טוני ~
אתה קורא לעזרה ומתבלבל, כולך לחוץ ומתוסכל. לפתע אתה מבחין בפידג'י שיוצא לקראתך ובא לעזור. הוא תוקף את צוות רוקט באמצעות מערבולת רוח.
"מה אתה חושב שאתה עושה?" צרחה עליו ג'סי בכעס, היא שלפה את הפוקדור שלה והוציאה את הארבוק שלה. "יקירי, התגעגעתי אליך כל כך! קדימה, עכשיו ההזדמנות שלך לתקוף את הפידג'י הזה לאות הערכתך אליי!" קראה בקול מגוחך. ארבוק זינק מהסלע עליו צוות רוקט עמד וליפף את עצמו על פידג'י.
הוא עמד לתקוף אותו כשבהבזק מהיר הוא לפתע נעלם, אתה מסית את ראשך ורואה כי פידג'יוט ענק מימדים אחז בפידג'י, מציל אותו מזרועו של ארבוק.
"פידג'יוט?" אש קרא בהפתעה. "פידג'יוט!" נראה שהוא מכיר את הפידג'יוט הזה. פידג'יוט נסק גבוה ואז הדף את צוות רוקט לאחור. מיאו מיהר להוציא טיל אדום וגדול וירה אותו לעבר פידג'יוט, פידג'יוט חמק בקלילות ותקף אותם במתקפת ציפור אמיצה, הפיצוץ החזק העיף את צוות רוקט גבוה ופיקאצ'ו וצ'ימצ'אר נפלו על הרצפה, ממהרים חזרה אליכם.
פידג'יוט נחת באלגנטיות בעוד הפידג'י נפל בצורה מרושלת על הרצפה והמשיך לצייץ.
"הפידג'י הזה ניסה לעזור לך טוני!" קרא אש בהתלהבות. "והרשה לי להציג בפניך את פידג'יוט שלי!"
פידג'י מיהר לעברך והחל לנקר את צ'ימצ'אר בהתלהבות עם חיוך על הפנים...