פורסם במקור על ידי
charmander
טוני ~
חשוב לציין שבמשחק תפקידים כמו בסדרה, כשפוקימון מעולף ניתן לתפוס אותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימצ'אר זועם ורועד בידיים שלך, הוא לא מוותר ומוצא את כף ידך ונושך אותה בכל הכח. אתה מרגיש כיצד ההיא מתחילה לדמם. עם זאת, אתה לא זז. אתה ממתין בכל הכח עד שצ'ימצ'אר ירגע. הלהבה מתחילה להצטמצם וצ'ימצ'אר ותנועותיו מתחילים להיות איטיים יותר. לאחר שצ'ימצ'אר נרגע, הוא פשוט נרדם מרוב תשישות. פוליוואג שכב שם מעולף.
דילן ~
כדור הצל התנגש חזיתית באקדח המים ויצר מעין קיר עגול של מים שהתפוצץ באור יפיפה. קשת בענן נגלתה לעיניכם ופסיידק הניח את ידיו ליד ראשו. נראה כי הראש החל לכאוב לו...
"פסיידק, השתמש במתקפת שריטות!" פקד הדייג. פסיידק זינק לעבר איווי, ניכר כי הוא היה זריז מאוד.
לונדון ~
מאריפ נראית נהדר על הזירה. ניכר כי ביישנותה ירדה פלאים בשל העובדה כי היא בקרב. הצמר שעל גופה בהק למספר שניות ועיניה רשפו כשהיא החלה לצבור מהירות לקראת גראולייט שעקב אחרי פרפר. הוא מצידו הושיט את רגלו הקדמית לתפוס את הפרפר והתעלם ממריפ, הוא פלט יבבה איומה כשמאריפ העיפה אותו מהזירה. הוא מיהר לעלות לזירה והוא גרגר בכעס, לא נראה כי אי פעם הוא נחשף לקרב פוקימונים ולא היה לו מושג מדוע מאריפ תוקפת אותו. ככל הנראה הוא זכר את הפקודות שנתת לו כי כפות רגליו בהקו באור לבן ובמהירות מעוררת השראה הוא החל לחבוט במאריפ מספר פעמים עד שהיא התרסקה ברצפה. מאריפ מיהרה להזדקף אך נראה כי אחת מרגליה נפצעו.
"מאריפ, גל חשמלי!" פקד פרדריק ומריפ התמלאה ברוח קרב מחודשת, מפרוותה עלו ברקים חולים שהקיפו את גראולייט ואז חישמלו אותו למספר שניות. לא נראה כי גראולייט סבל במיוחד לאחר מכן אך גופו לא יכל לזוז כלל!
אנדי ~
סם לא ביזבז זמן וניגש לעבר דלת המרכז, מנופף לשלום לאחות ג'וי שכנראה התחבבה עליו מאוד והמשיך במסעכם. אתה מיהרת להצטרף אליו ויצאתם מהעיר ורידיאן אל מה שנראה כמו יער חשוך ומלא פוקימונים. עד מהרה זה נראה כאילו ירד עליכם החושך ובקושי הצלחתם לראות את מה שעומד מלפניכם.
"תגיד אנדי," אמר לפתע סם. "יש לך גם את ההרגשה שמישהו מסתכל עלינו?"
ג'ון ~
אני מאוד נהניתי מהטופס שלך. על אף שיש לי כבר מלא משתמשים במשחק, אני מחליט להוסיף אותך. גש לעמוד הראשי של המשחק ותחפש את ההתחלה ותגיב עליה, זכור לקרוא את חוקי המשחק ומומלץ לקרוא את כל העמוד הראשי לידע כללי על כל המשחק.
בהצלחה!