Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 64 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'ון ~
    אתה מתגנב באלגנטיות ומשתדל שאיש לא יבחין בך, בדיוק לפני שבאת לבעוט לו בנשק פרופ' אוק מחייך לעברך "שלום מאמן יקר! תן לי כמה דקות ואתפנה אליך." הוא אומר ואז מביט לעבר החוטף שלו "אז תצמיד את האקדח שוב, לא ככה, בנחישות!"

לונדון ~
    גראולייט נראה נפחד והוא מביט בך בגוף נרעד לכמה דקות. הוא מחליט לסמוך עליך כשמריפ נדרכה לדהור לעברו ולדחוף אותו אבל גראולייט ירה גחלת עוצמתית שהסיטה אותה ממסלולה והיא התעלפה עם דמעות בעיניים.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    טוני ~
    חשוב לציין שבמשחק תפקידים כמו בסדרה, כשפוקימון מעולף ניתן לתפוס אותו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ימצ'אר זועם ורועד בידיים שלך, הוא לא מוותר ומוצא את כף ידך ונושך אותה בכל הכח. אתה מרגיש כיצד ההיא מתחילה לדמם. עם זאת, אתה לא זז. אתה ממתין בכל הכח עד שצ'ימצ'אר ירגע. הלהבה מתחילה להצטמצם וצ'ימצ'אר ותנועותיו מתחילים להיות איטיים יותר. לאחר שצ'ימצ'אר נרגע, הוא פשוט נרדם מרוב תשישות. פוליוואג שכב שם מעולף.

דילן ~
    כדור הצל התנגש חזיתית באקדח המים ויצר מעין קיר עגול של מים שהתפוצץ באור יפיפה. קשת בענן נגלתה לעיניכם ופסיידק הניח את ידיו ליד ראשו. נראה כי הראש החל לכאוב לו...
    "פסיידק, השתמש במתקפת שריטות!" פקד הדייג. פסיידק זינק לעבר איווי, ניכר כי הוא היה זריז מאוד.

לונדון ~
    מאריפ נראית נהדר על הזירה. ניכר כי ביישנותה ירדה פלאים בשל העובדה כי היא בקרב. הצמר שעל גופה בהק למספר שניות ועיניה רשפו כשהיא החלה לצבור מהירות לקראת גראולייט שעקב אחרי פרפר. הוא מצידו הושיט את רגלו הקדמית לתפוס את הפרפר והתעלם ממריפ, הוא פלט יבבה איומה כשמאריפ העיפה אותו מהזירה. הוא מיהר לעלות לזירה והוא גרגר בכעס, לא נראה כי אי פעם הוא נחשף לקרב פוקימונים ולא היה לו מושג מדוע מאריפ תוקפת אותו. ככל הנראה הוא זכר את הפקודות שנתת לו כי כפות רגליו בהקו באור לבן ובמהירות מעוררת השראה הוא החל לחבוט במאריפ מספר פעמים עד שהיא התרסקה ברצפה. מאריפ מיהרה להזדקף אך נראה כי אחת מרגליה נפצעו.
    "מאריפ, גל חשמלי!" פקד פרדריק ומריפ התמלאה ברוח קרב מחודשת, מפרוותה עלו ברקים חולים שהקיפו את גראולייט ואז חישמלו אותו למספר שניות. לא נראה כי גראולייט סבל במיוחד לאחר מכן אך גופו לא יכל לזוז כלל!

אנדי ~
    סם לא ביזבז זמן וניגש לעבר דלת המרכז, מנופף לשלום לאחות ג'וי שכנראה התחבבה עליו מאוד והמשיך במסעכם. אתה מיהרת להצטרף אליו ויצאתם מהעיר ורידיאן אל מה שנראה כמו יער חשוך ומלא פוקימונים. עד מהרה זה נראה כאילו ירד עליכם החושך ובקושי הצלחתם לראות את מה שעומד מלפניכם.
    "תגיד אנדי," אמר לפתע סם. "יש לך גם את ההרגשה שמישהו מסתכל עלינו?"

ג'ון ~
    אני מאוד נהניתי מהטופס שלך. על אף שיש לי כבר מלא משתמשים במשחק, אני מחליט להוסיף אותך. גש לעמוד הראשי של המשחק ותחפש את ההתחלה ותגיב עליה, זכור לקרוא את חוקי המשחק ומומלץ לקרוא את כל העמוד הראשי לידע כללי על כל המשחק.
    בהצלחה!
    עדכנת לי את גראוליט בלי לומר שהוא בקע חחח ואמרתי לאיווע לתקוף אותו בדחיפה

״איווי תתנגש בו בדחיפה!״ אומר לאיווי מיד, ״חר כך תשלח כדורי צל לכיוונו של פסיידק!״ אוסיף במהירות

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

טוטודייל יורה אקדח מים ומפריד בין נידורינו לסנדשרו, סנדשרו מזנק לעבר טוטודייל ומשתמש במתקפת מהירות, כוכבים קטנים יוצאים מגופו הזעיר ועפים במהירות לעבר טוטודייל.
    "טוטודייל תשתמש באקדח מים לעבר הרצפה בשביל לקפוץ גבוה ולהתחמק מהמתקפה, שאתה מגיע לתקרה תשתמש בזנב שלך בשביל לסובב את הגוף ומיד תשתמש באקדח מים לתקרה כף שתפגע בסנדשרו במתקפת דחיפה!"אומר במהירות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ״תראה״ אני מסביר לו בזמן שאנכנו רצים לסוף היער ״הברווז הזה התעקש שאני אלכד אותו הוא לא עזב אותי לשניה״ אגיד מתנשף אחרי הריצה ״אז אני צריך שהוא יוכיח לי שהוא ראוי לפוקדור שלו ובגל....״ אסיים את המשפת בעמצע בגלל שאבחנתי בשלתים סם רוצה להירשם לתחרות ואז לחקור את מעמקי העולם?״ אשאל ועצביע על המנהרה

כמו תמיד. עמיטריד.

5. מנהל ראשי
    דילן ~
    תבדוק לאחור, ציינתי כי היה לך חם בגב, בדיוק חמש תגבות שלך
    ואגב, לפעמים כשנותנים קומבו של מתקפות זה לא מצליח, פסיידק כבר מיהר לתקוף בשריטות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי מזנק במהירות, חזיתית לפסיידק מבלי לחמוק מהשריטות ודוחף אותו, פסיידק מספיק לשרוט את איווי כהוגן אך נפגע מהדחיפה העוצמתית. לאחר שפסיידק התגלגל לו הצידה איווי שיגר לעברו מספר רב של כדורי צל. פסיידק ניסה לחמוק אך נפגע קשה ממספר לא קטן מהם, כאב הראש שלו התגבר והדייג הבין בבזה.
    "פסידק בילבול!" קרא הדייג ואייוי חדל מלזוז, מיד לאחר מכן הוא ריחף גבוה באוויר מבלי יכולת לזוז...

אנג'ל ~
    טוטודייל יורה אקדח מים מהיר במיוחד שמסייע לו לחמוק מהמתקפה המהירה הזאת! לאחר מכן הוא מסתובב באלגנטיות ויורה אקדח מים מהיר היישר לעבר סנדשרו שנפגע מהמתקפה מאוד. בזמן שסנדשרו מתאושש טוטודייל צובר תאוצה מהאוויר ומסיים את הקרב בדחיפה! סנדשרו נוחת מעולף על הקרקע וטוטודייל מקפץ בגיל.
    "איזה קרב מדהים!" צרחה המאמנת בהתפעלות. שניכם עשיתי עבודה מעולה!"

אנדי ~
    בזמן שאתה מברבר סם כבר נכנס לעיר. אתה כועס על עצמך ורץ אחריו ונכנס לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים. לאחר שאתה מרפא את הפוקימונים שלך אתה רואה מאמנים מחכים בתור, ככל הנראה נרשמים לתחרות כלשהי...

6. משתמש מנוסה
    דילן ~
    תבדוק לאחור, ציינתי כי היה לך חם בגב, בדיוק חמש תגבות שלך
    ואגב, לפעמים כשנותנים קומבו של מתקפות זה לא מצליח, פסיידק כבר מיהר לתקוף בשריטות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי מזנק במהירות, חזיתית לפסיידק מבלי לחמוק מהשריטות ודוחף אותו, פסיידק מספיק לשרוט את איווי כהוגן אך נפגע מהדחיפה העוצמתית. לאחר שפסיידק התגלגל לו הצידה איווי שיגר לעברו מספר רב של כדורי צל. פסיידק ניסה לחמוק אך נפגע קשה ממספר לא קטן מהם, כאב הראש שלו התגבר והדייג הבין בבזה.
    "פסידק בילבול!" קרא הדייג ואייוי חדל מלזוז, מיד לאחר מכן הוא ריחף גבוה באוויר מבלי יכולת לזוז...

אנג'ל ~
    טוטודייל יורה אקדח מים מהיר במיוחד שמסייע לו לחמוק מהמתקפה המהירה הזאת! לאחר מכן הוא מסתובב באלגנטיות ויורה אקדח מים מהיר היישר לעבר סנדשרו שנפגע מהמתקפה מאוד. בזמן שסנדשרו מתאושש טוטודייל צובר תאוצה מהאוויר ומסיים את הקרב בדחיפה! סנדשרו נוחת מעולף על הקרקע וטוטודייל מקפץ בגיל.

״איווי תביט לעיניו של פסיידק ותשתמש בדמעות מזויפות! אחר כך עוד כדור צל!״ אדריך את איווי

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander;[color=mediumturquoise
    אנג'ל ~
    אחכה לנער השני שיסיים את הקרב.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. עמיטריד.
    "סם אל תברח לי ככה״ אומר לו בטוקף ״אני הייתי בעמצא לדבר איתך״ אגיד לו ״אתה הבנת למה השתמשתי בברווז?״ אשאל אותו ואנדנד לו עד שיענה לי ואם הוא לא הבין אסביר בדיוק כמו שהסברתי בזמן הריצה ״עכשיו בוא נברר מה זה הטור הזה״ אמלמל לעצמי ואשאל אנשים למה הם נירשמים

כמו תמיד. עמיטריד.

9. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ג'ון ~
    אתה מתגנב באלגנטיות ומשתדל שאיש לא יבחין בך, בדיוק לפני שבאת לבעוט לו בנשק פרופ' אוק מחייך לעברך "שלום מאמן יקר! תן לי כמה דקות ואתפנה אליך." הוא אומר ואז מביט לעבר החוטף שלו "אז תצמיד את האקדח שוב, לא ככה, בנחישות!"

"איך אתה יכול להיות רגוע כל כך שמכוונים עליך נשק חם???" אני שואל את הפרופסור בפילאהה שמלוות בצעקה וכמעט שוכח שעכשיו אני איתו על אותה סירה.
    'טוב עם בכל מיקראה נחספתי כדי לי לגלות מה הולך פה' אני חושב ופונה ללבוש השחורים בשאלות "ומי אתה ולמה לך לכוון אגדח לפרופסור??"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

10. מנהל ראשי
    צ'ימצ'אר זועם ורועד בידיים שלך, הוא לא מוותר ומוצא את כף ידך ונושך אותה בכל הכח. אתה מרגיש כיצד ההיא מתחילה לדמם. עם זאת, אתה לא זז. אתה ממתין בכל הכח עד שצ'ימצ'אר ירגע. הלהבה מתחילה להצטמצם וצ'ימצ'אר ותנועותיו מתחילים להיות איטיים יותר. לאחר שצ'ימצ'אר נרגע, הוא פשוט נרדם מרוב תשישות. פוליוואג שכב שם מעולף.
    ~ יש סיבה שאני לא תופס את פוליוואג, אני לא אוהב את הפוקימון הזה.. חח
    __

"צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר" אני קורא בקול. "אתה בסדר?" ואין מענה מכיוון שצ'ימצ'אר נרדם. אני לוקח את צ'ימצ'אר על הידיים ומתחיל להסתכל לכל עבר על מנת לבדוק אם ישנה מרכז פוקימונים בסביבה. אני לוקח את צ'ימצ'אר על הידיים ומתחיל ללכת, אני מסתכל אחורה ורואה את פוליוואג שוכב על הריצפה מעולף ונפגע קשות עקב העוצמה של צ'ימצ'אר, אני קורא לפוליוואג "אני מצטער" ואני ממשיך בדרכי עם צ'ימצ'אר על הידיים לחפש מרכז פוקימונים בסביבה.

11. מנהל ראשי
    דילן ~
    איווי מביט בפסיידק ועיניו מתמלאים בדמעות. הוא מתחיל לבכות ופסיידק מרגיש רע. הוא מוריד את איווי כלפי מטה וכדור צל עוצמתי נשלח לעבר פסיידק. פסיידק התעלף במקום.
    "וואו! הרעיון עם הדמעות המזוייפות היה מדהים!" קרא המאמן ומחא כפיים "אני בכלל מאוד מבסוט מפסיידק, נראה לי שהוא עומד להתפתח בקרוב. אני ממש מתרגש! אגב, כדאי לך לדוג באגם שבו נפגשנו, אני בטוח שתוכל למצוא את הפוקימון שאתה מחפש. שמור לך את החכה!"
    אתה נזכר שאלכס הלך להמשך טיפול במרכז הפוקימונים שבעיר פיוטר.

אנג'ל ~
    בזמן שאתה מחכה ניגש אליך מאמן . "בזמן שאתה מחכה שהבחור השני ינצח, למה שלא תילחם בי? הטוטודייל שלך נראה טוב, אבל לא נראה לי שהוא יוכל להביס את הפוקימונים שלי! אז קדימה, אל תתעכב, בוא ונילחם! אני מזמין אותך להתחיל לעשות את המהלך הראשון! צא נוספאסט!

אנדי ~
    "ברור שהבנתי, אני רק צחקתי איתך!" ליגלג סם "מה, אתה לא מבין בדיחות? אז מה זו תחרות הסרט? ומה, אתה לא רואה שהם כולם נרשמים לתחרות הסרט? יש שלט גדול ליד האחות ג'וי השניה ששם!"
    קרא סם והוסיף "תפסתי מקום לפניך!"

ג'ון ~
    "הנשק הזה לא חם בכלל, למעשה הוא קר!" אומר פרופסור אוק ונוקש ברובה. "אם אתה כל כך מעוניין לדעת מה אני עושה, אני מנסה לשחזר אירוע שקרה לפני מספר שבועות. מה אני יכול לעשות למענך מאמן צעיר? רגע, למעשה אני חושב שאני מזהה אותך, אתה לא הבן של הודיני הגדול?"

טוני ~
    אתה נוגע במצח של צ'ימצ'אר ואז אתה מבחין שהוא רותח מחום. משהו ברור לא היה כשורה ואתה מחליט להאיץ את צעדיך לעבר העיר ורידיאן. לאחר שעה של ריצה קלה אתה מבחין במרכז הפוקימונים שבעיר ונכנס לאחות, היא נזעקת ונוזפת בך על שהשארת לצ'ימצ'אר להגיע למצב שבו הוא הגיע. "מה בדיוק קרה לו, אאתה מוכן להגיד לי?!"

12. עמיטריד.
    השתמשת בבדיחה שלי!
    איזה אושר!!
    _____

עמוד מאחורי סם ואזיק את שלושת הפוקדורים שלי "אוקי זה התרות הניה שלנו" אגיד להם ואתקדם בכל פעם שאפשר "אז.. מי רוצה להופיע?" אשאל את הפוקימונים בעודם בפוקדור שלהם "נעשה תרות" אגיד "הראשון שיקפוץ מהפוקדור מבלי עזרה שלי הוא ישתתך בסיבוב הראשון והיפה השני ישתתף בסיבוב של הלחימות" אסביר "מוכנים קדימה!" ואריז שהתרות בין הפוקימונים שלי התחילה

כמו תמיד. עמיטריד.

13. מנהל ראשי
    אנדי ~
    אתה מחכה שמישהו יגיח מהפוקדור שלו אך למרבה הצער שום פוקימון לא מזנק החוצה. אתה ממתין עוד כמה שניות עד שאתה מבין שאף אחד לא מצליח למעשה לצאת. בלבאזור שלך מביט עליך במבט מבולבל, הוא נראה מעט פגוע ודמעות עמדו על עיניו.

14. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

ג'ון ~
    "הנשק הזה לא חם בכלל, למעשה הוא קר!" אומר פרופסור אוק ונוקש ברובה. "אם אתה כל כך מעוניין לדעת מה אני עושה, אני מנסה לשחזר אירוע שקרה לפני מספר שבועות. מה אני יכול לעשות למענך מאמן צעיר? רגע, למעשה אני חושב שאני מזהה אותך, אתה לא הבן של הודיני הגדול?"

[/color][/color][/color]
    "כן אתה צודק אני באמת הבן של הודיני הגדול" אני אומר לו ומסמיק לאחר הארוע המביך שקרא לי קודם, אולם המבוכה משתנה במהירות ללהט כאשר אני אומר לו כי באתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

15. עמיטריד.
    למה זה לא עבד?
    בסדרה כל הזמן פוקימונים קופצים מהפוקדורים מרצונם החופשי
    _______

"טוב תעצרו זה לא עובד.." אגיד להם "שניה אני יוציא אותכם" אגיד ואלחץ על ארבעת הכפתורים "תעמדו צמוד עלי" אגיד להם "ברווז שם על הכתף שלי ושלא תעיז לזוז" אגיד לברווז בקשיחות "מה קרא באלבזור?" אשאל אותו "אתה הייתה מדהים בתרות הראשונה ובגלל זה אני נותן לך לנוח כדי שבפעם הבאה נפציץ אותם במהלך שהם מעולם לא ראו" אסביר לו "אז אני אבר אחד מכם" אגיד ואביט בפוני ברווז ונידורן אני חושב שאבר בפוני לתחרות יופי ולתרות לחימה אני אשתמש ב..." אגיד ואשוב "תגיד סם מי אתה אומר שאני צריך לבחור לקרבות" אשאל אותו

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 43 מתוך 64 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •