'עוד משהו בנוגע לצורת הקרב הא..' אחשוב לעצמי בנסיון לעלות עוד משהו עד שהפרופסור יזכיר לי "כן עכשיו שחושבים על זה אתה צודק אני ניסיתי ללמד את אברה מתקפה נוספת..."
'אבל הוא אמר שאברה לומד טוב יותר מחוץ לקרב הא...'
"פרופסור אולי אתה תוכל לעזור לי ללמד את אברה מתקפה חדשה?" אשאל את הפרופסור ואחכה לתשובתו.
במידה והוא יענה בשלילה אני הקשיב לעצתו הראשונה והלך כדי לתפוס פוקימון ליוכל להווה דוגמא לאברה.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
אנג'ל ~
אתה מחזיר את אקנס מעולף וממהר לשחרר את טוטודייל שירה אקדח מים בשניה שג'יאודוד ניסה לתפוס אותו.
ג'יאודוד הועף לאחור בהלם מוחלט והתעלף.
"אז סיימת את הקרב בצורה מגוחכת. דווקא הערכתי אותך מעט, אבל אתה בוחר להתחבא מול המתקפות המיוחדות כמובן." אמר ברודי והחזיר את ג'יאודוד לפוקדור. "אתה כזה צפוי. צא נוספאס!"
"אנחנו מתחילים את הקרב הרציני! נוספאס, חודי אבן!" קרא ברודי בקול רגוע, בעוד שגופו של נוספאס הוקף בשני טבעות של אבני חצץ חדים.
לונדון ~
אתה ניגש לדלת הסתרים שנמצאה במרכז, מנסה לפתוח אותה אך מהר מאוד מגלה שהיא נעולה ואתה זקוק למפתח כדי להיכנס פנימה. לשניה יכולת להישבע ששמעת קול אישה שם בפנים אך עם כל זה זה לא משנה, הדלת נעולה.
אנדי ~
אתה ממהר אחרי פוני ומגלה שמי שעמד שם היה לא אחר מאשר סם, מחזיק בפוקדורים שלו ופניו מדממות. הוא נראה מבועת והוא החל לבכות בהיסטריה. זור שלח גפן אחת למחות את דמעותיו אך נראה כי היה לו קשה להירגע. הוא כנס דרך החלון. סם היה היצור שחיפשת אחריו.
דילן ~
מרבית הפורצים כבר נמלטו על נפשם והשקט חזר על כנו. איווי שלך פיהק פיהוק רחב והשוטרת ג'ני נגשה אליך. "דילן אני כה שמחה שעזרת לי שוב פעם, אין ביכולתי להסביר במילים עד כמה אני מעריכה את יכולותיך כאיש רודף צדק. האם היית רוצה ללמוד להיות שוטר באקדמיה לשוטרים?"
ג'ון ~
"אני לא חושב שיש צורך שאלמד את אברה מתקפות." אמר פרופ' אוק. "זה המסע שלך ואני משוכנע שתצליח להתמודד עם אברה בכוחות עצמך. אני יודע שאין זה הפוקימון ההתחלתי הממוצע, אך בנו של הודיני ודאי יוכל להסתדר עם אברה. שיהיה לך יום טוב!" קרא פרופ' אוק וחזר לחדרו במעבדה.
אדם זה מכון או מרכז פוקימונים?!אנדי ~
אתה ממהר אחרי פוני ומגלה שמי שעמד שם היה לא אחר מאשר סם, מחזיק בפוקדורים שלו ופניו מדממות. הוא נראה מבועת והוא החל לבכות בהיסטריה. זור שלח גפן אחת למחות את דמעותיו אך נראה כי היה לו קשה להירגע. הוא כנס דרך החלון. סם היה היצור שחיפשת אחריו.
---------
ס...סם?" אשאל בלחש ואתקרב באיטיות "מה, מה קרה?" אשאל ואתקרב עוד קצת "פוני כחי את זור איתך תביאו אזרה לא משנה אם תצתרחו לגרור לפה את האחות פשות תסיגו עזרה!" אגיד נסער על פוני וזור "סם אני רוצה שתרגע ותסביר לי מה קרה" אגיד ברוגע 'איפה ברווז' אחשוב 'מה כבר קרא' אטהה עובד עצות
כמו תמיד. עמיטריד.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אנדי ~
"אני לא יודע מה קרה..." מילמל סם והחל לבכות. מעולם לא שמעת אותו רציני כלכך. אתה תמיד רגיל לשמוע אותו מתלוצץ וזורק בדיחה על כל דבר. "אני ניסיתי לגנוב להם את הפוקדורים שלי ופתאום הפנים שלי בערו, זה בה מהיד של הפורץ ישירות! הו לא השתמש בשום פוקימון!"
פוניטה חוזר במהרה ועליו רוכבת האחות ג'וי. היא ממהרת לטפל בסם הפצוע ולרגע אתה מרגיש עד כמה עבר עליו. נראה כי הפורץ ברח מהבניין והמאמן המתוסכל ניסה לשבור את הרצפה מסיבה לא ברורה.
השוטרת ג'ני מבקשת ממך להתלוות אליה, היא מעלה אותך על האופנוע ומחזירה לך את כל הפוקימונים שלך. היא ממהרת לקחת אותך למרכז הפוקימונים שבעיר ורידיאן ומביאה לך מפתחות לחדר שינה משלך, היא טוענת שעליך לנוח ואז לחזור בבוקר לעיר פיוטר.
במשך כל הלילה לא הפסקת לחשוב על הקורות אותך במשל כל אותו היום שעבר עליך. ההרגשה היתה משונה ללא כל ספק. סם שלח לך הודעת סמס: "אני בסדר גמור, טיפלו בי בכוויה. שמעתי שאתה בורידיאן, אני אפגוש אותך שם מחר בבוקר."
דילן ~
"אני לא חושבת שתוכל להמשיך את המסע שלך אם תרצה ללמוד באקדמיה." אומרת השוטרת באכזבה. "היי! למה שלא תבקר באקדמיה? רק בשביל לקבל רעיון כללי איך העניינים מתנהלים שם!" אומרת השוטרת בהתלהבות. "תוכל גם למלא משימות שתלויות בלוח המודעות אצלינו באקדמיה! תמיד ישנם פרסים הוגנים!"
לונדון ~
סקווירטל ניגש למלאכה וצולל לעבר הדלת, אך לפני שהית בטוח שהוא בכלל התקרב לשם, אור כחול עטף את סקווירטל ולפתע הוא הודח לעבר הקיר. בעוצמה רבה. משהו מוזר מנע ממנו לפתוח את הדלת.
אנג'ל ~
טוטודייל זינק לאוויר, חומק מהאבנים הקטנות ובמהירות כל גופו הקטן הועף לעבר נוספאס. נוספאס התקשח וחבטה אדירה נשמעה כשטוטודייל הזדקף הוא הרגיש בכל העוצמה בכאב שנגרם לו בשל הדיפה הזאת, עם זאת הוא התגלגל מספר פעמים וחייך לעצמו.
"נוספאס דחיפה!" פקד ברודי וגופו של נוספאס התקשה שוב, בכוונה ברורה שהוא הולך לדחוף את טוטודייל בעוד מספר שניות.
טוני ~
אתם ממהרים ורצים בכל הכח כשלפתע אש מגלה שפיקאצ'ו לא לידו. "פיקאצ'ו?!" אש קורא בלחץ. הבטתם סביב והוא פשוט נעלם!
לונדון~
אתה ממהר לעבר היציאה מהמרכז ולעיניך נחשף מראה מזעזע. ככל הנראה הפלישה התעצמה וכשלושים פורצים ששעטו לעבר המרכז ניהלו קרב דמים קשה נגד שוטרים ומאמנים שבאו לעזור בדיוק כמוך. אתה מבחין בנחישות של המאמנים לעצור את הפורצים ואת המבט המזלזל שבעיני הפורצים עצמם.
אתה ממהר לעבר השוטרת ג'ני, היא ניהלה קרב קשה נגד האונדוםבעזרת הארקניין שלה. האונום הוכיח כי מהיר יותר ואף בעל לסטות חזקות יותר, ניבי האופל שלו כמעט ריסקו לארקניין את הרגל אך ארקניין הוכיח כי הכח לטובתו ובעזרת משקלו הכבד הוא השתמש בחבטת גוף שלבסוף, לאחר קרב קשה גרם לעלפונו של האונדום. הפורץ השמן החזיר את האונדום לפוקדור וג'ני מיהרה לתפוס אותו ולקשור אותו לאזיקים, מצטרף לחבריו שכבר נתפסו אל תוך הכלוב הנייד שהביאה איתה יותר מוקדם בצהרי היום.
כשהשמש עלתה ההתקפה שככה, ניכר כי המאמנים הרבים היו עייפים מאוד והאחות ג'וי מיהרה לתת מענה ולסייע. האחות ג'וי מהעיר סרולין והאות ג'וי מהעיר לבנדר הגיעו במיוחד לפיוטר כדי לסייע לבת משפחתם לתת מענה רפואי לכולם. היו מאמנים שהיו צריכים טיפול רפואי בעצמם, שכן הפורצים הללו לא בחלו בשום דרך לפגוע במאמנים הללו.
"אני מודה לך על כל מה שעשית למעננו." פונה אליך השוטרת ג'ני. "אתה הוכחת שאתה מאמן רציני ביותר, עזרת לנו לגבור על צוות השוויון ולדכא את האיוונט, אני מצדיעה לך!"
"כן, ולחשוב שחשבנו שאתה רוצח!" קרא לפתע קול מוכר, היה זה אחיה של השוטרת ג'ני. הוא נראה נבוך למדי הושיט את ידו לעברך במטרה ללחוץ לך אותה.
"יש משהו שאני יכולה לעשות למענך?" שאלה השוטרת ג'ני. "אני רוצה לגמול לך על כל מה שעשית למעננו. אגב ראיתי את גראולייט קודם, אני שמחה ששמרת עליו, הוא נראה מצויין. אני מצטערת לבשר לך כי יש הרוג אחד וזה על פי מקורותינו האדם שאיתו התרועעת לפני שנכנסת למרכז, תנחומיי."
אנדי ~
הזמן עבר בעצלתיים ולא הצלחת להירדם בכלל. הופתעת עד כמה רוע יכול להיות בעולם הזה והרגשת צורך לפגוש את סם. פקחת את עיניך ולהפתעתך ראית פרצוף שהביט בך קרוב קרוב. היה זה ברווז. "פיידג'!" הוא קרא כשלבסוף התעוררת.
"הוא קם ברווז?" רץ מאמן חבוש על פניו למחצה כשבחצי השני ניתן לראות חיוך גדול. "מעולה!"
היה זה סם. הוא ניגש אליך עם ארוחת בוקר שהוא הכין למענך, או לפחות הביא מהחדר אוכל שבמרכז העיר ורידיאן.
"אנחנו צריכים להזדרז, יש לך תחרות סרט בעוד פחות משעה!" קרא סם והגיש לך את הבגדים שלך. משהו בו נראה הרבה יותר בוגר, הוא כבר לא היה כל כך סרקסטי...
אהנהן לשוטרת ובלי היסוס אשחרר את הפוקימונים שלי לקרב "נדבר על תגמול אחרי זה" אומר לה ברצינות ואז אשלח את הפוקימונים שלי שיעצרו בכל דרך את הפוקימונים של צוות השוויון. "תעזרו לכל מי שצריך עזרה! אל תחששו לפגוע בהם!" אסביר להם ואז אפנה לראות אם האחיות ג'וי צריכות עזרה לאחות ג'וי מלבנדר אפנה בנחישות "שצאנסי שלך תיהיה כוח ריפוי שתעבור בין הפוקינונים ותדאג לרפאם תוך כדי הקרבות"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)