים שלו ושלך. כולם מתבלגנים יחד.
    "מה אתה חושב שאתה עושה?!" קרא בכעס המאמן הצעיר.
    ״אני רוצה להיות המאמן הטוב ביותר בקנטו!״ אומר לה בקריצה, ״תוכלי לספר לי על המכון הראשון? והאם את מכירה מקום לתפיסת פוקימונים מיוחדים?״ אשאל אותה בהתעניינות

10. מנהל ראשי
    לונדון ~

אתה חוטף את גראולייט מידיו של רוג'ר שמתנצל בפניך שוב, מפחד להרגיז אותך יותר מדי. אתה מסתובב בזעם ומתרחק ממנו בעודך מגיע לעיר ורידיאן. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי מחייכת לעברך ברוגע ושואל לשלומך.
    "תגיד, חשבת מה ייעודך במסע? מה היית רוצה להיות?" שאלה בנימוס. "בימינו יש מגוון מטרת למאמנים היוצאים למסע פוקימונים, אי פעם שאלת את עצמך מה אתה מעוניין לעשות? אני מוכנה לייעץ בשמחה!"

ג'יימי ~

"תקשיב אדון מרטין, כמו שאמרתי לכל האחים שלך, אתם מאמנים מוכשרים, אבל אין ביכולתי להביא לך פוקימון וציוד ללא תשלום! זה ציוד יקר נורא והפוקימונים כולם שמורים למאמנים שהוריהם שילמו את האגרה. אין לי אפשרות לעזור, שלום ולהתראות!" הרים פרופ' אוק מעט את קולו, מנסה לשכנע את עצמו כי זה הדבר הנכון לעשות.

ג'ייק ~

אתה שולח את הפוקמון החוצה ומגלה אתה מנסה את מזלך ומבקש ממנה להשתמש בריפוי אך היא מביטה בך בבילבול ויוצרת פעמון קטן שמצלצל ופניו הסגלגלות של פוליוורל נראות טיפה יותר טוב. הוא כבר לא מורעל אך הוא כמעט מעולף. אתה ממהר לעבר מרכז הפוקימונים בורידיאן, ג'וי ממהרת לטפל בו ומודיעה לך שזה יקח קצת זמן. צ'נסי שלה ניגש לחדר נפרד לטפל בו וג'וי מביאה לך מבט של 'אתהיודעשישלימשהולדבראיתךעליו'

דילן ~

"המכון הראשון מנוהל על ידי ברודי, זה ממש בעיר הסמוכה של פיוטר. אבל עליך להיות בעל שלושה פוקימונים לפחות, אני חושבת שעליך להבין שכל פוקימון הוא מיוחד. איזה מן פוקימון היית רוצה לדוגמא?"

11. משתמש מתקדם
    ג'יימי ~

"תקשיב אדון מרטין, כמו שאמרתי לכל האחים שלך, אתם מאמנים מוכשרים, אבל אין ביכולתי להביא לך פוקימון וציוד ללא תשלום! זה ציוד יקר נורא והפוקימונים כולם שמורים למאמנים שהוריהם שילמו את האגרה. אין לי אפשרות לעזור, שלום ולהתראות!" הרים פרופ' אוק מעט את קולו, מנסה לשכנע את עצמו כי זה הדבר הנכון לעשות.
    "א-אבל... אני הצלתי את חייך," אני אומר בקול מתחנן. "בבקשה הפרופסור, אין איזשהו פוקימון כלשהו שתוכל להביא לי כדי להתחיל את המסע? כל פוקימון...".
    'בלי פוקדע אני אסתדר, במקרה שלא אכיר את הפוקימון אוכל לצלצל להוריי או אחיי,' אני אומר בלבי.

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

"פידג'י יודע מערבולת רוח, דחיפה ומתקפת חול!" קרא המאמן. "אגב, קוראים לי סם! נידורן, תשתמש בניקור, קדימה!"
    נידורן מיהר להקשיב לו, מעט מבולבל. פידג'י הועף לאחור אך הוא נראה בסדר גמור עדיין.

ג'יימי ~

אתה מכריז לפרופסור אוק שאתה הולך להציל אותו ובכך מסב את תשומת ליבו של הפורץ, אתה ממהר למעבדה דרך הכניסה האחרוית בתקווה למצוא את אחד הפוקימונים ההתחלתיים אך אינך מוצא דבר כזה כרגע והפורץ מאחוריך. עיניך לוכדות ארון עץ אלון מלא ועליו מונחים פוקדורים רבים בשורה מסודרת. אתה מבין שכרגע אין זמן להיות בררניים ופשוט לוקח פוקדור אחד שעליו היתה דבוקה פיסת נייר וזורק אותו לעבר הפורץ.

פוקימון דמוי קוף נגלה לעיניך והוא לא נראה שמח למראה הפורץ. הפורץ לא ביזבז זמן ומיהר להוציא את הפוקימון שלו.
    צחנה עלתה באפך.
    אתה בודק את פיסת הנייר ורואה שכתוב מידע חיוני לגבי הפוקימון שעומד לצידך. זהו מנקי והוא שייך למאמן בשם "ברודי". מנקי משתמש בחמדנות, מתקפת זעם, בעיטה נמוכה ושריטות. אתה מביט לעבר המנקי שלך ומבין כי עליך לפקוד עליו מתקפה.

לונדון ~

צודק חח טעיתי... לא משנה תכלס...
    ~~~~~~~~~~
    "שקרן! גראולייט להביור בכל הכוח!" צרח השוטר, הוא התקרב לעברך עם אזיקים. "אם הפושע לא מוכן להיעצר מרצון, יש להכריחו, שכן אין לפושע להסתובב חופשי ויש לזכור כי ידינו על העליונה." נשמע היה כאילו הוא מנסה לשכנע את עצמו. "ג'ני תהיה גאה בי!" לחש.
    אתה מבין כי אין לך הרבה ברירות כרגע... אתה עומד להיצלות בעוד מס' שניות.

״פידג׳י תשתמש במתקפת חול ואז מערבולת רוח!״ אצווה על הפוקימון שלא שלי

כמו תמיד. עמיטריד.

13. מנהל ראשי
    ג׳יימי ~

״אני מסוגל להביא לך אייפון בחינם וכן פוקדורים, אפילו אלף ש״ח, אבל כל הפוקימונים ההתחלתיים שייכים למאמנים שנרשמו. אני מסוגל לעזור וזה המקסימום שאני יכול לעשות. תצטרך להתמודד עם זה, כי זה כל מה שיש לי בשבילך. צא לדרך עם שישה פוקדורים ריקים.״ אמר אוק ושם את ידו הכבדה על כתפך, מנסה לעודד אותך. ״תחשוב על הצד החיובי, זה יעשה אותך מאמן מוצלח יותר.״

אנדי ~

פידג'י משתמש במתקפת חול ואז עובר למערבולת מה שיוצר מערבולת חול גדולה שמעיפה את נידורן הצידה. נידורן ממהר להזדקף ובוהק לשנייה. הוא ממהר לזנק לעבר פידג'י ובועט בו פעמים בעוצמה. פידג'י נפגע מאוד.

14. משתמש מתקדם
    ג׳יימי ~

״אני מסוגל להביא לך אייפון בחינם וכן פוקדורים, אפילו אלף ש״ח, אבל כל הפוקימונים ההתחלתיים שייכים למאמנים שנרשמו. אני מסוגל לעזור וזה המקסימום שאני יכול לעשות. תצטרך להתמודד עם זה, כי זה כל מה שיש לי בשבילך. צא לדרך עם שישה פוקדורים ריקים.״ אמר אוק ושם את ידו הכבדה על כתפך, מנסה לעודד אותך. ״תחשוב על הצד החיובי, זה יעשה אותך מאמן מוצלח יותר.״
    "טוב..." אני ממלמל בקול עצוב וחלוש. "תודה על הכל," אני אומר, לוקח את האייפון הכסף והפוכדורים, ויוצא מהמעבדה עצוב ומצוברח. אני מתקדם ליציאה מהעיר פאלט, מחפש אחר פוקימונים באיזור.

15. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ג׳יימי ~

אנדי ~

פידג'י משתמש במתקפת חול ואז עובר למערבולת מה שיוצר מערבולת חול גדולה שמעיפה את נידורן הצידה. נידורן ממהר להזדקף ובוהק לשנייה. הוא ממהר לזנק לעבר פידג'י ובועט בו פעמים בעוצמה. פידג'י נפגע מאוד.
    ׳האם אני צריך לדעוג שהפוקימון הזה נפצע׳ אחשוב ׳האם אני צריך לנסות לנצח או לתת לנידורן לנצח׳ אחשוב

׳אני אהיה לתובת הפוקימון שלי ולכן אפסיד׳ אחלית

״ אוקי פידגי דחיפה ואז תחכה״ אגיד

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 29 מתוך 64 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •