פורסם במקור על ידי
★StarMan★
אנדי ~
בלבאזור מחליט להקשיב לך הפעם והוא זינק קדימה ותקף בדחיפה. הוא נכנס להלם מידי והחל לבכות כשבועות סגולות בקעו מגופו. הוא מורעל. האפקט של נידורן הופעל. בכל אופן נידורן נפגעה מאוד מהדחיפה ונראה כאילו היא מתקשה לעמוד!
דילן ~
אור חייך למראה החיפזון שלך. הוא סימן לך לעקוב אחריו והציג בפניך מכשיר אדום וגדול. המכשיר נראה מעט כמו מכונת צילום. במרכז המכשיר יש מעין עיגול ואור סימן לך לגעת בו. ברגע שידך נגעה במסך הוא נדלק והמכשיר החל לדבר בקול מכני. ״שלום דילן, מאמת את פרטיך. אנא טול את הציוד שלך מהפתח השמאלי. לאחר מס׳ שניות אתה מכניס את ידך לפתח ומגלה בתוכו פוקדע ופוקדורים. היה גם אייפון וסכום כסף. לפתע, אור בקע מתוך מכסה המכשיר ופוקדורים בודד עלה באלגנטיות לקראתך. אתה כבר ידעת היטב מה יש שם. פוקימון. לאחר ששחררת את הפוקדור גילית את הפוקימון שלך. מעין כלבלב שחום עור בעל עיני זיתים. זה היה איווי.
ג׳ון ~
פרופ׳ אוק מיהר להביא לך קערה מלאה נודלס חם. לא נראה שהפריע לו שאתה מביט עליו כחייזר. ״אז מה אני יכול לעשות למענך?״
רון~
״לא נראה לי שמדובר באותו אדם רון,״ אמר אוק בפנים רציניות. ״האדם הזה היה פשוט פורץ! למה שלא פשוט תספר לי למה הגעת לכאן?״
ג׳ייק ~
קיו הון התגלה כנאמן ומיומן מאוד. הוא זינק וכדגש בזנבו, מה שגרם לגריימר להאט קצב. הוא הרים את העצם והכה הראשו של גריי מר במהירות עצומה פעם אחר פעם. הוא זחל מעט אחורה אך משום שגופו היה עשוי רפש, לא ניכר נזק משמעותי.
קיובון החל להתנשף.
אליס~
״זהו באטרפריי ילדה!״ קרא אוק ״הוא משתמש באבקת שינה ואבקת שיתוק, דחיפה ורוח כסופה!״
גריי מר ירה עוקצים רעל לעבר באטרפריי!