פורסם במקור על ידי
charmander
ג'ון ~
אברה הקשיב לך בזהירות והחל לתקוף אגרוף שאיבה תוך כדי שהוא מקפיד שלא לספוג מתקפות מפרס. לאחר כמה סיבובים שכאלו, אברה נהיה מהיר יותר. אברה החל להשתמש בשיגורים סביב פרס ולבסוף פרס קרס והתעלף, נראה כאילו הוא שכח להתקשח וזה מה שהוביל להפסד המהיר.
טוני ~
למה שלא תקרא את העמוד הראשי של המשחק? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ברוק לא מנהל את המכון הזה יותר, זה בן דודו ברודי. הוא קשוח מאוד והוא מאמין בכוח פיזי יותר ממתקפות מיוחדות. כדאי לך לחשב את החולשות של ברודי כי הוא לא הולך לוותר לך בקלות! כמובן, אני תמיד אומר שיש לך תמיד סיכוי לנצח כל עוד אתה מאמין בפוקימונים שלך אבל אני מציע לך להכין את עצמך מראש עם אסטרטגיה נכונה! נוכל ללכת חזרה לפאלט, מהבית שלי ניתן לראות את המזח ולנסות לתפוס שם פוקימון מים שיתאים לך!" קרא אש בהתרגשות. "זאת גם הזדמנות מצויינת לדבר עם פרופסור אוק ולאכול אאת האוכל המצויין של אמא שלי! אבל קודם עלנו לפגוש את ברוק במערת הדיגלטים. כשאני חושב על זה יש גם אגם קטן שם, לאן תרצה ללכת? מה אתה מציע לעשות?!"
אנדי ~
המתאם נבהל וצעד לאחור כשהברדס נפל לאחור ופניו של סם נגלו לפניך. "איך ידעת?! טוב זו היתה אמורה להיות הפתעה. זה לא משנה, לפוני שלך אין סיכוי נגד ג'יאודוד. ג'יאודוד גילגול!"
פוני זגזג בין לבין ומצד לצד וירה גחלת, ג'יאודוד מיהר לעבר פוניטה שחמק באלגנטיות והגחלת שפוזרה עד כה על הרצפה גרמה לג'יאודוד לסבל רב. הוא נעצר והסתובב בכעס ופוניטה ירה לעברו גחלת מהרעמה שלו הפגיעה היתה ישירה.
"ג'יאודוד זריקת אבנים!" פקד סם וג'יאודוד הושיט ידיים לאוויר ומהשמיים הגיחו סלעים גדולים שנפלו לעבר פוניטה.
אנג'ל -
"אני לא ביקשתי מאף אחד להעלות אותי ללמעלה! כ מה שרציתי זה לצאת למסע פוקימונים רגיל, לדעת לנצח בקרבות אבל גם להפסיד, מעולם לא הפסדתי בקרב, מעולם! אני רוצה להרגיש את החוויה הזאת, אני חייבת!" קראה ג'וי והתקדמה לעבר גולם בכעס. "אתה ביקשת את זה גולם." היא הושיטה את ידה לעבר גולם ובמקום שגופו יתרפא נראה שנוצרת פעולה הפוכה וגולם מתחיל להיחלש, גופו קרס תחת משקלו והוא ירד על ברך אחת ועצם את עיניו, נראה שהוא סבל בכך, כשעלים קסומים בקעו מגופו של ויקטריבל פעם נוספת, הפעם היישר לעבר גולם.
דילן ~
אתה ניגש למחשב שמציג בפניך אם עברת לשלב הבא. להפתעתך הרבה אתה מגלה שעלית לשלב הבא על אף ההערות של השופטת האמצעית שתגובתה עדיין צרבה לך. המחשב אפשר לך להדפיס פרטים על יריבך ואתה כמובן מיהרת לקחת את הדף, שהציג בפניך את כל הפרטים על יריבך. מסתבר, שזוהי התחרות הראשונה גם שלו. קוראים לו לונדון והוא נרשם עם סקווירטל וארבוק והוא כבר השתמש בסקווירטל בסיבוב הראשון. אתה מביט סביב בחדר ההלבשה ומגלה שאותו הלונדון ישב על ספסל צדדי וניהל שיחת רעים עם לא אחר מאשר פרופסור אוק! אתה רואה אותם מתלחששים ומדברים בסודיות, נראה שיש להם מידע לחלוק אחד עם השני...
לונדון ~
"הם אכן צוות רשע מרושע שמחפש לעשות דברים רעים. אותו מאמן שנלחמת מולו הינו רק בורג במערכת האלימה הזו. יש לי המון מידע עליהם אבל כל המידע שברשותי הינו מידע חיצוני. גייסנו כבר חייל אחד שיעבוד וידווח לנו מידע פנימי אך הוא הסתבך ולא נראה שהוא מעוניין להמשיך לשתף איתם פעולה, לכן אני צריך מאמן חזק ורב עוצמה כמוך שיוכל להשיג לי מידע פנימי ויעזור לי להפיל אותם מבפנים. תצטרך להיכנס למערכת כחייל זוטר ולטפס ולהגיע להיות חביבו של למאר, מנהיג הצוות." ליחשש אוק במהירות והביט סביב, עיניו עצרו בחשדנות למראה מאמן שהביט ישירות לעברכם. הוא חדל מלדבר והעביר נושא במיומנות. "אז מי המאמן שאתה נלחם מולו, לונדון?"
אתה מיישר מבט ומגלה שהמאמן שעמד והביט בכם הוא לא אחר מאשר המאמן שילחם נגדך בשלב השני. דילן.