Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 64 ראשוןראשון ... 29373839404149 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    "תתחמק!" אפקוד אליו 'אין שום דרך אחרת' אחשוב ואחשוש מאת 'אני חייב לעשות את זה, אני חייב לתת לו להיפגע' אחשוב בפחד 'אבל ליפני יש לי תוכנית אחרונה' אחייך קלות "באלבזור אני צריך שתקשיב לי ותעשה מה שאני אומר לך" אביט בוא בתשוקה "אני צריך שתרכז את כל הרעל שיש לך גוף ותעביר אותו לשני הקצוות של הגפנים שלך" אומר במרץ "אחרי שהרעל יהיה שם תשתמש בצלפה ושהגפנים שלך יפגעו בגוף שלו תשחרר את הרעל" אגיד לו 'ואם זה לא יצליח' אחשוב 'אנכנו נצתרך להיפגע...' חשוב על הפעולה ואוריד את החיוך מפני

כמו תמיד. עמיטריד.

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לונדון ~

סקווירטל ממהר לעשות כדבריך אך לפתע מפתח המחילה עולה פרץ חזק של אדים, סקווירטל ממהר לצאת משם מבוהל משום שאינו יכל ראות דבר. אקנס מיהר לצאת אף הוא וירה לעבר סקווירטל מחטים קטנים וסגולים...

דילן ~

אוניקס המתין בסבלנות למראה המנקי המשתולל, מאמנו צרח בצרידות וכבר לא היה ברור מה הוא אמר אך לאחר שמנקי הרפה את שריריו מעט אוניקס התקשח ואז הניף את זנבו וחבט את מנקי בעוצמה בקרקע, יוצר סדק רציני. מנקי נראה מעולף על הקרקע.
    "מנקי חזור!" קרא המאמן ומיהר לשלם לך. "אתה הוכחת לי כי צדקת. אוניקס שלך מדהים!"
    אוניקס נראה אדיש למחמאה והביט בחלל האוויר, כביכול ממתין לתגובה שלך או לעוד פקודה...
    "תגיד," שאל המאמן. "אתה בדרכך לעיר פיוטר? אוכל להתלוות אליך, אין לי מושג איך להגיע לשם ואין לי מפה..."

אנדי ~

אני מקווה שהבנתי אותך נכון ><'

כשבלבאזור שמע אותך פוקד עליו להתחמק, הוא שלף את הגפנים שלו וחבט אותם בקרקע. באופן מדהים למדי זה גרם לו לעוף גבוה מעל פוניטה ולחמוק ממתקפת האש שלו. פוניטה גם להשתמש בגחלת ובלבאזור עשה זאת שוב, חומק באלגנטיות מהמתקפה.
    בלבאזור הקשיב לפקודה החדשה שלך וריכז את כל כוחו ושחרר אבקת רעל מהפקעת שלו, אז, בתנועה סיבובית, מיהר לאסוף את הרעל על גפניו עד כי בהקו הם באור סגלגל. בלבאזור מיהר לקפוץ לעבר פוניטה כששובל מרהיב של אור סגול הוטח בפוניטה המופתע. ובכדי לסיים את זה יפה, הגפנים של בלבאזור פגעו בפוניטה וגרמו לו להתעלף בדיוק כשבלבאזור עצמו נחת על הקרקע באלגנטיות וקד לעברך קידה קלה ואלגנטית.

טוני ~

אתה נפרד מהפרופסור לאחר שהוא הביא לך פוקימון שהגיע הרחק מסינו הקסומה. אתה ממהר לצאת לעבר דרך מספר אחת בתקווה להתחיל את מסעך ולהיות יום אחד פוקימון מאסטר. בזמן שהנך שקוע בהרהורים מגיח לעברך פוקימון פראי.

3. מנהל ראשי
    טוני ~

אתה נפרד מהפרופסור לאחר שהוא הביא לך פוקימון שהגיע הרחק מסינו הקסומה. אתה ממהר לצאת לעבר דרך מספר אחת בתקווה להתחיל את מסעך ולהיות יום אחד פוקימון מאסטר. בזמן שהנך שקוע בהרהורים מגיח לעברך פוקימון פראי.
    [/quote]
    אני רואה את הפוקימון בהתלהבות, אך מעט חושש ואומר לעצמי "אני רוצה לדעת עליו עוד מידע", אני שולף מהכיס שלי את הפוקדקס.

4. מנהל ראשי
    טוני ~

אתה ממהר לשלוף את האייפון החדש שהפרופסור הגיש לך, נכנס לאפליקציה של הפוקדע ומגלה מדע מרהיב בנוגע לפוקמון שמולך. מדובר בפוליוואג והוא פוקימון מים, זנבו הזעיר מסייע לו לנוע ממקום למקום במהירות מתחת למים ומתקפת הבועות שלו חזקה במיוחד!

5. עמיטריד.
    ״באלבזור אתה מדהים!״ אגיד לפוקימונים שלי "טוב הגיע הזמן״ אגיד בחיוך ואשלח יש לתיק שלי ״צא פוקדור רגיל״ אומר ואזרוק את הפוקדור על הסוס המעולף ״תילקד״ אלחש ואכווה

כמו תמיד. עמיטריד.

6. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    טוני ~

אתה ממהר לשלוף את האייפון החדש שהפרופסור הגיש לך, נכנס לאפליקציה של הפוקדע ומגלה מדע מרהיב בנוגע לפוקמון שמולך. מדובר בפוליוואג והוא פוקימון מים, זנבו הזעיר מסייע לו לנוע ממקום למקום במהירות מתחת למים ומתקפת הבועות שלו חזקה במיוחד!
    אומר לעצמי בתמימות "אני רוצה להילחם מול הפוקימון הזה" אני אומר בהתלהבות.
    שולף את הפוקדור שקיבלתי, וזורק אותו לעבר הקרקע. אני מוציא את האייפון, פותח את האפליקציה של הפוקדע ושואל, "מהן המתקפות שהפוקימון שלי יודע?" אני שואל.

7. משתמש מנוסה
    דילן ~

אוניקס המתין בסבלנות למראה המנקי המשתולל, מאמנו צרח בצרידות וכבר לא היה ברור מה הוא אמר אך לאחר שמנקי הרפה את שריריו מעט אוניקס התקשח ואז הניף את זנבו וחבט את מנקי בעוצמה בקרקע, יוצר סדק רציני. מנקי נראה מעולף על הקרקע.
    "מנקי חזור!" קרא המאמן ומיהר לשלם לך. "אתה הוכחת לי כי צדקת. אוניקס שלך מדהים!"
    אוניקס נראה אדיש למחמאה והביט בחלל האוויר, כביכול ממתין לתגובה שלך או לעוד פקודה...
    "תגיד," שאל המאמן. "אתה בדרכך לעיר פיוטר? אוכל להתלוות אליך, אין לי מושג איך להגיע לשם ואין לי מפה..."
    אביט בסיפוק רב באוניקס, "היית מצוין אוניקס! הוכחת את עצמיך כפוקימון חזק!" ואחכה לראות את תגובתו,לאחר שיגיב אומר, "מגיעה לך מנוחה ארוכה" ואחזיר אותו לפוכדור.
    אביט אחר כך במאמן ואחשוב על הצעתו, "כן,למה לא" אשיב לו ואמשיך איתו בדרך,אפתח איתו בשיחת חולין על מה שמו ומאיפה הוא בא ושאיפותיו מהמסע.

8. the bitch is back
    לונדון ~

סקווירטל ממהר לעשות כדבריך אך לפתע מפתח המחילה עולה פרץ חזק של אדים, סקווירטל ממהר לצאת משם מבוהל משום שאינו יכל ראות דבר. אקנס מיהר לצאת אף הוא וירה לעבר סקווירטל מחטים קטנים וסגולים...

"סקווירטל הכנס במהירות לתוך השריון שלך!" אקרא במהירות ואסתכל בזעם על הפוקימון הסגול והארוך "טוב רעיון חדש השתמש בבועות בשביל להסיח את דעתו ואז צא עם דחיפה מהצד השני!" אקרא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    אני ממהר עם ההמשכונים פה כי כתבתי אחד ארוך ומושקע ופשוט נמחק לי :S
    __________________________________________________ ___________

אנדי ~

אתה מוציא פוקדור וזורק לעבר פוניטה. לאחר כמה שניות שהפוקדור מתנועונע אתה מגלה כי תפסת את פוניטה. שם חיבה?

טוני ~

אתה מגלה כי הפוקימון שלך הוא צ'ימצ'אר . צ'ימצ'אר יוצא ורוקע שני אגרופים זועמים בקרקע, הוא נראה נחוש מאוד נגד פוקימון המים, על אף החסרון המובהק.
    הפוקדע מעדכן אותך כי צ'ימצ'אר יודע להשתמש בגחלת, שריטות ופזילה.

דילן ~

אוניקס לא מניד עפעף למחמאה שלך. הוא נשאר ישר כמו חייל וחיכה שתכניס אותו לנוח. כשהכנסת אותו המאמן סיפר לך כי השם שלו בכלל הוא אלכס. אלכס מספר לך על שאיפתו להגיע לליגת הפוקימונים ולנצח אותה. בזמן שאתם מדברים נשמע פיצוץ מיער ורידיאן. אתם ממהרים להגיע לשם ואתה מרגיש חום בלתי מוסבר מהתיק שלך.
    בתוך יער ורידיאן נגלה לעיניך מחזה מזעזע, פוקימונים רבים שכבו מחוסרי הכרה ובסכנה סביב לעץ שעלה בלהבות.
    אלכס לא מאבד רגע ומוציא פוקימון ופוקד עליו לתקוף באקדח מים ישירות על העץ הבוער...

לונדון ~

סקווירטל מכניס את גופו לשריון ומצד אחד צא מתח של בועות, אקנס מיהר לחמוק וסקווירטל מיהר לעבר אקנס בדחיפה מהירה ומפתיעה. אקנס גילה מיומנות ומהירות מדהימה והצליח לחמוק מעט לגמרי מהמתקפה. הוא התגלגל מספר פעמים ואז זינק לעבר סקווירטל ולפת אותו בחוזקה, מיד לאחר מכן ירה מטווח אפס עוקץ רעל, סקווירטל בהק בסגול לשניה ובועות קטנות בקעו מפיו, הוא הורעל.

10. the bitch is back

לונדון ~

סקווירטל מכניס את גופו לשריון ומצד אחד צא מתח של בועות, אקנס מיהר לחמוק וסקווירטל מיהר לעבר אקנס בדחיפה מהירה ומפתיעה. אקנס גילה מיומנות ומהירות מדהימה והצליח לחמוק מעט לגמרי מהמתקפה. הוא התגלגל מספר פעמים ואז זינק לעבר סקווירטל ולפת אותו בחוזקה, מיד לאחר מכן ירה מטווח אפס עוקץ רעל, סקווירטל בהק בסגול לשניה ובועות קטנות בקעו מפיו, הוא הורעל.

באמא אני לא מסדר לך את הדף הראשי שלך!!!
    ~~~~~
    "סקווירטל חזור!" אומר ואשחרר במקומו את דרטיני "דרטיני מהירות על ואז תנסה להפעיל את הלהביור שעליו עבדנו!" אומר לו במהירות
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    אני ממהר עם ההמשכונים פה כי כתבתי אחד ארוך ומושקע ופשוט נמחק לי :s
    __________________________________________________ ___________

אנדי ~

אתה מוציא פוקדור וזורק לעבר פוניטה. לאחר כמה שניות שהפוקדור מתנועונע אתה מגלה כי תפסת את פוניטה. שם חיבה?

טוני ~

אתה מגלה כי הפוקימון שלך הוא צ'ימצ'אר . צ'ימצ'אר יוצא ורוקע שני אגרופים זועמים בקרקע, הוא נראה נחוש מאוד נגד פוקימון המים, על אף החסרון המובהק.
    הפוקדע מעדכן אותך כי צ'ימצ'אר יודע להשתמש בגחלת, שריטות ופזילה.

דילן ~

אוניקס לא מניד עפעף למחמאה שלך. הוא נשאר ישר כמו חייל וחיכה שתכניס אותו לנוח. כשהכנסת אותו המאמן סיפר לך כי השם שלו בכלל הוא אלכס. אלכס מספר לך על שאיפתו להגיע לליגת הפוקימונים ולנצח אותה. בזמן שאתם מדברים נשמע פיצוץ מיער ורידיאן. אתם ממהרים להגיע לשם ואתה מרגיש חום בלתי מוסבר מהתיק שלך.
    בתוך יער ורידיאן נגלה לעיניך מחזה מזעזע, פוקימונים רבים שכבו מחוסרי הכרה ובסכנה סביב לעץ שעלה בלהבות.
    אלכס לא מאבד רגע ומוציא פוקימון ופוקד עליו לתקוף באקדח מים ישירות על העץ הבוער...

לונדון ~

״אין לי פורימון מים כך שאינני יכול לעזור בהוספת מים לכיבוי השריפה״ אומר לאלכס, במקום זה,ארוץ לפוקימונים המעולפים וארחיק אותם מהאש כמה שרק אפשר

12. מנהל ראשי
    לונדון ~

מה?
    ~~~~
    אתה מחזיר את סקווירטל לפוקדור שלו במהירות ומשחרר את דרטיני. דרטיני מפלס דרך במהירות הבזק לעבר פרצופו של אקנס המופתע ופתח את פיו, יוצר חום עז ופיצוץ קל של אש העיף את אקנס לאחור. זה אומנם לא היה להביור, אך נראה כי אקנס נפצע. אקנס ליחשש וישש בזנבו ואז שלח את זנבו, במטרה לתפוס את זנבו של דרטיני ולפגוע בו...

דילן ~

אתה תופס בידיך את הפוקימונים שהיו חמים למדי, היו שם רטטות ופידג'ים מעולפים לגמרי ונראה כי נשקפת סכנה לחייהם..
    "רוץ לעבר מרכז הפוקימונים דילן! אתה חייב לעשות משהו בעניין!"

13. משתמש מנוסה
    לונדון ~

מה?
    ~~~~
    אתה מחזיר את סקווירטל לפוקדור שלו במהירות ומשחרר את דרטיני. דרטיני מפלס דרך במהירות הבזק לעבר פרצופו של אקנס המופתע ופתח את פיו, יוצר חום עז ופיצוץ קל של אש העיף את אקנס לאחור. זה אומנם לא היה להביור, אך נראה כי אקנס נפצע. אקנס ליחשש וישש בזנבו ואז שלח את זנבו, במטרה לתפוס את זנבו של דרטיני ולפגוע בו...

דילן ~

אתה תופס בידיך את הפוקימונים שהיו חמים למדי, היו שם רטטות ופידג'ים מעולפים לגמרי ונראה כי נשקפת סכנה לחייהם..
    "רוץ לעבר מרכז הפוקימונים דילן! אתה חייב לעשות משהו בעניין!"
    אהנהן בראשי וארוץ מיד למרכז הפוקימונים ואזעיק עזרה

14. the bitch is back
    לונדון ~

מה?
    ~~~~
    "דרטיני השתמש בזנבך בחזרה ותתפוס אותו ותמשוך בחוזקה ואז הכה בו עם טוויסטר! המתקפה אשר התאמנו עליה!" אכריז בביטחון.
    גיל! 3>

15. עמיטריד.
    ״ברוך הבא לצוות פוני״אגיד מרוצה ואחבר את הפוקדור לחגורתי ״באלבזור הייתה מדהים״ אגיד לפוקימון שלי בחיוך ״אתה יכול להישאר מחוץ לכדור שלך בינתיים אם תרצה״ אחיך ״בוא נחפס את סם״

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 39 מתוך 64 ראשוןראשון ... 29373839404149 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •