Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 64 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'יימי ~

"לא לדאוג ג'יימי." לחש לעברך אוק. "אני מבטיח לך שעולם הפוקימונים רצוף ההפתעות לא יאכזב אותך והכל יהיה בסדר! תתעודד!"
    אתה מהנהן ויוצא לעבר דרך מס' 1. אתה יוצא לעבר השדה של הפוקימונים ותר אחר פוקימון. לאחר כמה דקות אתה מוצא פוקימון

אנדי ~

אתה רק פוקד על דחיפה ומחכה, נידורן משתמש בבעיטה כפולה שוב ומכה את פידג'י עד שגורם לו להתעלף.
    "אני לא מעוניין להמשיך את הקרב!" קורא סם בכעס. "אני מעדיף לקבל את הפוקימונים שלי בחזרה, אתה בכלל לא ספורטיבי..."

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

סטינג שלף את העוקץ שבין רגליו וריחף גבוה ברעש מעצבן. הוא המשיך לרחף מעלייך ולא יצר קשר עין. פיצ'ו זינקה מאבן לאבן בשמחה ואודיש פיזם לעצמו שיר נוגה כשנכנסתם לעיר ורידיאן. מיהרת להיכנס למרכז הפוקימונים וראית את האחות ג'וי מלטפת בעדינות זנב של פוקימון שאת לא מכירה.

"המסכן הגיע לפה ממחוז רחוק רחוק והמאמן שלו החליט לנטוש אותו. הוא ישלח מחר חזרה למחוז שלו ובנתיים אני מטפלת בזנב שלו, שיש לו זיהום קשה.
    מה אני יכולה לעשות למענך?" שואלת האחות ונוטלת את הפוקדורים שלך, מרפאת את כל הפוקימונים בזה אחר זה. "חשבת מה היית רוצה לעשות בהמשך המסע? אני יכולה לייעץ לך אם את רוצה."

''מסכן קטן!'' אומר לפוקימון ואלטף את ראשו בעדינות, אני אבדוק את הפוקדע ובאותו זמן אכניס את הפוקימונים לפוקדורים שלהם ואושיט אותם לאחות ג'וי ''תוכלי בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי?'' אשאל. לאחר מכן אפנה אל הפוקימון ואומר ''היי, תשמע אני לעולם לא יוכל להחליף את המאמן שלך ולנקות את הצער מהנטישה שלך, אבל אם אתה רוצה אני יותר מאשמח אם תרצה להצטרף למסע שלי-אני לעולם לא אנטוש אותך ותמיד יעמוד לצידך'' אומר לפוקימון בחיוך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    לונדון ~

אתה חוטף את גראולייט מידיו של רוג'ר שמתנצל בפניך שוב, מפחד להרגיז אותך יותר מדי. אתה מסתובב בזעם ומתרחק ממנו בעודך מגיע לעיר ורידיאן. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי מחייכת לעברך ברוגע ושואל לשלומך.
    "תגיד, חשבת מה ייעודך במסע? מה היית רוצה להיות?" שאלה בנימוס. "בימינו יש מגוון מטרת למאמנים היוצאים למסע פוקימונים, אי פעם שאלת את עצמך מה אתה מעוניין לעשות? אני מוכנה לייעץ בשמחה!"

"אני אהיה המאמן הכי טוב שיש" אומר לה בקור ואקח את הפוקדורים בחזרה אליי "אני רוצה גם חדר לילה" אבקש בנימוס ואחכה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מתקדם
    ג'יימי ~

"לא לדאוג ג'יימי." לחש לעברך אוק. "אני מבטיח לך שעולם הפוקימונים רצוף ההפתעות לא יאכזב אותך והכל יהיה בסדר! תתעודד!
    "קטרפי..." אני ממלמל ומחייך.
    אני ניגש לקטרפי הקטן בזהירות עם חיוך.
    "שלום, קטרפי," אני אומר ומושיט את ידי כדי ללטף אותו.
    נערך לאחרונה על ידי Creep, 04-14-2013 בשעה 05:32 PM

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ג'יימי ~

"לא לדאוג ג'יימי." לחש לעברך אוק. "אני מבטיח לך שעולם הפוקימונים רצוף ההפתעות לא יאכזב אותך והכל יהיה בסדר! תתעודד!"
    אתה מהנהן ויוצא לעבר דרך מס' 1. אתה יוצא לעבר השדה של הפוקימונים ותר אחר פוקימון. לאחר כמה דקות אתה מוצא פוקימון

אנדי ~

אתה רק פוקד על דחיפה ומחכה, נידורן משתמש בבעיטה כפולה שוב ומכה את פידג'י עד שגורם לו להתעלף.
    "אני לא מעוניין להמשיך את הקרב!" קורא סם בכעס. "אני מעדיף לקבל את הפוקימונים שלי בחזרה, אתה בכלל לא ספורטיבי..."

״ חחחח אל תבכה״ אתכיל לצחוק ״ רק רציתי שהפוקימון שלי ינצח... הוא בדיוק הפסיד בתחרות ורציתי שירגיש שהוא מסוגל לנצח״ אסביר לו ״ בכאל מקרא אני אנדי״ אגיד בחיוך

כמו תמיד. עמיטריד.

6. מנהל ראשי
    אליס ~

"אני כבר ריפאתי את הפוקימונים שלך. האמת היא שהפוקימון הזה שייך למחוז אחר והוא עומד להישלח לשם, כך שאין סיבה שהוא ישאר במקום מרוחק כל כך. הסיבה שסיפרתי לך את זה היא, שאני מגבשת קבוצה של ילדות צעירות שמעוניינות ללמוד את חוכמת הרפואה, בנוסף לעצם היותן מאמנות פוקימונים ומתמודדות בליגה, תהיתי, האם היית רוצה להצטרף לתורת הרפואה?"

לונדון ~

"אני בטוחה שתהיה מאמן מעולה, שתהיה לך רק הצלחה." איחלה האחות ג'וי בחום ושלפה מפתחות ממתחת לדלפק שלה. "זה החדר שלך להלילה, תוכל להתרווח באולם הגדול ולשוחח עם מאמנים בני גילך או לאכול ארוחת צהריים או לקבל ארוחת צהריים בחדרך, תוכל להשתמש בזירות הקרב לנוחיותך בחוץ, תמיד יש מאמנים שמעוניינים להילחם שם. חנות הפוקימונים נמצאת מספר רחובות מכאן. הנה הפוקימונים שלך, כמו חדשים!" היא חייכה חיוך מלא שיניים והביטה אל מאחורי הכתף שלך לראות אם מישהו אחר נמצא וצריך את עזרתה. "עוד משהו?" הוסיפה בנימוס.

ג'יימי ~

קטרפי מביט בך בחשדנות ולאחר כמה דקות מתקרב אליך, הוא נהנה מחום כף ידך ומתרפק על חברתך. ממלמל לעצמו "פרייייי פריייי..."

אנדי ~

"אם היית נחמד לפוקימון שלך היית סומך עליו שהוא מסוגל לנצח את הקרב בנוכחותי, נידורן הוא פוקימון חזק ולא צריך שתגן עליו. בכל מקרה אתה צריך לדעת שהצורה שאתה מחלק פקודות היא חנפנית למדי ונראה כאילו אין לך אומץ להתמודד עם המחויבות של גידול הפוקימונים שלך. אם אתה שואל אותי, אתה פחדן.
    אגב, אני שמח להכיר אותך, על אף שיש לך שם אדיוטי למדי. קוראים לי סם, כבר אמרתי את זה, אך לא ציינתי את זה שיש לי אספרגר, שזו תסמונת שנולדים איתה שמעידה על חוסר יכולת לשלוט על מה שיוצא לי מהפה. אני לרוב פוגע באנשים ואני משוכנע שלעולם לא אמצא שותף למסע שלי, רק כי אני תמיד מעליב את מי שסביבי מבלי להתכוון. הייתי מבקש ממך לבוא איתי למסע, אך אני בטוח שאתה כבר שונא אותי."

7. משתמש מתקדם
    ג'יימי ~

קטרפי מביט בך בחשדנות ולאחר כמה דקות מתקרב אליך, הוא נהנה מחום כף ידך ומתרפק על חברתך. ממלמל לעצמו "פרייייי פריייי..."
    אני מחייך לזחל הירוק הקטן. "קטרפי, תסכים להתלוות למסע הפוקימונים שלי?" אני שואל אותו, לוקח את אחד מהפוכדורים שהפרופסור הביא לי, וזורק לידו, בתקווה שיסכים מרצונו להיכנס פנימה.
    "אני יודע שאתה פוקימון חופשי, ופוקימונים מטבעם רוצים להיות חופשיים, אך אני זקוק לך כי אני עני ואין לי כסף להשיג פוקימון התחלתי... אני מבטיח שאטפל בך כראוי, ואנחנו נהנה ביחד במסע...".

8. the bitch is back
    לונדון ~
    "אני בטוחה שתהיה מאמן מעולה, שתהיה לך רק הצלחה." איחלה האחות ג'וי בחום ושלפה מפתחות ממתחת לדלפק שלה. "זה החדר שלך להלילה, תוכל להתרווח באולם הגדול ולשוחח עם מאמנים בני גילך או לאכול ארוחת צהריים או לקבל ארוחת צהריים בחדרך, תוכל להשתמש בזירות הקרב לנוחיותך בחוץ, תמיד יש מאמנים שמעוניינים להילחם שם. חנות הפוקימונים נמצאת מספר רחובות מכאן. הנה הפוקימונים שלך, כמו חדשים!" היא חייכה חיוך מלא שיניים והביטה אל מאחורי הכתף שלך לראות אם מישהו אחר נמצא וצריך את עזרתה. "עוד משהו?" הוסיפה בנימוס.
    איך צהריים? אמרת מקודם שמחשיך! ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא תודה" אומר ואז אצא במהירות מהמרכז ואלך ישירות לחנות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אליס ~

"אני כבר ריפאתי את הפוקימונים שלך. האמת היא שהפוקימון הזה שייך למחוז אחר והוא עומד להישלח לשם, כך שאין סיבה שהוא ישאר במקום מרוחק כל כך. הסיבה שסיפרתי לך את זה היא, שאני מגבשת קבוצה של ילדות צעירות שמעוניינות ללמוד את חוכמת הרפואה, בנוסף לעצם היותן מאמנות פוקימונים ומתמודדות בליגה, תהיתי, האם היית רוצה להצטרף לתורת הרפואה?"

לונדון ~

ג'יימי ~

אנדי ~

"אם היית נחמד לפוקימון שלך היית סומך עליו שהוא מסוגל לנצח את הקרב בנוכחותי, נידורן הוא פוקימון חזק ולא צריך שתגן עליו. בכל מקרה אתה צריך לדעת שהצורה שאתה מחלק פקודות היא חנפנית למדי ונראה כאילו אין לך אומץ להתמודד עם המחויבות של גידול הפוקימונים שלך. אם אתה שואל אותי, אתה פחדן.
    אגב, אני שמח להכיר אותך, על אף שיש לך שם אדיוטי למדי. קוראים לי סם, כבר אמרתי את זה, אך לא ציינתי את זה שיש לי אספרגר, שזו תסמונת שנולדים איתה שמעידה על חוסר יכולת לשלוט על מה שיוצא לי מהפה. אני לרוב פוגע באנשים ואני משוכנע שלעולם לא אמצא שותף למסע שלי, רק כי אני תמיד מעליב את מי שסביבי מבלי להתכוון. הייתי מבקש ממך לבוא איתי למסע, אך אני בטוח שאתה כבר שונא אותי."
    ״בנוגע לאספרגר סמתי לב...״ אגיד ״אני יעשה איתך עשקה״ אגיד לו ״ אם תלמד אותי איך לתת פקודות כמו שצריך לפוקימונים אולי אהיה שותף שלך״ אומר בחיוך

כמו תמיד. עמיטריד.

10. Kibō no chi

ג'ייק ~

אתה שולח את הפוקמון החוצה ומגלה אתה מנסה את מזלך ומבקש ממנה להשתמש בריפוי אך היא מביטה בך בבילבול ויוצרת פעמון קטן שמצלצל ופניו הסגלגלות של פוליוורל נראות טיפה יותר טוב. הוא כבר לא מורעל אך הוא כמעט מעולף. אתה ממהר לעבר מרכז הפוקימונים בורידיאן, ג'וי ממהרת לטפל בו ומודיעה לך שזה יקח קצת זמן. צ'נסי שלה ניגש לחדר נפרד לטפל בו וג'וי מביאה לך מבט של 'אתהיודעשישלימשהולדבראיתךעליו'
    "מה יש?" אני אשאל אותה קצת מבולבל מהמבט שהיא נועצת בי.
    "קרה משהו?"

Spoiler ספוילר

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

הפוקדור מתנדנד לו ואקנס נתפס. אתה ממשיך לעבר העיר פיוטר ומגיע לאזור מלא סלעים. היה זה איזור הכניסה לפיוטר, על פי המפה, כך שאתה ידעת שאתה קרוב. אתה מבחין במערה גדולה וחשוכה. הדרך פונה לשם או שתוכל להמשיך לעיר.
    אפנה לכיוון העיר בחיפוש אחר מרכז פוקימונים
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    לונדון ~

אתה חוטף את גראולייט מידיו של רוג'ר שמתנצל בפניך שוב, מפחד להרגיז אותך יותר מדי. אתה מסתובב בזעם ומתרחק ממנו בעודך מגיע לעיר ורידיאן. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי מחייכת לעברך ברוגע ושואל לשלומך.
    "תגיד, חשבת מה ייעודך במסע? מה היית רוצה להיות?" שאלה בנימוס. "בימינו יש מגוון מטרת למאמנים היוצאים למסע פוקימונים, אי פעם שאלת את עצמך מה אתה מעוניין לעשות? אני מוכנה לייעץ בשמחה!"

ג'יימי ~

"תקשיב אדון מרטין, כמו שאמרתי לכל האחים שלך, אתם מאמנים מוכשרים, אבל אין ביכולתי להביא לך פוקימון וציוד ללא תשלום! זה ציוד יקר נורא והפוקימונים כולם שמורים למאמנים שהוריהם שילמו את האגרה. אין לי אפשרות לעזור, שלום ולהתראות!" הרים פרופ' אוק מעט את קולו, מנסה לשכנע את עצמו כי זה הדבר הנכון לעשות.

ג'ייק ~

אתה שולח את הפוקמון החוצה ומגלה אתה מנסה את מזלך ומבקש ממנה להשתמש בריפוי אך היא מביטה בך בבילבול ויוצרת פעמון קטן שמצלצל ופניו הסגלגלות של פוליוורל נראות טיפה יותר טוב. הוא כבר לא מורעל אך הוא כמעט מעולף. אתה ממהר לעבר מרכז הפוקימונים בורידיאן, ג'וי ממהרת לטפל בו ומודיעה לך שזה יקח קצת זמן. צ'נסי שלה ניגש לחדר נפרד לטפל בו וג'וי מביאה לך מבט של 'אתהיודעשישלימשהולדבראיתךעליו'

דילן ~

"המכון הראשון מנוהל על ידי ברודי, זה ממש בעיר הסמוכה של פיוטר. אבל עליך להיות בעל שלושה פוקימונים לפחות, אני חושבת שעליך להבין שכל פוקימון הוא מיוחד. איזה מן פוקימון היית רוצה לדוגמא?"
    ״נכון כל פוקימון מיוחד״ אומר מייד, ״אני עוד לא יודע,מה שיבוא לי לעין״ אונר לה בחיוך

13. מנהל ראשי
    ג'יימי ~

"אני אשמח להצטרף למסע שלך!" אתה לפתע שומע את קאטרפרי אומר. אתה חשבת לרגע שאתה הוזה אך המבט שלו ועצם העובדה שהוא לחץ על הפוקדור ונכנס פנימה בשיקשוק קל, העיד שלא טעית. אתה הרגע שמעת אותו.

לונדון ~

"שלום אדוני!" אומר בעל החנות. "מה אפשר לעשות למענך? התרצה לקנות משהו?"
    בתוך החנות הסתובב מאמן בשקט סביבך ומיהר לצאת מהחנות, כמעט בריצה.
    "המאמן הזה בדיוק גנב ממני." אמר בעל החנות בייאוש. "אני כבר רגיל לזה."

אנדי ~

"אתה באמת תצטרף למסע שלי?" שאל סם בהלם. "אני כל כך מתרגש! איזה תענוג! איזה כיף!"
    סם קיפץ ורקד בשמחה.

ג'ייק ~

"אני פשוט..." הביטה ג'וי ברצפה. "אני פשוט..."
    היא לקחה נשימה עמוקה ושיחררה אותה. "לא משנה." הוסיפה. לחייה הבליחו באור ורדרד והיא מיהרה להסתובב בביישנות. "ריפאתי כבר את הפוקימונים שלך?" שאלה בבילבול.

אנג'ל ~

אתה ממהר להמשיך לעבר מרכז הפוקימונים אך אדם גבוה עוצר אותך ביד מופנית קדימה.
    "אני מצטער, אבל אין כניסה לעיר כרגע, המעבר לעיר ורמיליון פתוחה כרגע דרך מערת הדיגלטים, אבל גם אין פנס, כך שתיאלץ להלך בחשכה. שזה גם מסוכן. "בכל אופן, הכניסה לפיוטר חסומה, יש ילד שנפל עליו ערימת סלעים ואנחנו מטפלים בזה."

דילן ~

"בכל אופן, אני מבטיחה לך כי כל פוקימון יעזור לך במסע שלך. איזה פוקימון אתה מחפש, יש לי ידע נרחב לגבי הסביבה. אולי אוכל לעזור?"

14. מנהל ראשי
    ג'יימי ~

"אני אשמח להצטרף למסע שלך!" אתה לפתע שומע את קאטרפרי אומר. אתה חשבת לרגע שאתה הוזה אך המבט שלו ועצם העובדה שהוא לחץ על הפוקדור ונכנס פנימה בשיקשוק קל, העיד שלא טעית. אתה הרגע שמעת אותו.

לונדון ~

"שלום אדוני!" אומר בעל החנות. "מה אפשר לעשות למענך? התרצה לקנות משהו?"
    בתוך החנות הסתובב מאמן בשקט סביבך ומיהר לצאת מהחנות, כמעט בריצה.
    "המאמן הזה בדיוק גנב ממני." אמר בעל החנות בייאוש. "אני כבר רגיל לזה."

אנדי ~

"אתה באמת תצטרף למסע שלי?" שאל סם בהלם. "אני כל כך מתרגש! איזה תענוג! איזה כיף!"
    סם קיפץ ורקד בשמחה.

ג'ייק ~

"אני פשוט..." הביטה ג'וי ברצפה. "אני פשוט..."
    היא לקחה נשימה עמוקה ושיחררה אותה. "לא משנה." הוסיפה. לחייה הבליחו באור ורדרד והיא מיהרה להסתובב בביישנות. "ריפאתי כבר את הפוקימונים שלך?" שאלה בבילבול.

אנג'ל ~

אתה ממהר להמשיך לעבר מרכז הפוקימונים אך אדם גבוה עוצר אותך ביד מופנית קדימה.
    "אני מצטער, אבל אין כניסה לעיר כרגע, המעבר לעיר ורמיליון פתוחה כרגע דרך מערת הדיגלטים, אבל גם אין פנס, כך שתיאלץ להלך בחשכה. שזה גם מסוכן. "בכל אופן, הכניסה לפיוטר חסומה, יש ילד שנפל עליו ערימת סלעים ואנחנו מטפלים בזה."

דילן ~

"בכל אופן, אני מבטיחה לך כי כל פוקימון יעזור לך במסע שלך. איזה פוקימון אתה מחפש, יש לי ידע נרחב לגבי הסביבה. אולי אוכל לעזור?"

15. משתמש מתקדם
    ג'יימי ~

"מ-מה?..." אני ממלמל חלושות בחרדה. אני זורק במהירות את הפוכדור של קטרפרי. "א-אתה דיברת עכשיו?...".
    'פוקימון מדבר...' אני אומר בלבי. 'לא, אני בטוח חולם את זה, אין כזה דבר...'.

עמוד 30 מתוך 64 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •