Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 64 ראשוןראשון ... 7475556575859 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לונדון ~
    "סקוודו סקווד!" נבהל לפתע סקווירטל וניענע את ראשו. לאחר מכן הוא שלח בועות רבות לאוויר, הסתובב במהירות וירה קרן קרח עדינה במיוחד שרק עטפה את הבועות שריחפו קלות לכמה שניות ונחתו בעיגולי בדולח נוצצים סביבו בזמן שהוא הסתחרר, לאחר מכן הוא הזדקף ושלח את ידו לצדדים.
    ארבוק הסיטה את ראשה בחוסר עניין. "בוק..." היא המהמה לעצמה.

אנדי ~
    הפוקדע מעדכן אותך כי בלבאזור עתיד להתפתח וזה סימן ודאי. הוא גם מוסיף ואומר לך שאם המאמן פוקד על הפוקימון שלא להתפתח הוא כמובן לא יתפתח. אתה מחפש אחר האחות ג'וי ורואה אותה בשורת השופטים. אתה מכה לעצמך על המצח ומבין כמה אדיוטי זה יהיה לרוץ אליה ולבקש ממנה עזרה בעוד היא שופטת בתחרות הנצפת על ידי מאות צופים.

2. מנהל ראשי
    טוני ~
    אתה לא יכול ללמד פוקימון מתקפה באמצע קרב... זה מקשה עליו להתרכז!
    ~~~~~~~
    צ'ימצ'אר ניסה לחפור באדמה אך הוא לא הצליח. בשנייה האחרונה הוא חמק וירה גחלת חזקה לעבר פידג'י שנפגע קשה וקרס על הרצפה.
    "צ'ימצ'אר עבודה מעולה" אני צועק לעברו. "השתמש בפעם האחרונה בשריטות על פידג'י" אני אומר בקול. בוא זמנית אני שולף מהכיס פוקדור וזורק לעבר פידג'י במטרה לתפוס אותו "פוקדור צא!"

3. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    לונדון ~
    "סקוודו סקווד!" נבהל לפתע סקווירטל וניענע את ראשו. לאחר מכן הוא שלח בועות רבות לאוויר, הסתובב במהירות וירה קרן קרח עדינה במיוחד שרק עטפה את הבועות שריחפו קלות לכמה שניות ונחתו בעיגולי בדולח נוצצים סביבו בזמן שהוא הסתחרר, לאחר מכן הוא הזדקף ושלח את ידו לצדדים.

"סקוירטל! עבודה נהדרת. אבל צריכים שניים לטנגו הזה. אבל אולי דרטיני ישמח להחליף את ארבוק." אומר בתקווה שארבוק תפגע מעט שמחליפים אותה כ"כ מהר ואשחרר את דרטיני "דרטיני סקווירטל תנסו לשלב טוויסטר עם בועות!" אקרא בביטחון ואגניב מבט לארבוק לראות איך היא מגיבה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [color=teal]אנג'ל ~
    זנבו של אוניקס צנל במהירות מסחררת לעבר גולם, שמצידו טען אגרוף דינמיט ובמתקפת נגד, הוא חבט בעוצמה אדירה בזנב הברזל שיצר פיצוץ מחריש אוזניים. סלעים עפו לכל הכיוונים מעוצמת ההדף ואובך כבד הסתיר את שני הענקים. לאחר כמה שניות מחזה מעורר התפעלות נגלה לעיניך, גולם אחז בזנבו של אוניקס.
    "זה לא ייתכן!" קרא ברודי בהלם. גולם התנשף ונראה שזה עלה לו בנזק רב, נראה שהוא התקשה מאוד לעשות את הצעד הבא, אוניקס איבד את כל משקלו והוטח לאדמה בעוצמה אדירה. גולם באגרופו השני היכה באוניקס עצמו כדי ליצור רעידת אדמה, האדמה נפערה ואניקס נבלע לתוכה בשאגה כואבת, הוא שינה כיוון וצלל אל מתחת לאדמה ויצא מהכיוון השני, מתנשף בעייפות רבה, בדיוק כמו שגולם התנשף בכבדות.
    "אוניקס לפיתה, ואז קצות אבנים!" קרא ברודי בקול גבוה, הוא לא חלם להרגיש כי הוא יכול להפסיד בקרב עם אוניקס.
    "גולם תשתמש באגרוף דינאמיט עוד לפני שהוא מספיק להסתובב סביבך תלמד אותו שלא כדאי להתקרב! לפני שהוא מספיק להתאושש תשתמש בהפלה! תגמור את הקרב"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לונדון ~

אנדי ~
    הפוקדע מעדכן אותך כי בלבאזור עתיד להתפתח וזה סימן ודאי. הוא גם מוסיף ואומר לך שאם המאמן פוקד על הפוקימון שלא להתפתח הוא כמובן לא יתפתח. אתה מחפש אחר האחות ג'וי ורואה אותה בשורת השופטים. אתה מכה לעצמך על המצח ומבין כמה אדיוטי זה יהיה לרוץ אליה ולבקש ממנה עזרה בעוד היא שופטת בתחרות הנצפת על ידי מאות צופים.
    ״זור אתה רוצה להתפתח לדינוזאור מחוצקן או להישאר ככה?״ אשאל אותו ברצינות ואנסה להתקשר לסם

כמו תמיד. עמיטריד.

6. משתמש מנוסה
    אנג'ל ~
    "רעידת אדמה!" פקד ברודי בקול רם. הוא כיווץ את פיו בכעס כששמע את מה שאמרת לו.
    האדמה רעדה בעוצמה, שכן גולם חבט באדמה ואוניקס הפעיל רעידת אדמה נגדית. סדקים עמוקים נפערו באדמה וגולם איבד מעט שיווי משקל כשלפתע אוניקס הגיח מתחתיו והכה בו בכל הכח, גולם התכנס לכדור ונחבט בתקרה בעוצמה ובסחרור מהיר, מוריד חתיכה מהתקרה יחד איתו אך שב להסתחרר ישירות לעבר אוניקס. שניהם ספגו נזק, אך לשניהם היה עוד הרבה מה לתת.
    "אוניקס תקוף בזנב ברזל מלמעלה, הכה בפלג גופו העליון במטרה להקפיץ אותו לאוויר!" קרא ברודי. "בוא ואראה לך איך מקפיצים את אחד הפוקימונים הכבדים ביותר על האדמה, הכה את זנבך בעוצמה שיכולה להרים לאוויר שלוש מאות קילו!"

לונדון ~
    אתה פונה לעבר היציאה מהעיר ומתארגן לנוח לך. אתה מציץ בשעון, השעה כעת היא שמונה וחצי בבוקר. אתה רואה שני מאמנים ממהרים ללכת לכיוון העיר. אתה שומע אותם מדברים על תחרות סרטים שמתחילה בעוד כשעה ואתה גם שומע שהמאמנת אומרת כי ההרשמה עדיין פתוחה. המחנה סודר ונראה שהכל מוכן.
    אתה מקבל הודעה באייפון ומגלה שאוק מודיע לך שהוא בדרך ליער ורידיאן והוא מקווה לפגוש אותך שם.

דילן ~
    גראולייט עבד על המתקפה שלו במשך כחצי שעה ונראה שהוא עושה את זה מושלם. הוא מביט בך מאושר ומתחיל לירות גחלים קטנים שיורדים על הקרקע ונשארים נוצצים מעט לכמה שניות. גראולייט המאושר רץ אליך ומלקק לך את הפנים.

אנדי ~
    זור יוצא החוצה במכת ברקים ירוקה ועוצמתית שמסנוורת את כל הקהל, הקהל מוחא כפיים לשניה לאור מראהו של זור החייכן והמתוק. הוא נהנה מהקהל ומחייך לעברם פעם נוספת והם כולם מוחאים כפיים. אז, זור קופץ לאוויר ומשגר מפקעתו זרזיף של זרעים שתופסים את מקומם במעגל סביב זור. זור ממהר לשחרר אבקת רעל אל תוךהזרעים מה שגורם להם לנצנץ באור עדין ואז הם גדלו במהירות, כשהניצנים גרמו לפקיעת האבקה בזה אחר זה בצורה מרהיבה. הקהל מחא כפיים בהשתוללות ואז הנבטים צללו במהירות לעבר זור, מסכנים אותו. זור המתין לרגע המתאים ושניה לפני שהנבט פגע בו הוא רכב על גפניו גבוה גבוה, כשהוא צלל למטה ומתגלש על אחד הענפים וירד לרצפה מגבש את הפרצוף הכי חמוד שלו.

טוני ~
    בכל פעם שצ'ימצ'אר ניסה לפגוע בפידג'י במתקפה ישירה הוא פשוט חמק ותקף בניקור. נראה שצ'ימצ'אר מתחיל להתעייף מזה...
    ״גראוליט כל הכבוד!״ אומר לו בחיוך, ״אני מקווה שזה יספיק...בוא נלך!״ אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור, אחר כך אלך לתחרות

7. מנהל ראשי
    טוני ~
    צ'ימצאר קפץ לעבר פידג'י ושרט אותו. הוא נפגע מאוד והפוקדור לא איחר לנחות עליו. הפוקדור התנדנד מספר פעמים ו...

Spoiler ספוילר

לונדון ~
    דרטיני החרוץ יצא ויצר טוויסטר עדין והבועות הסתובבו בצורה מעגלית על האוויר שהטוויסטר יצר. אם כי מרבית הבועות התפזרו לכל הכיוונים ודרטיני חטף קצת בועות בפנים. הוא ניער את ראשו מספר פעמים ובסוף הפסיק את הטוויסטר והביט לכיוון השני.

אנג'ל ~
    כשאוניקס ניסה לעטוף את גולם גולם הכה בו באגרוף דינמיט וגרם לו להתרחק. לאחר מכן הוא מיהר להשתמש בהפלה וגרם לאוניקס להתמוטט בשאגה אדירה. אחראי המכון מיהר והרים את הדגל. הוא הכריז כי הקרב הסתיים.
    "אוקיי מה אתם רוצים ממני?" שאל ברודי בעצבנות. "עשיתי כל מה שביקשתם, מה עכשיו אתם רוצים ממני?!"

דילן ~
    אתה ממהר לעבר בניין שמכריז על תחרות הסרטים. האחות ג'וי מבקשת את האייפון שלך. היא לקחה תמונה שלך ועדכנה את הפרטים שלך. "אתה משתמש בגראולייט ואיווי כן?"
    שאלה "אגב יש לי מדבקות לפוקדורים שלך." אמרה והגישה לך את המדבקות.

אנדי ~
    אתה מנסה להתקשר ואין מענה. מאמן אחד עזב את החדר והתנגש בטעות בזור, מה שגרם לו לבכות יותר חזק אך הפקעת הפסיקה לזהור.

8. the bitch is back
    [b]
    לונדון ~
    דרטיני החרוץ יצא ויצר טוויסטר עדין והבועות הסתובבו בצורה מעגלית על האוויר שהטוויסטר יצר. אם כי מרבית הבועות התפזרו לכל הכיוונים ודרטיני חטף קצת בועות בפנים. הוא ניער את ראשו מספר פעמים ובסוף הפסיק את הטוויסטר והביט לכיוון השני.
    [/color][/color]

"טוב, אני מבין שלא הולך לנו. לא נורא חבר'ה! בואו נלך במקום זאת למכון" אומר להם בחיוך ואחזיר את שלושתם לפוקדורים שלהם. ואז אגש לאחות ג'וי ואתנצל אבל אני מבטל את ההרשמה שלי ובמקום זאת אני הולך למכון
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    לונדון ~
    אתה מחזיר אותם לפוקדור שלהם ומתנצל בפני האחות ג׳וי. היא נראית מאוכזבת ומוסיפה ״נראה שסקווירטל שלך נורא רמה להתחרות. אולי כדאי לך ללמד אותו קרן בועות, אני יכולה לעזור לך אם אתה רוצה. כמובן, אם בכל זאת אתה מרגיש שאתה רוצה ללכת למכון הוא מקבל אתגרים על ידי שמדברים עם אחראי המכון. הוא נמצא במכון עצמו וקובע לך פגישה. זה לא הולך להיות היום בכל אופן, כי ברודי נלחם רק אחת ליום והוא כרגע נלחם נגד מישהו. זה היה כתוב לי במרכז כדי שאודיע למאתגרים.״

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    כשאוניקס ניסה לעטוף את גולם גולם הכה בו באגרוף דינמיט וגרם לו להתרחק. לאחר מכן הוא מיהר להשתמש בהפלה וגרם לאוניקס להתמוטט בשאגה אדירה. אחראי המכון מיהר והרים את הדגל. הוא הכריז כי הקרב הסתיים.
    "אוקיי מה אתם רוצים ממני?" שאל ברודי בעצבנות. "עשיתי כל מה שביקשתם, מה עכשיו אתם רוצים ממני?!"
    "מה אנחנו רוצים ממך ? אין כאן אנחנו יש כאן אני."אומר בשביל להבהיר את הנושא.
    "אני אמור למצוא איזה אחות או משהו בסגנון של האחות ג'וי, עכשיו נאמר לי שהכניסה לבסיס נמצאת כאן והנה אני כאן"אומר.

11. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    טוני ~
    צ'ימצאר קפץ לעבר פידג'י ושרט אותו. הוא נפגע מאוד והפוקדור לא איחר לנחות עליו. הפוקדור התנדנד מספר פעמים ו...

Spoiler ספוילר

לונדון ~

אנג'ל ~

דילן ~
    אתה ממהר לעבר בניין שמכריז על תחרות הסרטים. האחות ג'וי מבקשת את האייפון שלך. היא לקחה תמונה שלך ועדכנה את הפרטים שלך. "אתה משתמש בגראולייט ואיווי כן?"
    שאלה "אגב יש לי מדבקות לפוקדורים שלך." אמרה והגישה לך את המדבקות.

אנדי ~
    אתה מנסה להתקשר ואין מענה. מאמן אחד עזב את החדר והתנגש בטעות בזור, מה שגרם לו לבכות יותר חזק אך הפקעת הפסיקה לזהור.

״תיזהר פרחך״ אגיד בכעס ״זור אתה רוצה לחזור לפוקדור לישון קצת?״ אשאל בוגע ואלטף את ראשו ״או שאתה רוצה לראות איתי את שאר המתמודדים?״

כמו תמיד. עמיטריד.

12. the bitch is back
    לונדון ~
    אתה מחזיר אותם לפוקדור שלהם ומתנצל בפני האחות ג׳וי. היא נראית מאוכזבת ומוסיפה ״נראה שסקווירטל שלך נורא רמה להתחרות. אולי כדאי לך ללמד אותו קרן בועות, אני יכולה לעזור לך אם אתה רוצה. כמובן, אם בכל זאת אתה מרגיש שאתה רוצה ללכת למכון הוא מקבל אתגרים על ידי שמדברים עם אחראי המכון. הוא נמצא במכון עצמו וקובע לך פגישה. זה לא הולך להיות היום בכל אופן, כי ברודי נלחם רק אחת ליום והוא כרגע נלחם נגד מישהו. זה היה כתוב לי במרכז כדי שאודיע למאתגרים.״
    "אוי חבל" אומר בבאסה אבל אסכים להצעתה של האחות ג'וי ללימוד סקווירטל קרן בועות. "האמת ניסיתי ללמד אותו מקודם, אבל זה לא הצליח כ"כ.." אומר לה בכנות "למרות שהצלחתי ללמד אותו חפירה וקרן קרח" אוסיף. "ואם לומר את האמת, אני יודע שסקווירטל יהיה נהדר בזה, אבל הפוקימונים שלי לא מצליחים לשתף פעולה בכל הקטע של התיאום, אז סתם חבל להתבזות בפומבי עם פוקימונים שלא יודעים לשתף פעולה. ארבוק שלי לא כל כך שמה על אף אחד אחר אז ניסיתי עם דרטיני, אבל זה לא עובד גם איתו המתקפות" אומר לה ברצינות "ועם מי אמרת שצריך לקבוע קרב? מי זה אחראי המכון בדיוק?"
    גיל! 3>

13. מנהל ראשי
    טוני ~
    אני מופתע למספר שניות כשאני רואה את פידג'י יוצא מן הפוקדור בעצבנות ואני מבין כי לא הצלחתי לתפוס אותו. אני אומר לצ'ימיצ'אר "אל תדאג, זה לא הסוף! השתמש בגחלת לכיוון פידג'י וקפוץ והשתמש בשריטות והפיל אותו לאדמה!"

14. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "אתה חושב שאני לא אזהה פוקימון של צוות השוויון?" צרח עליך ברודי. הוא החזיר את אוניקס לפוקדור וסימן לאחראי המכון לעמוד ליד הכניסה לחדר שבו שהיתם. "אתה חלק מצוות השוויון ואני יודע בדיוק למה אתה פה. אני רוצה את המידע מהפרופסור. תעביר אלי את הusb ואז אני אדון איתך. אם לא תעביר אותו אליי אני אקרא לצוות שיחסל אותך על בגידה!"

אנדי ~
    זור נרגע נראה מעוניין להמשיך ולצפות בשאר המתמודדים. הוא טיפס על גבך והיה לך מעט כבד אז הוא פשוט ירד משם. הבא שעלה לבמה היה בחור שהשתמש בפידג'י, פידג'י יצר מערבולות חול לאחר שהמאמן פיזר חולות בכל מיני צבעים. שילוב של קאורדינציה שהראתה כי פידג'י שולט במערבולת שלו בצורה מדוייקת. השופטים התלהבו וזור נהנה מהמחזה.

לונדון ~
    "ארבוק אומנם חמת מזג וחסרת סבלנות, אבל אתה לא יכול להאשים אותה על הטעות שסקווירטל עשה, גם דרטיני לא נהנה לחטוף קרן בועות בפנים. זכור שהפוקימונים שלך לא רגילים לעבוד ביחד וזה דבר שדורש אימון. האמת, שאנחנו בכלל לא מבקשים ממך להופיע עם שני הפוקימונים ביחד כך שזה כלל לא נחוץ. עליך להשתמש רק בפוקימון אחד כדי ליצור הופעה מושלמת והאמת היא שסקווירטל מתאים בהחלט למשימה. תן לעצמך הזדמנות, השאר אצלי את סקווירטל אני מניחה שיש לי כמה דקות ללמד אותו קרן בועות ואתה תתאמן עם פוקימון אחר על השלב של הקרבות. זה יש לך מעט מאוד זמן, אבל ממילא המכון לא יקבל אותך היום, פשוט תנסה!"

טוני ~
    צ'ימצ'אר ניסה לירות גחלת שגרמה לפידג'י להתרסק שוב ואז הוא הצמיד אותו לרצפה עם שריטות. פידג'י נראה מותש לחלוטין. לאחר מאבק קל הוא התעלף.

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "אתה חושב שאני לא אזהה פוקימון של צוות השוויון?" צרח עליך ברודי. הוא החזיר את אוניקס לפוקדור וסימן לאחראי המכון לעמוד ליד הכניסה לחדר שבו שהיתם. "אתה חלק מצוות השוויון ואני יודע בדיוק למה אתה פה. אני רוצה את המידע מהפרופסור. תעביר אלי את הusb ואז אני אדון איתך. אם לא תעביר אותו אליי אני אקרא לצוות שיחסל אותך על בגידה!"
    "לא נראה לי שאחד מאיתנו רוצה שהם יבואו לפה"אומר ברוגע ואזרוק לעברו את הusb.
    "נו ? אני מילאתי את החלק שלי בעסקה"אומר ואחכה לתשובות.

עמוד 57 מתוך 64 ראשוןראשון ... 7475556575859 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •