Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 64 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    כינוי: FakeBoy
    שם: ג'ון
    ספרייט דמות:
    חפצים: 5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי:
    רקע: ג'ון הוא אדם סקרן מאוד, אכפתי וחכם. הוא מחושב מאוד ושקול דעת. ג'ון נולד בעיר פאלט לאביו סטיב ואמו ג'ואי. אמו של ג'ון עובדת במרכז פוקימונים בעיר ורידיאן, ומכיוון שצריכה להיות שם כל יום החליטה לגור שם מעט לאחר שג'ון נולד. מה שיצא זה שג'ון גר עם אביו רב הזמן אך ביקר את אמו מידי פעם. כשהיה בערך בן שש אביו ואימו רבו מריבה גדולה והחליטו להיפרד. ג'ון עבר לגור עם אימו במרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, אך לאחר הפרידה מסטיב אמו הפכה לאישה קשוחה וחמת מזג. היא הגבילה את ג'ון בהמון דברים ואסרה עליו דברים רבים. לכן ג'ון החליט לברוח לאביו.
    כשהיה בן שמונה (לאחר שנתיים שגר עם אימו) הוא יצא ממרכז הפוקימונים עם צידה קלה וניסה להגיע לעיר פאלט. ג'ון לא התקדם מרחק רב לפני שנתקל בפיקאצ'ו עצבני, לג'ון לא היה שום פוקימון כדי להגן עליו וכאשר פיקאצ'ו תקף אותו במכת חשמל ג'ון נבהל והתעלף. כשג'ון התעורר הוא היה בבית החולים בטיפול אימו, היא ביקשה סליחה על כל מעשיה הרעים שעשתה לו במהלך השנתיים האחרונות והציעה לו לעבור לגור עם אביו, אך ג'ון סירב. אך עד היום יש לג'ון טראומה מפוקימוני חשמל.
    ג'ון גר עם אימו בעיר ורידיאן עד היום הזה אך היה בקשר טוב עם אביו ונפגש איתו המון.
    כשהסיפור מתחיל ג'ון ישן אצל אביו לקראת היום הגדול, וזו הסיבה שהיה בעיר פאלט...
    שותף: השותף של ג'ון הוא ילד בשם קודי, קודי גדל עם ג'ון בעיר פאלט והם היו חברים טובים מאוד, כשג'ון עבר לגור בעיר וירדיאן קודי ביקר אותו רבות מכיוון שאביו היה שליח ונאלץ לעבור בין הערים רבות. החלום הגדול של קודי היה להפוך להיות מנהיג מכון של מכון מסוג דרקון! (נשמע מוכר?) קודי הוא אדם שאפתן ואף מעט גאוותן, הוא מאוד כריזמטי ונעים שיחה.

הערות/טענות/מענות/מרשמלו: משחק שאדם מנהל? למה יש לי הרגשה שבאמצע פתאום כולנו נהפוך לפוקימונים?
    נ.ב. אפשר אייפום?
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה

אנדי ~

לא נראה כי נידורן הולכת לוותר על הקרב הזה בקלות, היא ממהרת לצווח בכל הכוח על בלבי, מה שמבהיל אותו מעט.
    "אל תדעג בלבי" ארגיע את בלבזור שלי "אני פה איתך ואנכנו ננצח ביחד" אחזק אותו "קודם כל תשתמש בדחיפה ואז תרוץ הכי מהר שתוכל ותתחמק מכל מכה רעילה שהיא תנסה אליך"

כמו תמיד. עמיטריד.

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    דילן ~

אתה מנסה להחזיר את טאורוס לפוקדור אך ללא הועיל, קרן הלייזר לא מגיעה כה רחוק. פרופ' אוק עומד לידך בחיוך.
    "כדאי שתשיג אותו אם אתה לא רוצה לגרום לצרות צרורות..."

ג'ייק ~

tail whip

קיובון לוקח נשימה עמוקה ותוקף. הוא מראה מהירות מרשימה ביותר ובזינוק חד הוא מכה מעצם בכל הכוח ומזנק כלפי מעלה אל מעל גריימר. הוא מכה בגריימר בכל הכוח שאינו מושפע כל כך מהמתקפה בשל גופו הרך. גריימר מצידו תוקף בעוקץ רעל, קיובון חומק וממתין לפקודה הבאה.

ג'ון ~

התקבלת, תגיב להתחלה.

אנדי ~

בלבי מחליט דווקא לצוח בשירת נהמות ארוכה ומסורבלת, מה שגורמת לנידורן להאט מעט כדי לחשוב. מיד היא החליטה לתקוף בדחיפה. בלבאזור נפגע, אך לא נראה שהוא הורעל.

4. עמיטריד.
    [COLOR="Navy"][B]

אנדי ~

בלבי מחליט דווקא לצוח בשירת נהמות ארוכה ומסורבלת, מה שגורמת לנידורן להאט מעט כדי לחשוב. מיד היא החליטה לתקוף בדחיפה. בלבאזור נפגע, אך לא נראה שהוא הורעל.
    "בלבזור! תקשיב לי! אני רק מנשה לעזור!" אגיד על סף דמעות מזה שהוא נפגע "בבקשה תתקוף בדחיפה ואז תתחמק!"

כמו תמיד. עמיטריד.

5. משתמש מנוסה
    דילן ~

אתה מנסה להחזיר את טאורוס לפוקדור אך ללא הועיל, קרן הלייזר לא מגיעה כה רחוק. פרופ' אוק עומד לידך בחיוך.
    "כדאי שתשיג אותו אם אתה לא רוצה לגרום לצרות צרורות..."

[/COLOR]
    אני מיד אתחיל לצבור תאוצה וארוץ במהירות לכיוון הטאורוס הזועם,כשאהיה מספיק קרוב אליו אחזיר אותו אל הפוכדור במהירות מבלי לחולל רעש ברחוב ומיד אחר כך אחזור לפרופסור אוק.

6. משתמש מנוסה

התחלה:

שנת 2013, מחוז קנטו, העיר פאלט.

כשאתה פוקח את עיניך אתה יודע שזה היום שאליו חיכית. אתה פותח את חלון חדרך ומשב רוח של לפנות בוקר מכה באפך. אתה מציץ בשעון ומגלה לאכזבתך כי השעה היא רק ארבע לפנות בוקר. חמש שעות בינך לבין המפגש שאליו חיכית כבר שנים.
    כן, היום אתה אמור לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך מפרופסור אוק. המעמד מכובד בהחלט, אפילו אש קטצ'אם יכבד את המעמד בנוכחותו. כבר ידועה לך מטרתך בחיים ואתה ממש לא מעוניין לבזבז אפילו לא רגע. אתה מחליט להתלבש ולצאת לסיבוב קטן ולעבור ליד המעבדה של פרופסור אוק.
    אתה מזנק מהחדר ובקלילות יורד במדרגות ועוזב את הבית.
    הרחובות הריקים והדממה נראים בעיניך ככמעט לא טבעיים. איך יתכן וכולם ישנים כשבעוד שעות ספורות הדבר הכי מרגש בחיים שלך עומד להתחיל?!
    אתה מדמיין את הפוקימון שלך עומד לצידך בקרבות. מקווה בכל הכוח שאכן הפוקימון שאתה רוצה יהיה נגיש. אתה מגיע למעבדה ורואה את הבמה המכובדת שבה יכריזו ככל הנראה את הטקס המקובל לקבלת הפוקימונים.
    לפתע נשמע רעש מוזר מהחדר האחורי במעבדה! אתה ניגש לשם במהירות כשאתה מבחין בפרופסור אוק בכבודו ובעצמו לבוש בפיג'מה שלו עומד מיוזע כנגד אדם לבוש שחורים האוחז אקדח בידו שככל הנראה לא הבחין בך. כנראה שמסע חייך מתחיל מעט יותר מוקדם ממה שציפית. השאלה היא, האם כך ציפית שהוא יראה?
    'מה קורה כאן?' אני חושב לעצמי בבהלה אך ממהר להתעשת ולהתחבא מחוץ לחדר.
    בהחלט לא ציפיתי להתחיל כך את המסע שלי... אני מחליט להקים רעש חזק ומהר להתחבא מאחורי הדלת כך שתסתיר אותי ממי שיוצא מהחדר.
    אני משנן לעצמי את התוכנית בשקט בזמן שאני מתחבא בבהלה מאחורי הדלת. 'אם האיש יוצא אני מהר סוגר את הדלת בבעיטה וצועק לפרופסור אוק להביא פוקימון לעזרה, ואז מתנפל על האיש ומנסה לנטרל אותו מנשקו. אם הוא לא יצא... אני פשוט יעשה עוד רעש... אני רק מקווה שזה יעבוד...'
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

7. מנהל ראשי
    אנדי ~

בלבאזור ממשיך להתעלם ממך ופוצח בנהמות מתריעות אך לנידורן כבר לא אכפת והיא ממשיכה לדחוף אותו. תוך כדי צווחות חסרות רחמים... בלבאזור מתחיל להתעצבן ונראה מעט חסר אונים.

דילן ~

יכולתי למרר לך את החיים עכשיו בעקרון, אבל קלטתי שלא בא לך להמשיך לרדוף אחריו... חח
    -------------------------------------------------
    אתה דולק אחריו כשאוק צוחק אחריך ומחזיר אותו לפוקדור.
    "זה היה מצחיק מאוד..." גיחך פרופ' אוק. "אז מה אני יכול לעשות למענך ילד. ספר לי על עצמך!"

ג'ון ~

התוכנית היתה מגובשת בראש שלך. ואתה ממהר כמובן לעשות כהבנתך, לאחר שהזר שמע את הרעש הוא מיהר לבדוק את החדר שאת דלתו כמובן טרקת בעוצמה. ליבך פעם בפראות כשאוק שיחרר פוקימון מהפוקדור שלו:

הפוקימון שבר את הדלת ותקף את הזר שנבהל כל כך וברח מהאיזור.

"אני אוהב להשתמש בצ'אריזרד שלי, הוא כה חביב!" אמר פרופ' אוק כאילו לא כוון לעברו אקדח עד לפני מספר דקות. "אז מה שמך ומה אני יכול לעשות למענך?"

8. משתמש מנוסה
    ג'ון ~

התוכנית היתה מגובשת בראש שלך. ואתה ממהר כמובן לעשות כהבנתך, לאחר שהזר שמע את הרעש הוא מיהר לבדוק את החדר שאת דלתו כמובן טרקת בעוצמה. ליבך פעם בפראות כשאוק שיחרר פוקימון מהפוקדור שלו:

"אני אוהב להשתמש בצ'אריזרד שלי, הוא כה חביב!" אמר פרופ' אוק כאילו לא כוון לעברו אקדח עד לפני מספר דקות. "אז מה שמך ומה אני יכול לעשות למענך?"
    לבי עדיין פעם בחוזקה בזמן שהבטתי בפרופסור אוק בתמיהה.
    "אמממ" התחלתי למלמל, מופתע מתגובתו של פרופסור אוק להשתלשלות העניינים.
    "אני... אממ... ג'ון... אני אמור להתחיל את המסע היום... אתה בטוח שהכל בסדר?"
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

9. משתמש מנוסה
    אנדי ~

בלבאזור ממשיך להתעלם ממך ופוצח בנהמות מתריעות אך לנידורן כבר לא אכפת והיא ממשיכה לדחוף אותו. תוך כדי צווחות חסרות רחמים... בלבאזור מתחיל להתעצבן ונראה מעט חסר אונים.

דילן ~

יכולתי למרר לך את החיים עכשיו בעקרון, אבל קלטתי שלא בא לך להמשיך לרדוף אחריו... חח
    "זה היה מצחיק מאוד..." גיחך פרופ' אוק. "אז מה אני יכול לעשות למענך ילד. ספר לי על עצמך!"

[COLOR="
    אני מנש רוצה להתחיל אז אני ממהר חחחחח

״אוקיי! קוראים לי דילן וכידוע לך אחותי הגדולה,אלייס ניצחה בליגה האחרונה של קנטו! ואני אתחיל את המסע שלי בעקבותיה!״ אספר לפרופסור אך לא אספר לו על המטרה המיוחדת של אליס,אולי היא דיברה איתו אבל אני לא אסתכן, ״אני ממש רוצה לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי פרופסור״ אומר בהתרגשות גדולה.

10. מנהל ראשי
    ג'ון ~

"בסדר גמור!" חייך אוק בתמימות "אתה רוצה לאכול משהו, ג'ון?"

דילן ~

"אני לא חושב שאני זוכר את אחותך, אבל אני שמח שאתה מעוניין להיות מאמן פוקימונים." חייך הפרופ'. אתה מעוניין לקבל את הפוקימון הראשון שלך כבר מעכשיו?

11. עמיטריד.
    אנדי ~

דילן ~

ג'ון ~

אני מהאייפוד אז אני מעתיק הכל
    ----------------

״בלבזור אם רק תקשיב לי!״ אגיד כואב ״ תשתמש בדחיפה!!״ אצעק ואבכה למרה הפוקימון שלי שנפגע קשה

כמו תמיד. עמיטריד.

12. משתמש מנוסה
    [COLOR="RoyalBlue

דילן ~

"אני לא חושב שאני זוכר את אחותך, אבל אני שמח שאתה מעוניין להיות מאמן פוקימונים." חייך הפרופ'. אתה מעוניין לקבל את הפוקימון הראשון שלך כבר מעכשיו?

״כן!״ אשיב לפרופסור אוק בהתלהבות, כשאקבל את הפוכדור אזרוק אותו לאוויר ואבדוק מיהו ההתחלתי שלי.

13. משתמש מנוסה
    ג'ון ~

"בסדר גמור!" חייך אוק בתמימות "אתה רוצה לאכול משהו, ג'ון?"
    אני מתחיל להיבהל אף יותר מהתנהגותו של פרופסור אוק.
    "בסדר" אני עונה לו אך ממשיך להתנהג בזהירות, מוכן לכל דבר שיקרה.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

14. משתמש מתקדם
    [B]

רון ~

אתה מחליט לנטוש את וינאזור בקרב ומפסיק לפקוד לו פקודות, וינאזור משחרר קרן סולרית רבת עוצמה שמחסלת את גריימר. אם התפזרות העשן אתה מבחין כי הזר נמלט. פרופ' אוק לקח נשימה עמוקה והחזיר את וינוזאור לפוקדור שלו.
    "יקח לך זמן עד שתלמד לשלוט על פוקימון רב עוצמה שכזה. מה שמך?" שאל אוק, מעביר נושא בצורה חסרת טאקט. "השמש כבר הפציעה ובקרוב חלוקת הפוקימונים! מתרגש?"

"שמי הוא רון , וברור שאני מתרגש."אני אומר לאוק , "אתה יודע למה הוא הגיע?" אני שואל אותו בתקווה שיתן לי קצת יותר מידע על המקרה שלו ואולי אבין כמה דברים על הרצח של אבי.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייק ~

tail whip

קיובון לוקח נשימה עמוקה ותוקף. הוא מראה מהירות מרשימה ביותר ובזינוק חד הוא מכה מעצם בכל הכוח ומזנק כלפי מעלה אל מעל גריימר. הוא מכה בגריימר בכל הכוח שאינו מושפע כל כך מהמתקפה בשל גופו הרך. גריימר מצידו תוקף בעוקץ רעל, קיובון חומק וממתין לפקודה הבאה.
    "אוקיי קיובון אל חחש, זה היה טוב מאוד!" ארגיע ואעודד אותו. אדגיש את מתן המוטיבציה בקרב.
    לאחר מכן אחשוב מעט איך אוכל לחזק את ההתקפה ואגיד אל קיובון "אוקיי חבר עכשיו הקשב, זוז בחדר ממקום למקום והשתמש בכשכוש זנב על הרצפה!"
    ואז אסביר את פקודתי "כשכש בפרעות והעף מצבורי אבק לעיניו של גריימר ולאחר מכן נצל את חוסר הראות והכה אותו כ-5 פעמים במכת עצם בזו אחר זו!"

.

עמוד 4 מתוך 64 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •