Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 64 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    ג'יימי ~

"אני אשמח להצטרף למסע שלך!" אתה לפתע שומע את קאטרפרי אומר. אתה חשבת לרגע שאתה הוזה אך המבט שלו ועצם העובדה שהוא לחץ על הפוקדור ונכנס פנימה בשיקשוק קל, העיד שלא טעית. אתה הרגע שמעת אותו.

לונדון ~

"שלום אדוני!" אומר בעל החנות. "מה אפשר לעשות למענך? התרצה לקנות משהו?"
    בתוך החנות הסתובב מאמן בשקט סביבך ומיהר לצאת מהחנות, כמעט בריצה.
    "המאמן הזה בדיוק גנב ממני." אמר בעל החנות בייאוש. "אני כבר רגיל לזה."

אנדי ~

"אתה באמת תצטרף למסע שלי?" שאל סם בהלם. "אני כל כך מתרגש! איזה תענוג! איזה כיף!"
    סם קיפץ ורקד בשמחה.

ג'ייק ~

"אני פשוט..." הביטה ג'וי ברצפה. "אני פשוט..."
    היא לקחה נשימה עמוקה ושיחררה אותה. "לא משנה." הוסיפה. לחייה הבליחו באור ורדרד והיא מיהרה להסתובב בביישנות. "ריפאתי כבר את הפוקימונים שלך?" שאלה בבילבול.

אנג'ל ~

אתה ממהר להמשיך לעבר מרכז הפוקימונים אך אדם גבוה עוצר אותך ביד מופנית קדימה.
    "אני מצטער, אבל אין כניסה לעיר כרגע, המעבר לעיר ורמיליון פתוחה כרגע דרך מערת הדיגלטים, אבל גם אין פנס, כך שתיאלץ להלך בחשכה. שזה גם מסוכן. "בכל אופן, הכניסה לפיוטר חסומה, יש ילד שנפל עליו ערימת סלעים ואנחנו מטפלים בזה."

דילן ~

"בכל אופן, אני מבטיחה לך כי כל פוקימון יעזור לך במסע שלך. איזה פוקימון אתה מחפש, יש לי ידע נרחב לגבי הסביבה. אולי אוכל לעזור?"

״ סם אמרתי בתנאי שתלמד אותי איך לתת פקודות״ אזכיר לו. ״ וגם כדי שאחרים לא יפעגו מפליטות הפה שלך כל פעם שתגיד משהו לא במקום אני אניח יד על הכתף שלך וזה אומר שאתה צריך להתנצל״ אגיד רציני ״עסק״ אשאל ואושית את ידי על מנת לסגור עסקה

כמו תמיד. עמיטריד.

2. Kibō no chi
    ג'ייק ~

היא לקחה נשימה עמוקה ושיחררה אותה. "לא משנה." הוסיפה. לחייה הבליחו באור ורדרד והיא מיהרה להסתובב בביישנות. "ריפאתי כבר את הפוקימונים שלך?" שאלה בבילבול.
    "...את שואלת אותי? את לקחת אותם ואמרת שזה יקח קצת זמן. אם כבר זה לוקח זמן, לפחות תגידי לי מה מציק לך. את נראית מוטרדת מקודם."

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ג'יימי ~

"אני אשמח להצטרף למסע שלך!" אתה לפתע שומע את קאטרפרי אומר. אתה חשבת לרגע שאתה הוזה אך המבט שלו ועצם העובדה שהוא לחץ על הפוקדור ונכנס פנימה בשיקשוק קל, העיד שלא טעית. אתה הרגע שמעת אותו.

לונדון ~

"שלום אדוני!" אומר בעל החנות. "מה אפשר לעשות למענך? התרצה לקנות משהו?"
    בתוך החנות הסתובב מאמן בשקט סביבך ומיהר לצאת מהחנות, כמעט בריצה.
    "המאמן הזה בדיוק גנב ממני." אמר בעל החנות בייאוש. "אני כבר רגיל לזה."

אנדי ~

"אתה באמת תצטרף למסע שלי?" שאל סם בהלם. "אני כל כך מתרגש! איזה תענוג! איזה כיף!"
    סם קיפץ ורקד בשמחה.

ג'ייק ~

אנג'ל ~

אתה ממהר להמשיך לעבר מרכז הפוקימונים אך אדם גבוה עוצר אותך ביד מופנית קדימה.
    "אני מצטער, אבל אין כניסה לעיר כרגע, המעבר לעיר ורמיליון פתוחה כרגע דרך מערת הדיגלטים, אבל גם אין פנס, כך שתיאלץ להלך בחשכה. שזה גם מסוכן. "בכל אופן, הכניסה לפיוטר חסומה, יש ילד שנפל עליו ערימת סלעים ואנחנו מטפלים בזה."

דילן ~

"בכל אופן, אני מבטיחה לך כי כל פוקימון יעזור לך במסע שלך. איזה פוקימון אתה מחפש, יש לי ידע נרחב לגבי הסביבה. אולי אוכל לעזור?"
    ״ממממ״ אחשוב ברצינות, ״אם את יודעת איפה אפשר למצוא גרואליט זה יהיה מצוין״ אומר לה בחיוך, ״את יודעת מהו סוג המכון בפיוטר?״ אוסיף בהתעניינות

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'יימי ~

קטרפרי מביט בך בהלם לכמה שניות.
    "אתה, אתה מסוגל להבין מה שאני אומר?" שואל קטרפרי וממצמץ פעמיים. "חשבתי שבני האדם לא יכולים להבין את מה שאנחנו אומרים..."

אנדי ~

"אני מוכן לנסות!" קרא סם בהתלהבות. "אני לא רוצה ללחוץ את היד שלך כי היא מלוכלכת. בוא נלך לחפש פוקימונים ללכידה, אני אהיה בשדה הזה ואתה בשדה ההוא וניפגש בערב עם פוקימון חדש כל אחד, מוכן? ניפגש במרכז..."

ג'ייק ~

"זה פשוט," התחילה האחות ג'וי והלחיים שלה היו כה אדומות כמו עלי הכותרת של גלום. "אני מרגישה משהו כלפיך, קיוויתי שאולי.. אולי אתה מרגיש משהו גם.."

דילן ~

"גראולייט לא שכיח באיזור הזה, אבל אני יודעת שהשוטרת ג'ני מגדלת מלא גורי גראולייט לאימונים, אולי יהיה לה משהו בשבילך! ג'ני של ורידיאן אחראית על הגראולייטים בקנטו." אמרה האחות ג'וי. "נסה מספר רחובות מכאן, התחנה לא רחוקה!"

5. עמיטריד.
    ג'יימי ~

"אתה, אתה מסוגל להבין מה שאני אומר?" שואל קטרפרי וממצמץ פעמיים. "חשבתי שבני האדם לא יכולים להבין את מה שאנחנו אומרים..."

אנדי ~

"אני מוכן לנסות!" קרא סם בהתלהבות. "אני לא רוצה ללחוץ את היד שלך כי היא מלוכלכת. בוא נלך לחפש פוקימונים ללכידה, אני אהיה בשדה הזה ואתה בשדה ההוא וניפגש בערב עם פוקימון חדש כל אחד, מוכן? ניפגש במרכז..."

ג'ייק ~

"זה פשוט," התחילה האחות ג'וי והלחיים שלה היו כה אדומות כמו עלי הכותרת של גלום. "אני מרגישה משהו כלפיך, קיוויתי שאולי.. אולי אתה מרגיש משהו גם.."

דילן ~

"גראולייט לא שכיח באיזור הזה, אבל אני יודעת שהשוטרת ג'ני מגדלת מלא גורי גראולייט לאימונים, אולי יהיה לה משהו בשבילך! ג'ני של ורידיאן אחראית על הגראולייטים בקנטו." אמרה האחות ג'וי. "נסה מספר רחובות מכאן, התחנה לא רחוקה!"
    ״במרכז?״ אשאל כי היה נראה שסיים משפט באמצע ״אוקי בואנלקד פוקימונים״ אגיד בנחישות ״והיד שלי לא מלוכלכת״ אמלמל לי בשקט

כמו תמיד. עמיטריד.

6. משתמש מנוסה
    ג'יימי ~

אנדי ~

ג'ייק ~

דילן ~

״זה מצוין!״ אודה לאחות ג׳וי, ״אחזור בקרוב!״ אוסיף בחיוך ואצא ממרכז הפוקימונים, אשחרר את איווי ואומר לו בהתרגשות, ״בוא חבר! אנחנו הולכים לצרף חבר ראשון לצוות שלנו!״ ואתחיל לחפש עם איווי בקוצר רוח אחר תחנת המשטרה

7. Kibō no chi
    ג'ייק ~

"Our love can never be!"
    "תקשיבי, אני צעיר מדי בשבילך.. את תוכלי למצוא מישהו אחר, הרבה יותר מוצלח ממני ובגילך" אני אומר ושותק במבוכה, מחכה לפוקימונים שלי.

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    אנדי ~

אתה יוצא לעבר המדשאה המוקצת לך ומחפש פוקימון שתוכל לתפוס. לפתע מצאת פוקימון פראי:

דילן ~

אתה נכנס לתחנה ורואה כי היא ריקה. פתאום מגיחה שוטרת ומודיעה חגיגית כי היא צריכה דחוף לזוז כי יש לך קריאה. "רוצה להצטרף?" שואלת השוטרת.

ג'ייק ~

"אני מבינה." עונה ג'וי וממניכה את ראשה מעט. "הפוקימונים שלך בריאים, וזה פוליוורל. הוא גם בריא."
    "פריוויויי!" הכריז פוליוורל. מאושר ומקפץ.

9. עמיטריד.
    אנדי ~

אתה יוצא לעבר המדשאה המוקצת לך ומחפש פוקימון שתוכל לתפוס. לפתע מצאת פוקימון פראי:
    "חוצן!!" עצרח למראה הפוקימון דמוי חייזר "חייזרים השתלתו על העולם!" אגיד "טוב בוא נראה מי אתה ואז נוצאי את נידורן" אומר בנחת

כמו תמיד. עמיטריד.

10. Kibō no chi

ג'ייק ~

"אני מבינה." עונה ג'וי וממניכה את ראשה מעט. "הפוקימונים שלך בריאים, וזה פוליוורל. הוא גם בריא."
    "אני מצטער שזה המצב.." אני אומר, מרים את פוליוואג* (ווירל זה המפותח), ויוצא ממרכז הפוקימונים.
    "אז תגיד, אתה עדיין מחפש משהו בדרך לפיוטר?" אשאל אותו בזמן שאתקדם איתו אל כיוון המקום בו פגשתי את פוליוואג

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אנדי ~

דילן ~

אתה נכנס לתחנה ורואה כי היא ריקה. פתאום מגיחה שוטרת ומודיעה חגיגית כי היא צריכה דחוף לזוז כי יש לך קריאה. "רוצה להצטרף?" שואלת השוטרת.

ג'ייק ~

״בשמחה״ אשיב לה ואלך בעקבותייה עם איווי

12. מנהל ראשי
    אנדי ~

הפוקימון נבהל ממך ונעלם מהאיזור במהירות.
    אתה מבין כי עליך לחפש אחר פוקימון אחר ולאחר כמה דקות מוצא פוקימון נוסף!

ג'ייק ~

פוליוואג קפץ במהירות וזינק הרחק לעבר השדות, הזכרת לו משהו. הוא ביקש ממך לעקוב אחריו ואתה התחלת לרוץ אחריו. אתה ממהר ואתה רואה שהוא ממהר לעבר העיר פיוטר. אתה ממשיך אחריו במהירות כשלפתע אתה נתקל בפוקימון ששווה התייחסות.

דילן ~

"שב פה!" מצביעה השוטרת ג'ני לעבר המושב הצדדי בסירה של האופנוע. אתה קופץ פנימה ועד מהרה אתה רואה את עצמך מקפצץ מחמת המהירות שג'ני נסעה. "יש לנו קריאה של דיגלטים משתוללים!" קרא ג'ני ומיהרה לעבר מערה חשוכה לחלוטין, האופנוע שלה הדליק אור ואתם המשכתם עמוק פנימה.
    "אנחנו מחפשים אחר דיגלטים" אמרה השוטרת. "אם תראה דיגלטים יוצרים מהומה, עליך לדווח לי במכשיר הקשר הזה!" אמרה ג'ני והגישה לך מכשיר קטן.
    היא ממהרת להסתלק ואתה מוצא את עצמך במערה חשוכה כשמולך נקרא פוקימון

13. עמיטריד.
    אנדי ~

"מי אתה?" אגיד ואבדוק בפוקידע "אני חייב פוקימון שיהיה הרבה יותר טוב ממה שסם ימצא" אומר לעצמי "ברווז מעופף לא מספיק טוב" אגיד ואמשיך לחפס

כמו תמיד. עמיטריד.

14. משתמש מנוסה
    אנדי ~

ג'ייק ~

פוליוואג קפץ במהירות וזינק הרחק לעבר השדות, הזכרת לו משהו. הוא ביקש ממך לעקוב אחריו ואתה התחלת לרוץ אחריו. אתה ממהר ואתה רואה שהוא ממהר לעבר העיר פיוטר. אתה ממשיך אחריו במהירות כשלפתע אתה נתקל בפוקימון ששווה התייחסות.

דילן ~

"שב פה!" מצביעה השוטרת ג'ני לעבר המושב הצדדי בסירה של האופנוע. אתה קופץ פנימה ועד מהרה אתה רואה את עצמך מקפצץ מחמת המהירות שג'ני נסעה. "יש לנו קריאה של דיגלטים משתוללים!" קרא ג'ני ומיהרה לעבר מערה חשוכה לחלוטין, האופנוע שלה הדליק אור ואתם המשכתם עמוק פנימה.
    "אנחנו מחפשים אחר דיגלטים" אמרה השוטרת. "אם תראה דיגלטים יוצרים מהומה, עליך לדווח לי במכשיר הקשר הזה!" אמרה ג'ני והגישה לך מכשיר קטן.
    היא ממהרת להסתלק ואתה מוצא את עצמך במערה חשוכה כשמולך נקרא פוקימון
    ״איווי אין זמן להילחם!״ אומר מיד ואחפש אחר הדיגלטים

15. Kibō no chi
    ג'ייק ~

לא מתייחס ):
    ~~~~
    בהתעלמות מוחלטת, אני ממשיך לרוץ אחרי פוילוואג אל עבר העיר פויטר. "מעניין מה יש לו" אני ממלמל בזמן שאני רץ.

Spoiler ספוילר

עמוד 31 מתוך 64 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •