Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 64 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    טוני ~

אתה מגלה כי הפוקימון שלך הוא צ'ימצ'אר . צ'ימצ'אר יוצא ורוקע שני אגרופים זועמים בקרקע, הוא נראה נחוש מאוד נגד פוקימון המים, על אף החסרון המובהק.
    הפוקדע מעדכן אותך כי צ'ימצ'אר יודע להשתמש בגחלת, שריטות ופזילה.
    "היי צ'ימצ'אר, נעים להכיר אותך! מהיום נהיה חברים טובים, ונעובר הרבה יחד! בוא נצא למסע!"
    אצעק לעבר צ'ימצ'אר, "צ'ימצ'אר בוא ונילחם נגד הפוקימון הזה" אני צועק.
    "השתמש בשריטות אני אומר בזהירות ומלאת היסוסים"

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    דילן ~
    אתה רץ בכל הכח לעבר מרכז הפוקימונים שבעיר פיוטר. האחות ג'וי ממהרת לעברך ואתה מסביר לה כי פרצה שריפה ביער ורידיאן וכי יש מלא פוקימונים שזקוקים לעזרתה תכף ומיד. ג'וי נכנסה לחדר צדדי והזעיקה את
    השוטרת ג'ני והציבה מחליפה שתוכל לעזור למאמנים בזמן שהיא יוצאת לעבר היער. ג'וי נעלמה מעיניך לרגע אך תוך מספר דקות היא יוצאת בטיסה בתוך ג'יפ ארבע על ארבע שנראה כמו צ'נסי. אתה מטפס לג'יפ בדממה ותוך דקות אתם מגיעים לאיזור השריפה ואתה רואה את אלכס מעולף על הרצפה בעוד כל הפוקימונים הפצועים שהו הרחק מהשריפה. האחות ג'וי לא ביזבזה זמן והחלה לבצע באלכס החייאה. אלכס השתנק לרגע אך עיניו עדיין היו עצומות. "אני צריכה פוקימון מים..." מילמלה ג'וי והביטה בך. "ילד! לך מהר ותפוס פוקימון מים, יש מלא פוליוואגים באיזור, חפש אחר אחד ותפוס אותו, אל תבזבז זמן ורוץ! המצב לא טוב..."

לונדון ~
    אקנס שלח את זנבו ודרטיני עשה את אותו הדבר בדיוק. זנביהם הצטלבו ואז דרטיני הלח לסחרר את זנבו במהירות יוצאת דופן, מה שגרם לאקנס להסתחרר במקום מספר פעמים. אקנס הביט לעבר אחד הסלעים וניסה לזחור מתחתיו, אך דרטיני היה מהיר ממנו ולפני שהספיק להתקדם סנטימטר אחד, דרטיני תקף בטוויסטר פעם נוספת, דבר שגרם לעלפונו של אקנס.

אנדי ~
    אתה נהנה מאוד מהפוניטה שבחגורתך. מרגיש שאכן מדובר בהישג גדול מבחינתך וצועד בדילוג קל חזרה לעבר העיר ורידיאן. שם הבטחת לפגוש את סם. אתה רואה אותו כצפוי יושב על הדשא בכניסה לעיר והוא מחוייך. אתה מביט בו והוא מנופף לשלום. "היי אנדי! הצלחת? תפסת פוקימון היום?"

טוני ~
    צ'ימצ'אר מזנק למשמע פקודתך. הוא צורח וקצות אצבעותיו בוהקות באור כסוף. הוא פוגע חזיתית בפוליוואג שמתגלגל לאחור ואז כמות מעוררת דאגה של בועות יוצאת מפיו, עפה במהירות לעבר צ'ימצ'אר.
    בזמן הקרב אתה מבחין בנערה בת גילך שעוצרת את מסעה ומביטה בכם בדממה. היא פורסת מחצלת על הרצפה, מתיישבת ופשוט מביטה בכם.

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ״לא לכדתי אחד...״ אגיד ואשפיל את בטי כדי לעבוד אליו ״אלה שניים!״ אצהל מאושר ״צאו ברווז פוני במלו הדרכם״ אגיד עם חיוך ענק מאושר ואציג את החברים החדשים שבחבורתי
    ״מה אתה אומר על זה״ אגיד מאט מתנסה

כמו תמיד. עמיטריד.

4. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "תפסת שני פוקימונים באחר צהריים אחד?! כל הכבוד אנדי!" קרא סם ונעמד במהירות, שוב מאבד את הטאקט והנימוסים שלו. "אני בטוח ששניהם ביחד לא יכולים לנצח קאטרפי! למה שלא נילחם פוקימון חדש נגד פוקימון חדש? אני תפסתי רק פוקימון אחד כך שנוכל להילחם רק עם פוקימון אחד שלך! מה אתה אומר?"

5. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    דילן ~
    אתה רץ בכל הכח לעבר מרכז הפוקימונים שבעיר פיוטר. האחות ג'וי ממהרת לעברך ואתה מסביר לה כי פרצה שריפה ביער ורידיאן וכי יש מלא פוקימונים שזקוקים לעזרתה במידי. ג'וי נכנסה לחדר צדדי ואזעיקה את
    השוטרת ג'ני והציבה מחליפה שתוכל לעזור למאמנים בזמן שהיא יוצאת לעבר היער. ג'וי נעלמה מעיניך לרגע אך תוך מספר דקות היא יוצאת בטיסה בתוך ג'יפ ארבע על ארבע שנראה כמו צ'נסי. אתה מטפס לג'יפ בדממה ותוך דקות אתם מגיעים לאיזור השריפה ואתה רואה את אלכס מעולף על הרצפה בעוד כל הפוקימונים הפצועים שהו הרחק מהשריפה. האחות ג'וי לא ביזבזה זמן והחלה לבצע באלכס החייאה. אלכס השתנק לרגע אך עיניו עדיין היו עצומות. "אני צריכה פוקימון מים..." מילמלה ג'וי והביטה בך. "ילד! לך מהר ותפוס פוקימון מים, יש מלא פוליוואגים באיזור, חפש אחר אחד ותפ

לונדון ~
    אקנס שלח את זנבו ודרטיני עשה את אותו הדבר בדיוק. זנביהם הצטלבו ואז דרטיני הלח לסחרר את זנבו במהירות יוצאת דופן, מה שגרם לאקנס להסתחרר במקום מספר פעמים. אקנס הביט לעבר אחד הסלעים וניסה לזחור מתחתיו, אך דרטיני היה מהיר ממנו ולפני שהספיק להתקדם סנטימטר אחד, דרטיני תקף בטוויסטר פעם נוספת, דבר שגרם לעלפונו של אקנס.

אנדי ~
    אתה נהנה מאוד מהפוניטה שבחגורתך. מרגיש שאכן מדובר בהישג גדול מבחינתך וצועד בדילוג קל חזרה לעבר העיר ורידיאן. שם הבטחת לפגוש את סם. אתה רואה אותו כצפוי יושב על הדשא בכניסה לעיר והוא מחוייך. אתה מביט בו והוא מנופף לשלום. "היי אנדי! הצלחת? תפסת פוקימון היום?"

טוני ~
    צ'ימצ'אר מזנק למשמע פקודתך. הוא צורח וקצות אצבעותיו בוהקות באור כסוף. הוא פוגע חזיתית בפוליוואג שמתגלגל לאחור ואז כמות מעוררת דאגה של בועות יוצאת מפיו, עפה במהירות לעבר צ'ימצ'אר.
    בזמן הקרב אתה מבחין בנערה בת גילך שעוצרת את מסעה ומביטה בכם בדממה. היא פורסת מחצלת על הרצפה, מתיישבת ופשוט מביטה בכם.
    אני מהפלאפון אין לי כוח למחוק חחח
    ~~~~~~~~~~
    "דרטיני עבודה נהדרת!!" אקר באושר ואחבק את דרטיני. "אין ספק שמגיעה לך מנוחה" אומר ואחזיר אותו לפוקדור שלו ואז אתבונן באקנס ואזרוק עליו פוקדור
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. עמיטריד.
    ״אני לא יכול להילחם עכשיו״ אומר לו ״הפוקימונים שלי נורא חלשים״ אסביר ״בוא נלך קודם לאחות גוי ואז נילחם״ אציע ועצביע לכיוון מרכז הפוקימונים

כמו תמיד. עמיטריד.

7. מנהל ראשי
    לונדון ~
    אתה מחזיר את דרטיני המתנשף לפוקדור ואז מביט באקנס המעולף, אתה זורק עליו פוקדור ואז (הפוקדור מתגלגל וריידון תופס אותו ונעלם באופק הורידיאני... Xd) אקנס הופך להילה אדומה ונשאב פנימה. הפוקדור מתגלגל כמה שניות על הקרקע ונראה כי אקנס נותן פייט שם, אך לאחר כמה שניות הוא נלכד.

אנדי ~
    "אוף אתה והתרוצים שלך, אני כבר הספקתי לרפא את הפוקימון החדש. למה אתה כה איטי?!" צחק עליך סם וקפץ בהתרגשות. הוא דילג מאחוריך כל הדרך חזרה לעיר ורידיאן וכשנכנסתם סופסוף למכון האחות ג'וי קרצה לסם ושאלה אותך "אתה מוכן לקרב הגדול נגד סם הקוסם? מה אני יכולה לעשות למענך?"

8. עמיטריד.
    "אני צריך לרפא את ארבעת הפוקימונים שלי בבקשה" אגיד בנימוס "ואז אני אלחם מולו"

כמו תמיד. עמיטריד.

9. משתמש מנוסה
    דילן ~
    אתה רץ בכל הכח לעבר מרכז הפוקימונים שבעיר פיוטר. האחות ג'וי ממהרת לעברך ואתה מסביר לה כי פרצה שריפה ביער ורידיאן וכי יש מלא פוקימונים שזקוקים לעזרתה תכף ומיד. ג'וי נכנסה לחדר צדדי והזעיקה את
    השוטרת ג'ני והציבה מחליפה שתוכל לעזור למאמנים בזמן שהיא יוצאת לעבר היער. ג'וי נעלמה מעיניך לרגע אך תוך מספר דקות היא יוצאת בטיסה בתוך ג'יפ ארבע על ארבע שנראה כמו צ'נסי. אתה מטפס לג'יפ בדממה ותוך דקות אתם מגיעים לאיזור השריפה ואתה רואה את אלכס מעולף על הרצפה בעוד כל הפוקימונים הפצועים שהו הרחק מהשריפה. האחות ג'וי לא ביזבזה זמן והחלה לבצע באלכס החייאה. אלכס השתנק לרגע אך עיניו עדיין היו עצומות. "אני צריכה פוקימון מים..." מילמלה ג'וי והביטה בך. "ילד! לך מהר ותפוס פוקימון מים, יש מלא פוליוואגים באיזור, חפש אחר אחד ותפוס אותו, אל תבזבז זמן ורוץ! המצב לא טוב..."

לונדון ~בר שגרם לעלפונו של אקנס.
    מנופף לשלום. "היי אנדי! הצלחת? תפסת פוקימון היום?"

ב אתה מבחין בנערה בת גילך שעוצרת את מסעה ומביטה בכם בדממה. היא פורסת מחצלת על הרצפה, מתיישבת ופשוט מביטה בכם.
    [/color]
    אקשיב לאחות ג׳וי וארוץ מהר לאגם,אשחרר את איווי ואחפש אחר פוליוואג כמה שיותר מהר

10. the bitch is back
    [b][color=purple]לונדון ~
    אתה מחזיר את דרטיני המתנשף לפוקדור ואז מביט באקנס המעולף, אתה זורק עליו פוקדור ואז (הפוקדור מתגלגל וריידון תופס אותו ונעלם באופק הורידיאני... Xd) אקנס הופך להילה אדומה ונשאב פנימה. הפוקדור מתגלגל כמה שניות על הקרקע ונראה כי אקנס נותן פייט שם, אך לאחר כמה שניות הוא נלכד.
    "יש!" אומר לעצמי באושר 'אין ספק שזה אחד קשוח' אחשוב לעצמי בסיפוק ואז אמשיך להתקדם לעיר ורידיאן!
    גיל! 3>

11. מנהל ראשי
    אנדי ~
    אתה מבקש לרפא את הפוקימונים שלך והאחות ג'וי ממהרת לקחת את הפוקדורים שלך ובלבאזור מצטרף אליהם ועולה על המגש הסוף עליו נחו הפוקדורים. לאחר כמה דקות היא חוזרת וטוענת כי הפוקימונים שלך בריאים לחלוטין. סם מקפץ שוב ויוצא בסערה מהמרכז, מחכה לך בזירות האימון שנמצאו במקום.
    "אז אנחנו הולכים להילחם קרב אחד על אחד, נשתמש בפוקימון החדש שתפסנו ואסור להחליף פוקימון. הקרב יסתיים כשאחד מהפוקימונים לא יהיה מסוגל להילחם!" מכריז סם עם הפוקדור מוכן לקרב.
    האחות ג'וי ממהרת לבוא בעקבותיכם ולשפוט בקרב. היא מתיישבת על כסא ושותה מיץ תפוזים קר.

דילן ~
    אתה מזדרז לעבר האגם שבאיזור העיר ורידיאן. אתה מחפש אחר פוליוואג אך לא מוצא בשום מקום. לפתע בחור צעיר ונמרץ רץ לעברך עם פוקדור נוצץ. "יש! תפסתי פוקימון מדהים! אני רוצה להילחם נגדך כדי לבדוק את הפוקימון שלי! מוכן לקרב?"

לונדון ~
    אתה מגביר קצב לעבר העיר ורידיאן. השביל לעיר ורידיאן מרהיב ביופיו ופוקימוני החרק שנראו בדרכך הקסימו אותך. יש שירגישו בחילה וחלחלה מפוקימוני רעל וחרק ויש שירגישו את הקסם החבוי בהם. ניכר כי אתה נמנה בקבוצה השניה. למורת רוחך, אתה רואה כי השביל המסתמן מורה על הגעתך לעיר ורידיאן. אתה ממהר להיכנס לעיר ומבחין במרכז הפוקימונים. מבלי לבזבז זמן נוסף אתה מדלג פנימה בחינניות וניגש הישר לאחות ג'וי ומגלה שהיא כלל לא נמצאת שם. פתק מורה לך כי היא נמצאת בחצר האחורית, משגיחה כעת על קרב פוקימונים בין מאמנים. במקום, אתה רואה להפתעתך מחשב שמכריז על החלפת פוקימונים. מדובר במאגר גדול של מאמנים המעוניינים להחליף את הפוקימונים שלהם בתמורה לפוקימונים אחרים. כל אחד מהפוקימונים המוצעים במחשב מעיד על הפוקימון שהמאמן מחפש אחריו.
    "שלום לך!" קוראת לעברך נערה צעירה . "אני עובדת עם האחות ג'וי ואני יכולה לעזור לך עד שתשוב. זהו מאגר ההחלפות שלנו ואנחנו מאוד גאים בו. תרצה להעיף מבט, או, אם תרצה, אוכל לרפא את הפוקימונים שלך. מה אוכל לעשות למענך?"

12. the bitch is back
    לונדון ~
    אתה מגביר קצב לעבר העיר ורידיאן. השביל לעיר ורידיאן מרהיב ביופיו ופוקימוני החרק שנראו בדרכך הקסימו אותך. יש שירגישו בחילה וחלחלה מפוקימוני רעל וחרק ויש שירגישו את הקסם החבוי בהם. ניכר כי אתה נמנה בקבוצה השניה. למורת רוחך, אתה רואה כי השביל המסתמן מורה על הגעתך לעיר ורידיאן. אתה ממהר להיכנס לעיר ומבחין במרכז הפוקימונים. מבלי לבזבז זמן נוסף אתה מדלג פנימה בחינניות וניגש הישר לאחות ג'וי ומגלה שהיא כלל לא נמצאת שם. פתק מורה לך כי היא נמצאת בחצר האחורית, משגיחה כעת על קרב פוקימונים בין מאמנים. במקום, אתה רואה להפתעתך מחשב שמכריז על החלפת פוקימונים. מדובר במאגר גדול של מאמנים המעוניינים להחליף את הפוקימונים שלהם בתמורה לפוקימונים אחרים. כל אחד מהפוקימונים המוצעים במחשב מעיד על הפוקימון שהמאמן מחפש אחריו.
    "שלום לך!" קוראת לעברך נערה צעירה . "אני עובדת עם האחות ג'וי ואני יכולה לעזור לך עד שתשוב. זהו מאגר ההחלפות שלנו ואנחנו מאוד גאים בו. תרצה להעיף מבט, או, אם תרצה, אוכל לרפא את הפוקימונים שלך. מה אוכל לעשות למענך?"
    [/color][/color][/b]
    "כן תודה" אומר לך בהיסח דעת ואתבונן במאגר החלפות. אחרי שהיא תחזיר לי את הפוקימונים אבדוק במה אפשר להחליף את גראולייט.
    גיל! 3>

13. מנהל ראשי
    לונדון ~
    אתה מתחבר למאגר ההחלפות ומחפש מאמן שמעוניין בגראולייט. מסתבר שאי שם הרחק בסינו ישנו מאמן שמחפש נואשות גראולייט זכר שיודע חפירה והוא מוכן להחליף אותו בעד פוקימון שלא ראית מימך, אתה ממהר לכתוב את שמו באייפון שלך והתמונה הבאה עולה לך . לפוקימון קוראים באנירי.

14. the bitch is back
    לונדון ~
    אתה מתחבר למאגר ההחלפות ומחפש מאמן שמעוניין בגראולייט. מסתבר שאי שם הרחק בסינו ישנו מאמן שמחפש נואשות גראולייט זכר שיודע חפירה והוא מוכן להחליף אותו בעד פוקימון שלא ראית מימך, אתה ממהר לכתוב את שמו באייפון שלך והתמונה הבאה עולה לך . לפוקימון קוראים באנירי.

אמרנו בלי זזים יותר!! :@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'האממ גראולייט יודע בערך חפירה' אחשוב לעצמי ואנסה לחפש עוד תחלופות לגראולייט. 'חייב להיות משהו אחר מעניין. אם לא תמיד אפשר לחזור לבאנירי הזאת'
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    לונדון ~
    אתה אמרת בלי זזים xd... סתם, רק בעמוד הראשי אין זזים יותר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך לחפש תחליפים לגראולייט ורואה כי במחוז הואן יש מי שמעוניין להחליף את המאדקיפ שלו בתמורה לגראולייט זכר שיודע להביור.
    עוד אפשרות היא מאמנת שמחפשת גראולייט זכר שיודע לרקוד יפה די להשתתף בתחרויות סרט. היא מוכנה להחליף את הסידוט שלה בתמורה.
    האפשרות האחרונה שמצאת היא מישהו שמחפש גראולייט זכר גור לצורך שמירה על מריפים בחוות הפוקימונים בתמורה למריפ גורה נקבה.

יש עוד כמה אפשרויות, אך הם נראות לא כל כך רלוונטיות כי הם מבקשים גראולייט נקבה או גראולייט בוגר.

עמוד 40 מתוך 64 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •