Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 64 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~
    זור נרגע נראה מעוניין להמשיך ולצפות בשאר המתמודדים. הוא טיפס על גבך והיה לך מעט כבד אז הוא פשוט ירד משם. הבא שעלה לבמה היה בחור שהשתמש בפידג'י, פידג'י יצר מערבולות חול לאחר שהמאמן פיזר חולות בכל מיני צבעים. שילוב של קאורדינציה שהראתה כי פידג'י שולט במערבולת שלו בצורה מדוייקת. השופטים התלהבו וזור נהנה מהמחזה.
    המשך קצת תוקע...
    אבל יש לי רעיון איך תוכל להוסיף תיבול לעלילה

"זור תישאר פה ואל תזוז" אגיד לזור "אני יוצא הוצה להתקשר לסם אולי יהיה קליטה יותר טוב" אגיד ואצה לא ליפי שאוסף ה"אל תזוז תצפה בהופעות ואל תזוז" ואנסה להתקשר מספר פעמים לסם לדעוג לשלומו

כמו תמיד. עמיטריד.

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~
    ברודי הביט בך במבט מבולבל. לאחר כמה שניות הוא התאפס וזרק את הusb לעבר אחראי המכון.
    "אני עדיין נאמן לצוות השוויון. אתה יכול להגיד ללמאר שאני עובד על החדירה למרכז הפוקימונים. זה נבנה לאט אך ההתקדמות ודאית. למאר רוצה שאעביר לך את המידע הזה..." הוא זורק לעברך כרטיס זיכרון כסוף ושטוח. "אם לא תעביר לו את זה תוך שבוע המידע ישמיד את עצמו. יש בפנים את כל גליונות התוכנית, כולל פרטים על הפוקימונים הנחוצים למבצע.
    אגב, שאלת לגבי ג'וי האפלה? מה אתה רוצה לדעת עליה? היא מתחזקת לנו את הפוקימונים במחתרת."

אנדי ~
    באופן מפתיע, הפלאפון של סם נכבה לגמרי. זה כאילו שהוא לא יכול לענות כרגע. זור הביט מרותק למסך ואתה מבחין שמחוסר ריכוז הפקעת שלו החלה לבהוק שוב.
    "היי תגיד?" פנתה אליך מאמנת לא מוכרת. "אתה יודע שבלבאזור שלך עומד להתפתח נכון? אני רוצה להחליף איתך בתמורה לטריקו שלי! אני ממחוז הואן ואני מכירה שלל פוקימונים שאני בטוחה שמעולם לא פגשת!"

3. עמיטריד.
    אנדי ~
    באופן מפתיע, הפלאפון של סם נכבה לגמרי. זה כאילו שהוא לא יכול לענות כרגע. זור הביט מרותק למסך ואתה מבחין שמחוסר ריכוז הפקעת שלו החלה לבהוק שוב.
    "היי תגיד?" פנתה אליך מאמנת לא מוכרת. "אתה יודע שבלבאזור שלך עומד להתפתח נכון? אני רוצה להחליף איתך בתמורה לטריקו שלי! אני ממחוז הואן ואני מכירה שלל פוקימונים שאני בטוחה שמעולם לא פגשת!"
    "סתמי תפה!" עצעק אליה וארוץ לזור "באלבזור אל תתפתח" אגיד לחוץ "אתה שומע אותי לא עכשיו אתה לא מוכן" אגיד לו "אני לא מוכן" אגיד יותר בלחש

כמו תמיד. עמיטריד.

4. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "הלו! מה אתה מטורף?! מי רוצה להחליף בכלל עם מופרע כמוך! יא סותה!" צרחה עליך המאמנת שנבהלה עד עמקי נשמתה מהיציאה שלך. אתה ממהר לבלבאזור שהוא נבהל ממך והפקעת הפסיקה לבהוק. העיניים שלו בהקו באור ירוק ודמעות עלו לו. "זור!!!" הוא קרא וחיבק אותך בפחד.

5. עמיטריד.
    אנדי ~
    "הלו! מה אתה מטורף?! מי רוצה להחליף בכלל עם מופרע כמוך! יא סותה!" צרחה עליך המאמנת שנבהלה עד עמקי נשמתה מהיציאה שלך. אתה ממהר לבלבאזור שהוא נבהל ממך והפקעת הפסיקה לבהוק. העיניים שלו בהקו באור ירוק ודמעות עלו לו. "זור!!!" הוא קרא וחיבק אותך בפחד.
    יכולת לעשות שחותפים לי אותו אבל לא משנה...
    -------

"די, דיי" אגיד לו ואלטף אותו ברוגע "הכל בסדר" אגיד ברוגע "מצתער" אגיד למאמנת אם היא עוד לא נסה על נפשה ממני "אתה רוצה לחזור לפוקדור שלך?" אשאל את זור ואנגב את הדמאות של זור

כמו תמיד. עמיטריד.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    [b][color=teal]אנג'ל ~
    ברודי הביט בך במבט מבולבל. לאחר כמה שניות הוא התאפס וזרק את הusb לעבר אחראי המכון.
    "אני עדיין נאמן לצוות השוויון. אתה יכול להגיד ללמאר שאני עובד על החדירה למרכז הפוקימונים. זה נבנה לאט אך ההתקדמות ודאית. למאר רוצה שאעביר לך את המידע הזה..." הוא זורק לעברך כרטיס זיכרון כסוף ושטוח. "אם לא תעביר לו את זה תוך שבוע המידע ישמיד את עצמו. יש בפנים את כל גליונות התוכנית, כולל פרטים על הפוקימונים הנחוצים למבצע.
    אגב, שאלת לגבי ג'וי האפלה? מה אתה רוצה לדעת עליה? היא מתחזקת לנו את הפוקימונים במחתרת."
    "אני צריך למצוא אותה"אומר ובמהירות אשנה נושא "בכל מקרה, אפשר לדעת מה הסיבה לתוקפנות שלך ממקודם ? זה לא נראה כאילו אתה ממש אוהב "אותנו" אומר עם חיוך.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "זה בסדר, אני מניחה שאתה מחובר לזור שלך..." אמרה המאמנת, שדווקא לא היתה רעה אחרי הכל. "אני סטפני, אגב, אם תרצה למנוע התפתחות כדאי לך מאוד להשאיר את זור בפוקדור. הוא לא יתפתח שמה וכשתגיע למרכז הפוקימונים תבקש מהאחות ג'וי לדאוג שהוא לא יתפתח. אבל למה אתה לא רוצה שבלבאזור יתפתח לאייויזור, המהירות שלו לא נפגעת והוא מאוד יפה! יש שלא אוהבים את וינזור אבל איויזור דווקא מהמם, עם הפרח על גבו!"

אנג'ל ~
    "אתה מוזמן להיכנס למחתרת. הכניסה היא מפה." אמר ברודי והצביע לעבר הפסל... אחראי המכון לא התווכח וסובב את הפסל ודלת מסתורית נפתחה. "אני לא מציע לך להיכנס, אך זו החלטתך. פרד, תרפא לו את הפוקימונים."

8. עמיטריד.
    אנדי ~
    "זה בסדר, אני מניחה שאתה מחובר לזור שלך..." אמרה המאמנת, שדווקא לא היתה רעה אחרי הכל. "אני סטפני, אגב, אם תרצה למנוע התפתחות כדאי לך מאוד להשאיר את זור בפוקדור. הוא לא יתפתח שמה וכשתגיע למרכז הפוקימונים תבקש מהאחות ג'וי לדאוג שהוא לא יתפתח. אבל למה אתה לא רוצה שבלבאזור יתפתח לאייויזור, המהירות שלו לא נפגעת והוא מאוד יפה! יש שלא אוהבים את וינזור אבל איויזור דווקא מהמם, עם הפרח על גבו!"
    כי איויזור הוא לא באלבזור שלי..." אגיד ואחזיר את זור לפוקדור "תנוח הייתה נפלא" אגיד לו "אני אנדי מצתער שצעקתי אליך.." אגיד לה "עם מי את מתחרה פה?" אשאל כדי לקדם את השיחה שלא תיתקע

כמו תמיד. עמיטריד.

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~
    "אתה מוזמן להיכנס למחתרת. הכניסה היא מפה." אמר ברודי והצביע לעבר הפסל... אחראי המכון לא התווכח וסובב את הפסל ודלת מסתורית נפתחה. "אני לא מציע לך להיכנס, אך זו החלטתך. פרד, תרפא לו את הפוקימונים."
    [/color][/b]
    "יש דברים שצריך לעשות"אומר, ארפא את הפוקימונים שלי ואכנס דרך הדלת.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "אולי בלבאזור מפחד לאכזב אותך אם הוא יתפתח..." הוסיפה המאמנת. "אני אגב מתמודדת עם ג'יגליפאף שלי והאפיני. רוצה להתאמן בחוץ עד שיגיע הזמן שיכריזו על העולים לסיבוב הבא?"

אנג'ל ~
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך ונכנס דרך הפתח.
    "זכור שגולם לא יתקוף מישהו מצוות השוויון!" קרא אחריך ברודי וסגר את הדלת. כשהדלת נסגרה חושך כבד מנע ממך לראות כלום. אתה מבחין בחבל מתוח קשור לדלת. אתה מניח את היד שלך על החבל ובאיטיות רבה מתקדם הלאה.

לאחר כמה דקות הליכה בחושך אתה שומע קולות צעדים מתקרבים לעברך ואז הצעדים פסקו. אתה שומע פוקדור נפתח ואיוושת כנפיים מתקרבת לעברך. בשניה אחת כואבת אתה מרגיש כאב חד בפניך, משהו תוקף אותך ואתה לא רואה או יכול לראות מה זה.

11. עמיטריד.
    אנדי ~
    "אולי בלבאזור מפחד לאכזב אותך אם הוא יתפתח..." הוסיפה המאמנת. "אני אגב מתמודדת עם ג'יגליפאף שלי והאפיני. רוצה להתאמן בחוץ עד שיגיע הזמן שיכריזו על העולים לסיבוב הבא?"
    "הוא לא יעכזב אותי אבל לא נראלי הוא רוצה להתפתח...." אגיד "אני צריך להילחם עם פוניתה" אגיד לה "אז דימה בואי" אסיף

כמו תמיד. עמיטריד.

12. the bitch is back

לונדון ~
    "ארבוק אומנם חמת מזג וחסרת סבלנות, אבל אתה לא יכול להאשים אותה על הטעות שסקווירטל עשה, גם דרטיני לא נהנה לחטוף קרן בועות בפנים. זכור שהפוקימונים שלך לא רגילים לעבוד ביחד וזה דבר שדורש אימון. האמת, שאנחנו בכלל לא מבקשים ממך להופיע עם שני הפוקימונים ביחד כך שזה כלל לא נחוץ. עליך להשתמש רק בפוקימון אחד כדי ליצור הופעה מושלמת והאמת היא שסקווירטל מתאים בהחלט למשימה. תן לעצמך הזדמנות, השאר אצלי את סקווירטל אני מניחה שיש לי כמה דקות ללמד אותו קרן בועות ואתה תתאמן עם פוקימון אחר על השלב של הקרבות. זה יש לך מעט מאוד זמן, אבל ממילא המכון לא יקבל אותך היום, פשוט תנסה!"
    [/color] [/color]

"טוב, אם אתה מתעקשת" אומר לה ואתן לה את הפוקדור של סקווירטל
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. מנהל ראשי
    לונדון ~
    אתה מביא לג'וי את סקווירטל וממתין. היא בנתיים מאמנת את סקווירטל בעזרת צלחת מעופפת ונראה שתט זמן קצר סקווירטל קלט כיצד לרכז את הבועות שלו לקרן עוצמתית ביותר. הוא זרח לרגע והפוקדע שלך עידכן אותך כי הוא למד קרן בועות.
    "אז.. עם מי עוד אתה נכנס לתחרות לונדון? דרטיני נראה רציני ואחראי..." אמרה ג'וי.

14. the bitch is back
    לונדון ~
    אתה מביא לג'וי את סקווירטל וממתין. היא בנתיים מאמנת את סקווירטל בעזרת צלחת מעופפת ונראה שתט זמן קצר סקווירטל קלט כיצד לרכז את הבועות שלו לקרן עוצמתית ביותר. הוא זרח לרגע והפוקדע שלך עידכן אותך כי הוא למד קרן בועות.
    "אז.. עם מי עוד אתה נכנס לתחרות לונדון? דרטיני נראה רציני ואחראי..." אמרה ג'וי.

אני ער כי אני צריך לצאת עוד חצי שעה מהבית.. למה אתה ער? :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    "קודם כל תודה" אומר לה על זה שלימדה את סקווירטל מתקפה חדשה "ועדיין לא החלטתי. אין ספק שארבוק יותר יעילה לי לקרב. אבל הגישה שלה אולי לא תתאים לתחרות. מה את אומרת?" אשאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    לונדון ~
    אני לעולם לא מצליח לישון במוצאש...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ארבוק אומנם לא משתפת פעולה, אבל בקרבות היא תתמודד לבדה בכל מקרה, אז אם אתה מרגיש שהיא יותר חזקה ומתאימה, אז היא הבחירה הנכונה!" אמרה ג'וי עם חיוך. "אבל כדאי שתיזדרז להחליט!"

עמוד 58 מתוך 64 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •