דילן ~
אתה חושב לרגע כי מדובר בגראולייט אחר, אך לאחר שחיפשת בעיניך את הגראולייט שלך אתה מבין כי למעשה מדובר בגראולייט שלך ששוכב מעולף מולך. לפתע הגיח אדם לבוש שחורים נוסף, ממהר בריצה לעבר המכון. ידעת מיד כי עליך לעצור אותו, אך אז ראית עוד צמד כאלה רצים לכיוון המרכז מהכיוון השני. זו היתה פלישה!
אנדי ~
זור לא נראה מעוניין להתפתח, נראה כי הוא גם בכלל לא ברמה המתאימה. אתה פונה למאמן שנלחם נגד הארבוק של הפורץ ואתה שואלה אותו האם הוא מעוניין לקבל ממך עזרה.
בזמן שאתה מביט לעבר הכניסה למכון, אתה שומע כי החלון נפתח בעוצמה ואליו נכנס יצור, בגלל האפלה לא יכולת לראות דבר... אך ניכר שהוא התגנב...
טוני ~
צ'ימצ'אר יורה גחלת לעבר האדמה כל הדרך עד לפיקאצ'ו, הוא פגע בפיקאצ'ו שעמד איתן נגד המתקפה והוא ירה את הכדור הגדול היישר לעבר צ'ימצ'אר שחטף את המתקפה בכל הכח. צ'ימצ'אר צרח לשניה והזדקף, עם חיוך על פניו... הוא היה דרוך קרב כמו שלא היה מעולם.
"פיקאצ'ו, זנב ברזל! צא לדרך!" פקד אש, רוח קרב נשבה בו. "בוא נסיים את זה!"
לונדון ~
"אין שום צורך בשבילך לצאת החוצה ארבוק!" פקד הפורץ. "רעידת אדמה!"
האחות ג'וי יצאה עם הפוקימונים שלך לבחוץ וגררה את פרדריק משם, נראה כי הוא נפצע מאוד קשה, בתקווה שהוא לא מת. האדמה החלה לרעוד וגרמה לארבוק שלך לאבד שליטה, לאחז זיעזוע קשה הוא השתטח על הרצפה, אקנס של יריבך יצא החוצה בפרץ אדיר ופיו טען מה שנראה כמו קרן על...
ג'ייק ~
ברוק התרחק ממך ותפס מיקום בצידה השני של זירת הסלעים שהיתה מולך. הוא הוציא פוקדור אחד מחגורתו וחייך לעברך. "מעולה, פוקימון אש שמשתמש במתקפות מיוחזות בעיקר, עלוב ביותר. אני לא בטוח מדוע עשית את ההחלטה הזאת אך זה כבר מאוחר מדי, אנחנו עולים לקרב ג'יאודוד!
[YOUTUBE]2Jmty_NiaXc[/YOUTUBE]
"ג'יאודוד, דחיפה!!" פקד ברודי בקול רם. "להשתמש בפוקימון כמו צ'ארמנדר בקרב מולי זה כמעט כמו הודאה בהפסד! פוקימונים בעלי מתקפות מיוחדות פשוט מתחבאים מאחוריהן ולעולם לא משתמשים בכוח הפיסי שלהם. פשוט ביזבוז זמן של פוקימון..."
ג'ון ~
"זו לא בושה להפסיד בקרב, אל נא לך להיות עצוב. זה שאתה מבקש עצה כבר מראה כמה מאמן טוב אתה הולך להיות. בוא אחרי בבקשה. אתה מכיר את אברה? אתה יודע באילו מתקפות הוא משתמש? תאמר לי באיזו אסטרטגיה אתה משתמש בקרב בדרך כלל." אומר לך פרופסור אוק ומוביל אותך לשבת על כסא גדול ומרופט ומגיש לך לשתות מיץ תפוחים קר מהמקרר.
לונדון ~
ארבוק הביט בך עומד לצידו ללא חשש ועיניו דמעו לרגע ולחייו סמקו, הוא שלח את עצמו וצרח צרחה איומה, מודע לכך כי זה הדבר האחרון שיכול להציל אותך ונעץ את ניביו בגרונו של ארבוק, ברקים עוצמתיים בקעו מגרונו של ארבוק והוא צרח והשתולל, ראשו נערף מעוצמת ההתקפה והגוף קמל והתקפל.
ציפית שהפורץ יכנע אך במקום הוא רק צחק. מביט בעצמבנות על ארבוק שלו, או מה שנשאר ממנו.
לונדון ~
בזמן שארבוק שלך יצר טבעות אקווה סביב זנבו ארבוק של הפורץ חיזק את נשיכתו כשלהבות בקעו מפיו מה שגרם לאדים סמיכים שגרמו לארבוק שלך או לך לראות משהו. ארבוק שלך מיהר לשלוח זהב אקווה קדימה אך אקנס שלו חמק בקלות ובעיניך יכולת לראות ברקים מתקרבים במהירות לעברו של ארבוק שלך.
____
אין כמו המנגה לא?
"אני יודע שזו לא בושה להפסיד אבל אני עצוב בשביל אברה, אני חושש בהפסד כלל כך מוקדם יוריד את הביטחון שלו והאמון שלו בי, וזה הדבר החשוב ביותר!" אומר לו ברצינות, ולאחר מכן התחיל לענות על שאלותיו הרבות "כן אני מכיר את אברה פחות או יותר, ההתקפות שלו הם שיגור ואגרוף שאיבה."
'אסטרטגיה הוא אומר לא חשבתי על זה , באיזה אסטרטגיה השתמשתי עד עכשיו' אחשוב ואנסה לאמץ את מוחי כדי לענות על השאלה "אני מנך שהשתמשתי באסטרטגיה של מנייה והתקפת נגד, מכיוון שאברה חלש בהגנה פיזית ניסיתי להתחמק כמה שיותר בעזרת שיגור ואז לתקוף בהתקפת הזנק היחידה שלו אגרוף שאיבה" הסביר לפרופסור בתקווה שיבין ויציאה לי דרכים לשיפור.
"אז מה לדעתך אני יכול לעשות?" אשאל בתמיהה ואסתכל עליו במבט צמא לידע.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)