אני עומד מופתע למשך מספר שניות, ובלי לחשוב פעמיים אני צועק לאש "אני בא לעזור!" ואני מתחיל לרוץ אחרי אש לעבר מרכז הפוקימונים של העיר פיוטרטוני ~
אש ממהר למחשב בחיוך. אתה רואה מולך את ברוק המפורסם. הוא היה פעם מנהיג המכון שם וכעת הוא אחד ממגדלי הפוקימונים הטוב ביותר בעולם. קראת ספר אחד או שניים שהוא כתב ואמא שלך משתמשת בספר המתכונים שלו. אתה כבר מתרגש ומעוניין להתחיל לשוחח איתו אך ארשת פניו הרציניות מונעות ממך.
"אש, אתה חייב להגיע לפיוטר בזה הרגע! אנחנו צריכים את עזרתך!" קרא ברוק בקול לחוץ.
"מה קרה ברוק?" שאל אש ונדרך "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו.
"צוות מסתורי תוקף את מרכז הפוקימונים בזה הרגע, ידועים שני בני ערובה בפנים ואנו צריכים את עזרתך! בוא כמה שיותר מהר!" קרא ברוק וניתק את השיחה.
"אני הולך לשם טוני, אני מצטער! אני חייב להציל את בני הערובה!" אמר אש. "אני לא יודע עד כמה כדאי לך לסכן את עצמך, אבל אני לא יכול לעצור את עצמי! אני חייב לך קרב בהזדמנות אחרת!"
לונדון ~
לא זכור לי שכל הגוף היה קבור, רק הרגלים. ובאחד ההמשכים של עמית הוא שיחרר את עצמו, סליחה שלא ציינתי את זה אצלך xs
~~~~~~~~~~~~~~~~
ארבוק גוחן במהירות לעבר הפורץ ואתה שועט אחריו, אך מהר מאוד אתה רואה כי החלון הגדול בחדר המדרגות היה פתוח והוילון התנפנף. ארבוק זעם מכעס וגופו בהק לשניה, זנבו בהק באור סגול והוא החל להטיח אותו בכעס רב בקירות המרכז החרוכים מהאש של הפורץ, ארבוק למד זנב רעל, אך הוא זעם והשטולל והתקשה להרגע.
בלטה אחת ברצפה המרכז נשברה ולעיניך נגלתה דלת תת קרקעית מעץ.
האחות ג'וי מיהרה להיכנס למרכז וצ'נסי שרה שיר שגרמה לארבוק המותש להרדם מיד.
"אני כל כך מודה לך מאמן צעיר! אתה והארבוק המדהימה שלך עשיתם עבודה מדהימה." קראה האחות, מגישה לך את שאר פוקימונך. הם נואשים לחזור לפוקדור שלהם. מאריפ דמעה למספר שניות.
"המאמן של מאריפ..." ניסתה להמשיך את המשפט האחות. "אנחנו מחפשים לה מאמן חדש."
"אין זמן לנוח!" קראה השוטרת ג'ני, "אנחנו עדיין תחת התקפה!"
אתה יוצא החוצה ורואה כי כעשרים פורצים נלחמים בעוז נגד שוטרים. אתה מזהה את השוטרת שפנתה לג'וי, היתה זו שפגשה אותך ואת אחיה בדרך לעיר ורידיאן. מאריפ מביטה בך ואז מרכינה את ראשה, ממלמלת בעצב. נראה שהיא מרגישה אשמה מאוד.
אנג'ל ~
ג'יאודוד מתרסק על הזירה חומק מאקדח המים כשאתה פוקד על טוטודייל לפזול לעברו. טוטודייל פוזל וג'יאודוד מתמקד בו לרגע, טוטודייל יורה אקדח מים מרוכז על הקרקע וג'יאודוד קופץ בשנית, גבוה מאוד.
"ג'יאודוד, גילגול!" פקד ברודי. ג'יאודוד הסתובב במהירות באוויר, טס לעבר טוטודייל.
ג'ייק ~
אמייה מציית. הוא מזנק לעבר ג'יאודוד ופוגע ישירות בג'יאודוד מלמטה, גי'אודוד נפגע קשה ומסתחרר מספר שניות באוויר. "ג'יאודוד גילגול!" פקד ברודי. ג'יאודוד מנצל את התנופה מהמתקפה של אמייה וטס במהירות מגובה רב לעבר אמייה.
אהה אז אני אמור להניח שהוא ברח xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתכופף למריפ ואלטף את ראשה "את מוזמנת להצטרף אליי" אומר לה ואושיט לה פוקדור. "ג'ני אני חייב לבדוק משהו ואז אני אצטרף אליכם. ג'וי אני חייב בתרפאי לי את הפוקימונים במהירות הבזק כל שנייה חשובה" אומר לה ואחזיר את שאר הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם.
אנג'ל ~
מקווה שהבנתי נכון ><'
~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל משתמש בזנבו כדי לקפוץ ולהסתובב ואז יורה אקדח מים. בגלל עוצמת המים והתנופה שהוא צבר מהזנב טוטודייל הסתחרר במהירות ובצורה ממוקד במרכז וכשג'יאודוד פגע בטוטודייל הוא היה מוכן לקראתו על מנת לעכב את הסיבוב. אדים יצאו מגופו של טוטודייל מעוצמת הסיבוב מה שגרם לערפל למלא את הזירה. לא הצלחת לראות מה בדיוק קרה שם אך טוטודייל עמד איתן וג'יאודוד התנשף מאוד. הוא יצר עיגול הגנתי שוב והמתין.
"ג'יאודוד, דחיפה!" פקד ברודי בקול רם, ג'יאודוד זינק ומיהר לעבר טוטודייל. "שימוש במתקפה מיוחדת על מנת ליצור מתקפה פיסית, מרשים מאוד." אמר ברודי, מחושב.
לונדון~
ג'ואי הביטה בך בהלם מוחלט. היא נטלה את הפוקדורים של בעוד מאריפ נכנסה לפוקדור שלך ונלכדה, היא מיהרה ליטול גם את הפוקדור שלה ומיהרה לעבר מה שהיה פעם מכשיר לריפוי הפוקימונים בצורה מהירה. היא אכן ריפאה לך את הפוקימונים ורצה לעברך, מגישה לך את הפוקימונים שלך.
"אנחנו כולנו מצדיעים לך על מעשיך!" ירתה השוטרת ג'ני במבוכה. התקרית האחרונה בניכם הביכה אותה.
דילן ~
איווי החל לטעון כדור צל בעוד הפורץ צחק. "הו לא אתה לא!" אמר בקול שקט. "צא, מאצ'ופ!
"מאצ'ופ השתמש במכת קרטה!" פקד הפורץ, איווי ירה כדור צל לעברו אך מאצ'ופ חמק באלגנטיות.
דילן ~
איווי מזנק מעל המתקפה וחומק ופוגע בראשו של מאצ'ופ. מאצ'ופ מתעצבן ומנסה שוב אך איווי חומק ויורה כדורי צל שפוגעים בו חזיתית. לאחר כמה פיצוצים רצינים הוא מתעלף, הפורץ מחזיר את הפוקימון שלו ובורח במהירות לעבר היער.
אתה מביט סביב ורואה כי השוטרים נלחמים באומץ נגד כל הפלישה ונראה כאילו הם שולטים בעניינים.
אנג'ל ~
טוטודייל חוזר לפוקדור ואקנס יוצא, מלחשש לעבר ג'יאודוד. הוא מנסה להשתמש בגופו על מנת ליצור מצב של מומנטום אך ג'יאודוד חובק אותו בכל הכח ואז קופץלגובה רב. "זריקה ססמית!" קורא ברודי.
ג'יאודוד מסתחרר מספר פעמים ובסוף צולל יחד עם אקנס לעבר הקרקע. חבטה אדירה נשמעת ואקנס המעולף ממלמל לו משהו לאחר מכן...
"אקנס לא יכול להילחם!" קורא האחראי של המכון. "המנצח בסיבוב הזה הוא ג'יאודוד!"
"הרעיון היה מאוד יפה," הוסיף ברודי בטון רגוע. "אך הרמה לא היתה מתאימה. ג'יאודוד חזק בהרבה מאקנס שלך. עם זאת אני מעריך את היכולת שלך לאתגר את אקנס להישלח היישר אל לוע הארי מה שנקרא. מאוד מוערך!"
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)