Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 64 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה

לונדון ~

"שלום אדוני!" אומר בעל החנות. "מה אפשר לעשות למענך? התרצה לקנות משהו?"
    בתוך החנות הסתובב מאמן בשקט סביבך ומיהר לצאת מהחנות, כמעט בריצה.
    "המאמן הזה בדיוק גנב ממני." אמר בעל החנות בייאוש. "אני כבר רגיל לזה."

"אז למה אין לך שומר?" אשאל ואתחיל לחפש אבנים מיוחדות או איזה דיסק עם מתקפות. "יש לך פה אבן אש?" אשאל בנימוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~

אתה מנסה להסתובב וללכת אך אתה מרגיש את הכרישה של פארפיידג' נוגעת בך. הוא לא מוכן לתת לך לברוח בשום אופן ומסמן לך להוציא פוקימון.

דילן ~

אתה ממשיך במערה עד שאתה שומע צעקות של ילד קטן. אתה מתחיל לרוץ בטירוף חושים לעבר הילד ואיווי זינק על כתפך. אתה מגיע לשם ורואה דיגלטים מקיפים ילד קטן ודוחפים אותו לעבר מפל מים גדול. מעל המפל היה חור שהכניס אור למערה. אתה מנסה לדווח לג'ני ומגלה שאיבדת את מכשיר הקשר. נראה שרק אתה יכול לסייע לילד הזה עכשיו.

ג'ייק ~

פוליוואג ממהר ונכנס אל העיר, מדלג בין הרגליים של אדם שחסם את המעבר לעיר, אתה רודף אחריו והאדם מנסה לעצור אותך. "אסור להיכנס!"
    לא אכפת לך, אתה דוחף אותו ואחריך מזדחל מאמן נוסף, מנצל את ההזדמנות לעבור. פולייואג מיהר לצד הדרך בפיוטר ואתה אחריו, אתה מבחין במפולת סלעים גדולה ופוליוואג מסמן לך כי הוא צריך להיכנס פנימה!

אנג'ל ~

הבט בהמשך של ג'ייק.

לונדון ~

"אני לא מוכר אבני פיתוח לצערי." ענה המוכר. "יש משהו אחר שאני יכול לעשות למענך?"

3. משתמש מתקדם
    ג'יימי ~

קטרפרי מביט בך בהלם לכמה שניות.
    "אתה, אתה מסוגל להבין מה שאני אומר?" שואל קטרפרי וממצמץ פעמיים. "חשבתי שבני האדם לא יכולים להבין את מה שאנחנו אומרים..."
    "זה מוזר..." אני אומר לו. "איך אני יכול להבין אותך ואתה אותי?..".
    אני מביט בשמיים. "יכול להיות שיש איזשהו קשר קוסמי מיוחד בין שנינו..".

4. Kibō no chi
    ג'ייק ~

פוליוואג ממהר ונכנס אל העיר, מדלג בין הרגליים של אדם שחסם את המעבר לעיר, אתה רודף אחריו והאדם מנסה לעצור אותך. "אסור להיכנס!"
    לא אכפת לך, אתה דוחף אותו ואחריך מזדחל מאמן נוסף, מנצל את ההזדמנות לעבור. פולייואג מיהר לצד הדרך בפיוטר ואתה אחריו, אתה מבחין במפולת סלעים גדולה ופוליוואג מסמן לך כי הוא צריך להיכנס פנימה!
    "אוי לא" אני ממלמל כשמחשבה שמישהו נקבר תחת הסלעים עולה בראשי. "איסקנדר, צא! השתמש בבעיטה כפולה! אמייה צא, השתמש בזנב ברזל! דיארמואיד, מכת עצם! כולם, רסקו את הסלעים ופלסו לנו דרך פנימה!"

Spoiler ספוילר

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

אתה מנסה להסתובב וללכת אך אתה מרגיש את הכרישה של פארפיידג' נוגעת בך. הוא לא מוכן לתת לך לברוח בשום אופן ומסמן לך להוציא פוקימון.
    "תשמע ברווזי"אגיד כאוס "אני מחפס כרגע פוקימון יותר טוב.." אומר "אחרי שאלקוד פוקימון לתעמי אחזור אליךך טוב" אומר בנחישות ואמשיך לחפס

כמו תמיד. עמיטריד.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ג'ייק ~

אנג'ל ~

הבט בהמשך של ג'ייק.
    "מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל קרה פה ?ברסרקר השתמש בשריטה על הסלעים תעזור לשאר הפוקימונים"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    אנדי ~

דילן ~

אתה ממשיך במערה עד שאתה שומע צעקות של ילד קטן. אתה מתחיל לרוץ בטירוף חושים לעבר הילד ואיווי זינק על כתפך. אתה מגיע לשם ורואה דיגלטים מקיפים ילד קטן ודוחפים אותו לעבר מפל מים גדול. מעל המפל היה חור שהכניס אור למערה. אתה מנסה לדווח לג'ני ומגלה שאיבדת את מכשיר הקשר. נראה שרק אתה יכול לסייע לילד הזה עכשיו.

ג'ייק ~

אנג'ל ~

הבט בהמשך של ג'ייק.

לונדון ~

״איווי תתחיל בדמעות מזויפות בכדי לאפשר ליצמיך לפגוע באחד ואחד מהם בדחיפה!״ אדריך את איווי במהירות

8. the bitch is back
    לונדון ~

"דיסקים עפ מתקפות אולי?" אשאל בנימת ספק "אתה יודע איפה מוכרים אבנים באיזור?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    מה לא מוכר אבנים??
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    ג'יימי ~

"אתה יכול להביא לי משהו לאכול בבקשה?" שאל קטרפרי "אני רעב מאוד!"
    אתה הבנת שזה כבר לא דמיון שלך בכך שקטרפרי טיפס על כתפך והתחכך בך. אך הגוף שלך די מהר החל להיות כואב ועייפות חזקה תפסה אותך והשעה היתה רק חמש אחר הצהריים!!

ג'ייק ואנג'ל ~

אמייה איסקנדר וברסרקר יוצאים מהפוקדורים שלהם ומתחילים לפלט דרך עד שלאחר כמה דקות אתם מבחינים בפתח. זה אכן מסוכן להשתחל פנימה, אך הפוליוואג קיפץ פנימה וקרא לכם לבוא אחריו.
    אמייה ניתץ עוד כמה אבנים בדרך כדי להרחיב את הפתח, גוף של נער בגילכם יכול להיכנס.
    "מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?" אנג'ל שאל.

דילן ~

איווי משתמש בדמעות מזוייפות, מה שמסב את תשומת ליבם של הדיגלטים. הם מביטים בסקרנות על איווי בזמן שהילד נמלט והתחבא מאחורך. לאחר מכן איווי תק את אחד מהם בדחיפה.

לונדון ~

"אני מצטער אך אבני פיתוח נמכרים רק בספרון, כנופיות רבות מנסים לגנוב אותם על כן הם תמיד תחת פיקוח ונמכרים רק ביחידות בודדות." אמר המוכר. "לצערי אני לא מוכר דיסקי התקפה. זה משהו שתאלץ ללמד את הפוקימון שלך לבד."

אנדי ~

"פאר פאר!" צרח פארפיידג' בכעס. מפנה לעברך את הכרישה שלו. "פאר פארררר!"

10. Kibō no chi

ג'ייק ואנג'ל ~

אמייה איסקנדר וברסרקר יוצאים מהפוקדורים שלהם ומתחילים לפלט דרך עד שלאחר כמה דקות אתם מבחינים בפתח. זה אכן מסוכן להשתחל פנימה, אך הפוליוואג קיפץ פנימה וקרא לכם לבוא אחריו.
    אמייה ניתץ עוד כמה אבנים בדרך כדי להרחיב את הפתח, גוף של נער בגילכם יכול להיכנס.
    "הפוליוואג הזה מחפש משהו בין ההריסות" אני מסביר לבחור שצץ משום מקום. "אני חושב שמישהו לכוד שם" אני מוסיף, ונכנס בפתח שנפער.

Spoiler ספוילר

11. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אני לא מצטט כי אני באייפוד וזה סיוטט

--------
    ״תשמע״ אגיד לברווז המעצבן ״אם אתה כל כך רוצה קרב אין לי בעיה״ אגיד ״אבל שתדע אני לא לוקד אותך״ אומר מלא בעצבים ״ צא נידרן ותשתמש בניקור״

כמו תמיד. עמיטריד.

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי Saber צפה בהודעה
    "הפוליוואג הזה מחפש משהו בין ההריסות" אני מסביר לבחור שצץ משום מקום. "אני חושב שמישהו לכוד שם" אני מוסיף, ונכנס בפתח שנפער.
    "חכה רגע, אקנס צא תכנס פנימה ותבדוק אם יש אדם בתוך ההריסות "אומר ואוציא את אקנס.

13. מנהל ראשי
    ג'יק ואנג'ל ~

אתם מפלטים לכם דרך ואקנס נכנס עמוק פנימה, לאחר כמה שניות אתם רואים את ראשו של אקנס קורא לכם בלחץ אטומי. נראה שמשהו מאוד הלחיץ אותו. אמייה מזדרז לסיים את העבודה ופתח גדול יותר נפער.

אנדי ~

"פארררררר!" קרא פארפידג' בקולי קולות. נידורן מנסה לנקר אך פארפידג חומק בקלות. "פארפיידג' פאר!"

14. משתמש מנוסה
    ג'יימי ~

"אתה יכול להביא לי משהו לאכול בבקשה?" שאל קטרפרי "אני רעב מאוד!"
    אתה הבנת שזה כבר לא דמיון שלך בכך שקטרפרי טיפס על כתפך והתחכך בך. אך הגוף שלך די מהר החל להיות כואב ועייפות חזקה תפסה אותך והשעה היתה רק חמש אחר הצהריים!!

ג'ייק ואנג'ל ~

דילן ~

איווי משתמש בדמעות מזוייפות, מה שמסב את תשומת ליבם של הדיגלטים. הם מביטים בסקרנות על איווי בזמן שהילד נמלט והתחבא מאחורך. לאחר מכן איווי תק את אחד מהם בדחיפה.

לונדון ~

"אני מצטער אך אבני פיתוח נמכרים רק בספרון, כנופיות רבות מנסים לגנוב אותם על כן הם תמיד תחת פיקוח ונמכרים רק ביחידות בודדות." אמר המוכר. "לצערי אני לא מוכר דיסקי התקפה. זה משהו שתאלץ ללמד את הפוקימון שלך לבד."

אנדי ~

"פאר פאר!" צרח פארפיידג' בכעס. מפנה לעברך את הכרישה שלו. "פאר פארררר!"
    ״איווי קדימה תקפוץ על הדיגלט הקרוב אליך בדחיפה נוספת! תנסה להתחמק ממתקפות הנגד ותגיב בדחיפה נגד כמה שיותר דיגלטים שאפשר״ אדריך את איווי בנחישות

15. אמאש'ך פלאפי ):
    ג'יק ואנג'ל ~

אתם מפלטים לכם דרך ואקנס נכנס עמוק פנימה, לאחר כמה שניות אתם רואים את ראשו של אקנס קורא לכם בלחץ אטומי. נראה שמשהו מאוד הלחיץ אותו. אמייה מזדרז לסיים את העבודה ופתח גדול יותר נפער.
    "אקנס תוביל את הדרך"אומר ואעקוב אחריי אקנס.

עמוד 32 מתוך 64 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •