Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 64 ראשוןראשון ... 4445253545556 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~
    הוא מרחף. מסיבה לא ברורה הוא מתקשה לעוף מעל אדמה לא יבשה במיוחד. ראיתי בסדרה שהמפותח שלו התקשה עם זה...
    ~~~~~~~~~
    טוטודייל יורה אקדח מים ומתייצב על אחד הסלעים, הוא קורץ לעבר נוספאס לשנייה ואז יורה אקדח מים עוצמתי במטרה להרטיב את כל הזירה.
    "מהר נוספאס! חודי אבנים!" נוספאס יצא שני טבעות של אבנים סביבו ושלח אותם במהירות לעבר טוטודייל שהיה עסוק במלמלא את הזירה במים. בנתיים, ברודי מיהר לרסס על נוספאס תרסיס סופר ריפוי. נוספאס נראה הרבה יותר טוב עכשיו.
    "אתה ממשיך להשתמש במתקפות מיוחדות, אני כמובן לא הולך להגיד שום דבר על זה מלבד שאתה תתפלא לגלות שאתה הולך להפסיד בקרוב מאוד!"

אנדי ~
    פוניטה מתחיל את ההופעה עם דישה שגורמת בזווית עיניך לחתיכות עץ לצאת החוצה בצורה שיכולה להיראות טוב אם רק תעבוד על זה. לאחר מכן פוניטה משתמש בדחיפה וגורם לגזע העבה להישבר לחצי. פוניטה מתחיל לדהור סביב ויורה גחלת מהרעמה היפה שלו, גורמת ללהבות להשתמעשע במין משחק מסוכן של תשוקה. אתה רואה שהגחלות נשארות על הרצפה ובוהקות באור יפהיפה. לאחר מכן פוניטה מסיים את זה במכת פרסה שגורמת לעשן כבד לחסות את הכל כשעיניו בוהקות באור אדום בעלטה. זה לא מושלם, אך זה מרשים ביותר.

דילן ~
    סנדשרו הסתובב במהירות הבזק, כשאוניקס הנחית לעברו אז זנבו סנדשרו פשוט המשיך להסתחרר וטיפס במהירות לעברו, ודחף אותו. שילוב של דחיפה ומתקפת החול שלו.
    "חפירה!" נשמע קולו של השומר.
    אוניקס שאג בכעס ובא לדחוף אותו אך סנדשרו כבר נבלע מתחת לאדמה.

טוני ~
    "הבעיה היא ששלחתי את כל הפוקימונים שלי לפרופסור. במטרה להתחיל מסע חדש פה בקנטו!" אמר אש בלחץ "אני פה רק עם פיקאצ'ו! מה אני יכול לעשות?" הוסיף. "אני לא הולך לתת להם לקחת אותם! חייבים לחשוב על משהו!"

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    [color=mediumturquoise][b]אנג'ל ~
    הוא מרחף. מסיבה לא ברורה הוא מתקשה לעוף מעל אדמה לא יבשה במיוחד. ראיתי בסדרה שהמפותח שלו התקשה עם זה...
    ~~~~~~~~~
    טוטודייל יורה אקדח מים ומתייצב על אחד הסלעים, הוא קורץ לעבר נוספאס לשנייה ואז יורה אקדח מים עוצמתי במטרה להרטיב את כל הזירה.
    "מהר נוספאס! חודי אבנים!" נוספאס יצא שני טבעות של אבנים סביבו ושלח אותם במהירות לעבר טוטודייל שהיה עסוק במלמלא את הזירה במים. בנתיים, ברודי מיהר לרסס על נוספאס תרסיס סופר ריפוי. נוספאס נראה הרבה יותר טוב עכשיו.
    "אתה ממשיך להשתמש במתקפות מיוחדות, אני כמובן לא הולך להגיד שום דבר על זה מלבד שאתה תתפלא לגלות שאתה הולך להפסיד בקרוב מאוד!"
    "אתה מתלונן על מתקפות מיוחדות אבל משתמש בריפויים ?"אומר.
    "טוטודייל תשתמש בגוף הקטן שלך בשביל לזוז מהר בין הסלעים, עכשיו שהזירה רטובה נוספאס לא יוכל לזוז כמו שצריך. תשתמש באקדח מים!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~
    פוניטה מתחיל את ההופעה עם דישה שגורמת בזווית עיניך לחתיכות עץ לצאת החוצה בצורה שיכולה להיראות טוב אם רק תעבוד על זה. לאחר מכן פוניטה משתמש בדחיפה וגורם לגזע העבה להישבר לחצי. פוניטה מתחיל לדהור סביב ויורה גחלת מהרעמה היפה שלו, גורמת ללהבות להשתמעשע במין משחק מסוכן של תשוקה. אתה רואה שהגחלות נשארות על הרצפה ובוהקות באור יפהיפה. לאחר מכן פוניטה מסיים את זה במכת פרסה שגורמת לעשן כבד לחסות את הכל כשעיניו בוהקות באור אדום בעלטה. זה לא מושלם, אך זה מרשים ביותר.
    אני מכווה שהכל בסדר עצלך....
    -----------

״זה היה מעולה פוני!״ אגיד לו ״תעשה את זה שוב על העץ הזה ואז תנוח״ אגיד ועצביע על עוד עץ לאחר שיסיים איתו אחזיר אותו לפוקדור שלו ״מגיע לך לנוח״ אגיד ״עכשיו צריך לקנות מדבקות לפוקדור״ אגיד לעצמי ואלך לחנות
    אם יש לי את המספר של סם אתקשר אליו ואשחנע אותו להופיע

כמו תמיד. עמיטריד.

4. the bitch is back

לונדון ~
    אתה ממהר לעבר השוטרת שהביסה פורץ נוסף עם המריל שלה. הוא ממהר להחזיר את המגנמייט שלו ומסתלק מהמקום. אתה סוקר במהירות את האיזור ורואה שבעקרון זה הפורץ האחרון. הוא מנסה להימלט ומאריפ דוחפת אותו לקרקע. ג'ני ממהרת לשים עליו אזיקים ולהכניס אותו למאסר יחד עם כל מי שנאסר.
    אתה מחפש בעיניך את הפורץ הראשון שנלחמת מולו אך הוא לא היה שם.
    "אני מודה לך על כל מה שעשית למען מרכז הפוקימונים!" פנתה אליך השוטרת. "עשית עבודה מעולה, שיתוף הפעולה שלך עם הפוקימונים שלך הצילו את ג'וי והשאר. כל הכבוד! הצעתי לתגמל אותך עדיין בתוקף!"
    [/color][/color][/color]

"תודה, אבל קודם אני רוצה לדעת מה הם רצו מהמרכז?" אשאל אותה ואנסה לחשוב על משהו בראש שיוכל לעזור לי בהמשך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מתקדם
    כינוי:טריק נאקצ'ון
    שם:ניר
    ספרייט דמות אני אשים שאמצא
    חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי:
    רקע:יום גורלי הגיע לו ולאחיו בן ה 13 שהלכו על שפת הים שם ראו מחזה מרהיב נדידה של מגיקארפים הם ניסו לתפוס אבל לא הצליחו אחר כך היה להם משבר הוריהם מתו ולא היה להם כלום חוץ מהרכוש בתורשה הם לקחו את הצוואה הלכו לבנק וראו שני פוקדורים שעליהם חרוטים שמותיהם שם הדמות המסופרת טריק ושם אחיו מולדו ולקחו אותם
    שותף:סבבה עם רומן ואחת יפה וחכמה
    הערות/טענות/מענות/מרשמלו:אין

6. מנהל ראשי

אנג'ל ~
    "אין שום פסול בשימוש בריפויים. זה מוציא את הכח הגלום בפוקימון ומאפשא לו להמשיך את העבודה הקשה שהוא עושה, שלא כמו מתקפות מיוחדות שמאפשרות לפוקימון להסתתר מאחוריהן במקום להתייצב מולן.
    נוספאס, דחוף את עצמך על הסלע הקרוב שטוטודייל בדרך אליו!" נוספאס מרסק בדחיפה עוצמתית סלע גבוה במיוחד שטוטודייל בדיוק חלף לידו מה שגרם למפולת סלעים על טוטודייל! טוטודייל נקבר תחת האבנים.
    "סיים את זה עם זריקת אבנים!" פקד ברודי על נוספאס.

אנדי ~
    פוני ממשיך להתאמן על המהלך החדש שלו לקראת התחרות לעוד שעה קלה בערך. דברים נראו הרבה יותר יציבים ואתה ממהר להחזיר אותו לפוקדור על מנת להגיע למרכז בעיר פיוטר. בדרכך לעיר אתה מתקשר לסם והוא לא עונה לך. זה מעט מדאיג אותך.
    לפני שאתה מגיע לאולם התחרויות סרטים (אתה שומע את הקריינית עם המקרופון ונלחץ שלא יתחילו בלעדיך. זה נשמע כאילו יש שם מליון איש והעיר כולה ריקה מאדם.) אתה נכנס לחנות על מנת לקנות מדבקות. המוכר מחייך בבישנות ומציע לך את שני המדבקות האחרונות שנשארו לו.
    "אני מצטער אבל יש לי רק להבה מתגלגלת," הוא מראה לך מדבקה בצורת אש "ופיצוץ חשמלי..." מראה לך מדבקה בצורת ברק ירקרק. "אין לי שום מבחר. אנא להבא תבוא יותר מוקדם כדי להזמין, אגב תזדרז כי אני ממהר לסגור את החנות ולבוא ולצפות בתחרות הסרטים. אם אתה אכן משתתף כדאי לך להזדרז ולהיעלם. יש לי רעיון, למה שלא תיקח את המדבקות האלו בחינם? אני מעריץ גדול של מתאמי פוקימונים."

לונדון ~
    "מדובר על פי מקורותינו בצוות השוויון. זה ארגון פשע שעובד בשקט. הם שלא כמו צוות רוקט הפעיל פה במחוז גם הוא, לא מעוניינים בפוקימונים כמו שהם מעוניינים בכל מיני דברים לא ברורים שקשורים לפוקימונים. יש דיווחים רבים על גניבת אבני פיתוח מכל חנויות העיר ואספקת פוקדורים גדולה נעלמת אף היא על בסיס קבוע. שיקויים ודיסקים ללימודי מתקפות כמעט וקשה להשיג משום שיש להם קשרים ואנשים שירכשו את זה עבורם. אין לנו כל כך מושג מה הם מחפשים ומה מחקריהם מראים להם.
    יש להם בשורותיהם פרופסורים מלומדים וכן חיילים רבי עוצמה. השמועות מורות על יכולות על טבעיות של חייליהם כגון היכולת לעוף או לירות מים מהפה. רבים חושבים שהם משתמשים במתקפות הפוקימונים בעצמם. ודאי שאין שום הוכחה מדעית לכך, אך עדיין. אין לנו מושג מה הם מחפשים לעשות.
    האמת, אין לי מושג למה הפעילות שלהם כה רבה פה בפיוטר. זו אינה הפעם הראשונה שהם פורצים לכאן בחודשים האחרונים, אך לא אני ולא האחות ג'וי יודעים את הסיבה לכך. יכול להיות שהבסיס שלהם מוצב פה. אם כי קשה להאמין." הסבירה לך ג'ני. היא נראתה נחמדה הרבה יותר מהפעם האחרונה שנפגשתם.
    "ג'ני!" הפתרץ שוטר לשיחתכם. הוא התנשף בכבדות. "ללוקאס השאיר עקבות."
    "לוקאס?" נבהלה השוטרת. "לוקאס הוא אחד ממצטייני הפעילים בארגון, אתה נלחמת מולו בתוך המכון!" אמרה לך השוטרת.
    "כן! הוא פרץ לחדר האספקה של מרכז הפוקימונים לאחר הקרב שלו עם המאמן הצעיר פה, רוקן את החדר וחזר לקחת את גופת הארבוק שלו ונעלם שוב, מאיים כי יחזור לנקום במאמן.
    "אוי ואבוי!" קראה השוטרת. "האם תרצה הגנה כפולה? זה יאלץ אותך לקטוע את המסע שלך!"

אני מצטער ניר. אני לא יכול להכניס עוד שחקן כרגע, מה גם שהרקע שלך לא מושקע בעליל ולא מתאים לעלילה של המשחק. אני לא כזה קשוח בקבלה למשחק, עם זאת צריך שיהיה הגיון מסויים. אני מצטער, אני לא יכול לקבל אותך כרגע למשחק שלי.

7. מנהל ראשי
    טוני ~
    "הבעיה היא ששלחתי את כל הפוקימונים שלי לפרופסור. במטרה להתחיל מסע חדש פה בקנטו!" אמר אש בלחץ "אני פה רק עם פיקאצ'ו! מה אני יכול לעשות?" הוסיף. "אני לא הולך לתת להם לקחת אותם! חייבים לחשוב על משהו!"
    אני מסתכל כעבר בלחץ במרה למצוא פוקימון חופשי שעשוי לעזור ואני צועק "עזרה, עזרה.." אני מבין שזה עשוי גם לא לעזור, אני מתחיל לרוץ לעבר המקום שפיקצ'ו וצ'ימיצ'אר כלואים ומנסה להצילם, אני אומר לאש "תזעיק עזרה, לשבת ולהסתכל לא יועיל בכלום! אני אשחרר את פיקצ'ו וצ'ימיצ'אר!"

8. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

אנג'ל ~
    "אין שום פסול בשימוש בריפויים. זה מוציא את הכח הגלום בפוקימון ומאפשא לו להמשיך את העבודה הקשה שהוא עושה, שלא כמו מתקפות מיוחדות שמאפשרות לפוקימון להסתתר מאחוריהן במקום להתייצב מולן.
    נוספאס, דחוף את עצמך על הסלע הקרוב שטוטודייל בדרך אליו!" נוספאס מרסק בדחיפה עוצמתית סלע גבוה במיוחד שטוטודייל בדיוק חלף לידו מה שגרם למפולת סלעים על טוטודייל! טוטודייל נקבר תחת האבנים.

אנדי ~
    פוני ממשיך להתאמן על המהלך החדש שלו לקראת התחרות לעוד שעה קלה בערך. דברים נראו הרבה יותר יציבים ואתה ממהר להחזיר אותו לפוקדור על מנת להגיע למרכז בעיר פיוטר. בדרכך לעיר אתה מתקשר לסם והוא לא עונה לך. זה מעט מדאיג אותך.
    לפני שאתה מגיע לאולם התחרויות סרטים (אתה שומע את הקריינית עם המקרופון ונלחץ שלא יתחילו בלעדיך. זה נשמע כאילו יש שם מליון איש והעיר כולה ריקה מאדם.) אתה נכנס לחנות על מנת לקנות מדבקות. המוכר מחייך בבישנות ומציע לך את שני המדבקות האחרונות שנשארו לו.
    "אני מצטער אבל יש לי רק להבה מתגלגלת," הוא מראה לך מדבקה בצורת אש "ופיצוץ חשמלי..." מראה לך מדבקה בצורת ברק ירקרק. "אין לי שום מבחר. אנא להבא תבוא יותר מוקדם כדי להזמין, אגב תזדרז כי אני ממהר לסגור את החנות ולבוא ולצפות בתחרות הסרטים. אם אתה אכן משתתף כדאי לך להזדרז ולהיעלם. יש לי רעיון, למה שלא תיקח את המדבקות האלו בחינם? אני מעריץ גדול של מתאמי פוקימונים."

לונדון ~
    "מדובר על פי מקורותינו בצוות השוויון. זה ארגון פשע שעובד בשקט. הם שלא כמו צוות רוקט הפעיל פה במחוז גם הוא, לא מעוניינים בפוקימונים כמו שהם מעוניינים בכל מיני דברים לא ברורים שקשורים לפוקימונים. יש דיווחים רבים על גניבת אבני פיתוח מכל חנויות העיר ואספקת פוקדורים גדולה נעלמת אף היא על בסיס קבוע. שיקויים ודיסקים ללימודי מתקפות כמעט וקשה להשיג משום שיש להם קשרים ואנשים שירכשו את זה עבורם. אין לנו כל כך מושג מה הם מחפשים ומה מחקריהם מראים להם.
    יש להם בשורותיהם פרופסורים מלומדים וכן חיילים רבי עוצמה. השמועות מורות על יכולות על טבעיות של חייליהם כגון היכולת לעוף או לירות מים מהפה. רבים חושבים שהם משתמשים במתקפות הפוקימונים בעצמם. ודאי שאין שום הוכחה מדעית לכך, אך עדיין. אין לנו מושג מה הם מחפשים לעשות.
    האמת, אין לי מושג למה הפעילות שלהם כה רבה פה בפיוטר. זו אינה הפעם הראשונה שהם פורצים לכאן בחודשים האחרונים, אך לא אני ולא האחות ג'וי יודעים את הסיבה לכך. יכול להיות שהבסיס שלהם מוצב פה. אם כי קשה להאמין." הסבירה לך ג'ני. היא נראתה נחמדה הרבה יותר מהפעם האחרונה שנפגשתם.
    "לוקאס?" נבהלה השוטרת. "לוקאס הוא אחד ממצטייני הפעילים בארגון, אתה נלחמת מולו בתוך המכון!" אמרה לך השוטרת.
    "כן! הוא פרץ לחדר האספקה של מרכז הפוקימונים לאחר הקרב שלו עם המאמן הצעיר פה, רוקן את החדר וחזר לקחת את גופת הארבוק שלו ונעלם שוב, מאיים כי יחזור לנקום במאמן.
    "אוי ואבוי!" קראה השוטרת. "האם תרצה הגנה כפולה? זה יאלץ אותך לקטוע את המסע שלך!"

אני מצטער ניר. אני לא יכול להכניס עוד שחקן כרגע, מה גם שהרקע שלך לא מושקע בעליל ולא מתאים לעלילה של המשחק. אני לא כזה קשוח בקבלה למשחק, עם זאת צריך שיהיה הגיון מסויים. אני מצטער, אני לא יכול לקבל אותך כרגע למשחק שלי.

״בחינם?!״ אשאל מופתע ״תודה לך!״ אשמח תודה תודה תודה ושוב תודה״ אדקלם ואתכיל לרוץ לכיוון התחרות

כמו תמיד. עמיטריד.

9. משתמש מנוסה
    אנג'ל ~
    ~~~~~~~~~

אנדי ~

דילן ~
    סנדשרו הסתובב במהירות הבזק, כשאוניקס הנחית לעברו אז זנבו סנדשרו פשוט המשיך להסתחרר וטיפס במהירות לעברו, ודחף אותו. שילוב של דחיפה ומתקפת החול שלו.
    "חפירה!" נשמע קולו של השומר.
    אוניקס שאג בכעס ובא לדחוף אותו אך סנדשרו כבר נבלע מתחת לאדמה.

טוני ~
    ״אוניקס תחכה קצת!״ אומר לאוניקס, ״כשתראיש שסנדשרו קרוב תטיח את זנבך באדיה ותרסק אותה אותה כדי לפגוע בסנדשרו!״ אדריך את אוניקס בנחישות

10. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה

לונדון ~
    אני עדיין בורידיאן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הגנה כפולה? ואני לא מוכן לקטוע את המסע שלי!" אומר לה ברצינות "הצלחתי לנצח אותו פעם אחת. אני אצליח שוב, הפעם אני לא אתן לכלום להפריע לי" אומר ברצינות ואסתכל עליה
    גיל! 3>

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [b]
    [color=mediumturquoise]אנג'ל ~
    "טוטודייל תשתמש באקדח מים בשביל להעיף האבנים שעליך לעברו של נוספאס!"אומר
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

ג'ון ~
    "אני לא חושב שיש צורך שאלמד את אברה מתקפות." אמר פרופ' אוק. "זה המסע שלך ואני משוכנע שתצליח להתמודד עם אברה בכוחות עצמך. אני יודע שאין זה הפוקימון ההתחלתי הממוצע, אך בנו של הודיני ודאי יוכל להסתדר עם אברה. שיהיה לך יום טוב!" קרא פרופ' אוק וחזר לחדרו במעבדה.
    [/color][/color][/color][/color]
    עכשיו שעברה לי הברגות אני יכול להמשיך להגיב
    --------------------------------------
    "תודה רבה בכל אופן פרופסור" אומר לו ואנופף לו לשלום כאשר אני יוצא מהמעבדה.
    'טוב כדי שאני יקשיב לעצתו של הפרופסור ויתפוס לי פוקימון נוסף' אחשוב ואסרוק את השטח בחיפוש אחר פוקימון שאוכל להוסיף לצוות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

13. מנהל ראשי

טוני ~
    אתה קורא לעזרה ומתבלבל, כולך לחוץ ומתוסכל. לפתע אתה מבחין בפידג'י שיוצא לקראתך ובא לעזור. הוא תוקף את צוות רוקט באמצעות מערבולת רוח.
    "מה אתה חושב שאתה עושה?" צרחה עליו ג'סי בכעס, היא שלפה את הפוקדור שלה והוציאה את הארבוק שלה. "יקירי, התגעגעתי אליך כל כך! קדימה, עכשיו ההזדמנות שלך לתקוף את הפידג'י הזה לאות הערכתך אליי!" קראה בקול מגוחך. ארבוק זינק מהסלע עליו צוות רוקט עמד וליפף את עצמו על פידג'י.
    הוא עמד לתקוף אותו כשבהבזק מהיר הוא לפתע נעלם, אתה מסית את ראשך ורואה כי פידג'יוט ענק מימדים אחז בפידג'י, מציל אותו מזרועו של ארבוק.
    "פידג'יוט?" אש קרא בהפתעה. "פידג'יוט!" נראה שהוא מכיר את הפידג'יוט הזה. פידג'יוט נסק גבוה ואז הדף את צוות רוקט לאחור. מיאו מיהר להוציא טיל אדום וגדול וירה אותו לעבר פידג'יוט, פידג'יוט חמק בקלילות ותקף אותם במתקפת ציפור אמיצה, הפיצוץ החזק העיף את צוות רוקט גבוה ופיקאצ'ו וצ'ימצ'אר נפלו על הרצפה, ממהרים חזרה אליכם.
    פידג'יוט נחת באלגנטיות בעוד הפידג'י נפל בצורה מרושלת על הרצפה והמשיך לצייץ.
    "הפידג'י הזה ניסה לעזור לך טוני!" קרא אש בהתלהבות. "והרשה לי להציג בפניך את פידג'יוט שלי!"
    פידג'י מיהר לעברך והחל לנקר את צ'ימצ'אר בהתלהבות עם חיוך על הפנים...

אנדי ~
    אתה לוקח את המדבקות ונכנס לתחרות. השומר בכניסה מבקש ממך למהר לעבר הכניסה לתחרות כי כולם מחכים רק לך, אתה ממהר לחדר ההלבשה ומחליף בגדים באחד מהתחפושות שנתנו לך שם.אתה לובש חליפה כחולה ונעלים שחורות אלגנטיות וממהר להדביק את המדבקות החדשות על הפוקדורים שלך.
    "הודיעו לנו שאנדי הגיע, אז במחיאות כפים סוערות, קבלו אותו! אנדי!!!" נשמע קולו של הקריין. אתה עומד שם כשלבך פועם בסערה... זו התחרות הראשונה שאתה באמת מוכן אליה.

דילן ~
    אוניקס שלך עשוי מחומר קשה. הוא מחכה לרגע המתאים ואז הוא מרסק את זנבו על הקרקע שנשברת וסנדשרו מתרומם ומועף באוויר, לסיום הוא מכה בסנדשרו בעוצמה רבה ומטיח אותו ברצפה, מעולף לגמרי.
    השומר המופתע מחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור.
    "אין צורך להמשיך את הקרב, אתה מאמן חזק. אני מניח שאתה בדרכך לקרוא את הלוח מודעות לא כן? אם תרצה להילחם מולי שוב, אתה תמיד מוזמן לבקש! יום טוב!" אומר השומר ומחייך לעברך, מאפשר לך לגשת ללוח המודעות. אתה נכנס לאקדמיה, לפני שאתה נכנס לבניין אתה מבחין בלוח המודעות.
    "אתה לא יכול לקחת מודעות מעל הדרגה d. רק לאחר שתקבל תג סייר נחושת תוכל לקחת משימות מסוג c. תג סייר כסף מאפשר לך לקחת משימות מסוג b ותג סייר זהב משימות מסוג a. זה לא פשוט לעלות בדרגות, אך זה שווה את זה!" אמרה נערה שעמדה לידך. "סליחה על החוצפה, שמי אנבל ואני בעלת תג סייר נחושת. אבל אני מעולם לא לקחתי משימות המיועדות לדרגה שלי כי אני מפחדת. כרגע המשימה היחידה שפנוייה לדרגה d היא להחזיר מג'יקארפ אבוד לילד מהעיר פיוטר בשם ניק, מספר ה טלפון שלו מופיע פה, תרצה לעשות את המשימה יחד?"

לונדון ~
    "אוקיי." אומרת השוטרת ג'ני. "אני מקווה שתסתדר. אני הולכת להסתובב ולסייע לג'וי, אם תרצה אותי, אני פה." אומרת ג'ני ומצדיעה לך לרגע. היא ממשיכה הלאה ואתה מקבל שיחת טלפון מפתיעה.
    "הלו?" זה היה קולו של פרופסור אוק. "רציתי להודות לך באופן אישי על כל מה שעשית בפיוטר. קיבלתי דיווח שיכול מאוד להיות אירוע נוסף בתוך יער ורידיאן שליד העיר פיוטר והייתי שמח אם היית יכול לבדוק מה קורה שם. אתה כמובן לא חייב, השמירה שם בכוננות מלאה, אך נראה שאתה יכול להיות מועיל."

אנג'ל ~
    נוספאס ממהר לעבר טוטודייל כשלפתע בעזרת אקדח מים טוטוודייל משליך את כל הסלעים בעוצמה רבה על נוספאס. נוספאס נפגע מעוצמת אקדח המים המלווה באבנים והתעלף. "נוספאס חזור!" קרא ברודי.
    הוא ניגש לעברך והגיש לך אץ התג של המכון. "שמחתי לפגוש אותך, הבאת קרב טוב, אם כי לטעמי השתמשת במתקפות מיוחדות יתר על המידה. אני בטוח שתוכל ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות מיוחדות אחרות כמו למשל מתקפת כח. זו מתקפה שמסוגלת לדחוף סלעים כבדים וגדולים. פעם הייתי מחלק דיסקים שמלמדים את המתקפה אבל בגלל צוות השוויון אני כבר לא יכול לעשות את זה יותר... אז אני יכול ללמד את הפוקימון שלך במקום. יש איזהשהו פוקימון שלך שאתה מעוניין ללמד אותו מתקפת כח?"

ג'ון ~

אני אחזור להגיב לך ביום ראשון. בבקשה תזכיר לי.

14. מנהל ראשי
    טוני ~
    אתה קורא לעזרה ומתבלבל, כולך לחוץ ומתוסכל. לפתע אתה מבחין בפידג'י שיוצא לקראתך ובא לעזור. הוא תוקף את צוות רוקט באמצעות מערבולת רוח.
    "מה אתה חושב שאתה עושה?" צרחה עליו ג'סי בכעס, היא שלפה את הפוקדור שלה והוציאה את הארבוק שלה. "יקירי, התגעגעתי אליך כל כך! קדימה, עכשיו ההזדמנות שלך לתקוף את הפידג'י הזה לאות הערכתך אליי!" קראה בקול מגוחך. ארבוק זינק מהסלע עליו צוות רוקט עמד וליפף את עצמו על פידג'י.
    הוא עמד לתקוף אותו כשבהבזק מהיר הוא לפתע נעלם, אתה מסית את ראשך ורואה כי פידג'יוט ענק מימדים אחז בפידג'י, מציל אותו מזרועו של ארבוק.
    "פידג'יוט?" אש קרא בהפתעה. "פידג'יוט!" נראה שהוא מכיר את הפידג'יוט הזה. פידג'יוט נסק גבוה ואז הדף את צוות רוקט לאחור. מיאו מיהר להוציא טיל אדום וגדול וירה אותו לעבר פידג'יוט, פידג'יוט חמק בקלילות ותקף אותם במתקפת ציפור אמיצה, הפיצוץ החזק העיף את צוות רוקט גבוה ופיקאצ'ו וצ'ימצ'אר נפלו על הרצפה, ממהרים חזרה אליכם.
    פידג'יוט נחת באלגנטיות בעוד הפידג'י נפל בצורה מרושלת על הרצפה והמשיך לצייץ.
    "הפידג'י הזה ניסה לעזור לך טוני!" קרא אש בהתלהבות. "והרשה לי להציג בפניך את פידג'יוט שלי!"
    פידג'י מיהר לעברך והחל לנקר את צ'ימצ'אר בהתלהבות עם חיוך על הפנים...
    אני אומר לאש "איזה פידג'יוט חזק!" בוא זמנית שאני מחייך לעבר פידג'יוט ואומר "כל הכבוד! עשית עבודה נפלאה, תודה רבה!" ועכשיו בנוגע לפידג'י אני אומר לאש, "פידג'י זהו פוקימון שתמיד רציתי שיהיה לי, אני חושב שאני אשאל אותו אם הוא רוצה להצטרף אלי. אבל מיד לאחר שנסיים עם צוות רוקט!" אני אומר בקול בטוח.
    צ'ימיצ'אר, השתמש בכל העוצמה, השתמש בגחלת!" אני צועק לעבר צ'ימיצ'אר. בנוסף אני מוסיף לעבר פידג'י, "פידג'י רוצה לעזור לנו? לי ולצ'ימיצ'אר? אני שואל בחיוך מלא התלהבות!"

15. the bitch is back

לונדון ~
    "אוקיי." אומרת השוטרת ג'ני. "אני מקווה שתסתדר. אני הולכת להסתובב ולסייע לג'וי, אם תרצה אותי, אני פה." אומרת ג'ני ומצדיעה לך לרגע. היא ממשיכה הלאה ואתה מקבל שיחת טלפון מפתיעה.
    "הלו?" זה היה קולו של פרופסור אוק. "רציתי להודות לך באופן אישי על כל מה שעשית בפיוטר. קיבלתי דיווח שיכול מאוד להיות אירוע נוסף בתוך יער ורידיאן שליד העיר פיוטר והייתי שמח אם היית יכול לבדוק מה קורה שם. אתה כמובן לא חייב, השמירה שם בכוננות מלאה, אך נראה שאתה יכול להיות מועיל."
    [/color][/b][/color]

"אוקי פרופסור" אומר לו ברצינות ואז אגש לשוטרת ג'ני. "בנוגע לתגמול שלי. אני רוצה משהו שהוא נדיר כיום, אני יודע. אבל זה יעזור לי. אני רוצה אבן אש אם יש לך" אומר לה ברצינות ואחכה לתשובתה. אחרי זה אלך ליער ורידיאן.
    גיל! 3>

עמוד 54 מתוך 64 ראשוןראשון ... 4445253545556 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •