פורסם במקור על ידי
charmander
אנדי ~
אתה מחזיר את פוניטה מאוכזב וממורמר. אתה פונה לעבר מביא לי תקווה! אל תגרום לי לעשות משהו שאתחרט עליו אחר כך כל חיי!"
דילן ~
גראולייט יצא מהפוקדור ברעש גדול שמלווה בפיצוץ אש אדיר כל הקהל רותק לכסאותיו כשגראולייט החל לרוץ במהירות סביב לרחבה כשמגופו בקע גל להבה סמיך שמילא את חלל האולם. האולם היה סגור, מה שגרם לאפקט מרשים, במקום להגיע למצב שבו אדי הלהבה יתאדו כמעט מיד ברוח, האולם התמלא בגל להבה סמיך. הקהל כבר החל להתנשף ולנפנף בידיהם על מנת להתאוורר מעט כשגראולייט ניגש למרכז הרחבה והחל להסתחרר, נוהם גלי אוויר שגרמו לגלי הלהבה לנוע בצורה מרשימה, ובאיוושות מרשימות למדי, גלי הנהמה של גרולייט טפחו על פני הקהל, מביאים להם אוויר צונן כדי להרגיע את החום. סגל השופטים הביט לעבר גראולייט בעיניים פעורות ולבסוף גראולייט סיים עם נהמה אחת עוצמתית לעבר השופטים, מה שיצר להם אוויר צונן ונעים לסיום וכרע ברך אחת.
הקהל השתולל בהתלהבות ונעמד על רגליו במחיאות כפיים סוערות. כולם הריעו לגראולייט שנבך בצורה חמודה למדי. "תודה דילן על הופעה חמה במיוחד!" קראה המנחה. "בואו ונשמע מה יש לשופטים להגיד!"
"שליטה יוצאת דופן במתקפות האש ושילוב מרשים במפקת הגנה לכאורה שהוכיחה כמה חזקות המתקפות שאנחנו לכאורה לא מייחסים חשיבות אליהן. אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי, ארבעה נקודות מתוך חמש!" אמר השופט הראשון.
"אני לא אוהבת פוקימוני אש, והמתאם לא התחשב בקהל שלא אוהב חום וגרם לא להרגיש אי נוחות. אני מניחה שזה היה יפה, אם כי יכולתי לראות איזושהי סיומת יותר מלהיבה מסתם להשתעל על השופטים..."
הקהל כעס וביזה את השופטת בקול רם 'בוו'.
"...אני מבינה שדילן אוהב פוקימוני אש וזה מקובל עליי. כמו שאני אוהבת פוקימוני מים. אני מביאה לדילן שני נקודות מתוך חמש." אמרה השופטת השניה עם הקול הצונן והמתנשא.
"אני חושבת שדילן עשה עבודה מקסימה!" אמרה האחות ג'וי, שמסתבר שהיתה שופטת אף היא. "אני חייבת להסכים עם חברתי יוניק כי החום הכבד לא היה ממש נעים לקהל, אבל כמה דקות של חום לא הזיק לאף אחד מעולם! אני באוד התרשמתי מהשליטה של גראולייט במתקפה כמו גלי חום שהיא מתקפה שמתנדפת במהירות יחסית וקשה לשלוט עליה ועל כן אני מביאה לדילן שלוש נקודות מתוך חמש!"
"אוקיי דילן כל הכבוד," קראה המנחה. "אתה מוזמן לרדת מהבמה ולראות אם עלית לשלב הבא!"
לונדון ~
אתה מביט בהופעה של המאמן שהשתמש בגראולייט וחושב לעצמך שזה יהיה קל מאוד לנצח אותו במידה ותהיה לך הזדמנות לעשות כן. אתה מרשה לעצמו להתיישב לידך ומביט במסך יחד איתך. "נראה לי שזה הולך להיות קרב לא רע!"
[color= אש."
"מה אתה אומר טוני? איזה פוקימונים אצרף? לפני שנגיע למנהרת הדיגלטים..."
ג'ון ~
אז מספיק שאני כותב שאתה בודק בפוקידע כדי להסתפק במידע מבחינת עלילת הסיפור.
~~~~~~~~~
אברה אכן מצליח לעשות הבדל הפעם. הוא מצליח לפגוע ברצפה על מנת ליצור אבק שמבלבל לרגע את פרס, ואז נפגע ברגליו, אבל הנזק לא היה חמור ואברה נפגע שוב משריטה.
[/color][/color]