Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 64 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'ון ~
    "אז בנו של הודיני הגדול הגיע אלי כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלו. אולי הפוקימון שאני הולך להביא לך ימצא חן בעיניך ואולי הוא לא, אין לי שמץ של מושג. אבל דבר אחד אני בטוח, אין לי ברירה אלא להביא לך את הפוקימון הזה כי לא נותר לי שום פוקימון אחר כדי להביא לך. אני חושב שדווקא תשמח לקבל אותו ולחקור אותו, כי בעיניי הוא פוקימון מרתק." אומר הפרופסור ומוביל אותך ואת טרייסי לחדר צדדי במעבדה. בדיוק שנכנסת לחדר פוקימון כלשהו נכנס אל תוך פוקדור שהפרופסור נשא, הפרופסור הגיש לך אותו והציע לך גם פוקדורים ואייפון ועוד כמה דברים.
    "תמסור דרישת שלום לאביך! אני שמח לעזור!" מסיים פרופסור אוק וסוגר את דלת המעבדה שלו, ניגש למחזר את המאורע שוב.

אנדי ~
    אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ומביט בהם. אתה בוחר את פוני להשתתף בתחרות היופי ומסרב לבחור את בלבאזור שוב. אתה שואל את סם לדעתו והוא עונה ברצינות. "המ, אני מציע לך להשתמש בברווז, הוא אולי חלשלוש אבל הוא הכי חזק בצוות שלך.." צחקק כשהוסיף בדיחה משלו...
    אתם מתקרבים לאחות ג'וי והיא מבקשת את האייפון שלכם כדי להוסיף אתכם לתחרות סרט. "אנדי, צפיתי בבלבאזור שלך! הוא מקסים!"
    "בארבה!" הפנה בלבאזור את מבטו לכיוון השני בכעס. "בה!"

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    הוא היה יותר ממדהים!" אגיד לה ולבאלבזור "אך לא תיראי אותו הפעם" אגיד במאט עצב "תיראי אותו בפעם אחרת והוא יהיה אפילו יותר טוב!" אגיד לה "תודה רבה" אומר ואכך את האייפון ארי שסיימה איתם "סם רוצה לעזור לי להתעמן עם פוני או לחקור מערות?" אשאל את סם

כמו תמיד. עמיטריד.

3. מנהל ראשי
    טוני ~
    אתה נוגע במצח של צ'ימצ'אר ואז אתה מבחין שהוא רותח מחום. משהו ברור לא היה כשורה ואתה מחליט להאיץ את צעדיך לעבר העיר ורידיאן. לאחר שעה של ריצה קלה אתה מבחין במרכז הפוקימונים שבעיר ונכנס לאחות, היא נזעקת ונוזפת בך על שהשארת לצ'ימצ'אר להגיע למצב שבו הוא הגיע. "מה בדיוק קרה לו, אאתה מוכן להגיד לי?!"
    "אחות גוי, אחות גוי זה לא היה בשליטתי" אני צועק בקול חסר אונים. "צ'ימצ'אר ואני נלחמנו נגד פוקימון, זהו היה הקרב הראשון שלנו יחד, צ'ימצ'אר לא הקשיב לפקודותי לאורך רוב הקרב ולקראת סוף הקרב הוא פשוט יצא מן הכלים" אני אומר בתמימות

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    ג'ון ~
    "אז בנו של הודיני הגדול הגיע אלי כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלו. אולי הפוקימון שאני הולך להביא לך ימצא חן בעיניך ואולי הוא לא, אין לי שמץ של מושג. אבל דבר אחד אני בטוח, אין לי ברירה אלא להביא לך את הפוקימון הזה כי לא נותר לי שום פוקימון אחר כדי להביא לך. אני חושב שדווקא תשמח לקבל אותו ולחקור אותו, כי בעיניי הוא פוקימון מרתק." אומר הפרופסור ומוביל אותך ואת טרייסי לחדר צדדי במעבדה. בדיוק שנכנסת לחדר פוקימון כלשהו נכנס אל תוך פוקדור שהפרופסור נשא, הפרופסור הגיש לך אותו והציע לך גם פוקדורים ואייפון ועוד כמה דברים.
    "תמסור דרישת שלום לאביך! אני שמח לעזור!" מסיים פרופסור אוק וסוגר את דלת המעבדה שלו, ניגש למחזר את המאורע שוב.

[/color]
    "בסדר אני אמסור לו ותודה רבה על הפוקימון ההתחלתי!" אני אומר לעברו של הפרופסור הזקן והולך לכיוון דרך 1 ובדרכי מוציא את הפוקימון שלי להכרות ראשונית.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. משתמש מנוסה
    [b][color=olive]דילן ~
    איווי מביט בפסיידק ועיניו מתמלאים בדמעות. הוא מתחיל לבכות ופסיידק מרגיש רע. הוא מוריד את איווי כלפי מטה וכדור צל עוצמתי נשלח לעבר פסיידק. פסיידק התעלף במקום.
    "וואו! הרעיון עם הדמעות המזוייפות היה מדהים!" קרא המאמן ומחא כפיים "אני בכלל מאוד מבסוט מפסיידק, נראה לי שהוא עומד להתפתח בקרוב. אני ממש מתרגש! אגב, כדאי לך לדוג באגם שבו נפגשנו, אני בטוח שתוכל למצוא את הפוקימון שאתה מחפש. שמור לך את החכה!"
    אתה נזכר שאלכס הלך להמשך טיפול במרכז הפוקימונים שבעיר פיוטר.
    אתה מנסה לשדך לי פוליוואג?

"תודה רבה לך!" אודה לדייג,אשבח את איווי על הקרב המצוין ואחזיר אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים בכדי לרפאות את הפוקימונים שלי,בדרך אשחרר את גראוליט בכדי לראות אותו, "שלום לך! קוראים לי דילן ואתה חלק מהצוות שלי!" אומר בחיוך ואחכה לתגובתו.

6. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "אני לא הולך לעזור לך עם שום דבר! אנחנו יריבים כרגע. אתה תלך תתאמן עם פוני שלך ואני אתאמן עם שלי, שהטוב ביותר ינצח!" אומר סם וממהר לעזוב את המקום. אתה נשאר מאחור ואחות ג'וי ניגשת אליך בחיוך. "רציתי להזכיר כי התחרות מתחילה מחר בבוקר במקום בערב, כך שמומלץ לך להזדרז, אנחנו סוגרים את המרכז בעוד שלוש שעות ומי שלא יגיע לא יוכל ללון פה."

טוני ~
    "אז אפקט הבעירה הופעל אצלו." אומרת האחות ג'וי בשקט, לפתע היא רצה לעבר אחד המכשירים שלה וצ'נסי מיהרה אחריה. "אני לא יכולה לדבר, צימצ'אר נמצא בסכנה החום גוף שלו עולה ברמות שלא לרמה שלו, אני חייבת לצנן אותו!"
    היא מיהרה להיעלם אל תוך חדר פנימי ואתה נתבקשת להמתין בחדר ההמתנה. לידך ישב מאמן מוכר, אתה בטוח שראית אותו פעם או פעמיים בחייך.
    "אתה נראה מודאג..." אמר המאמן בחיוך.

ג'ון ~
    אתה ממהר להוציא את הפוקימון שלך, שהוא גם השותף הרא
    שון שלך למסע. אתה נדהם לגלות פוקימון שמעולם לא חלמת שאוק יביא לך. בועה קטנה של נזלת יצאה מנחיריו.

דילן ~
    גראולייט יוצא מהפוקדור שלו ומשעין על החזה שלך את שני פות רגליו הקדמיות ומכשכש בזנבו באהבה רבה "ראב ראב!" נובך הגראולייט הקטן ומלקק את פניך בהתלהבות לא מתונה.
    אתה ממשיך לעבר המרכז הפוקימונים שבפיוטר ורואה תור ארוך של מאמנים שנרשמים לאנשהו. אתה רואה שלט שמכריז על תחרות סרט והפרס שם הוא פוקימון מסתורי למנצח.

7. the bitch is back

לונדון ~
    גראולייט נראה נפחד והוא מביט בך בגוף נרעד לכמה דקות. הוא מחליט לסמוך עליך כשמריפ נדרכה לדהור לעברו ולדחוף אותו אבל גראולייט ירה גחלת עוצמתית שהסיטה אותה ממסלולה והיא התעלפה עם דמעות בעיניים.

"וואו גראולייט!" אקרא בפרץ אושר ריגעי ואחבק אותו. "תקשיב, לא נראה לי אני מוכן לוותר עליו כרגע. אני חושב שיש בו משהו שכובש אותי" אתנצל בפני פרדריק.
    "מצטער" אומר בשקט ואז אחזיר את גראולייט לפוקדור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

ג'ון ~
    אתה ממהר להוציא את הפוקימון שלך, שהוא גם השותף הראשון שלך למסע. אתה נדהם לגלות פוקימון שמעולם לא חלמת שאוק יביא לך. בועה קטנה של נזלת יצאה מנחיריו.

דרך אגב אני לא יכול לדבר עם פוקימונים ישר אני צריך להיתחבר עליהם קודם
    ----------------------------------------------------
    ' אני כבר מכיר את השם של הפוקימון הזה ,זהו אברה' אני יחשוב כשאני רואה ורוד בעניים.
    "אברה נעים להקיר אותך" אני אומר בקול ובהיתרגשות וישלך אץ ידי כדי ללחוץ לו יד.
    "עכשיו בו נבדוק את המתקפות של בפוקדע" אומר והויצא את הפוקדע.
    לאחר שהפוקדע יסיים אני יחפש לאברה קרב הגון לבדיקה ראשונה של כוחו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

9. עמיטריד.
    ״תודה״ עודה לגוי ואלך החוצה למקום מבודד ״אני מצתער פוני״ אגיד לפוני שעדיין מחוץ לפוקדור כמו כל השער ״אני רציתי לעבוד על כולם״ אסביר לו ואביט בבאלבזור ״בתחרות יופי באלבזור ישתתף ואתה תהיה בקרבות״ אגיד ״אז כולם שבו בצד ותעודדו כי לי ולבטל סור יש הרבה עבודה וקצת זמן״ אגיד לכולם ״מוכן זור?״ אשאל את באלבזור ״יש לי רעיון אבל הוא קשה״ אגיד לו ״אז תקשיב טוב טוב ״ אגיד ״תפזר המון המון זרעים על הקרקע ואז ממש שניה ליפני שהם יגדלו לצמח הרעיל תשחרר כמה שיותר אבקת רעל עליהם ואז שהזרעים יגדלו הם יעיפו לכל מקום את האבקה וזה יראה כמו הצוף של הצמח״ אגיד לו את התחלת התוכנית ״ בוא מתימן על הקטע הזה ואז נמשיך״ אגיד לו ״קדימה״

כמו תמיד. עמיטריד.

10. משתמש מנוסה

דילן ~
    גראולייט יוצא מהפוקדור שלו ומשעין על החזה שלך את שני פות רגליו הקדמיות ומכשכש בזנבו באהבה רבה "ראב ראב!" נובך הגראולייט הקטן ומלקק את פניך בהתלהבות לא מתונה.
    אתה ממשיך לעבר המרכז הפוקימונים שבפיוטר ורואה תור ארוך של מאמנים שנרשמים לאנשהו. אתה רואה שלט שמכריז על תחרות סרט והפרס שם הוא פוקימון מסתורי למנצח.

[/color]
    [/color]
    אחייך ואלטף בראשו של גראוליט בחיוך רחב, "אתה תהיה חבר נהדר אני מרגיש את זה!" אומר לו בחיוך ואמשיך ללכת איתו למרכז הפוקימונים,אני יכנס איתו למרכז הפוקימונים ואבקש מהאחות ג'וי לרפא את איווי ואוניקס ואז אחזור עם גראוליט ליער ורידיאן ואתחיל בהליכה לעיר פיוטר תוך שאני לוקח מקל וזורק אותו לגראוליט ומשחק איתו בכך שהוא יביא לי את המקל בכל פעם שאזרוק אותו במטרה להתקרב אליו וגם לבחון את האינסטינקטים והמהירות שלו.

11. מנהל ראשי
    לונדון ~
    "אם עדיין יש לך רגשות לגראולייט מדוע גרמת לי להגיע עד אליך ולפגוש אותך?" שואל אותך פרדריק בזעם. הוא פונה ללכת אך מאריפ פועה לעברך ובוכה בדמעות תרשיש. נראה כי היא כבר בנתה על ההחלפה הזאת, היא הזדעקה בכאב ונמלטה מהזירה בכעס, היא דחפה הצידה אזומריל תמים שחצה את השביל עם המאמן שלו, הוא שותק במקום והתעלף. "מאריפ חזרי הנה! מאריפ!"
    "המצב לא טוב!" קוראת האחות ג'וי שהגיע משום מקום. "ישנה מאריפ שנסה אל תוך מרכז הפוקימונים והיא דוחפת כל מה שזז! נראה שהיא גורמת נזק רב לפוקימונים החולים השוהים במקום!"
    "גראו ראו!" קופץ גראולייט לעבר האחות ג'וי ואז נובח לכיוונך, נראה כי זה מאוד חשוב לו ללכת ולסייע בדבר!
    "אוך עכשיו תראה מה עשית!!!" צרח לעברך פרדריק, שהתגלה כבעל מזג.

ג'ון ~
    צר לי אבל יקח לך עוד מלאאא זמן עד שתוכל לדבר עם פוקימונים אחי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    המתקפות עודכנו באפליקציה של האייפון שלך, אתה פותח אותו ורואה כי מלבד שיגור הוא יודע אגרוף שאיבה, זה מנחם אותך כי אתה יודע שלפחות הוא לא משתמש רק במתקפה אחת חסרת אפקט...
    מן השיחים מגיח לפתע פוקימון פראי

אנדי ~
    זור מתחיל במלאכה, תחילה הוא התקשה מאוד לבצע את זה, היה עליו להספיק להכניס את האבקה לפני שהזרעים נפתחו וגדלו, לאחר שעה בערך נראה כי הוא עושה זאת נכון, מה שגרם לעלים לצמוח ולהיות גדולים מבדרך כלל ולהתפשט יותר במהירות, טכניקה שיכולה לסייע לך גם בקרבות.
    זור נראה מאוד מרוצה מעצמו כשהעלים נפקחו יפה וזה נראה כאילו הצוף יצא מהם, בדיוק כפי שביקשת ממנו.

דילן ~
    אתה משאיר את שאר הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי וממהר ליער ורידיאן, לשחק קצת עם גראולייט שמשתובב איתך בהנאה רבה. הוא נהנה לשמוע את המחמאה שלך והוא מנצל כל הזדמנות לשהות במחיצתך. לאחר כמה דקות טובות אתה מבחין במשהו נחמד נוצץ בםיו של גראולייט, אתה ממהר לבדוק מה זה ורואה כי מדובר בפוקדור שונה משלך, בדיקה קלה בפוקדע ואתה מגלה שזה גרייטבול.
    גראולייט פיהק פיהוק גדול ונראה היה מוכן ללכת לישון.

12. מנהל ראשי
    "אז אפקט הבעירה הופעל אצלו." אומרת האחות ג'וי בשקט, לפתע היא רצה לעבר אחד המכשירים שלה וצ'נסי מיהרה אחריה. "אני לא יכולה לדבר, צימצ'אר נמצא בסכנה החום גוף שלו עולה ברמות שלא לרמה שלו, אני חייבת לצנן אותו!"
    היא מיהרה להיעלם אל תוך חדר פנימי ואתה נתבקשת להמתין בחדר ההמתנה. לידך ישב מאמן מוכר, אתה בטוח שראית אותו פעם או פעמיים בחייך.
    "אתה נראה מודאג..." אמר המאמן בחיוך.
    "היי.." אני אומר בקול מלא דאגות לעבר צימצ'אר. אני יושב על הכיסא, מחזיק את הכובע שלי ביד ומקווה לטוב לצימצ'אר. אני מסתכל שוב לעבר המאמן ואומר "כן.. אני מודאג, ואפילו מודאג מאוד.. קיבלתי את צימצ'אר רק לאחרונה, וכבר הספקתי לפגוע בו" אני אומר בלחש.. "היה לי קרב עם צימצ'אר, כנגד פוקימון מסוים, צימצ'אר לאורך רוב הקרב לא כל-כך הקשיב לפקודות שלי.. ופשוט במהלך הקרב הוא השתגע..! האחות ג'וי אומרת שהופעל אפקט הבערה של צימצ'אר.. ואני לא יודע איך לשלוט על זה במידה וזה יקרה בעתיד! אני אומר בחשש גדול ועמוק.
    "דרך אגב, אתה מוכר לי"

13. משתמש מנוסה
    לונדון ~
    "אם עדיין יש לך רגשות לגראולייט מדוע גרמת לי להגיע עד אליך ולפגוש אותך?" שואל אותך פרדריק בזעם. הוא פונה ללכת אך מאריפ פועה לעברך ובוכה בדמעות תרשיש. נראה כי היא כבר בנתה על של האייפון שלך, אתה פותח אותו ורואה כי מלבד שיגור הוא יודע אגרוף שאיבה, זה מנחם אותך כי אתה יודע שלפחות הוא לא משתמש רק במתקפה אחת חסרת אפקט...
    מן השיחים מגיח לפתע פוקימון פראי

כ
    דילן ~
    אתה משאיר את שאר הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי וממהר ליער ורידיאן, לשחק קצת עם גראולייט שמשתובב איתך בהנאה רבה. הוא נהנה לשמוע את המחמאה שלך והוא מנצל כל הזדמנות לשהות במחיצתך. לאחר כמה דקות טובות אתה מבחין במשהו נחמד נוצץ בםיו של גראולייט, אתה ממהר לבדוק מה זה ורואה כי מדובר בפוקדור שונה משלך, בדיקה קלה בפוקדע ואתה מגלה שזה גרייטבול.
    גראולייט פיהק פיהוק גדול ונראה היה מוכן ללכת לישון.
    [/color][/color]
    לא אמרתי שאני משאיר את איווי ואוניקס אצל האחות ג׳וי אבל שיהיה

״כל הכבוד גראוליט!״ אקרא בחיוך ואקח את הגרייטבול שגררוליט מצא, אתכופף אליו ואלטף אותו באהבה ואחייך חיוך רחב ומסופק, ״הגיע הזמן שתנוח״ אומר לו בחיוך ואחזיר אותר לפוכדור,אחזור למרכז הפוקימונים בורידיאן ואקח את איווי ואוניקס ואתחיל לחצות את יער ורידין במטרה להגיע לעיר פיוטר,העיר הבאה וגם לבקר את אלכס שנפצע בשריפה ביער ורידיאן

14. מנהל ראשי
    טוני ~
    "שמי אש קטצ'ם ואני מהעיר פאלט." אומר לך לפתע אש. "אני מניח שזה בגלל שאתה וצ'ימצ'אר הולכים להיות חברים נהדרים בקרוב, אני חושב שיש לי את הדרך המושלמת לגרום לו לחבב אותך שוב! למעשה זה מאוד פשוט!"

דילן ~
    אתה כבר נמצא אצל האחות ג'וי בפיוטר xd ואגב זה היה נראה כאילו אתה הולך עם גראוליט לבד, תן לי לצוטט אותך לרגע
    "
    ואבקש מהאחות ג'וי לרפא את איווי ואוניקס ואז אחזור עם גראוליט ליער ורידיאן"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים שבפיוטר ומבחין באלכס שיושב על כורסא נוחה וסועד את ליבו בארוחת ערב חמה. עיניך שוב לוכדת את התור לתחרות הפוקימונים שנושאת כפרס פוקימון מסתורי ועוד פרסים רבים ואלכס מודיע לך שהוא נרשם לתחרות הסרט הזאת. "מה דעתך להירשם גם? יש לך מספיק כישורים וזו יכולה להיות הכנה נהדרת לקרב המכון שלך פה בפיוטר!"

15. עמיטריד.
    ״מדהים!״ אגיד לו ״עכשיו זה החלק המסוכן״ אגיד ברצינות ״אני שתשתמש בשובבות שלך ובפרצוף הכי חמוד שלך ובאותו זמן תהיה הכי זהיר שיש״ אגיד רציני מעוד ״ אני צריך שתמצא עלים שאם תיגע בהם לא יקרא לך כלום ושפות תתכחש אליהם כמו ילד קטן וחמוד תתחיל מהכי גבוהה ואז זה גבוהה לך תשתמש בגפנים כדי להרים אותך״ אגיד לו ״בינתיים מתכיל להיגמר הזמן אז כל השאר תחזרו לפוקדורים שלכם״ אגיד ואחזיר אותם ״קדימה תראה לי מה אתה מסוגל״

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 44 מתוך 64 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •