ג'יימי ~
קטרפרי מביט בך בהלם לכמה שניות.
"אתה, אתה מסוגל להבין מה שאני אומר?" שואל קטרפרי וממצמץ פעמיים. "חשבתי שבני האדם לא יכולים להבין את מה שאנחנו אומרים..."
אנדי ~
"אני מוכן לנסות!" קרא סם בהתלהבות. "אני לא רוצה ללחוץ את היד שלך כי היא מלוכלכת. בוא נלך לחפש פוקימונים ללכידה, אני אהיה בשדה הזה ואתה בשדה ההוא וניפגש בערב עם פוקימון חדש כל אחד, מוכן? ניפגש במרכז..."
ג'ייק ~
"זה פשוט," התחילה האחות ג'וי והלחיים שלה היו כה אדומות כמו עלי הכותרת של גלום. "אני מרגישה משהו כלפיך, קיוויתי שאולי.. אולי אתה מרגיש משהו גם.."
דילן ~
"גראולייט לא שכיח באיזור הזה, אבל אני יודעת שהשוטרת ג'ני מגדלת מלא גורי גראולייט לאימונים, אולי יהיה לה משהו בשבילך! ג'ני של ורידיאן אחראית על הגראולייטים בקנטו." אמרה האחות ג'וי. "נסה מספר רחובות מכאן, התחנה לא רחוקה!"
אנדי ~
אתה יוצא לעבר המדשאה המוקצת לך ומחפש פוקימון שתוכל לתפוס. לפתע מצאת פוקימון פראי:
דילן ~
אתה נכנס לתחנה ורואה כי היא ריקה. פתאום מגיחה שוטרת ומודיעה חגיגית כי היא צריכה דחוף לזוז כי יש לך קריאה. "רוצה להצטרף?" שואלת השוטרת.
ג'ייק ~
"אני מבינה." עונה ג'וי וממניכה את ראשה מעט. "הפוקימונים שלך בריאים, וזה פוליוורל. הוא גם בריא."
"פריוויויי!" הכריז פוליוורל. מאושר ומקפץ.
אנדי ~
הפוקימון נבהל ממך ונעלם מהאיזור במהירות.
אתה מבין כי עליך לחפש אחר פוקימון אחר ולאחר כמה דקות מוצא פוקימון נוסף!
ג'ייק ~
פוליוואג קפץ במהירות וזינק הרחק לעבר השדות, הזכרת לו משהו. הוא ביקש ממך לעקוב אחריו ואתה התחלת לרוץ אחריו. אתה ממהר ואתה רואה שהוא ממהר לעבר העיר פיוטר. אתה ממשיך אחריו במהירות כשלפתע אתה נתקל בפוקימון ששווה התייחסות.
דילן ~
"שב פה!" מצביעה השוטרת ג'ני לעבר המושב הצדדי בסירה של האופנוע. אתה קופץ פנימה ועד מהרה אתה רואה את עצמך מקפצץ מחמת המהירות שג'ני נסעה. "יש לנו קריאה של דיגלטים משתוללים!" קרא ג'ני ומיהרה לעבר מערה חשוכה לחלוטין, האופנוע שלה הדליק אור ואתם המשכתם עמוק פנימה.
"אנחנו מחפשים אחר דיגלטים" אמרה השוטרת. "אם תראה דיגלטים יוצרים מהומה, עליך לדווח לי במכשיר הקשר הזה!" אמרה ג'ני והגישה לך מכשיר קטן.
היא ממהרת להסתלק ואתה מוצא את עצמך במערה חשוכה כשמולך נקרא פוקימון![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)