Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 64 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    אנג'ל ~
    מקווה שהבנתי נכון ><'
    ~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל משתמש בזנבו כדי לקפוץ ולהסתובב ואז יורה אקדח מים. בגלל עוצמת המים והתנופה שהוא צבר מהזנב טוטודייל הסתחרר במהירות ובצורה ממוקד במרכז וכשג'יאודוד פגע בטוטודייל הוא היה מוכן לקראתו על מנת לעכב את הסיבוב. אדים יצאו מגופו של טוטודייל מעוצמת הסיבוב מה שגרם לערפל למלא את הזירה. לא הצלחת לראות מה בדיוק קרה שם אך טוטודייל עמד איתן וג'יאודוד התנשף מאוד. הוא יצר עיגול הגנתי שוב והמתין.
    "ג'יאודוד, דחיפה!" פקד ברודי בקול רם, ג'יאודוד זינק ומיהר לעבר טוטודייל. "שימוש במתקפה מיוחדת על מנת ליצור מתקפה פיסית, מרשים מאוד." אמר ברודי, מחושב.

לונדון~
    ג'ואי הביטה בך בהלם מוחלט. היא נטלה את הפוקדורים של בעוד מאריפ נכנסה לפוקדור שלך ונלכדה, היא מיהרה ליטול גם את הפוקדור שלה ומיהרה לעבר מה שהיה פעם מכשיר לריפוי הפוקימונים בצורה מהירה. היא אכן ריפאה לך את הפוקימונים ורצה לעברך, מגישה לך את הפוקימונים שלך.
    "אנחנו כולנו מצדיעים לך על מעשיך!" ירתה השוטרת ג'ני במבוכה. התקרית האחרונה בניכם הביכה אותה.

דילן ~
    איווי החל לטעון כדור צל בעוד הפורץ צחק. "הו לא אתה לא!" אמר בקול שקט. "צא, מאצ'ופ!
    "מאצ'ופ השתמש במכת קרטה!" פקד הפורץ, איווי ירה כדור צל לעברו אך מאצ'ופ חמק באלגנטיות.

"תודה האחות גוי" אומר לה ברצינות אניד את ראשי לג'ני ואז ארוץ במהירות לעבר דלת הסתרים שנחשפה בזכות ארבוק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~
    פוניטה מתכונן לעקוב אחרי היצור אך לפתע המאמן השני קורא לעזרתך בקול מאוד תקיף "תשתיק את הפורץ! תגרום לו שלא לחלק פקודות לארבוק!!" הוא קורא בכל הכח מבלי לשים לב.
    זה היה נראה כאילו ארבוק של המאמן מסתדר נגד הארבוק של הפורץ, אך המאמן צריך עדיין עזרה. פוניטה מצד שני, כבר עלה במדרגות בעקבות היצור המסתורי.

טוני ~
    אש ממהר למחשב בחיוך. אתה רואה מולך את ברוק המפורסם. הוא היה פעם מנהיג המכון שם וכעת הוא אחד ממגדלי הפוקימונים הטוב ביותר בעולם. קראת ספר אחד או שניים שהוא כתב ואמא שלך משתמשת בספר המתכונים שלו. אתה כבר מתרגש ומעוניין להתחיל לשוחח איתו אך ארשת פניו הרציניות מונעות ממך.
    "אש, אתה חייב להגיע לפיוטר בזה הרגע! אנחנו צריכים את עזרתך!" קרא ברוק בקול לחוץ.
    "מה קרה ברוק?" שאל אש ונדרך "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו.
    "צוות מסתורי תוקף את מרכז הפוקימונים בזה הרגע, ידועים שני בני ערובה בפנים ואנו צריכים את עזרתך! בוא כמה שיותר מהר!" קרא ברוק וניתק את השיחה.
    "אני הולך לשם טוני, אני מצטער! אני חייב להציל את בני הערובה!" אמר אש. "אני לא יודע עד כמה כדאי לך לסכן את עצמך, אבל אני לא יכול לעצור את עצמי! אני חייב לך קרב בהזדמנות אחרת!"

דילן ~
    אוניקס חוזר לפוקדור ואיווי מונע מהפורץ להיכנס. "היי מי אתה חושב שאתה!" צרח הפורץ. הוא זעם מכעס ובעט באיווי ברגלו. איווי ילל מכאב אך נעמד מיד כשכל גופו זעם מכעס. נראה שהוא היה נחוש לעצור את הפורץ החצוף הזה.

לונדון ~
    מסיבה לא ברורה נראה שהמאמן השני החליט לנוס לכיוון חדרי השינה במרכז, אך כשהוא שמע אותך הוא נעצר והתלבט. בנתיים ארבוק של הפורץ צלל לעבר ארבוק שלך בניבי אש בעוד הארבוע שלך שילב קומבינציה של זנב אקווה וניבי קרח, לבסוף, בזעם גדול, נעץ ארבוק שלך את ניבי הקרח שלו בפיו של ארבוק של הפורץ, הארבוק נעצר ולא זז כשמעיניו דמעות קרח נצצו.
    "אתה הרגת את הארבוק שלי!" צרח הפורץ "מי אתה חושב שאתה?! אתה מסוכן! אני יודע שאני לא אמור להשתמש בזה עכשיו, אבל אני אנקום בך!"
    הוא הושיט את ידו הימנית ללפנים ופרץ אש ענק פרץ מכף ידו! האש פגעה בארבוק בכל הכח והוא עף לאחור, לפתע ארבוק הגיח במהירות מסחררת לעבר הפורץ והוא לפת אותו, נראה שהוא אחז בטירוף. אתה מבחין כי ההדפס על ארבוק השתנה, מה שככל הנראה שינה את טבעו וגאם לו להיות מהיר כל כך.

אנג'ל ~
    אחראי המכון קורא לעברך בזמן שאתה צפית בקרב המרשים, יצאת לשניה ושוחחת איתו, הוא ביקש ממך לרפא את הפוקימונים שלך ולהתכונן לקרב. אחראי המכון ציין כי יש ביכולתו לרפא את הפוקימונים שלך ועל כן אתה מגיש לו את הפוקדורים שלך. הוא חוזר במבט מופתע, מציין כי לא האמין כי יש ברשותך גולם כה עוצמתי. הוא מביט בך בחשדנות ומבקש ממך להמתין בחוץ. לאחר שעה קלה, אתה נכנס לחדר שבו ג'ייק היה קודם. הוא כבר לא היה שם וברודי התנשף בכבדות.
    "גם אתה מעוניין להילחם מולי?!" שאל ברודי, עדיין מתנשף. הוא הגיש לאחראי המכון את הפוקדורים שלו ושילב את ידיו, מחייך במסתוריות. לפתע עיניך ראו כי בחגורתו היה עוד פוקדור אחד שהוא לא טרח לשלוח לריפוי כלל...
    ׳הוא יסתדר׳ אחשוב ״קדימה כולם״ אגיד ופנה לכל הפוקימונים שעוד לצידי ״יש לנו יצור לתפוס״ אגיד ואתכיל לרוץ בעקבות פוני

כמו תמיד. עמיטריד.

3. משתמש מנוסה
    דילן ~
    איווי מזנק מעל המתקפה וחומק ופוגע בראשו של מאצ'ופ. מאצ'ופ מתעצבן ומנסה שוב אך איווי חומק ויורה כדורי צל שפוגעים בו חזיתית. לאחר כמה פיצוצים רצינים הוא מתעלף, הפורץ מחזיר את הפוקימון שלו ובורח במהירות לעבר היער.
    אתה מביט סביב ורואה כי השוטרים נלחמים באומץ נגד כל הפלישה ונראה כאילו הם שולטים בעניינים.

אנג'ל ~
    ברודי בטון רגוע. "אך הרמה לא היתה מתאימה. ג'יאודוד חזק בהרבה מאקנס שלך. עם זאת אני מעריך את היכולת שלך לאתגר את אקנס להישלח היישר אל לוע הארי מה שנקרא. מאוד מוערך!"
    ״כל הכבוד איווי! הוא לא פגע בך בכלל!״ אקרא בהתלהבות ואחזיר אותו לפוכדור ואחפש את השוטרת ג׳ני

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

ג'ון ~
    "האם יש עוד משהו בנוגע לצורת הקרב שלך ששכחת לספר לי?" שאל פרופ' אוק בנינוחות. נראה שהוא כבר רגיל לאותו סוג של בעיה ועל כן הוא לא מתרגש. "האם ניסית ללמד אותו מתקפה בשל המצבור הדל של אברה באמצע הקרב? אם כן, אברה ידוע בשל יכולותיו ללמוד מתקפות רק מחוץ לקרב, במיוחד כי מדובר באחד הקרבות הראשונות שלכם, פוקימונים לא ימהרו להבין אותך בתחילת דרככם יחד, עליכם לבנות קשר עמוק על מנת ליצור אינטרקציה שכזו. דבר נוסף, כפוקימון תוקף מיוחד האגרוף ש אברה הינו כמעט חסר תועלת, עליך לנסות ולמצוא דרכים אחרות כדי להחליש פוקימון בקרב, לצערי אברה אינו כשיר להילחם נגד מאמנים בשלב זה, אני אישית הייתי ממליץ לך בכלל לנסות בכח הכוח לתפוס פוקימונים אחרים כמה שיותר מהר, אברה יוכל להתחקות אחריהם וזה עשוי לעודד אותו ללמוד מתקפות שיתאימו לו."

[/color][/color][/color]
    'עוד משהו בנוגע לצורת הקרב הא..' אחשוב לעצמי בנסיון לעלות עוד משהו עד שהפרופסור יזכיר לי "כן עכשיו שחושבים על זה אתה צודק אני ניסיתי ללמד את אברה מתקפה נוספת..."
    'אבל הוא אמר שאברה לומד טוב יותר מחוץ לקרב הא...'
    "פרופסור אולי אתה תוכל לעזור לי ללמד את אברה מתקפה חדשה?" אשאל את הפרופסור ואחכה לתשובתו.
    במידה והוא יענה בשלילה אני הקשיב לעצתו הראשונה והלך כדי לתפוס פוקימון ליוכל להווה דוגמא לאברה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. מנהל ראשי
    שם: אדם

אנג'ל ~

אתה מחזיר את אקנס מעולף וממהר לשחרר את טוטודייל שירה אקדח מים בשניה שג'יאודוד ניסה לתפוס אותו.
    ג'יאודוד הועף לאחור בהלם מוחלט והתעלף.
    "אז סיימת את הקרב בצורה מגוחכת. דווקא הערכתי אותך מעט, אבל אתה בוחר להתחבא מול המתקפות המיוחדות כמובן." אמר ברודי והחזיר את ג'יאודוד לפוקדור. "אתה כזה צפוי. צא נוספאס!"
    "אנחנו מתחילים את הקרב הרציני! נוספאס, חודי אבן!" קרא ברודי בקול רגוע, בעוד שגופו של נוספאס הוקף בשני טבעות של אבני חצץ חדים.

לונדון ~
    אתה ניגש לדלת הסתרים שנמצאה במרכז, מנסה לפתוח אותה אך מהר מאוד מגלה שהיא נעולה ואתה זקוק למפתח כדי להיכנס פנימה. לשניה יכולת להישבע ששמעת קול אישה שם בפנים אך עם כל זה זה לא משנה, הדלת נעולה.

אנדי ~
    אתה ממהר אחרי פוני ומגלה שמי שעמד שם היה לא אחר מאשר סם, מחזיק בפוקדורים שלו ופניו מדממות. הוא נראה מבועת והוא החל לבכות בהיסטריה. זור שלח גפן אחת למחות את דמעותיו אך נראה כי היה לו קשה להירגע. הוא כנס דרך החלון. סם היה היצור שחיפשת אחריו.

דילן ~
    מרבית הפורצים כבר נמלטו על נפשם והשקט חזר על כנו. איווי שלך פיהק פיהוק רחב והשוטרת ג'ני נגשה אליך. "דילן אני כה שמחה שעזרת לי שוב פעם, אין ביכולתי להסביר במילים עד כמה אני מעריכה את יכולותיך כאיש רודף צדק. האם היית רוצה ללמוד להיות שוטר באקדמיה לשוטרים?"

ג'ון ~
    "אני לא חושב שיש צורך שאלמד את אברה מתקפות." אמר פרופ' אוק. "זה המסע שלך ואני משוכנע שתצליח להתמודד עם אברה בכוחות עצמך. אני יודע שאין זה הפוקימון ההתחלתי הממוצע, אך בנו של הודיני ודאי יוכל להסתדר עם אברה. שיהיה לך יום טוב!" קרא פרופ' אוק וחזר לחדרו במעבדה.

6. עמיטריד.
    אנדי ~
    אתה ממהר אחרי פוני ומגלה שמי שעמד שם היה לא אחר מאשר סם, מחזיק בפוקדורים שלו ופניו מדממות. הוא נראה מבועת והוא החל לבכות בהיסטריה. זור שלח גפן אחת למחות את דמעותיו אך נראה כי היה לו קשה להירגע. הוא כנס דרך החלון. סם היה היצור שחיפשת אחריו.
    אדם זה מכון או מרכז פוקימונים?!
    ---------

ס...סם?" אשאל בלחש ואתקרב באיטיות "מה, מה קרה?" אשאל ואתקרב עוד קצת "פוני כחי את זור איתך תביאו אזרה לא משנה אם תצתרחו לגרור לפה את האחות פשות תסיגו עזרה!" אגיד נסער על פוני וזור "סם אני רוצה שתרגע ותסביר לי מה קרה" אגיד ברוגע 'איפה ברווז' אחשוב 'מה כבר קרא' אטהה עובד עצות

כמו תמיד. עמיטריד.

7. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

ג'ון ~
    "אני לא חושב שיש צורך שאלמד את אברה מתקפות." אמר פרופ' אוק. "זה המסע שלך ואני משוכנע שתצליח להתמודד עם אברה בכוחות עצמך. אני יודע שאין זה הפוקימון ההתחלתי הממוצע, אך בנו של הודיני ודאי יוכל להסתדר עם אברה. שיהיה לך יום טוב!" קרא פרופ' אוק וחזר לחדרו במעבדה.
    [/color][/color][/color][/color]
    "תודה רבה בכל אופן פרופסור" אומר לו ואנופף לו לשלום כאשר אני יוצא מהמעבדה.
    'טוב כדי שאני יקשיב לעצתו של הפרופסור ויתפוס לי פוקימון נוסף' אחשוב ואסרוק את השטח בחיפוש אחר פוקימון שאוכל להוסיף לצוות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

8. משתמש מנוסה

אנג'ל ~

אתה מחזיר את אקנס מעולף וממהר לשחרר את טוטודייל שירה ! נוספאס, חודי אבן!" קרא ברודי בקול רגוע.

לונדון ~
    אתה ניגש לדלת הסתרים שנמצאה במרכז, מנסה לפתוח אותה אך מהר מאוד מגלה שהיא נעולה ואתה זקוק למפתח כדי להיכנס פנימה. לשניה יכולת להישבע ששמעת קול אישה שם בפנים אך עם כל זה זה לא משנה, הדלת נעולה.

אנדי ~

דילן ~
    מרבית הפורצים כבר נמלטו על נפשם והשקט חזר על כנו. איווי שלך פיהק פיהוק רחב והשוטרת ג'ני נגשה אליך. "דילן אני כה שמחה שעזרת לי שוב פעם, אין ביכולתי להסביר במילים עד כמה אני מעריכה את יכולותיך כאיש רודף צדק. הא היית רוצה ללמוד להיות שוטר באקדמיה לשוטרים?"

ג'ון ~
    ״מה באמת?״ אשאל אותה בחיוך רחב, ״ כעיקרון אני מאמן אבל אני אוכל לשלב משימות של המשטרה,מאיזה גיל אפשר ללמוד באקדמיה? אפשר לשחב את זה עם המסע?״ אשאל את השוטרת ג׳ני בעניין

9. the bitch is back

לונדון ~
    [/color][/color][/color][/color]

אני משחרר את סקווירטל מהפוקדור שלו "השתמש בחפירה בתוך הדלת עץ הישנה" אומר לו ברצינות. אחרי שהוא פוער בור בדלת אתכופף לראות מה יש שם
    גיל! 3>

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [b]
    [color=mediumturquoise]אנג'ל ~

אתה מחזיר את אקנס מעולף וממהר לשחרר את טוטודייל שירה אקדח מים בשניה שג'יאודוד ניסה לתפוס אותו.
    ג'יאודוד הועף לאחור בהלם מוחלט והתעלף.
    "אז סיימת את הקרב בצורה מגוחכת. דווקא הערכתי אותך מעט, אבל אתה בוחר להתחבא מול המתקפות המיוחדות כמובן." אמר ברודי והחזיר את ג'יאודוד לפוקדור. "אתה כזה צפוי. צא נוספאס!"
    "אנחנו מתחילים את הקרב הרציני! נוספאס, חודי אבן!" קרא ברודי בקול רגוע, בעוד שגופו של נוספאס הוקף בשני טבעות של אבני חצץ חדים.
    "טוטודייל תשתמש באקדח מים לרצפה בשביל להתחמק! שאתה מגיע לתקרה תשתמש באקדח מים לעברו של נוספאס בשביל לצבור תאוצה ואז תשתמש בדחיפה!"
    "אם אתה לא יודע להשתמש בכל המתקפות העומדות לרשותך אתה יוצא הרבה יותר מגוחך"אומר לברודי
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

11. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "אני לא יודע מה קרה..." מילמל סם והחל לבכות. מעולם לא שמעת אותו רציני כלכך. אתה תמיד רגיל לשמוע אותו מתלוצץ וזורק בדיחה על כל דבר. "אני ניסיתי לגנוב להם את הפוקדורים שלי ופתאום הפנים שלי בערו, זה בה מהיד של הפורץ ישירות! הו לא השתמש בשום פוקימון!"
    פוניטה חוזר במהרה ועליו רוכבת האחות ג'וי. היא ממהרת לטפל בסם הפצוע ולרגע אתה מרגיש עד כמה עבר עליו. נראה כי הפורץ ברח מהבניין והמאמן המתוסכל ניסה לשבור את הרצפה מסיבה לא ברורה.
    השוטרת ג'ני מבקשת ממך להתלוות אליה, היא מעלה אותך על האופנוע ומחזירה לך את כל הפוקימונים שלך. היא ממהרת לקחת אותך למרכז הפוקימונים שבעיר ורידיאן ומביאה לך מפתחות לחדר שינה משלך, היא טוענת שעליך לנוח ואז לחזור בבוקר לעיר פיוטר.
    במשך כל הלילה לא הפסקת לחשוב על הקורות אותך במשל כל אותו היום שעבר עליך. ההרגשה היתה משונה ללא כל ספק. סם שלח לך הודעת סמס: "אני בסדר גמור, טיפלו בי בכוויה. שמעתי שאתה בורידיאן, אני אפגוש אותך שם מחר בבוקר."

דילן ~
    "אני לא חושבת שתוכל להמשיך את המסע שלך אם תרצה ללמוד באקדמיה." אומרת השוטרת באכזבה. "היי! למה שלא תבקר באקדמיה? רק בשביל לקבל רעיון כללי איך העניינים מתנהלים שם!" אומרת השוטרת בהתלהבות. "תוכל גם למלא משימות שתלויות בלוח המודעות אצלינו באקדמיה! תמיד ישנם פרסים הוגנים!"

לונדון ~
    סקווירטל ניגש למלאכה וצולל לעבר הדלת, אך לפני שהית בטוח שהוא בכלל התקרב לשם, אור כחול עטף את סקווירטל ולפתע הוא הודח לעבר הקיר. בעוצמה רבה. משהו מוזר מנע ממנו לפתוח את הדלת.

אנג'ל ~
    טוטודייל זינק לאוויר, חומק מהאבנים הקטנות ובמהירות כל גופו הקטן הועף לעבר נוספאס. נוספאס התקשח וחבטה אדירה נשמעה כשטוטודייל הזדקף הוא הרגיש בכל העוצמה בכאב שנגרם לו בשל הדיפה הזאת, עם זאת הוא התגלגל מספר פעמים וחייך לעצמו.
    "נוספאס דחיפה!" פקד ברודי וגופו של נוספאס התקשה שוב, בכוונה ברורה שהוא הולך לדחוף את טוטודייל בעוד מספר שניות.

טוני ~
    אתם ממהרים ורצים בכל הכח כשלפתע אש מגלה שפיקאצ'ו לא לידו. "פיקאצ'ו?!" אש קורא בלחץ. הבטתם סביב והוא פשוט נעלם!

12. the bitch is back

לונדון ~
    סקווירטל ניגש למלאכה וצולל לעבר הדלת, אך לפני שהית בטוח שהוא בכלל התקרב לשם, אור כחול עטף את סקווירטל ולפתע הוא הודח לעבר הקיר. בעוצמה רבה. משהו מוזר מנע ממנו לפתוח את הדלת.
    "טוב זה יהיה צריך לחכות לאחר כך" אומר לסקווירטל וארוץ לעבר השוטרת ג'ני ואסייע לה בקרב נגד הפורצים ושחרר את כל הפוקימונים שלי לעזרה.
    גיל! 3>

13. עמיטריד.
    אנדי ~
    "אני לא יודע מה קרה..." מילמל סם והחל לבכות. מעולם לא שמעת אותו רציני כלכך. אתה תמיד רגיל לשמוע אותו מתלוצץ וזורק בדיחה על כל דבר. "אני ניסיתי לגנוב להם את הפוקדורים שלי ופתאום הפנים שלי בערו, זה בה מהיד של הפורץ ישירות! הו לא השתמש בשום פוקימון!"
    פוניטה חוזר במהרה ועליו רוכבת האחות ג'וי. היא ממהרת לטפל בסם הפצוע ולרגע אתה מרגיש עד כמה עבר עליו. נראה כי הפורץ ברח מהבניין והמאמן המתוסכל ניסה לשבור את הרצפה מסיבה לא ברורה.
    השוטרת ג'ני מבקשת ממך להתלוות אליה, היא מעלה אותך על האופנוע ומחזירה לך את כל הפוקימונים שלך. היא ממהרת לקחת אותך למרכז הפוקימונים שבעיר ורידיאן ומביאה לך מפתחות לחדר שינה משלך, היא טוענת שעליך לנוח ואז לחזור בבוקר לעיר פיוטר.
    במשך כל הלילה לא הפסקת לחשוב על הקורות אותך במשל כל אותו היום שעבר עליך. ההרגשה היתה משונה ללא כל ספק. סם שלח לך הודעת סמס: "אני בסדר גמור, טיפלו בי בכוויה. שמעתי שאתה בורידיאן, אני אפגוש אותך שם מחר בבוקר."

דילן ~
    "אני לא חושבת שתוכל להמשיך את המסע שלך אם תרצה ללמוד באקדמיה." אומרת השוטרת באכזבה. "היי! למה שלא תבקר באקדמיה? רק בשביל לקבל רעיון כללי איך העניינים מתנהלים שם!" אומרת השוטרת בהתלהבות. "תוכל גם למלא משימות שתלויות בלוח המודעות אצלינו באקדמיה! תמיד ישנם פרסים הוגנים!"

לונדון ~

אנג'ל ~
    טוטודייל זינק לאוויר, חומק מהאבנים הקטנות ובמהירות כל גופו הקטן הועף לעבר נוספאס. נוספאס התקשח ובטה אדירה נשמעהף כשטוטודייל הזדקף הוא הרגיש בכל העוצמה בכאב שנגרם לו בשל הדיפה הזאת, עם זאת הוא התגלגל מספר פעמים וחייך לעצמו.
    "נוספאס דחיפה!" פקד ולא נפקד הוא אמר וגופו של נוספאס התקשה שוב, ואז דוחף את נוספאס בעוצמה אדירה.

טוני ~
    אתם ממהרים ורצים בכל הכח כשלפתע אש מגלה שפיקאצ'ו לא לידו. "פיקאצ'ו?!" אש קורא בלחץ. הבטתם סביב והוא פשוט נעלם!

״הוא בסדר״ אמלמל לי שוב ושוב ״אבל למה?״ אשאל ואנסה להירדם כשהמחשבות מתרוצצות בראשי

כמו תמיד. עמיטריד.

14. מנהל ראשי
    לונדון~
    אתה ממהר לעבר היציאה מהמרכז ולעיניך נחשף מראה מזעזע. ככל הנראה הפלישה התעצמה וכשלושים פורצים ששעטו לעבר המרכז ניהלו קרב דמים קשה נגד שוטרים ומאמנים שבאו לעזור בדיוק כמוך. אתה מבחין בנחישות של המאמנים לעצור את הפורצים ואת המבט המזלזל שבעיני הפורצים עצמם.
    אתה ממהר לעבר השוטרת ג'ני, היא ניהלה קרב קשה נגד האונדום בעזרת הארקניין שלה. האונום הוכיח כי מהיר יותר ואף בעל לסטות חזקות יותר, ניבי האופל שלו כמעט ריסקו לארקניין את הרגל אך ארקניין הוכיח כי הכח לטובתו ובעזרת משקלו הכבד הוא השתמש בחבטת גוף שלבסוף, לאחר קרב קשה גרם לעלפונו של האונדום. הפורץ השמן החזיר את האונדום לפוקדור וג'ני מיהרה לתפוס אותו ולקשור אותו לאזיקים, מצטרף לחבריו שכבר נתפסו אל תוך הכלוב הנייד שהביאה איתה יותר מוקדם בצהרי היום.
    כשהשמש עלתה ההתקפה שככה, ניכר כי המאמנים הרבים היו עייפים מאוד והאחות ג'וי מיהרה לתת מענה ולסייע. האחות ג'וי מהעיר סרולין והאות ג'וי מהעיר לבנדר הגיעו במיוחד לפיוטר כדי לסייע לבת משפחתם לתת מענה רפואי לכולם. היו מאמנים שהיו צריכים טיפול רפואי בעצמם, שכן הפורצים הללו לא בחלו בשום דרך לפגוע במאמנים הללו.
    "אני מודה לך על כל מה שעשית למעננו." פונה אליך השוטרת ג'ני. "אתה הוכחת שאתה מאמן רציני ביותר, עזרת לנו לגבור על צוות השוויון ולדכא את האיוונט, אני מצדיעה לך!"
    "כן, ולחשוב שחשבנו שאתה רוצח!" קרא לפתע קול מוכר, היה זה אחיה של השוטרת ג'ני. הוא נראה נבוך למדי הושיט את ידו לעברך במטרה ללחוץ לך אותה.
    "יש משהו שאני יכולה לעשות למענך?" שאלה השוטרת ג'ני. "אני רוצה לגמול לך על כל מה שעשית למעננו. אגב ראיתי את גראולייט קודם, אני שמחה ששמרת עליו, הוא נראה מצויין. אני מצטערת לבשר לך כי יש הרוג אחד וזה על פי מקורותינו האדם שאיתו התרועעת לפני שנכנסת למרכז, תנחומיי."

אנדי ~
    הזמן עבר בעצלתיים ולא הצלחת להירדם בכלל. הופתעת עד כמה רוע יכול להיות בעולם הזה והרגשת צורך לפגוש את סם. פקחת את עיניך ולהפתעתך ראית פרצוף שהביט בך קרוב קרוב. היה זה ברווז. "פיידג'!" הוא קרא כשלבסוף התעוררת.
    "הוא קם ברווז?" רץ מאמן חבוש על פניו למחצה כשבחצי השני ניתן לראות חיוך גדול. "מעולה!"
    היה זה סם. הוא ניגש אליך עם ארוחת בוקר שהוא הכין למענך, או לפחות הביא מהחדר אוכל שבמרכז העיר ורידיאן.
    "אנחנו צריכים להזדרז, יש לך תחרות סרט בעוד פחות משעה!" קרא סם והגיש לך את הבגדים שלך. משהו בו נראה הרבה יותר בוגר, הוא כבר לא היה כל כך סרקסטי...

15. the bitch is back
    לונדון~
    אתה ממהר לעבר היציאה מהמרכז ולעיניך נחשף מראה מזעזע. ככל הנראה הפלישה התעצמה וכשלושים פורצים ששעטו לעבר המרכז ניהלו קרב דמים קשה נגד שוטרים ומאמנים שבאו לעזור בדיוק כמוך. אתה מבחין בנחישות של המאמנים לעצור את הפורצים ואת המבט המזלזל שבעיני הפורצים עצמם.
    אתה ממהר לעבר השוטרת ג'ני, היא ניהלה קרב קשה נגד האונדום בעזרת הארקניין שלה. האונום הוכיח כי מהיר יותר ואף בעל לסטות חזקות יותר, ניבי האופל שלו כמעט ריסקו לארקניין את הרגל אך ארקניין הוכיח כי הכח לטובתו ובעזרת משקלו הכבד הוא השתמש בחבטת גוף שלבסוף, לאחר קרב קשה גרם לעלפונו של האונדום. הפורץ השמן החזיר את האונדום לפוקדור וג'ני מיהרה לתפוס אותו ולקשור אותו לאזיקים, מצטרף לחבריו שכבר נתפסו אל תוך הכלוב הנייד שהביאה איתה יותר מוקדם בצהרי היום.
    כשהשמש עלתה ההתקפה שככה, ניכר כי המאמנים הרבים היו עייפים מאוד והאחות ג'וי מיהרה לתת מענה ולסייע. האחות ג'וי מהעיר סרולין והאות ג'וי מהעיר לבנדר הגיעו במיוחד לפיוטר כדי לסייע לבת משפחתם לתת מענה רפואי לכולם. היו מאמנים שהיו צריכים טיפול רפואי בעצמם, שכן הפורצים הללו לא בחלו בשום דרך לפגוע במאמנים הללו.
    "אני מודה לך על כל מה שעשית למעננו." פונה אליך השוטרת ג'ני. "אתה הוכחת שאתה מאמן רציני ביותר, עזרת לנו לגבור על צוות השוויון ולדכא את האיוונט, אני מצדיעה לך!"
    "כן, ולחשוב שחשבנו שאתה רוצח!" קרא לפתע קול מוכר, היה זה אחיה של השוטרת ג'ני. הוא נראה נבוך למדי הושיט את ידו לעברך במטרה ללחוץ לך אותה.
    "יש משהו שאני יכולה לעשות למענך?" שאלה השוטרת ג'ני. "אני רוצה לגמול לך על כל מה שעשית למעננו. אגב ראיתי את גראולייט קודם, אני שמחה ששמרת עליו, הוא נראה מצויין. אני מצטערת לבשר לך כי יש הרוג אחד וזה על פי מקורותינו האדם שאיתו התרועעת לפני שנכנסת למרכז, תנחומיי."

אנדי ~
    הזמן עבר בעצלתיים ולא הצלחת להירדם בכלל. הופתעת עד כמה רוע יכול להיות בעולם הזה והרגשת צורך לפגוש את סם. פקחת את עיניך ולהפתעתך ראית פרצוף שהביט בך קרוב קרוב. היה זה ברווז. "פיידג'!" הוא קרא כשלבסוף התעוררת.
    "הוא קם ברווז?" רץ מאמן חבוש על פניו למחצה כשבחצי השני ניתן לראות חיוך גדול. "מעולה!"
    היה זה סם. הוא ניגש אליך עם ארוחת בוקר שהוא הכין למענך, או לפחות הביא מהחדר אוכל שבמרכז העיר ורידיאן.
    "אנחנו צריכים להזדרז, יש לך תחרות סרט בעוד פחות משעה!" קרא סם והגיש לך את הבגדים שלך. משהו בו נראה הרבה יותר בוגר, הוא כבר לא היה כל כך סרקסטי...

אהנהן לשוטרת ובלי היסוס אשחרר את הפוקימונים שלי לקרב "נדבר על תגמול אחרי זה" אומר לה ברצינות ואז אשלח את הפוקימונים שלי שיעצרו בכל דרך את הפוקימונים של צוות השוויון. "תעזרו לכל מי שצריך עזרה! אל תחששו לפגוע בהם!" אסביר להם ואז אפנה לראות אם האחיות ג'וי צריכות עזרה לאחות ג'וי מלבנדר אפנה בנחישות "שצאנסי שלך תיהיה כוח ריפוי שתעבור בין הפוקינונים ותדאג לרפאם תוך כדי הקרבות"
    גיל! 3>

עמוד 52 מתוך 64 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •