Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 64 ראשוןראשון ... 12526061626364 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~
    אתה מחזיר את פוניטה מאוכזב וממורמר. אתה פונה לעבר חדר ההלבשה ושם אתה רואה פינה עמדה לריפוי פוקימונים באופן עצמאי. אתה מתקרב ורואה שכל מה שעליך לעשות זה להכניס את הפוקדור של פוניטה ולסגור את המכסה, מערכת ההפעלה היתה די נוחה במחשב שליד המתקן ואור כחול בוהק זרח לכמה שניות. המחשב טען, לכשהגיע למאה אחוז מיהרת לפתוח את המכסה ולקחת את הפוקימון שלך. אתה לוקח את הפוקימון ולפתע אתה רואה כי התוצאות למי שעלה לסיבוב הבא הוכרזו. אתה ממהר לראות ואתה מחפש את התמונה שלך מבין כל המתאמים. לרגע קט נבהלת פשוט כי לא ראית את התמונה שלך, אך לאחר שנרגעת התמונה של הפנים שלך ריצדה לנגד עיניך. עברת לשלב הבא.
    במסך נוסף ממש סמוך למסך הראשון, נראה כי הוכרזו גם הזוגות שילחמו אחד נגד השני בסיבוב הבא. מיהרת לחפש בעיניך נגד מי אתה מתמודד. בסוף מצאת את בן הזוג שלך, היה זה אותו מתחרה רעול הפנים שהתנגש בבלבאזור שלך בגסות פעם שעברה וגרם לך להתעצבן. הוא לבש לראשו מעין רעלה שהסתירה את פניו לחלוטין. היתה לך אפשרות להדפיס מידע על היריב שלך במידה ורצית, כמובן שמיהרת לעשות כן וגילית שהוא נרשם לתחרות עם פידג'י וג'יאודוד. שם הבמה שלו היה 'החוצפן'. דבר ששימח אותך היה לגלות כי זו התחרות הראשונה שלו בקאנטו.
    'סם' אחשוב 'זה ברור!' אשמח 'זה חייב להיות הוא הוא לא מראה את הפנים... יש לו פידג'י זה חייב להיות הוא' אחשוב מרוצה "אוקי סם" אגיד מרוצה "תתכונן לקרב של החיים שלך" אגיד ואחכה לתורי להילחם שהוא יגיע אני יעלה בביטחון לבמה 'פוקימוני אבן חסינים במאט ממתקפות אש' אחשוב 'ומתקפות פיזיות שהן לא לחימה לא ישפיעו הרבה' אזכר במה שלמדתי אז בימי במחוז יונבה 'הקרב הזה יכול להיות ארוך' אחשוב 'וגם פוניטה שלי חלש נגד אבן' אזכר ואוריד את החיוך מפני 'זה לא טוב' אחשוב ואז אשלוף את הפוקימון שלי לסיבוב הזה "שלום סם" אגיד למאמן מולי "מי יתן והטוב ביותר ינצח" אגיד 'אני מכוווה שזה אני' אחשוב ואכה שהוא ישלוף את הפוקימון ראשון לאחר שהוא ישחרר אותו לזירה אאשה את הצעד שלי "צא פוניטה " אגיד "ותרוץ הכי מהר שאתה יכול ואז תתתנגש באבן המרף בחוזכה!" אפקוד "ואז תחזור לפה ותתחמק מכל מתקפה שישלך לך אתה יותר מהיר" אגיד לו

כמו תמיד. עמיטריד.

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה

לונדון ~
    אתה מביט בהופעה של המאמן שהשתמש בגראולייט וחושב לעצמך שזה יהיה קל מאוד לנצח אותו במידה ותהיה לך הזדמנות לעשות כן. אתה שומע את מה שהשופטת השניה אמרה עליו ומגלה שהיא מתנשאת כלפי כמעט כל מתאם שמתמודד על מקומו וציוניה בדרך כלל נמוכים. מה שעודד את רוחך מעט.
    אתה ניגש לראות אם עלית לשלב הבא ומגלה על המסך השני לשמחתך כי אתה נבחרת להילחם נגד המתאם שהופיע ממש ברגע זה. ניתנה לך האפשרות להדפיס מידע על יריבך ואתה בוחר לעשות כן כמובן. עולה לפניך כי הוא נרשם לתחרות עם גראולייט ואיווי. אתה מסמן לעצמך שגראולייט שלך בטוח הרבה יותר חזק מהגראולייט שלו אך נזכר כי הוא בטח ישתמש באיווי ואתה אמור להשתמש בארבוק. אתה גם מגלה ששמו הוא דילן וזו התחרות הראשונה שלו, בדיוק כמו שזו התחרות הראשונה שלך.
    אתה מתרגש לעלות לבמה שוב, משתוקק להביס את דילן אך כרגע נקראו לבמה שני מתאמים אחרים, להפתעתך אתה מזהה את אחד מהם, הוא זה שנלחם נגד האקנס מחוץ למרכז והיה לכוד יחד איתך בתוך מרכז הפוקימונים כשהפורץ תקף אותך. אתה מתיישב כדי לצפות בקרב.
    "שלום שלום!" נשמע קול מוכר מאחוריך, אתה מסותבב, מעט כועס מי מעז להפריע לך שוב ורואה להפתעתך את פרופסור אוק הוא מרשה לעצמו להתיישב לידך ומביט במסך יחד איתך. "נראה לי שזה הולך להיות קרב לא רע!"
    [/color][/color][/color][/color]

אתה לא אמיתי...
    אני צריך עכשיו לחכות עד שעמית יסיים את הקרב שלו? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לך תדע" אומר בשיעמום ואמשוך בכתפיי. "אז מה רצית מקודם?" אשאל בעניין ואתעלם מהקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [color=teal]אנג'ל ~
    גולם מביט בך לכמה שניות ואז מביט לעבר ג'וי. עיניו בהקו באור אדום לכמה שניות וחלקי גופו התקפלו אל תוך כדור שפשוט נח שם מבלי לזוז.
    העלים הקסומים עפו לעברך במהירות ואתה כבר קולט שאין לך זמן להוציא אף אחד אחר. העלים הקסומים כבר היו מספר מטרים ממך והאחות ג'וי נראתה מתחרטת לרגע. אם כי לא היה לעשות דבר שיכול לעצור את העלים הקסומים הללו. כאב פילח את גופך כשחתכים עמוקים הופיעו בו ברגע אחד. לא זכור לך שחווית כזה סוג של כאב בחייך והרגשת שהדם החל לחלחל כלפי מטה.
    "אל תדאג!" קראה ג'וי בחרטה, היא הרימה את ידה לאוויר והחתכים החלימו ברגע, לא נשאר זכר למה שאירע לפני מספר שניות, מלבד הקרעים הארוכים שבבגדיך. "עכשיו תצטרף אליי! אתה חלק מצוות השוויון ואתה יודע את זה! אנחנו צריכים אותך! אני צריכה אותך! אתה כל כך חזק ונחוש, ואתה מביא לי תקווה! אל תגרום לי לעשות משהו שאתחרט עליו אחר כך כל חיי!"
    "יש לי אח קטן, הוא יצא למסע בערך שנה, שנה וחצי לפני. שהיינו קטנים נשבענו אחד לשני, החלטנו שאנחנו הולכים להיות חופשיים. הצוות הזה זה פשוט לא אני. לא בחרתי להיכנס, ואני בטח לא מתכוון להיכנס. "אומר לה ואתקרב.
    "מתי תביני שזה פשוט לא אנחנו? את יודעת, את ממש דומה למי שהייתי לפני שקיבלתי החלטה לצאת לטייל במחוז. קשה לכם לקבל החלטות גורליות, ומעדיפים ללכת בדרך הקלה, הבטוחה. שניכם צריכים מישהו שיעזור לכם לעשות את הצעד הראשון. לי היה את אחי בתור המישהו הזה. תני לי להיות המישהו שידחוף אותך ויעזור לך להגשים את מה שאת, "אומר ואדגיש את ה'את' ואז אוסיף:"רוצה".
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טוני ~
    "אוקיי אז אביא את איינפרנייפ. אני רואה שאתה לא רוצה לעזור לי עם שאר השישיה שלי אז אני אסתדר לבד. בוא ניגש לעבר העיר פיוטר. בנתיים כדאי לך להרכיב שישיה משלך, לדעתי כדאי לך לחפש פוקימון מים כרגע אם אתה מעוניין להילחם נגד מנהיג מכון העיר פיוטר..."

אנדי ~
    פוני יוצא מהפוקדור שלו ורועם בקול גדול, שני פרסותיו חבטו בקרקע בעוצמה והוא החל לדהור במהירות לעבר ג'יאודוד. ג'יאודוד שלח את שני ידיו ותפס את רגליו הקדמיות של פוניטה והפך אותו לגמרי על הרצפה. פוני נפל בעוצמה אדירה על גבו ואתה מביט במהירות לעבר המסך הגדול ורואה שהמד שלך צנח מעשר נקודות לשמונה נקודות. אתה יודע שכשזה יגיע לאפס, אתה פשוט מפסיד את הקרב וזה מאוד מלחיץ אותך.

לונדון ~
    זה הולך להיות קרב מהיר במיוחד... זה נגד שחקן לא אמיתי...
    ~~~~
    אתה מביט בקרב ורואה איך המאמן שנלחמת לצידו מאבד שליטה בקרב והפוניטה שלו כרגע התרסק על גבו. אתה מבין שהקרבות לא הולכות להיות קלות כלל. אוק מביט על הקרב ואז מסתכל אליך.
    "הופתעתי לשמוע כמה עשית למען המרכז פה בעיר פיוטר. יודעי דבר מספרים שגם תפסת לך דרטיני על הקרב הראשון שלך, ברור לי שאתה לא מאמן זוטר, לכן יש לי הצעה בשבילך. אני רוצה שתצטרף לצוות השוויון. אתה יכול לעשות את זה. למען עתיד עולם הפוקימונים. מה אתה אומר?

אנג'ל ~
    "אין לך מושג מה אני עברתי כדי להגיע לפה. להגיד שאני בוחרת בדרך הקלה זה כמו להגיד שאני עצלנית ולכן בחרתי להצטרף ללמאר! איך אתה חושב שהגעתי למה שאני הגעתי, נראה לך שאני כמו הגולם המטופש הזה שלצידך? הוא פותח דרך סוכריה נדירה והחלפה, אין לו מושג כיצד להשקיע כוחות ויכולות, בדיוק כמו צוות השוויון! אני עברתי אימונים רבים במשך שנים, שנים חשבתי שאני יודעת מי אני, חייתי באשליה שעלי לעשות את הדבר הנכון כדי לרצות את כולם וכולם פשוט ציפו ממני, לא ידעו כמה כוח אני משקיע בזה! בלזייף! אני שונאת להיות נחמדה, שונאת להיות לטובת הפוקימונים וחושבת שלבני האדם מגיע את הכוחות שיש לפוקימונים! למה נראה לך שאצטרך צ'אנסי כדי לרפא פוקימונים אם אני מסוגלת לעשות זאת בעצמי? זאת הסיבה שבחרתי בלמאר! עם היכולות שלי אני לא צריכה כלל להתחפש! אני יכולה להיות מי שאני! תילחם! תעמוד מולי! עלים קסומים!" קראה ג'וי שוב. עלים קסומים עפו לעברך מויקטריבל במהירות מסחררת, אתה רואה אותם מתקרבים ומתכונן לכאב שחווית כבר לפני דקות ספורות. אתה עוצם את עיניך ומצפה לכאב. משאיחר הכאב להגיע אתה פוקח את עיניך ורואה את גולם עומד לפניך עם יד קפוצה אחת, הוא פותח אותה ועלים נשרו באיטיות מידו.

5. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

ג'ון ~
    אז מספיק שאני כותב שאתה בודק בפוקידע כדי להסתפק במידע מבחינת עלילת הסיפור.
    ~~~~~~~~~
    אברה אכן מצליח לעשות הבדל הפעם. הוא מצליח לפגוע ברצפה על מנת ליצור אבק שמבלבל לרגע את פרס, ואז נפגע ברגליו, אבל הנזק לא היה חמור ואברה נפגע שוב משריטה.
    "יופי אברה עבודה טובה! עכשיו תשתמש בשיגור ותחבות בו באגרופי שאיבה!" אצעק לעברו של אברה
    "אתה יכול לעשות את זה אני מאמין בך, פשוט תנסה להיתחמק ולחבוט כל הזמן!" אצעק שוב
    'אני מקווה שהשריטות האלה הם לא יותר מידי בשביל אברה אחרי הכל הפרופסור אמר שההגנה שלו חלשה'
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

6. מנהל ראשי
    טוני ~
    "אוקיי אז אביא את איינפרנייפ. אני רואה שאתה לא רוצה לעזור לי עם שאר השישיה שלי אז אני אסתדר לבד. בוא ניגש לעבר העיר פיוטר. בנתיים כדאי לך להרכיב שישיה משלך, לדעתי כדאי לך לחפש פוקימון מים כרגע אם אתה מעוניין להילחם נגד מנהיג מכון העיר פיוטר..."
    "אתה צודק, עם צ'ימיצ'אר לבד אני לא אצליח להביס את ברוק, הוא חזק מדי רק בשביל שצ'ימיצ'אר ילחם" אני חושב מה לעשות, ושואל את אש, "אש, אתה יודע איפה יש מפל, אגם או מקור מים בסביבה? שם גם נוכל לעצור לנוח קצת, להתאמן עם צ'ימצ'אר ולנסות לתפוס פוקימון מים..." אני אומר ושואל את אש.

7. עמיטריד.
    טוני ~

אנדי ~
    פוני יוצא מהפוקדור שלו ורועם בקול גדול, שני פרסותיו חבטו בקרקע בעוצמה והוא החל לדהור במהירות לעבר ג'יאודוד. ג'יאודוד שלח את שני ידיו ותפס את רגליו הקדמיות של פוניטה והפך אותו לגמרי על הרצפה. פוני נפל בעוצמה אדירה על גבו ואתה מביט במהירות לעבר המסך הגדול ורואה שהמד שלך צנח מעשר נקודות לשמונה נקודות. אתה יודע שכשזה יגיע לאפס, אתה פשוט מפסיד את הקרב וזה מאוד מלחיץ אותך.

לונדון ~
    ~~~~
    אתה מביט בקרב ורואה איך המאמן שנלחמת לצידו מאבד שליטה בקרב והפוניטה שלו כרגע התרסק על גבו. אתה מבין שהקרבות לא הולכות להיות קלות כלל. אוק מביט על הקרב ואז מסתכל אליך.
    "הופתעתי לשמוע כמה עשית למען המרכז פה בעיר פיוטר. יודעי דבר מספרים שגם תפסת לך דרטיני על הקרב הראשון שלך, ברור לי שאתה לא מאמן זוטר, לכן יש לי הצעה בשבילך. אני רוצה שתצטרף לצוות השוויון. אתה יכול לעשות את זה. למען עתיד עולם הפוקימונים. מה אתה אומר?

אנג'ל ~
    "אין לך מושג מה אני עברתי כדי להגיע לפה. להגיד שאני בוחרת בדרך הקלה זה כמו להגיד שאני עצלנית ולכן בחרתי להצטרף ללמאר! איך אתה חושב שהגעתי למה שאני הגעתי, נראה לך שאני כמו הגולם המטופש הזה שלצידך? הוא פותח דרך סוכריה נדירה והחלפה, אין לו מושג כיצד להשקיע כוחות ויכולות, בדיוק כמו צוות השוויון! אני עברתי אימונים רבים במשך שנים, שנים חשבתי שאני יודעת מי אני, חייתי באשליה שעלי לעשות את הדבר הנכון כדי לרצות את כולם וכולם פשוט ציפו ממני, לא ידעו כמה כוח אני משקיע בזה! בלזייף! אני שונאת להיות נחמדה, שונאת להיות לטובת הפוקימונים וחושבת שלבני האדם מגיע את הכוחות שיש לפוקימונים! למה נראה לך שאצטרך צ'אנסי כדי לרפא פוקימונים אם אני מסוגלת לעשות זאת בעצמי? זאת הסיבה שבחרתי בלמאר! עם היכולות שלי אני לא צריכה כלל להתחפש! אני יכולה להיות מי שאני! תילחם! תעמוד מולי! עלים קסומים!" קראה ג'וי שוב. עלים קסומים עפו לעברך מויקטריבל במהירות מסחררת, אתה רואה אותם מתקרבים ומתכונן לכאב שחווית כבר לפני דקות ספורות. אתה עוצם את עיניך ומצפה לכאב. משאיחר הכאב להגיע אתה פוקח את עיניך ורואה את גולם עומד לפניך עם יד קפוצה אחת, הוא פותח אותה ועלים נשרו באיטיות מידו.
    שפרופסור אוק לא ילך אני רוצה לדבר איתו אחרי הקרב

׳אסור שהוא יגע בו׳ אחשוב ״רטורי פוני אני רוצה שתרוץ בזיגזג כדי שלא יוכל לפגוע לך ותשלח גחלת אליו״ אגיד בביטחון ״מה שלומך סם?״ אשאל את המאמן שלפני

כמו תמיד. עמיטריד.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    [/color][/color][/b][/color]
    "תודה"אומר לגולם, אצחק מעט ואז אומר באכזבה:" את כועסת שציפו ממך ?תגידי תודה, בך האמינו עליי וויתרו. כולם האמינו שהאח הקטן והמוצלח יכפר על הטעויות של אחיו הגדול. אני חושב שאת טועה בקשר לצ'אנסי למה את צריכה את צ'אנסי בשביל לרפא ? לא נראה לי שהבנת את זה נכון ,יש סיבה שקוראים לאחיות ג'וי אחיות, אתן לא רופאות, אתן אחיות. צ'אנסי היא הרופא היא מרפא את הפוקימונים. אני ואת לא אלה שנלחמים בקרבות ומקריבים את חייהם מי שנלחם זה גולם, הוא לא בחר להשתמש בסוכריות, צוות השיוויון המהולל שלך הוא האשם. למרות זאת, אנחנו לא כאלה חסרי ישע צ'אנסי לא יכולה לממש את כל הפוטנציאל שלה בלי מישהו שיעזור לה לטפל בפוקימונים ואנשים אחרים. וגולם לא יכול למלא את כל הפוטנציאל שלו בלי מאמן שיעזור לו לראות את מה שהוא לא רואה." אומר.
    "הדרך שבחרת בה היא כן הדרך הקלה, להשקיע כל אחד יכול עם קצת מאמץ. הקושי האמתי זה לקחת את המתנות שקיבלת בגיל צעיר ולהגיע הכי רחוק שאפשר, וברגע שאתה חושב שהגעת הכי רחוק שאפשר לקחת עוד שתיים שלוש צעדים וליפול לרצפה עם חיוך. אצלך זה לא היה ככה את רצית יותר, את רוצה יותר. לא עזרו לך להגיע למעלה, העלו אותך למעלה."

9. משתמש מנוסה
    אנדי ~
    אתה מחזיר את פוניטה מאוכזב וממורמר. אתה פונה לעבר מביא לי תקווה! אל תגרום לי לעשות משהו שאתחרט עליו אחר כך כל חיי!"

דילן ~
    גראולייט יצא מהפוקדור ברעש גדול שמלווה בפיצוץ אש אדיר כל הקהל רותק לכסאותיו כשגראולייט החל לרוץ במהירות סביב לרחבה כשמגופו בקע גל להבה סמיך שמילא את חלל האולם. האולם היה סגור, מה שגרם לאפקט מרשים, במקום להגיע למצב שבו אדי הלהבה יתאדו כמעט מיד ברוח, האולם התמלא בגל להבה סמיך. הקהל כבר החל להתנשף ולנפנף בידיהם על מנת להתאוורר מעט כשגראולייט ניגש למרכז הרחבה והחל להסתחרר, נוהם גלי אוויר שגרמו לגלי הלהבה לנוע בצורה מרשימה, ובאיוושות מרשימות למדי, גלי הנהמה של גרולייט טפחו על פני הקהל, מביאים להם אוויר צונן כדי להרגיע את החום. סגל השופטים הביט לעבר גראולייט בעיניים פעורות ולבסוף גראולייט סיים עם נהמה אחת עוצמתית לעבר השופטים, מה שיצר להם אוויר צונן ונעים לסיום וכרע ברך אחת.
    הקהל השתולל בהתלהבות ונעמד על רגליו במחיאות כפיים סוערות. כולם הריעו לגראולייט שנבך בצורה חמודה למדי. "תודה דילן על הופעה חמה במיוחד!" קראה המנחה. "בואו ונשמע מה יש לשופטים להגיד!"
    "שליטה יוצאת דופן במתקפות האש ושילוב מרשים במפקת הגנה לכאורה שהוכיחה כמה חזקות המתקפות שאנחנו לכאורה לא מייחסים חשיבות אליהן. אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי, ארבעה נקודות מתוך חמש!" אמר השופט הראשון.
    "אני לא אוהבת פוקימוני אש, והמתאם לא התחשב בקהל שלא אוהב חום וגרם לא להרגיש אי נוחות. אני מניחה שזה היה יפה, אם כי יכולתי לראות איזושהי סיומת יותר מלהיבה מסתם להשתעל על השופטים..."
    הקהל כעס וביזה את השופטת בקול רם 'בוו'.
    "...אני מבינה שדילן אוהב פוקימוני אש וזה מקובל עליי. כמו שאני אוהבת פוקימוני מים. אני מביאה לדילן שני נקודות מתוך חמש." אמרה השופטת השניה עם הקול הצונן והמתנשא.
    "אני חושבת שדילן עשה עבודה מקסימה!" אמרה האחות ג'וי, שמסתבר שהיתה שופטת אף היא. "אני חייבת להסכים עם חברתי יוניק כי החום הכבד לא היה ממש נעים לקהל, אבל כמה דקות של חום לא הזיק לאף אחד מעולם! אני באוד התרשמתי מהשליטה של גראולייט במתקפה כמו גלי חום שהיא מתקפה שמתנדפת במהירות יחסית וקשה לשלוט עליה ועל כן אני מביאה לדילן שלוש נקודות מתוך חמש!"
    "אוקיי דילן כל הכבוד," קראה המנחה. "אתה מוזמן לרדת מהבמה ולראות אם עלית לשלב הבא!"

לונדון ~
    אתה מביט בהופעה של המאמן שהשתמש בגראולייט וחושב לעצמך שזה יהיה קל מאוד לנצח אותו במידה ותהיה לך הזדמנות לעשות כן. אתה מרשה לעצמו להתיישב לידך ומביט במסך יחד איתך. "נראה לי שזה הולך להיות קרב לא רע!"

[color= אש."
    "מה אתה אומר טוני? איזה פוקימונים אצרף? לפני שנגיע למנהרת הדיגלטים..."

ג'ון ~
    אז מספיק שאני כותב שאתה בודק בפוקידע כדי להסתפק במידע מבחינת עלילת הסיפור.
    ~~~~~~~~~
    אברה אכן מצליח לעשות הבדל הפעם. הוא מצליח לפגוע ברצפה על מנת ליצור אבק שמבלבל לרגע את פרס, ואז נפגע ברגליו, אבל הנזק לא היה חמור ואברה נפגע שוב משריטה.
    [/color][/color]

ארד מהאולם תוך כדי שאני מנופף ומחייך לכולם, לאחר מכן אומר לגראוליט, ״כל הכבוד! זה היה מצוין!״ אומר לו בהתלהבות ואלטף את ראשו בחיבה, ״ועכשיו לרגע האמת״ אומר ואביט בלוח כדי לבדוק אם עליתי לשלב הבא

10. the bitch is back
    טוני ~

אנדי ~

לונדון ~
    ~~~~

אנג'ל ~
    נגיד >>
    ~~~~~~~
    "צוות השיווין הם לא רעים?" אשאל אותו וארים גבה ואתחיל לחשוד במשהו
    גיל! 3>

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'ון ~
    אברה הקשיב לך בזהירות והחל לתקוף אגרוף שאיבה תוך כדי שהוא מקפיד שלא לספוג מתקפות מפרס. לאחר כמה סיבובים שכאלו, אברה נהיה מהיר יותר. אברה החל להשתמש בשיגורים סביב פרס ולבסוף פרס קרס והתעלף, נראה כאילו הוא שכח להתקשח וזה מה שהוביל להפסד המהיר.

טוני ~
    למה שלא תקרא את העמוד הראשי של המשחק? חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ברוק לא מנהל את המכון הזה יותר, זה בן דודו ברודי. הוא קשוח מאוד והוא מאמין בכוח פיזי יותר ממתקפות מיוחדות. כדאי לך לחשב את החולשות של ברודי כי הוא לא הולך לוותר לך בקלות! כמובן, אני תמיד אומר שיש לך תמיד סיכוי לנצח כל עוד אתה מאמין בפוקימונים שלך אבל אני מציע לך להכין את עצמך מראש עם אסטרטגיה נכונה! נוכל ללכת חזרה לפאלט, מהבית שלי ניתן לראות את המזח ולנסות לתפוס שם פוקימון מים שיתאים לך!" קרא אש בהתרגשות. "זאת גם הזדמנות מצויינת לדבר עם פרופסור אוק ולאכול אאת האוכל המצויין של אמא שלי! אבל קודם עלנו לפגוש את ברוק במערת הדיגלטים. כשאני חושב על זה יש גם אגם קטן שם, לאן תרצה ללכת? מה אתה מציע לעשות?!"

אנדי ~
    המתאם נבהל וצעד לאחור כשהברדס נפל לאחור ופניו של סם נגלו לפניך. "איך ידעת?! טוב זו היתה אמורה להיות הפתעה. זה לא משנה, לפוני שלך אין סיכוי נגד ג'יאודוד. ג'יאודוד גילגול!"
    פוני זגזג בין לבין ומצד לצד וירה גחלת, ג'יאודוד מיהר לעבר פוניטה שחמק באלגנטיות והגחלת שפוזרה עד כה על הרצפה גרמה לג'יאודוד לסבל רב. הוא נעצר והסתובב בכעס ופוניטה ירה לעברו גחלת מהרעמה שלו הפגיעה היתה ישירה.
    "ג'יאודוד זריקת אבנים!" פקד סם וג'יאודוד הושיט ידיים לאוויר ומהשמיים הגיחו סלעים גדולים שנפלו לעבר פוניטה.

אנג'ל -
    "אני לא ביקשתי מאף אחד להעלות אותי ללמעלה! כ מה שרציתי זה לצאת למסע פוקימונים רגיל, לדעת לנצח בקרבות אבל גם להפסיד, מעולם לא הפסדתי בקרב, מעולם! אני רוצה להרגיש את החוויה הזאת, אני חייבת!" קראה ג'וי והתקדמה לעבר גולם בכעס. "אתה ביקשת את זה גולם." היא הושיטה את ידה לעבר גולם ובמקום שגופו יתרפא נראה שנוצרת פעולה הפוכה וגולם מתחיל להיחלש, גופו קרס תחת משקלו והוא ירד על ברך אחת ועצם את עיניו, נראה שהוא סבל בכך, כשעלים קסומים בקעו מגופו של ויקטריבל פעם נוספת, הפעם היישר לעבר גולם.

דילן ~
    אתה ניגש למחשב שמציג בפניך אם עברת לשלב הבא. להפתעתך הרבה אתה מגלה שעלית לשלב הבא על אף ההערות של השופטת האמצעית שתגובתה עדיין צרבה לך. המחשב אפשר לך להדפיס פרטים על יריבך ואתה כמובן מיהרת לקחת את הדף, שהציג בפניך את כל הפרטים על יריבך. מסתבר, שזוהי התחרות הראשונה גם שלו. קוראים לו לונדון והוא נרשם עם סקווירטל וארבוק והוא כבר השתמש בסקווירטל בסיבוב הראשון. אתה מביט סביב בחדר ההלבשה ומגלה שאותו הלונדון ישב על ספסל צדדי וניהל שיחת רעים עם לא אחר מאשר פרופסור אוק! אתה רואה אותם מתלחששים ומדברים בסודיות, נראה שיש להם מידע לחלוק אחד עם השני...

לונדון ~
    "הם אכן צוות רשע מרושע שמחפש לעשות דברים רעים. אותו מאמן שנלחמת מולו הינו רק בורג במערכת האלימה הזו. יש לי המון מידע עליהם אבל כל המידע שברשותי הינו מידע חיצוני. גייסנו כבר חייל אחד שיעבוד וידווח לנו מידע פנימי אך הוא הסתבך ולא נראה שהוא מעוניין להמשיך לשתף איתם פעולה, לכן אני צריך מאמן חזק ורב עוצמה כמוך שיוכל להשיג לי מידע פנימי ויעזור לי להפיל אותם מבפנים. תצטרך להיכנס למערכת כחייל זוטר ולטפס ולהגיע להיות חביבו של למאר, מנהיג הצוות." ליחשש אוק במהירות והביט סביב, עיניו עצרו בחשדנות למראה מאמן שהביט ישירות לעברכם. הוא חדל מלדבר והעביר נושא במיומנות. "אז מי המאמן שאתה נלחם מולו, לונדון?"
    אתה מיישר מבט ומגלה שהמאמן שעמד והביט בכם הוא לא אחר מאשר המאמן שילחם נגדך בשלב השני. דילן.

12. עמיטריד.
    אנדי ~
    המתאם נבהל וצעד לאחור כשהברדס נפל לאחור ופניו של סם נגלו לפניך. "איך ידעת?! טוב זו היתה אמורה להיות הפתעה. זה לא משנה, לפוני שלך אין סיכוי נגד ג'יאודוד. ג'יאודוד גילגול!"
    פוני זגזג בין לבין ומצד לצד וירה גחלת, ג'יאודוד מיהר לעבר פוניטה שחמק באלגנטיות והגחלת שפוזרה עד כה על הרצפה גרמה לג'יאודוד לסבל רב. הוא נעצר והסתובב בכעס ופוניטה ירה לעברו גחלת מהרעמה שלו הפגיעה היתה ישירה.
    "ג'יאודוד זריקת אבנים!" פקד סם וג'יאודוד הושיט ידיים לאוויר ומהשמיים הגיחו סלעים גדולים שנפלו לעבר פוניטה.
    ישששששש המשכים!!!!!

'זו ההזדמנות שלי להמם אותם' אחשוב מהר ואפעיל תוכנית מדהימה "פוני רוץ ותתפס בקפיצות גבוההות על האבנים שתגיע להכי רחוקה והכי גבוהה תקפוץ לגובהה ואז תנחת בעוצמה על ג'יאודוד ותשתמש בדישה בחוזקה ותיזהר שהוא לא יעיף אותך ממנו" אגיד ואצפה בו עושה את המהלך "אם הוא מעיף אותך תשתמש בגלת מתווח אפס" אגיד ואצפה בסוס הבוער מקפץ בין האבנים

כמו תמיד. עמיטריד.

13. אמאש'ך פלאפי ):
    [color=teal]אנג'ל -
    "אני לא ביקשתי מאף אחד להעלות אותי ללמעלה! כ מה שרציתי זה לצאת למסע פוקימונים רגיל, לדעת לנצח בקרבות אבל גם להפסיד, מעולם לא הפסדתי בקרב, מעולם! אני רוצה להרגיש את החוויה הזאת, אני חייבת!" קראה ג'וי והתקדמה לעבר גולם בכעס. "אתה ביקשת את זה גולם." היא הושיטה את ידה לעבר גולם ובמקום שגופו יתרפא נראה שנוצרת פעולה הפוכה וגולם מתחיל להיחלש, גופו קרס תחת משקלו והוא ירד על ברך אחת ועצם את עיניו, נראה שהוא סבל בכך, כשעלים קסומים בקעו מגופו של ויקטריבל פעם נוספת, הפעם היישר לעבר גולם.
    "גולם תשתמש ברעידת אדמה תוציא אותם משיווי משקל ואז תשתמש בדריסה בשביל להוריד את ויקטריבל!"אומר.

14. the bitch is back

לונדון ~
    "הם אכן צוות רשע מרושע שמחפש לעשות דברים רעים. אותו מאמן שנלחמת מולו הינו רק בורג במערכת האלימה הזו. יש לי המון מידע עליהם אבל כל המידע שברשותי הינו מידע חיצוני. גייסנו כבר חייל אחד שיעבוד וידווח לנו מידע פנימי אך הוא הסתבך ולא נראה שהוא מעוניין להמשיך לשתף איתם פעולה, לכן אני צריך מאמן חזק ורב עוצמה כמוך שיוכל להשיג לי מידע פנימי ויעזור לי להפיל אותם מבפנים. תצטרך להיכנס למערכת כחייל זוטר ולטפס ולהגיע להיות חביבו של למאר, מנהיג הצוות." ליחשש אוק במהירות והביט סביב, עיניו עצרו בחשדנות למראה מאמן שהביט ישירות לעברכם. הוא חדל מלדבר והעביר נושא במיומנות. "אז מי המאמן שאתה נלחם מולו, לונדון?"
    אתה מיישר מבט ומגלה שהמאמן שעמד והביט בכם הוא לא אחר מאשר המאמן שילחם נגדך בשלב השני. דילן.
    "הוא" אומר ברצינות "ועד כמה שאני שמח על ההצעה שלך. אני אוותר. לא נראה לי שאני רוצה להיכנס לשם." אומר ברצינות אשלב את ידיי ואפנה מהפרופסור "קצת מאכזב אותי לגלות שאתה רוצה לדחוף מאמנים צעירים לקבוצה של אנשים רעים. לך תדע מה הם הכריחו את המאמן ,ששלחת קודם לשם, לעשות. מבחינתי הוא רצח עד עכשיו כבר שני מאמנים חדשים בדיוק כמוהו. אני חושב שאתה צריך להתבייש בעצמך. ואם זה מה שרצית ממני אשמח לומר לך שאני מסרב" אומר לו בכעס, אקום משם ואלך למאחרי הקלעים.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    [b][color=blue]ג'ון ~
    אברה הקשיב לך בזהירות והחל לתקוף אגרוף שאיבה תוך כדי שהוא מקפיד שלא לספוג מתקפות מפרס. לאחר כמה סיבובים שכאלו, אברה נהיה מהיר יותר. אברה החל להשתמש בשיגורים סביב פרס ולבסוף פרס קרס והתעלף, נראה כאילו הוא שכח להתקשח וזה מה שהוביל להפסד המהיר.

"עבודה טובה אברה!" אומר לאברה ואגש לחבקו "אתה ממש הייתה מהיר, אתה לומד לשלוט במתקפות שלך ממש במהירות!" אומר לו בגאווה.
    "צא פוכדור!!!!" אצעק כמו משוגע ואזרוק את הפוכדור על פרס המעולף, 'אני מקווה שפרס באמת אתן השפע חיובית על אברה כמו שהפרופסור אמר, ולפי הקרב הוא צדק אבל תמיד יכול להיות שזה בגלל שהוא צובר ניסיון מעשי' אחשוב בחשש למראה הפוכדור המתנדנד.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

עמוד 62 מתוך 64 ראשוןראשון ... 12526061626364 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •