Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 64 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ג'ייק ואנג'ל ~

ברודי מביט בג'ייק במבט חד ואז מקפץ בקלילות על אחד הסלעים ומטפס אל מעל המפולת וממהר להיעלם מהעין, כביכול בורח. מתעלם לחלוטין מדבריו של ג'ייק.
    "לא כדאי שנעקוב אחריו ?רק אם אתה רוצה את הצארמנדר שלך חזרה"אומר ואתחיל לטפס על לעבר ברודי.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    חמוף ~

אתה ממשיך ללכת אך אלקיד מאחוריך ממשיך להביט בביישנות לעברך. הוא לא רצה שתתרחק ולכן התקרב אליך אך בצעדים איטיים מאוד, לבסוף זינק אל מאחורי השיחים.
    'עד כמה הוא יכול להיות ביישן..' אני מתחיל לחשוב וטיפה מתבאס.
    "אל תדאג אלקיד אני לא מתכוון לפגוע בך הוא משהו, אתה כוסון" אני אומר לו ומתחיל ללכת לאט יותר, מביט מאחורי הכתף אם הוא בא.
    חמוף

3. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    "לא כדאי שנעקוב אחריו ?רק אם אתה רוצה את הצארמנדר שלך חזרה"אומר ואתחיל לטפס על לעבר ברודי.
    "כאילו שאתה צריך לשאול" אני נוזף בקרירות ובמהרה מתחיל לטפס גם.

Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לונדון ~

סקווירטל מנסה לחפור בור. הוא מזנק, מדמיין את עצמו צולל למים, זה הדבר שהוא הכי אוהב! הוא החל באמת לצלול לקרקע, אך הבור לא היה מספיק עמוק. סקווירטל יצא שוב והמשיך לנסות. כל נסיון הביא עימו התקדמות כלשהי...
    דרטיני למד מושלם את ההתקפה, הוא פשוט התקשה להפסיק אותה.
    גראולליט שחשב שהכל משחק, קיפץ סביבם ורצה לשחק עם דרטיני וכמעט נתפס בטוויסטר, אך גראולייט עדיין היה על רגליו משום מה.

אנג'ל וג'ייק ~

אתם מטפסים לעבר ברודי וגיעים למעלה המפולת. אתם יכולים לראות את העיר פיוטר וראיתם כי ברודי נכנס למכון שלו, ואז גבר בשחור נכנס אחריו, אוחז בצ'ארמנדר כלשהו שהשתולל בזנ ברזל בכל הכוח להימלט.

חמוף -

אלקיט ניגש אליך ומחייך. אז הוא מתחיל לעכוב אחריך.

5. Kibō no chi

אנג'ל וג'ייק ~

אתם מטפסים לעבר ברודי וגיעים למעלה המפולת. אתם יכולים לראות את העיר פיוטר וראיתם כי ברודי נכנס למכון שלו, ואז גבר בשחור נכנס אחריו, אוחז בצ'ארמנדר כלשהו שהשתולל בזנ ברזל בכל הכוח להימלט.
    'אמייה!'.
    בשיא המהירות, אני פשוט דופק ספרינט אל עבר המכון. אמייה נמצא בסכנה, אני חייב להציל אותו.

Spoiler ספוילר

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    חמוף -

אלקיט ניגש אליך ומחייך. אז הוא מתחיל לעכוב אחריך.
    "יופי, עכשיו שזה נגמר אפשר להתקדם בקצב מלא" אני אומר בהתרגשות ומתחיל ללכת מהר יותר בדרך, מוודא שהוא אחרי.
    חמוף

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ג'ייק ואנג'ל ~

ברודי מביט בג'ייק במבט חד ואז מקפץ בקלילות על אחד הסלעים ומטפס אל מעל המפולת וממהר להיעלם מהעין, כביכול בורח. מתעלם לחלוטין מדבריו של ג'ייק.

לונדון ~

גראולייט חוזר לפוקדור אך מיד לאחר מכן הוא יוצר ונובח עליך בשובבות ומכשכש בזנב. גופו בהק לשניה ואז הוא זינק וריטש סלע בגודל מרשים. אתה ממהר לבדוק בפוקדע את ההתקפה ונוכח לגלות שגראולייט לא כזה חדל אישים...
    סקווירטל מביט בך ואז באדמה במבט מעט מבולבל, נראה כי הוא לא שמע על חפירה בעבר.

חמוף ~

אתה ממשיך ללכת אך אלקיד מאחוריך ממשיך להביט בביישנות לעברך. הוא לא רצה שתתרחק ולכן התקרב אליך אך בצעדים איטיים מאוד, לבסוף זינק אל מאחורי השיחים.

טוני ~

אתה בפנים.
    תגיב להתחלה

אנדי ~

בלבאזור יוצא ורואה כי נמאס לך מפארפיידג'. בלבאזור מקשיב לקומבו המרשים שפקדת עליו ומשתמש בצליפה כדי לתפוס את פארפיידג', הוא מיהר להעיף אותו לכיוונו ועל הדרך שלך לעברו את הנבט, ומיד לאחר מכן חבט בו בכל הכוח, מה שגאם לעלפונו.

דילן ~

מה קשור פוקשור? Xd (סתם אהבתי את החרוז..)
    ~~~~~

הפוקדור של אוניקס מתנדנד לשניות ואוניקס נלכד בהצלחה. כינוי?

אליס ~

את מגיעה לרחוב של המכון ורואה כי בשלט רשום כי בעל המכון נלחם בעזרת פוקימוני אדמה בעיקר. את בודקת את המכון ורואה כי את צריכה שבעה תגים כדי להתמודד במכון הזה.

"צא פוקשור״ אומר ואזרוק פוקדור ריק על הברווז המעולף ״זה יגרום לו להפסיק לשגע אותי״ אגיד מרוצה

כמו תמיד. עמיטריד.

8. the bitch is back
    לונדון ~

סקווירטל מנסה לחפור בור. הוא מזנק, מדמיין את עצמו צולל למים, זה הדבר שהוא הכי אוהב! הוא החל באמת לצלול לקרקע, אך הבור לא היה מספיק עמוק. סקווירטל יצא שוב והמשיך לנסות. כל נסיון הביא עימו התקדמות כלשהי...
    דרטיני למד מושלם את ההתקפה, הוא פשוט התקשה להפסיק אותה.
    גראולליט שחשב שהכל משחק, קיפץ סביבם ורצה לשחק עם דרטיני וכמעט נתפס בטוויסטר, אך גראולייט עדיין היה על רגליו משום מה.
    "סקווירטל עבודה נהדרת! תנסה להשתמש יותר תאוצה ודיוק שאתה צולל ונסה להגיע כמה שיותר עמוק ואז לצאת ממקום אחר. דרטיני עכשיו, אחרי שכיסינו חולשה אחת שלך בוא נעבור לחולשה השנייה. קרח." אומר לו "בוא ננסה ללמוד מתקפת אש טובה ואני חושב על להביור. בשביל זה אתה חייב להתרכז. תנסה ליצור אש בפה שלך- תתאמץ ותתרכז. כל האנרגיות,כל הזעם והכעס שלך ותנסה ליצור להבה פשוטה, בתור התחלה" אורה לו ואז אפנה לראות מה יש לגראווליט.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    טוני ~

אתה בפנים.
    תגיב להתחלה

אשמח לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי!

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    יש בעמוד הראשון התחלה. תגיב להתחלה...
    זה תחת הכותרת ״התחלה״

11. מנהל ראשי
    שנת 2013, מחוז קנטו, העיר פאלט.

כשאתה פוקח את עיניך אתה יודע שזה היום שאליו חיכית. אתה פותח את חלון חדרך ומשב רוח של לפנות בוקר מכה באפך. אתה מציץ בשעון ומגלה לאכזבתך כי השעה היא רק ארבע לפנות בוקר. חמש שעות בינך לבין המפגש שאליו חיכית כבר שנים.
    כן, היום אתה אמור לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך מפרופסור אוק. המעמד מכובד בהחלט, אפילו אש קטצ'אם יכבד את המעמד בנוכחותו. כבר ידועה לך מטרתך בחיים ואתה ממש לא מעוניין לבזבז אפילו לא רגע. אתה מחליט להתלבש ולצאת לסיבוב קטן ולעבור ליד המעבדה של פרופסור אוק.
    אתה מזנק מהחדר ובקלילות יורד במדרגות ועוזב את הבית.
    הרחובות הריקים והדממה נראים בעיניך ככמעט לא טבעיים. איך יתכן וכולם ישנים כשבעוד שעות ספורות הדבר הכי מרגש בחיים שלך עומד להתחיל?!
    אתה מדמיין את הפוקימון שלך עומד לצידך בקרבות. מקווה בכל הכוח שאכן הפוקימון שאתה רוצה יהיה נגיש. אתה מגיע למעבדה ורואה את הבמה המכובדת שבה יכריזו ככל הנראה את הטקס המקובל לקבלת הפוקימונים.
    לפתע נשמע רעש מוזר מהחדר האחורי במעבדה! אתה ניגש לשם במהירות כשאתה מבחין בפרופסור אוק בכבודו ובעצמו לבוש בפיג'מה שלו עומד מיוזע כנגד אדם לבוש שחורים האוחז אקדח בידו שככל הנראה לא הבחין בך. כנראה שמסע חייך מתחיל מעט יותר מוקדם ממה שציפית. השאלה היא, האם כך ציפית שהוא יראה?
    אני אנסה לעצור את נשימותי על-מנת שלא ישמע אותי האיש שאוחז האקדח אני אומר. "אני רץ בשקט בשקט בשקט לעבר מקום מכסה, על מנת שלא יראה אותי".
    כאשר הגעתי למקום המכסה, אני רואה פוקדור מונח על השולחן "אני צועד לעבר הפוקדור במטרה לנסות להציל את הפרופסר עם הפוקימון הנמצא שם".

12. משתמש מנוסה
    ג'ייק ואנג'ל ~

לונדון ~

גראולייט חוזר לפוקדור אך מיד לאחר מכן הוא יוצר ונובח עליך בשובבות ומכשכש בזנב. גופו בהק לשניה ואז הוא זינק וריטש סלע בגודל מרשים. אתה ממהר לבדוק בפוקדע את ההתקפה ונוכח לגלות שגראולייט לא כזה חדל אישים...
    סקווירטל מביט בך ואז באדמה במבט מעט מבולבל, נראה כי הוא לא שמע על חפירה בעבר.

חמוף ~

טוני ~

אתה בפנים.
    תגיב להתחלה

אנדי ~

בלבאזור יוצא ורואה כי נמאס לך מפארפיידג'. בלבאזור מקשיב לקומבו המרשים שפקדת עליו ומשתמש בצליפה כדי לתפוס את פארפיידג', הוא מיהר להעיף אותו לכיוונו ועל הדרך שלך לעברו את הנבט, ומיד לאחר מכן חבט בו בכל הכוח, מה שגאם לעלפונו.

דילן ~

מה קשור פוקשור? Xd (סתם אהבתי את החרוז..)
    ~~~~~

הפוקדור של אוניקס מתנדנד לשניות ואוניקס נלכד בהצלחה. כינוי?

אליס ~

את מגיעה לרחוב של המכון ורואה כי בשלט רשום כי בעל המכון נלחם בעזרת פוקימוני אדמה בעיקר. את בודקת את המכון ורואה כי את צריכה שבעה תגים כדי להתמודד במכון הזה.
    אני מאייפון חחח

אחייך וארים את הפוכדור של אוניקס ואכניס אותו לתיק, ״נחשוב על כינוי טוב בדרך״ אמלמל ואמשיך ללכת בניסיון למצוא את היציאה, ״מצוין איווי,כל הכבוד!״ אקבח את איווי על הקרב

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל וג'ייק ~

אתם מטפסים לעבר ברודי ומגיעים למעלה המפולת. אתם יכולים לראות את העיר פיוטר וראיתם כי ברודי נכנס למכון שלו, ואז גבר בשחור נכנס אחריו, אוחז בצ'ארמנדר כלשהו שהשתולל בזנב ברזל בכל הכוח להימלט.
    "אני מניח שזה זה "אומר לעצמי בעודי מצטרף לנער שרץ לעבר המכון.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. משתמש מתקדם
    האם אפשר להירשם?
    תסלח לי אם אני עובר על חוק מהמשחק

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

את מגיעה לרחוב של המכון ורואה כי בשלט רשום כי בעל המכון נלחם בעזרת פוקימוני אדמה בעיקר. את בודקת את המכון ורואה כי את צריכה שבעה תגים כדי להתמודד במכון הזה.[/quote]

'טוב אני משערת שאין מה לעשות בעיר הזאת' אחשוב במוחי מעט בעצבים אחרי כל ההסתובביות חסרות הטעם האלו. ''בואו נמשיך'' אומר לפוקימונים שלי ואלך אל הדרך הבאה בתקווה שבעיר הבאה יהיה יותר מה לעשות. אביט בדרכי לכל הצדדים במטרה לראות פוקימונים חדשים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 36 מתוך 64 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •