אנדי ~
אתה מנסה להסתובב וללכת אך אתה מרגיש את הכרישה של פארפיידג' נוגעת בך. הוא לא מוכן לתת לך לברוח בשום אופן ומסמן לך להוציא פוקימון.
דילן ~
אתה ממשיך במערה עד שאתה שומע צעקות של ילד קטן. אתה מתחיל לרוץ בטירוף חושים לעבר הילד ואיווי זינק על כתפך. אתה מגיע לשם ורואה דיגלטים מקיפים ילד קטן ודוחפים אותו לעבר מפל מים גדול. מעל המפל היה חור שהכניס אור למערה. אתה מנסה לדווח לג'ני ומגלה שאיבדת את מכשיר הקשר. נראה שרק אתה יכול לסייע לילד הזה עכשיו.
ג'ייק ~
פוליוואג ממהר ונכנס אל העיר, מדלג בין הרגליים של אדם שחסם את המעבר לעיר, אתה רודף אחריו והאדם מנסה לעצור אותך. "אסור להיכנס!"
לא אכפת לך, אתה דוחף אותו ואחריך מזדחל מאמן נוסף, מנצל את ההזדמנות לעבור. פולייואג מיהר לצד הדרך בפיוטר ואתה אחריו, אתה מבחין במפולת סלעים גדולה ופוליוואג מסמן לך כי הוא צריך להיכנס פנימה!
אנג'ל ~
הבט בהמשך של ג'ייק.
לונדון ~
"אני לא מוכר אבני פיתוח לצערי." ענה המוכר. "יש משהו אחר שאני יכול לעשות למענך?"
ג'יימי ~
"אתה יכול להביא לי משהו לאכול בבקשה?" שאל קטרפרי "אני רעב מאוד!"
אתה הבנת שזה כבר לא דמיון שלך בכך שקטרפרי טיפס על כתפך והתחכך בך. אך הגוף שלך די מהר החל להיות כואב ועייפות חזקה תפסה אותך והשעה היתה רק חמש אחר הצהריים!!
ג'ייק ואנג'ל ~
אמייה איסקנדר וברסרקר יוצאים מהפוקדורים שלהם ומתחילים לפלט דרך עד שלאחר כמה דקות אתם מבחינים בפתח. זה אכן מסוכן להשתחל פנימה, אך הפוליוואג קיפץ פנימה וקרא לכם לבוא אחריו.
אמייה ניתץ עוד כמה אבנים בדרך כדי להרחיב את הפתח, גוף של נער בגילכם יכול להיכנס.
"מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?" אנג'ל שאל.
דילן ~
איווי משתמש בדמעות מזוייפות, מה שמסב את תשומת ליבם של הדיגלטים. הם מביטים בסקרנות על איווי בזמן שהילד נמלט והתחבא מאחורך. לאחר מכן איווי תק את אחד מהם בדחיפה.
לונדון ~
"אני מצטער אך אבני פיתוח נמכרים רק בספרון, כנופיות רבות מנסים לגנוב אותם על כן הם תמיד תחת פיקוח ונמכרים רק ביחידות בודדות." אמר המוכר. "לצערי אני לא מוכר דיסקי התקפה. זה משהו שתאלץ ללמד את הפוקימון שלך לבד."
אנדי ~
"פאר פאר!" צרח פארפיידג' בכעס. מפנה לעברך את הכרישה שלו. "פאר פארררר!"
ג'יק ואנג'ל ~
אתם מפלטים לכם דרך ואקנס נכנס עמוק פנימה, לאחר כמה שניות אתם רואים את ראשו של אקנס קורא לכם בלחץ אטומי. נראה שמשהו מאוד הלחיץ אותו. אמייה מזדרז לסיים את העבודה ופתח גדול יותר נפער.
אנדי ~
"פארררררר!" קרא פארפידג' בקולי קולות. נידורן מנסה לנקר אך פארפידג חומק בקלות. "פארפיידג' פאר!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)