Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 64 ראשוןראשון ... 9495758596061 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    לונדון ~
    אני לעולם לא מצליח לישון במוצאש...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ארבוק אומנם לא משתפת פעולה, אבל בקרבות היא תתמודד לבדה בכל מקרה, אז אם אתה מרגיש שהיא יותר חזקה ומתאימה, אז היא הבחירה הנכונה!" אמרה ג'וי עם חיוך. "אבל כדאי שתיזדרז להחליט!"
    "ארבוק it is!" אומר לה בחיוך ואז אלך לאחורי הקלעים לחכות לתורי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לונדון ~
    אתה ניגש אל מאחורי הקלעים ולובש חליפת טוקסידו עם מקל אלגנט וכובע גבוה. לאחר כמה דקות אתה נקרא לעלות לבמה ואתה ממהר להרכיב את הפוקדורים בנרתיקים שלהם יחד עם ההמדבקות.
    כשאתה עולה לבמה שרר שקט מלחיץ. מאוד צופים הביטו בך וחיכו לצעד הבא שלך.

3. מנהל ראשי
    טוני ~
    צ'ימצ'אר ניסה לירות גחלת שגרמה לפידג'י להתרסק שוב ואז הוא הצמיד אותו לרצפה עם שריטות. פידג'י נראה מותש לחלוטין. לאחר מאבק קל הוא התעלף.
    אני אומר לצ'ימיצ'אר "עשית את זה! עבודה נפלאה!" בוא זמנית אני שולף פוקדור וזורק לעבר פידג'י במטרה לתפוס אותו

4. מנהל ראשי
    אנדי ~
    אתם יוצאים אל מחוץ לבניין לא לפני שאתה מבחין בלא אחר מהמאמן שנלחם לצדך נגד הפורץ במרכז הפוקימונים. לפתע מכה בך ההבנה שתצטרך להילחם מולו במידה ותעלה לשלב הבא כי אתה זוכר כמה מאמן טוב הוא. סטפני ממהרת להתמקם ומוציאה את האפיני שמסתחררת במעגלים ועומדת על רגל אחת, בדיוק כמו המתאמת שלה.
    "האפיני כוח נסתר!" פקדה המאמנת כשעיגולים ירוקים הסתחררו סביבה ממתינים לפוקימון שתוציא.

טוני ~
    אתה ממהר להודות לצ'ימצ'אר שנשכב על הרצפה מתנשף בכבדות ואז אתה זורק את הפוקדור שלך בפעם השנייה. הפוקדור פוגע בפידג'י שנשאב פנימה והפוקדור רטט במהירות והסתחרר. הפוקדור רטט ורטט

Spoiler ספוילר

ג'ון ~
    בעודך מחפש פוקימון לתפוס כפי שהורה לך פרופסור אוק, אתה נכנס לדרך מס' 1. שם אתה מבחין בהרבה פוקימונים פראיים ולאחר הליכה מייגעת במיוחד אתה מבחין בפוקימון שהתייצב מולך במטרה להילחם נגדך.
    הוא כבר מיהר להתקשח.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    אנג'ל ~
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך ונכנס דרך הפתח.
    "זכור שגולם לא יתקוף מישהו מצוות השוויון!" קרא אחריך ברודי וסגר את הדלת. כשהדלת נסגרה חושך כבד מנע ממך לראות כלום. אתה מבחין בחבל מתוח קשור לדלת. אתה מניח את היד שלך על החבל ובאיטיות רבה מתקדם הלאה.
    [/color][/b]
    לאחר כמה דקות הליכה בחושך אתה שומע קולות צעדים מתקרבים לעברך ואז הצעדים פסקו. אתה שומע פוקדור נפתח ואיוושת כנפיים מתקרבת לעברך. בשניה אחת כואבת אתה מרגיש כאב חד בפניך, משהו תוקף אותך ואתה לא רואה או יכול לראות מה זה.
    "אקנס צא! תשתמש בחושים שלך בשביל למצוא את מה שתוקף אותנו ותשתמש במתקפת כוח!"אומר ואחזיק את פני בכאב.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. the bitch is back
    לונדון ~
    אתה ניגש אל מאחורי הקלעים ולובש חליפת טוקסידו עם מקל אלגנט וכובע גבוה. לאחר כמה דקות אתה נקרא לעלות לבמה ואתה ממהר להרכיב את הפוקדורים בנרתיקים שלהם יחד עם ההמדבקות.
    כשאתה עולה לבמה שרר שקט מלחיץ. מאוד צופים הביטו בך וחיכו לצעד הבא שלך.

אסתכל על הקהל ואבלע את רוקי ואז אשחרר את סקווירטל מהפוקדור שלו. "קדימה סקווירטל קרן בועות וישר אחרי זה קרן קרח!" אקרא בהתלהבות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הסבר על מה לעשות היה יכול להיות נחמד xd
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    [b][color=darkgreen]

ג'ון ~
    בעודך מחפש פוקימון לתפוס כפי שהורה לך פרופסור אוק, אתה נכנס לדרך מס' 1. שם אתה מבחין בהרבה פוקימונים פראיים ולאחר הליכה מייגעת במיוחד אתה מבחין בפוקימון שהתייצב מולך במטרה להילחם נגדך.
    הוא כבר מיהר להתקשח.
    "יש סוף כל סוף פוקימון שרוצה להילחם!" אומר לעצמי בשמחה לאחר ההליכה הממושכת 'אני הולך לתפוס אותו בדיוק כמו שהפרופסור ייעץ לי, אני רק מקווה שהוא צודק ואברה יתחיל להילחם כמו שצריך בהשפעתו..
    "צא אברה! תשתמש באגרוף שאיבה" אומר לאברה ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר
    'אנחנו חייבים להצליח הפעם' אחשוב בחשש ויחפש מידע על הפוקימון שמולי בפוקדע.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

8. מנהל ראשי
    טוני ~
    אתה ממהר להודות לצ'ימצ'אר שנשכב על הרצפה מתנשף בכבדות ואז אתה זורק את הפוקדור שלך בפעם השנייה. הפוקדור פוגע בפידג'י שנשאב פנימה והפוקדור רטט במהירות והסתחרר. הפוקדור רטט ורטט
    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
    לבסוף הפוקדור נדם והכפתור הפסיק להבהב. זה הוכיח כי פידג'י נלכד והוא היה שלך. לגמרי שלך.
    אני עומד מול הפוקדור בתדהמה מספר שניות ואומר לעצמי "עשיתי את זה! תפסתי את הפוקימון הראשון שלי בזכותך! צ'ימיצ'אר, היית נפלא!" אני הולך לעבר צ'ימיצ'אר ומרים אותו, ואומר לו "עשית עבודה מעולה" ומחייך לעברו. אני ניגש לעבר הפקודור המונח על הרצפה, מרים אותו ומסתכל עליו מספר שניות. מיד לאחר מכן אני זורק את הפוקדור באוויר ואומר "צא פידג'י" מיד לאחר מכן שפידג'י יוצא אני מכיר לו את צ'ימיצ'אר, ואומר לפידג'י "ברוך הבא לצוות שלנו, אנחנו הולכים להיות מהטובים ביותר!" אני אומר לצ'ימיצ'אר ופידג'י, "אין זמן לבזבז, אנחנו צריכים להמשיך בדרך שלנו, חזור לפוקדור פידג'י".

9. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    אקנס יוצא מהפוקדור וישר מזהה את מקור
    התקיפה. בחבטה רמה אתה שומע קול של גוף משתפשף על הרצפה. "בט!" נשמע קול ברור של פוקימון. הוא עלה מהר לאוויר שוב ואקנס נהיה שקט לכמה שניות. לאחר מכן אתה רואה מעין עיגולים כחולים שפוגעים במקום שבו אתה יודע שאקנס נמצא.
    "חסל אותו!" אתה שומע קול מסוקס.

לונדון ~
    לא ידעתי שאתה לא יודע מה זה תחרות סרט. זה נפוץ בסדרה. אני אשלח לך בפרטי סרטונים לצפות כדי לקבל מושג.
    בעקרון אתה אמור לגרום לפוקימון לבצע מתקפות בקומבינציה יפה השופטים מביאים ציון ואז אם אתה עולה לשלב הבא אני אסביר לך מה תצטרך לעשות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל יוצא מהפוקדור שלו ומלא בועות צבעוניות מסתחררות סביבו במעגלים בצורה מרהיבה. סקווירטל ממתין עד שהבועות של הפוקדור פוקעות ויוצרות קשת בענן מרהיבה. לאחר מכן, סקווירטל יורה קרן בועות ומסתחרר מה שגורם לקרן לצאת בצורה מסובבת כדמוי עיגול גדול ובעזרת קרן קרח עדינה במיוחד העוטפת את הבועות, כדורי הבדולח ירדו באיטיות ונחתו סביב סקווירטל במעגל מושלם.
    סקווירטל זכה למחיאות כפיים סוערות וכל הקהל נעמד על הרגליים. אתה מרגיש שהגרון שלך נשטף ברוק שוב והלחץ הפך להתרגשות עצומה. סקווירטל באמת עשה את כל העבודה ונראה שהוא מאוד נהנה מהתחרות.
    "שילוב מדהים של מתקפות מים וקרח עם שיווי משקל ושליטה מעוררת התפעלות!" קרא השופט הראשון. "הייתי שמח אם המתמודד היה מחלק קצת יותר פקודות לסקווירטל, אך סקווירטל הוכיח שהוא מוכשר כדי לפצות על כך! אני מביא למתמודד לונדון שלוש נקודות מתוך חמש!"
    "האמת שאני ציפיתי למעין סיום מעורר התפעלות וזה לא הגיע. אני אישית די התאכזבתי, במיוחד משום שאני אוהבת פוקימוני מים מושבעת." אמרה השופטת האמצעית. ישר קלטת עליה שהיא ביצ'ית מדרגה ראשונה.
    "אני נהניתי מהדיוק המושלם של סקווירטל." אמרה האחות ג'וי, שהתגלתה כשופטת. "אני בהחלט יכולה לומר שהוא נהנה מהתחרות ואני ממליצה למאמן שלו לבוא לעיתים קרובות יותר. חמש מתוך חמש!"
    "מעולה לונדון!" קראה המנחה. "אתה מוזמן לרדת אל מאחורי הקלעים ולחכות ולראות אם עלית לשלב הבא!"

ג'ון ~
    אברה יוצא ותוקף באגרוף שאיבה, אך כמובן פרס חמק. שהוכיח את מהירותו.

10. the bitch is back

לונדון ~
    לא ידעתי שאתה לא יודע מה זה תחרות סרט. זה נפוץ בסדרה. אני אשלח לך בפרטי סרטונים לצפות כדי לקבל מושג.
    בעקרון אתה אמור לגרום לפוקימון לבצע מתקפות בקומבינציה יפה השופטים מביאים ציון ואז אם אתה עולה לשלב הבא אני אסביר לך מה תצטרך לעשות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל יוצא מהפוקדור שלו ומלא בועות צבעוניות מסתחררות סביבו במעגלים בצורה מרהיבה. סקווירטל ממתין עד שהבועות של הפוקדור פוקעות ויוצרות קשת בענן מרהיבה. לאחר מכן, סקווירטל יורה קרן בועות ומסתחרר מה שגורם לקרן לצאת בצורה מסובבת כדמוי עיגול גדול ובעזרת קרן קרח עדינה במיוחד העוטפת את הבועות, כדורי הבדולח ירדו באיטיות ונחתו סביב סקווירטל במעגל מושלם.
    סקווירטל זכה למחיאות כפיים סוערות וכל הקהל נעמד על הרגליים. אתה מרגיש שהגרון שלך נשטף ברוק שוב והלחץ הפך להתרגשות עצומה. סקווירטל באמת עשה את כל העבודה ונראה שהוא מאוד נהנה מהתחרות.
    "שילוב מדהים של מתקפות מים וקרח עם שיווי משקל ושליטה מעוררת התפעלות!" קרא השופט הראשון. "הייתי שמח אם המתמודד היה מחלק קצת יותר פקודות לסקווירטל, אך סקווירטל הוכיח שהוא מוכשר כדי לפצות על כך! אני מביא למתמודד לונדון שלוש נקודות מתוך חמש!"
    "האמת שאני ציפיתי למעין סיום מעורר התפעלות וזה לא הגיע. אני אישית די התאכזבתי, במיוחד משום שאני אוהבת פוקימוני מים מושבעת." אמרה השופטת האמצעית. ישר קלטת עליה שהיא ביצ'ית מדרגה ראשונה.
    "אני נהניתי מהדיוק המושלם של סקווירטל." אמרה האחות ג'וי, שהתגלתה כשופטת. "אני בהחלט יכולה לומר שהוא נהנה מהתחרות ואני ממליצה למאמן שלו לבוא לעיתים קרובות יותר. חמש מתוך חמש!"
    "מעולה לונדון!" קראה המנחה. "אתה מוזמן לרדת אל מאחורי הקלעים ולחכות ולראות אם עלית לשלב הבא!"

אני מכיר תחרויות סרט..
    פשוט ציפתי שאתה תתן הסבר כלשהו על השלבים וכאלה
    ולא סיימתי אבל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה" אומר ואנופף לקהל יחד עם סקווירטל ואז ארד ואחכה לראות אם עליתי.
    גיל! 3>

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    אקנס יוצא מהפוקדור וישר מזהה את מקור
    [color=mediumturquoise] התקיפה.[b] בחבטה רמה אתה שומע קול של גוף משתפשף על הרצפה. "בט!" נשמע קול ברור של פוקימון. הוא עלה מהר לאוויר שוב ואקנס נהיה שקט לכמה שניות. לאחר מכן אתה רואה מעין עיגולים כחולים שפוגעים במקום שבו אתה יודע שאקנס נמצא.
    "חסל אותו!" אתה שומע קול מסוקס.
    "אקנס תשתמש שוב במתקפת כוח! מיד אחר כך תתפוס אותו בעזרת לפיתה"

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~
    אתם יוצאים אל מחוץ לבניין לא לפני שאתה מבחין בלא אחר מהמאמן שנלחם לצדך נגד הפורץ במרכז הפוקימונים. לפתע מכה בך ההבנה שתצטרך להילחם מולו במידה ותעלה לשלב הבא כי אתה זוכר כמה מאמן טוב הוא. סטפני ממהרת להתמקם ומוציאה את האפיני שמסתחררת במעגלים ועומדת על רגל אחת, בדיוק כמו המתאמת שלה.
    "האפיני כוח נסתר!" פקדה המאמנת כשעיגולים ירוקים הסתחררו סביבה ממתינים לפוקימון שתוציא.

טוני ~

Spoiler ספוילר

ג'ון ~
    הוא כבר מיהר להתקשח.
    ״צא פוניתה״ אגיד ואשחרר את הסוס הבוער שלי ״תתחמק מהכוח הניסתר הזה ותשתמש בגחלת ואז תרוץ הזיגזג תוך כדי שלא תפגע בך״ אפקוד

כמו תמיד. עמיטריד.

13. מנהל ראשי
    לונדון ~
    אתה ממהר לנופף לקהל והקהל מת עליך. אתה מבחין לפתע שאתה מזיע כולך ומייחל למקלחת טובה. בקווירטל כל כך נהנה הוא מחייך לעברך בחיוך מלא שיניים. מיד לאחר שירדת מהבמה בחור שחום עור לבוש חליפה ירוקה כבש את הבמה בחיוך לבן מלא שיניים. הוא הוציא מהפוקדור שלו פוקימון שמעולם לא ראית. זה רק מזכיר לך עד כמה העולם של הפוקימונים גדול וחופן בחובו מלא מסתורין וסודות. אתה מתיישב על הספסל ומסתכל מהמסך הקטן על המאמן שמופיע.
    "סלח לי?" שאלה לפתע ילדה שנגשה אליך. "האם אתה המאמן שתפס דרטיני בדרך מספר 1? תהיתי, האם נוכל להילחם?"

אנג'ל ~
    אקנס הכה את הפוקימון המסתורי במתקפת כח ולאחר מכן לפת אותו. לאחר כמה דקות הפוקימון נרפה והתעלף, היה זה זובאט. "חזור!" שמעת את קולו של המאמן הכועס. הוא מיהר להסתלק ובטעות הפיל פנס.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    אקנס הכה את הפוקימון המסתורי במתקפת כח ולאחר מכן לפת אותו. לאחר כמה דקות הפוקימון נרפה והתעלף, היה זה זובאט. "חזור!" שמעת את קולו של המאמן הכועס. הוא מיהר להסתלק ובטעות הפיל פנס.

[/b][/color]
    אקח את הפנס ואבחן את החדר שאני נמצא בו.

15. the bitch is back
    לונדון ~
    אתה ממהר לנופף לקהל והקהל מת עליך. אתה מבחין לפתע שאתה מזיע כולך ומייחל למקלחת טובה. בקווירטל כל כך נהנה הוא מחייך לעברך בחיוך מלא שיניים. מיד לאחר שירדת מהבמה בחור שחום עור לבוש חליפה ירוקה כבש את הבמה בחיוך לבן מלא שיניים. הוא הוציא מהפוקדור שלו פוקימון שמעולם לא ראית. זה רק מזכיר לך עד כמה העולם של הפוקימונים גדול וחופן בחובו מלא מסתורין וסודות. אתה מתיישב על הספסל ומסתכל מהמסך הקטן על המאמן שמופיע.
    "סלח לי?" שאלה לפתע ילדה שנגשה אליך. "האם אתה המאמן שתפס דרטיני בדרך מספר 1? תהיתי, האם נוכל להילחם?"

"כן זה אני" אומר בקצרה "אבל אנחנו באמצע התחרות. אולי אחר כך?" אשאל אותה בחיוך.
    גיל! 3>

עמוד 59 מתוך 64 ראשוןראשון ... 9495758596061 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •