Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 64 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

המחשבה היחידה שנותרה בראשך הינה חופש. זאת ההזדמנות שלך לעשות סופסוף משהו מועיל שיגרום לכולם להיות גאים בך!
    זינוק מהיר מנטרל את לבוש השחורים מנשקו. הוא לא היה נראה שמח בגלל זה ונראה כי הוא דלק אחריך. את ממהרת לחדר פנימי יותר ואת מגלה למזלך ארון מלא פוקדורים שונים. את נוטלת פוקדור אחד מבלי לחשוב פעמיים וזורקת אותו לעבר הזר. הפוקדור נפתח ואור לבן בוהק כמעט וסינוור אותך. לכשהתמוגג נגלה לעיניך פוקימון
    לבוש השחורים לא התבלבל ומיד שלח לאויר פוקדור אף הוא, כשהוא נפקח התגלה פוקימון:

ריח רפש מטונף היכה בנחירייך.

סורי על העיכוב ישנתי אצל חברה
    ''פרופסור'' אומר בפנייה אל הפרופסור ''תגיד לי בבקשה מהר מה ההתקפות של הפוקימון הזה? ואיך קוראים לו בכלל?''. לאחר מכן אומר לפוקימון ''קדימה חמוד! אנחנו יכולים להצליח!'' בעידוד אך גם בלחץ עקב שזה הקרב הראשון שלי בכל חיי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~

בלבאזור מחליט להקשיב לך הפעם והוא זינק קדימה ותקף בדחיפה. הוא נכנס להלם מידי והחל לבכות כשבועות סגולות בקעו מגופו. הוא מורעל. האפקט של נידורן הופעל. בכל אופן נידורן נפגעה מאוד מהדחיפה ונראה כאילו היא מתקשה לעמוד!

דילן ~

אור חייך למראה החיפזון שלך. הוא סימן לך לעקוב אחריו והציג בפניך מכשיר אדום וגדול. המכשיר נראה מעט כמו מכונת צילום. במרכז המכשיר יש מעין עיגול ואור סימן לך לגעת בו. ברגע שידך נגעה במסך הוא נדלק והמכשיר החל לדבר בקול מכני. ״שלום דילן, מאמת את פרטיך. אנא טול את הציוד שלך מהפתח השמאלי. לאחר מס׳ שניות אתה מכניס את ידך לפתח ומגלה בתוכו פוקדע ופוקדורים. היה גם אייפון וסכום כסף. לפתע, אור בקע מתוך מכסה המכשיר ופוקדורים בודד עלה באלגנטיות לקראתך. אתה כבר ידעת היטב מה יש שם. פוקימון. לאחר ששחררת את הפוקדור גילית את הפוקימון שלך. מעין כלבלב שחום עור בעל עיני זיתים. זה היה איווי.

ג׳ון ~
    פרופ׳ אוק מיהר להביא לך קערה מלאה נודלס חם. לא נראה שהפריע לו שאתה מביט עליו כחייזר. ״אז מה אני יכול לעשות למענך?״

רון~
    ״לא נראה לי שמדובר באותו אדם רון,״ אמר אוק בפנים רציניות. ״האדם הזה היה פשוט פורץ! למה שלא פשוט תספר לי למה הגעת לכאן?״

ג׳ייק ~

קיו הון התגלה כנאמן ומיומן מאוד. הוא זינק וכדגש בזנבו, מה שגרם לגריימר להאט קצב. הוא הרים את העצם והכה הראשו של גריי מר במהירות עצומה פעם אחר פעם. הוא זחל מעט אחורה אך משום שגופו היה עשוי רפש, לא ניכר נזק משמעותי.

קיובון החל להתנשף.

אליס~

״זהו באטרפריי ילדה!״ קרא אוק ״הוא משתמש באבקת שינה ואבקת שיתוק, דחיפה ורוח כסופה!״
    גריי מר ירה עוקצים רעל לעבר באטרפריי!

3. מנהל ראשי
    אנדי ~

בלבאזור מחליט להקשיב לך הפעם והוא זינק קדימה ותקף בדחיפה. הוא נכנס להלם מידי והחל לבכות כשבועות סגולות בקעו מגופו. הוא מורעל. האפקט של נידורן הופעל. בכל אופן נידורן נפגעה מאוד מהדחיפה ונראה כאילו היא מתקשה לעמוד!

דילן ~

אור חייך למראה החיפזון שלך. הוא סימן לך לעקוב אחריו והציג בפניך מכשיר אדום וגדול. המכשיר נראה מעט כמו מכונת צילום. במרכז המכשיר יש מעין עיגול ואור סימן לך לגעת בו. ברגע שידך נגעה במסך הוא נדלק והמכשיר החל לדבר בקול מכני. ״שלום דילן, מאמת את פרטיך. אנא טול את הציוד שלך מהפתח השמאלי. לאחר מס׳ שניות אתה מכניס את ידך לפתח ומגלה בתוכו פוקדע ופוקדורים. היה גם אייפון וסכום כסף. לפתע, אור בקע מתוך מכסה המכשיר ופוקדורים בודד עלה באלגנטיות לקראתך. אתה כבר ידעת היטב מה יש שם. פוקימון. לאחר ששחררת את הפוקדור גילית את הפוקימון שלך. מעין כלבלב שחום עור בעל עיני זיתים. זה היה איווי.

ג׳ון ~
    פרופ׳ אוק מיהר להביא לך קערה מלאה נודלס חם. לא נראה שהפריע לו שאתה מביט עליו כחייזר. ״אז מה אני יכול לעשות למענך?״

רון~
    ״לא נראה לי שמדובר באותו אדם רון,״ אמר אוק בפנים רציניות. ״האדם הזה היה פשוט פורץ! למה שלא פשוט תספר לי למה הגעת לכאן?״

ג׳ייק ~

קיו הון התגלה כנאמן ומיומן מאוד. הוא זינק וכדגש בזנבו, מה שגרם לגריימר להאט קצב. הוא הרים את העצם והכה הראשו של גריי מר במהירות עצומה פעם אחר פעם. הוא זחל מעט אחורה אך משום שגופו היה עשוי רפש, לא ניכר נזק משמעותי.

קיובון החל להתנשף.

אליס~

״זהו באטרפריי ילדה!״ קרא אוק ״הוא משתמש באבקת שינה ואבקת שיתוק, דחיפה ורוח כסופה!״

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    אנדי ~

דילן ~

ג׳ון ~

רון~

ג׳ייק ~

קיובון החל להתנשף.

אליס~

אני מהפלאפון אז אני לא למחוק,ושאלה,הוא יוכל להתפתח גם לשאר ההתפתחויות שלו מדורות אחרים? ותודה!

״זה איווי!״ אומר בהתרגשות ואתכופף מעט ואלטף את ראשו בחיבה, ״שלום לך חבר״ אומר לו בחיוך, ״אנחנו הולכים להיות חברים למסע,אני דילן!״ אומר לו בחיוך, ״מוכן לצאת לדרך?״ אשאל את איווי בחיוך

5. מנהל ראשי
    דילן ~
    הוא יכול להתפתח לכל התפתחות שקיימת, רק שאני הוא זה שבוחר למה הוא יתפתח.

אתה מלטף את איווי שככל הנראה היה באמצע פיהוק גדול והוא החל להירדם. נראה כי הוא מוכן ללכת לישון.

6. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

'עכשיו זו ההזדמנות שלי' חשבתי 'ללכוד או לא ללכוד זות השאלה' אהרהר לדקה "אוקי בלבזור אני יודע שקשה לך אבל תגמור את זה בדחיפה!"

כמו תמיד. עמיטריד.

7. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג׳ון ~
    אני ממשיך להביט בו בחשדנות, עדיין דרוך למקרה שמשהו יקרה.
    "אממ... אני באתי לקבל את הפוקימון שלי למסע... ואמ... אתה מוכן להגיד לי מה האיש ההוא רצה ממך?" אני שואל אותו בזהירות.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג׳ייק ~
    קיובון התגלה כנאמן ומיומן מאוד. הוא זינק וכדגש בזנבו, מה שגרם לגריימר להאט קצב. הוא הרים את העצם והכה הראשו של גריי מר במהירות עצומה פעם אחר פעם. הוא זחל מעט אחורה אך משום שגופו היה עשוי רפש, לא ניכר נזק משמעותי.
    קיובון החל להתנשף.
    "ררר..." אמלמל מתוסכל 'מה אפשר לעשות הוא לא מושפע מהתקפות שכאלה... חייב ליצור אש או לחשמל אותו איכשהו' אהרהר לי.
    בנתיים הורה לקיובון לתפוס מרחק ממנו, אחפש איזה ארון חשמל או כאבלים משהו שממנו אוכל ליצור מתח גבוה.

.

9. משתמש מנוסה
    דילן ~
    הוא יכול להתפתח לכל התפתחות שקיימת, רק שאני הוא זה שבוחר למה הוא יתפתח.

אתה מלטף את איווי שככל הנראה היה באמצע פיהוק גדול והוא החל להירדם. נראה כי הוא מוכן ללכת לישון.

למה? אני לא יכול להחליט למה הוא יתפתח?

״אוקיי״ אומר ואתחשב בכך שעוד בוקר,אחזיר את איווי לפוכדור ואלך לפרופסור, ״אוכל לנוח פה עד הבוקר?״ אשאל אותו

10. student of Gakuen Alice
    אליס~

גריי מר ירה עוקצים רעל לעבר באטרפריי![/quote]

''וואוו!'' אומר בהתלהבות.
    ''אוי לא!'' אומר בלחץ שאקלוט את קוצי הרעל ''אוקיי! באטרפליי תשתמש ברוח כסופה כדי להעיף את הקוצים לכיוון ההפוך! לאחר מכן תנסה להשתמש באבקת שיתוק ורעל באותו זמן כדי שבזמן שהוא יישן הוא יקבל נזק כפול!'' אומר לבאטרפליי בהתלהבות מן העובדה שזה הקרב הראשון שלי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מתקדם
    רון~
    סליחה שלא הגבתי , לא הייתי בבית
    -------------------------------------
    "אוקיי." אני אומר , מתחיל להרגע , "הגעתי לפה כדי לקבל את הפוקימון שלי." אני אומר בשמחה , "אני כבר הרבה מאוד זמן מחכה לזה."

12. מנהל ראשי
    אנדי ~

בלבאזור התלהב לראות אותך נכנס למרץ של תקיפה והוא מיהר לנגוח בנידורן שוב. היא התגלגלה מספר פעמים והיא זינקה לעבר בלבאזור בדחיפה!

ג'ון ~

"אז אתה מעוניין להיות מאמן פוקימונים?!" קרא פרופ' אוק בחיוך, מתעלם לחלוטין מהחלק השני של השאלה. "בוא אחרי בבקשה, אני אביא לך את הציוד המתאים."
    הוא הוביל אותך אל תוך המעבדה והציג בפניך מכשיר אדום גדול שנראה קצת כמו מכונת צילום.
    הוא הראה לך היכן להכניס את היד לצורך זיהוי והמכשיר החל לדבר בקול מכני. "ג'ון. פרטיך מעודכנים בפוקדע, בבקשה קח את הציוד שלך מהפתח השמאלי של המכונה." אתה ממהר למלא אחר ההוראות כשפוקדור נוצץ עלה מהפתח העליון. זה הפוקימון ההתחלתי שלך!

ג'ייק ~

אתה מביט סביב ומחפש אחר מקור חשמל. ארון חשמל גדול נראה בצד החדר, עומד שם בתמימות. גריימר זינק לעבר קיובון בכוונה לבצע מחיצת גוף!

דילן ~

פרופ' אוק הביט לעבר השמיים הבהירים וחייך. "זה כבר בוקר. אם כי אתה מוזמן להישאר פה כמה שתרצה, רק עשה טובה תכין לי קפה אם אתה נשאר ותעשה כלים ותכניס מכונה!"

אליס ~

בטרפריי התעופף מעלה ופיזר אבקת שינה לאחר שפיזר את עוקץ הרעל. גריימר התעייף ונרדם ואז באטרפריי שלח אבקת שיתוק, אך כיוון שהוא כבר ישן, הוא לא שותק.

רון~

"בוא אחריי בבקשה!" חייך אוק. הוא הוביל אותך אל תוך המעבדה והציג בפניך מכשיר אדום גדול שנראה קצת כמו מכונת צילום.
    הוא הראה לך היכן להכניס את היד לצורך זיהוי והמכשיר החל לדבר בקול מכני. "רון. פרטיך מעודכנים בפוקדע, בבקשה קח את הציוד שלך מהפתח השמאלי של המכונה." אתה ממהר למלא אחר ההוראות כשפוקדור נוצץ עלה מהפתח העליון. זה הפוקימון ההתחלתי שלך!

13. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    [QUOTE=★StarMan★;1426874]אנדי ~

בלבאזור התלהב לראות אותך נכנס למרץ של תקיפה והוא מיהר לנגוח בנידורן שוב. היא התגלגלה מספר פעמים והיא זינקה לעבר בלבאזור בדחיפה!

[QUOTE]

אדם אני לא רוצה ללכוד אותה אז תן לי להרוג אותה בתודה עמית
    -------

"תתחמק ואז תתקוף בדחיפה את הצד שלה!" אגיד "הכי חזק שאתה יכול אתה מסוגל!" אחזק אותו

כמו תמיד. עמיטריד.

14. student of Gakuen Alice
    [/COLOR]
    אליס ~

בטרפריי התעופף מעלה ופיזר אבקת שינה לאחר שפיזר את עוקץ הרעל. גריימר התעייף ונרדם ואז באטרפריי שלח אבקת שיתוק, אך כיוון שהוא כבר ישן, הוא לא שותק.

''אוקיי בטרפריי עבודה טובה! בו נסיים את זה עם רוח כסופה אוקיי חמוד?'' אשאל את בטרפריי ואקווה שבאמת הקרב המפחיד הזה יגיע לסיומו, ארגיש את דפיקות ליבי פועמות מהלחץ שתנחת עליי ההבנה שאני נלחמת באיש שלפני כמה רגעים תקף ברובה את הפרופסור. 'הכל בסדר' ארגיע את עצמי ואז אתעשט ואחזור לקרב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אנדי ~

פרופ' אוק הביט לעבר השמיים הבהירים וחייך. "זה כבר בוקר. אם כי אתה מוזמן להישאר פה כמה שתרצה, רק עשה טובה תכין לי קפה אם אתה נשאר ותעשה כלים ותכניס מכונה!
    "בוא אחריי בבקשה!" חייך אוק. הוא הוביל אותך אל תוך המעבדה והציג בפניך מכשיר אדום גדול שנראה קצת כמו מכונת צילום.
    הוא הראה לך היכן להכניס את היד לצורך זיהוי והמכשיר החל לדבר בקול מכני. "רון. פרטיך מעודכנים בפוקדע, בבקשה קח את הציוד שלך מהפתח השמאלי של המכונה." אתה ממהר למלא אחר ההוראות כשפקדור נוצץ עלה מהפתח העליון. זה הפוקימון ההתחלתי שלך!
    לא ענית למה שאמרתי,למה אני לאהאוכל להחליט למי הוא יתפתח?

מיד איבהל כשאשמע את כל המטלות שהטיל עליי הפרופסור ומיד אשנה רעיון, ״במחשבה שניה פרופסור הקרב עם הפורץ עשה אותי עירני מאוד,אני אצא עכשיו!״ אומר לפרופסור ואיפרד ממנו ואודה לו על הכל ומיד אתחיל בחיפושים אחר הימיאה מהעיר פאלט.

עמוד 5 מתוך 64 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •