Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 64 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    לונדון ~

אתה ממהר להחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים ולהמשיך לעבר יער ורידיאן. אתה נכנס עמוק אל תוך היער ולפתע אתה מרגיש שאיבדת את חוש הכיוון שלך. לרוע מזלך ערפל חודר אל תוך היער ואתה כבר מתקשה לראות. לאחר כמה דקות קשות אתה שומע ליחשוש מעיק, אתה ממהר לבדוק מה מקור הרעש כשלפתע אתה מבחין בפוקימון מלחשש לעברך

דילן ~

אתה ממהר לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים ומגלה כי הביצה מתחממת במהירות. ניכר כי היא תבקע בקרוב. (חמש המשכונים שלך...) אתה יוצא מהמרכז וממשיך לעבר העיר פיוטר. אתה יוצר מהעיר ורידיאן ונכנס אל יער ורידיאן, אתה חוצה אותו במהירות ולעיניך נגלה פוקימון

ג'ייק ~

דיארמואיד ניצב מול נידורינו ושולח לעברו מכת עצם חזיתית. נידורינו נפגע ועף לאחור אך הוא ממהר במהירות להשתמש בניקור, מסובב את המסכה שעל ראשו של קיובון מספר פעמים עד שהמסכה נעצרה לכיוון הנגדי, בזמן שקיובון ממהר לסדר את המסכה נידורינו משתמש בדחיפה. קיובון ממהר להזדקף.
    אנג'ל כבר לקח פיקוד והתרכז בסנדשרו יחד עם הטוטודייל שלו.

אנדי ~

נידורן מקשיב לך ומתרכז בכל הכוח לתקוף בעוקץ רעל. לאחר מאמץ רב הקרן שבמרכז מצחו בוהקת לשנייה והוא מזנק על פוניטה. פוניטה מצדו מתעצבן ומכה בנידורן עם פרסתו, נידורן עף לאחור ומתעלף. פוניטה מחרחר בכעס, נראה שהוא רוצה להמשיך ולהילחם.

אנג'ל ~

טוטודייל יורה אקדח מים ומפריד בין נידורינו לסנדשרו, סנדשרו מזנק לעבר טוטודייל ומשתמש במתקפת מהירות, כוכבים קטנים יוצאים מגופו הזעיר ועפים במהירות לעבר טוטודייל.
    חמש המשוכנים שלי?

אביט בפוקימון ואמשיך ללכת בעודי מחפש אימון לאוניקס

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    דילן ~

חמש המשכונים שלך והביצה פוקעת. נותרו ארבעה... חח.

אתה ממשיך ללכת ומאמן ניגש אליך ונראה כי הוא מעוניין לדבר איתך.
    "אני מעוניין בקרב פוקימונים, אביא לך 100 ש"ח אם תנצח אותי!" הוא קורא בקול וממהר להוציא את הפוקימון הראשון שלו, כלל לא מקשיב לך אם אתה מעוניין בקרב או אם אתה בכלל מאמן פוקימונים...

3. משתמש מנוסה
    דילן ~

חמש המשכונים שלך והביצה פוקעת. נותרו ארבעה... חח.

אתה ממשיך ללכת ומאמן ניגש אליך ונראה כי הוא מעוניין לדבר איתך.
    "אני מעוניין בקרב פוקימונים, אביא לך 100 ש"ח אם תנצח אותי!" הוא קורא בקול וממהר להוציא את הפוקימון הראשון שלו, כלל לא מקשיב לך אם אתה מעוניין בקרב או אם אתה בכלל מאמן פוקימונים...
    חחחחחחח

אהנהן באישור ואשחרר מיד את אוניקס, ״שלום אוניקס,אני המאמן שלך דילן ואני מריך את עזרתך בקרב! השתמש מיד בדחיפה!״ אומר בנחישות ואצביע על מאנקי

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ״מרד״ אקלקל עם מבטא צרפתי קליל ״הייתה מאבל למצופה״ אחזק את נידו ״בינתיים תנוח בפוקדור״ אומר בלחש וברוגע ואלחץ בכפתור הלבן שבמרכז הפוקדור ״אני מכווה שזה יצליח״ אומר חסר ביטחון ״צא ברווז״ אחריז ואשחרר את הפוקימון הטרי שב חבורתי ״קודם בוא נראה מה המתקפות שלך״ אגיד עם חיוך קל ואסרק אותו בפוקידע ״בינתיים תעוף גבוהה ותתחמק מכל המתקפות״אפקוד בביתחון

כמו תמיד. עמיטריד.

5. מנהל ראשי
    דילן ~

"אתה מתכוון להשתמש באוניקס נגד המנקי שלי?" צחק המאמן בזלזול, הוא נפנף את ידו הימנית כמנקה את האוויר. "אתה עוד רוצה להגיד לי שהוא בכלל לא מאומן ורק תפסת אותו? אוקיי זו בחירה שלך! אני ארסק אותו! מנקי, חמוק, קפוץ לעץ הקרוב ואז זנק לעברו והשתמש במכת קרטה!"

אנדי ~

ברווז יוצא החוצה מהפוקדור עם חיוך רחב ועיניים מסוחררות, רוק נוטף מלשונו. ניכר שהוא עדיין עייף מהקרב עם בלבאזור... בנתיים פוניטה רק מתעצבן יותר ורוקע בפרסותיו בכעס, ממתין לפוקימון הבא שלך.

6. משתמש מנוסה
    דילן ~

"אתה מתכוון להשתמש באוניקס נגד המנקי שלי?" צחק המאמן בזלזול, הוא נפנף את ידו הימנית כמנקה את האוויר. "אתה עוד רוצה להגיד לי שהוא בכלל לא מאומן ורק תפסת אותו? אוקיי זו בחירה שלך! אני ארסק אותו! מנקי, חמוק, קפוץ לעץ הקרוב ואז זנק לעברו והשתמש במכת קרטה!"

אנדי ~

ברווז יוצא החוצה מהפוקדור עם חיוך רחב ועיניים מסוחררות, רוק נוטף מלשונו. ניכר שהוא עדיין עייף מהקרב עם בלבאזור... בנתיים פוניטה רק מתעצבן יותר ורוקע בפרסותיו בכעס, ממתין לפוקימון הבא שלך.
    אביט במעט חוסר ביטחון במאמן שמולי אך מיש אני יתעשת, ״אוניקס תעקוב אחרי תנועותיו,כשהוא מגיע אליך בקפיצה תדאג להכין את זנבך בכדי להצליף בו מאחורה!״ אדריך את אוניקס, ׳לפעמים אסטרטגיה טובה כולה על ניסיון ויתרון סוגים..׳ אחשוב לעצמי

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אדם לפחות הייתה רושם כל הכבוד על הפירוט וההשקעה בתגובות האחרונות שלי...
    אנ משקיע המון בשבילך...

״ברווז חסר טואלת״ אקלל בלחישה כדי שברווז לא ישמע ״תחזור״ אגיד מעוכזב ובמעת זלזול אשלח את ידי לכיוון חגורת הפוקימונים שלי ואבין שנשאר לי פוקימון אחד ויחיד ולא הייתי רוצה שום פוקימון אחר חוץ ממנו לרגע זה אוציא את הפוקדור מהחגורה ואביט הפוקימון שבפנים מבעד לזכוכית האדומה בחלקו העליון של הכדור ״אתה מוכן חבר וותיק?״ אשאל את הפוקימון האהוב שלי ואתמלא ברגשות של שמחה ואושר ״אתה הולך להיות כל כך מדהים שהסוס הזה לא יבין מה נפל אליו״ אחזק אותו ואז אביט עמוק עמוק בעיני הסוס ״אחרי שתפגוש את הפוקימון שלי״ אומר לו ״אתה תצתער על היום שבוא נתקלת בי״ אומר לו בטוח מתמיד ״תתכונן לפגוש את היוצר שלך״ אסיים ורגשות ביטחון ואושר ימלאו אותי אלחץ את הקפתור במרכז הכדור ואזרוק אותו באוויר בצורה מסובבת ״צא באלבזור״ אחריז באושר ״תשתמש במתקפת זרע אליו ועל האדמה מסביבו ואז תתחמק מכל מתקפה שישלך עליך״ אפקוד אליו ׳עכשיו הוא לא יוכל לזוז׳ אחשוב ׳מסביבו יגדלו הזרעים ואם ידרח אליהם הוא יפגע׳

כמו תמיד. עמיטריד.

8. מנהל ראשי
    דילן ~

אוניקס ממהר לחמוק אך גופו המגושם והגדול לא מספיק להפליק מאחור, כך שמנקי זוכה לפגיעה ישירה. אוניקס צווח מכאב אך הוא עומד להמשיך להילחם. יציב וקשוח. מנקי מאושר מהמכה הישירה וממהר וספר זאת למאמנו שמעט מתרגז על הקוף הסורר...
    ״חדל להשתטות ומהר להשתמש במכת קרטה נוספת!״ קצף עליו...

אנדי ~

בלבאזור ממהר לצאת החוצה וירה מתקפת זרע לעבר פוניטה שנמאס לו והוא החל לדהור לעבר בלבאזור בדחיפה...

9. משתמש מנוסה
    דילן ~

אוניקס ממהר לחמוק אך גופו המגושם והגדול לא מספיק להפליק מאחור, כך שמנקי זוכה לפגיעה ישירה. אוניקס צווח מכאב אך הוא עומד להמשיך להילחם. יציב וקשוח. מנקי מאושר מהמכה הישירה וממהר וספר זאת למאמנו שמעט מתרגז על הקוף הסורר...
    ״חדל להשתטות ומהר להשתמש במכת קרטה נוספת!״ קצף עליו...

אנדי ~

בלבאזור ממהר לצאת החוצה וירה מתקפת זרע לעבר פוניטה שנמאס לו והוא החל לדהור לעבר בלבאזור בדחיפה...
    ״קדימה אוניקס אתה יכול להצליח! השתמש מהר בהתקשחות בכדי לחזק את ההגנה שלך ואז תתנפל על מאנקי בדחיפה חזקה יפ גופך הקשיח! מיד לאחר מכן התקשחות שוב!״ אדריך את אוניקס בנחישות ואעודד אותו בכדי שתעלה לו המוטיבציה לנצח

10. מנהל ראשי
    דילן ~

אוניקס ממהר להתקשח ולהתדרדר במהירות לעבר מנקי שעסוק בלקשקש עם מאמנו, הפגיעה היתה ישירה ומנקי התעופף קדימה. מנקי זעם והיכולת שלו הופעלה, הוא החל לקפוץ מזעם ולכעוס הוא רץ לעבר אוניקס, מתעלם מבקשתו של המאמן... אוניקס מיהר להתקשח שוב.

11. משתמש מנוסה
    דילן ~

אוניקס ממהר להתקשח ולהתדרדר במהירות לעבר מנקי שעסוק בלקשקש עם מאמנו, הפגיעה היתה ישירה ומנקי התעופף קדימה. מנקי זעם והיכולת שלו הופעלה, הוא החל לקפוץ מזעם ולכעוס הוא רץ לעבר אוניקס, מתעלם מבקשתו של המאמן... אוניקס מיהר להתקשח שוב.
    ״מצוין אוניקס תמשיך ככה״ אומר לאוניקס בסיפוק, ״עכשיו נצל את זעמו של מאנקי ותחכה להזדמנות הנכונה בכדי לדחוף אותו שוב! ואז תשתמש בחביקה חזקה וכואבת שתעלף את מאנקי!״ אומר לאוניקס בנחישות ואצביע על מאנקי הכועס

12. the bitch is back
    לונדון ~

אתה ממהר להחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים ולהמשיך לעבר יער ורידיאן. אתה נכנס עמוק אל תוך היער ולפתע אתה מרגיש שאיבדת את חוש הכיוון שלך. לרוע מזלך ערפל חודר אל תוך היער ואתה כבר מתקשה לראות. לאחר כמה דקות קשות אתה שומע ליחשוש מעיק, אתה ממהר לבדוק מה מקור הרעש כשלפתע אתה מבחין בפוקימון מלחשש לעברך

'אקנס יכול להיות תוספת נהדרת לצוות שלי' אחשוב לעצמי בהתלהבות ואשחרר את סקווירטל מהפוקדור שלו. "סקווירטל תתחיל עם חפירה ואז תקפוץ מהבור עם בועות!" אקרא במהירות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. מנהל ראשי
    דילן ~

אוניקס ממהר לחמוק מהמתקפה של מנקי ובקצה זנבו לופת הוא את מנקי וחונק אותו. מנקי משתולל בזעם מה שרק מהדק את הקשר. עם זאת מנקי עדיין יכל להילחם כי אם היה תקוע ועצבני במיוחד.

לונדון ~

סקווירטל משתחרר מהפוקדור ומתחפר במהירות באדמה, אקנס מזהה זאת בחושיו החדים ובמהירות מעוררת התפעלות הזדחל הוא מיד אחרי סקווירטל אל תוך המחילה הצרה שסקווירטל עשה. סקווירטל זינק אל מחוץ לקרקע וירה בועות בכמות מרשימה, אך אקנס כמובן היה בתוך הקרקע...

14. the bitch is back

לונדון ~

סקווירטל משתחרר מהפוקדור ומתחפר במהירות באדמה, אקנס מזהה זאת בחושיו החדים ובמהירות מעוררת התפעלות הזדחל הוא מיד אחרי סקווירטל אל תוך המחילה הצרה שסקווירטל עשה. סקווירטל זינק אל מחוץ לקרקע וירה בועות בכמות מרשימה, אך אקנס כמובן היה בתוך הקרקע...

"סקווירטל מהר לפני שהוא יוצא תשלח בועות לתוך החור באדמה! אחרי שהוא יצא בשביל למצוא אוויר תקוף אותו בדחיפה!" אסביר לו בנחישות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    דילן ~

אוניקס ממהר לחמוק מהמתקפה של מנקי ובקצה זנבו לופת הוא את מנקי וחונק אותו. מנקי משתולל בזעם מה שרק מהדק את הקשר. עם זאת מנקי עדיין יכל להילחם כי אם היה תקוע ועצבני במיוחד.
    "לשחרר אותו עכשיו לא יהיה חכם במיוחד.." אמלמל בחשיבה ואז אביט באוניקס הנאבק במאנקי, "קדימה אוניקס,התקשחות פעם נוספת ואז תהדק את החביקה! ואז תניף את זנבך באוויר ותטיח בעוצמה את מאנקי על הקרקע!" אומר לאוניקס ואביט בקרב.

עמוד 38 מתוך 64 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •