Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 64 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה

ג'ייק ~

"אני חייב לבדוק מי הפוקימון שלי!" אתה מכריז ומעוניין לעשות עמו היכרות. הפוקדור נפתח ואור בוהק בקע ממנו. היה זה פוקימון.
    פלופי מוסר שהוא הולך להירשם בהמשך הלילה
    -----------------
    "אדיר!" אני צועק בהתלהבות למראה הפוקימון הזה, מוציא את הפוקידע שלי בכדי לסרוק אותו ואז מציג את עצמי בפניו. תוך כדי מחשבות אני מחליט שלפוקימון הזה אתן את הכינוי "אמייה" (EMIYA)

Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'ון ~

אתה ממהר אחר המאמן הצעיר שמראה לך באצבעו על חבורת ילדים שמלגלגים על מאמנת צעירה ולוקחים ממנה את הפוקדורים. הם דחפו אותה הצידה ופנו אליך במהירות!
    "היי ילד, מעוניין לקנות פוקדורים? בזול! 80 ש"ח במקום 100!"

רון ~

"סקווירטל, פוקימון צב זעיר! סקווירטל משתמש בדחיפה ובכשכוש זנב! למידע נוסף, לחץ על הכפתור..." אתה שומע את הפוקדע וקוטע אותו באמצע. המאמן שולח לאוויר את הפוקדור וממנו מגיח
    "פידג'י, פוקימון ציפור! הוא מסוגל לעשות מערבולות רוח וחול חזקים במיוחד..."
    "פידג'י, השתמש במתקפת חול!" קרא המאמן!

אנדי ~

אתה מחפש לך פוקימון ראוי ללכידה ומגיעה לאיזור ביצתי למדי. ריח של אדמה רטובה עולה באפיך ואתה מבחין בפוקימון שפשוט מביט בך.

דילן ~

אין בעיה אחי.
    ---------------

איווי כבר פיהק פיהוק גדול ונרדם. אתה מניח שהוא מעוניין לישון. אתה מניח שהוא מעוניין לחזור לפוקדור ומחזיר אותו בשקט. אתה ממשיך ללכת ולפתע מגלה אדם גבוה מאוד וקשוח. הוא הביט ישירות בך ולפתע הסתובב ונעלם מהעין... לאחר מכן אתה ממשיך לעבר שביל צר עם שלט שעליו כתוב "העיר ורידיאן." אתה מבין כי עליך לעבור דרך יער ורידיאן קודם. אתה נכנס ליער ורידיאן ולפתע מתייצב מולך פוקימון פראי.

אליס ~

"אודיש הוא פוקימון עשב. השמש מחזקת את המהירות של אודיש והוא תמיד משתדל להיות בקרבתה. אודיש לרוב מאוד פחדן ולא סביר שימצא באופן רגיל בשדות.
    פיצ'ו, נקבה, היא פוקימון עכבר חשמלי. היא יודעת את ההתקפה הלם חשמלי וקסם אישי!"

ג'ייק ~

אתה מביט באמייה עוד כמה דקות של אושר רצוף ואז אתה מחליט להחזיר אותו לפוקדור. כזה אין לטום, זה בטוח. הדרך להביס אותו נראתה קרובה יותר מאי פעם!
    רגע לפני שעזבת את המעבדה פרופ' אוק עוצר אותך. "ג'ייק, אני יכול להפריע לך שניה?"
    מבולבל, מעוניין לדעת מה הפרופ' רוצה ממך, אתה ניגש אליו. "אני לא מצליח להשתלט על הקיובון הזה, שלא מוכן בשום אופן לשכוח מהמפגש שלו איתך ומעוניין להצטרף למסע. דיברתי עם המאמן שלו ונראה כי קיובון בהלט מתאים לך! האם אתה מוכן לצרף אותו למסע לך?

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

"אודיש הוא פוקימון עשב. השמש מחזקת את המהירות של אודיש והוא תמיד משתדל להיות בקרבתה. אודיש לרוב מאוד פחדן ולא סביר שימצא באופן רגיל בשדות.

''רגע, רגע, רגע! פיצ'ו.. אתה, כלומר את נקבה?!'' אומר בהפתעה לתגלית ''הייתי בטוחה שאת בן '' אומר בחיוך ואצחק מעט. ''אוקיי! פיצ'ו תתקוף, כלומר תתקפי את אודיש בקסם אישי ואז בהלם חשמלי!'' אומר לפיצ'ו בהלהבות מהקרב 'האודיש הזה שלי!' אחשוב במוחי בהתרגשות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

אנדי ~

אתה מחפש לך פוקימון ראוי ללכידה ומגיעה לאיזור ביצתי למדי. ריח של אדמה רטובה עולה באפיך ואתה מבחין בפוקימון שפשוט מביט בך.
    'מעינין איך הרגליים שלו נראים' אחשוב לעצמי ואגחח "בוא ניראה מה הפוקידע אומר עליך" אגיד ואשלוף את הפוקידע "אוקי" אגיד בנחישות "צא באלבזור!"

כמו תמיד. עמיטריד.

5. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג'ון ~

אתה ממהר אחר המאמן הצעיר שמראה לך באצבעו על חבורת ילדים שמלגלגים על מאמנת צעירה ולוקחים ממנה את הפוקדורים. הם דחפו אותה הצידה ופנו אליך במהירות!
    "80 ש"ח?" אני מביט במי שדיבר אלי בזלזול. "זה מחיר גבוה מידי... במיוחד בגלל שמדובר בפוקדורים גנובים!" אני עוקץ אותם.
    "אתם עד כדי כך מושפלים שאתם גונבים פוקדורים?" אני שואל אותם בכעס. "או שאתם פשוט עניים מידי וזו העבודה שלכם!" אני עוקץ אותם בלגלוג.
    "עכשיו תחזירו את הפוקדורים למאמנים בלי בעיות ותשיגו עבודה אמיתית!" אני דורש בעצבנות.
    באותו זמן אני מכניס את ידי לכיס כדי להיות מוכן להוציא את מאצ'ופ למקרה שיתפתח פה משהו רציני.
    אני מביט אל הילד שהתלווה אליי והילדה שגנבו ממנה את הפוקדורים ומסמן גם להם להיות מוכנים להילחם.
    "נו כבר!" אני צועק אל הילדים שגנבו את הפוקדורים. "תחזירו את הפוקדורים למקום הראוי שלהם!".
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

6. משתמש מנוסה
    ג'ון ~

רון ~

"סקווירטל, פוקימון צב זעיר! סקווירטל משתמש בדחיפה ובכשכוש זנב! למידע נוסף, לחץ על הכפתור..." אתה שומע את הפוקדע וקוטע אותו באמצע. המאמן שולח לאוויר את הפוקדור וממנו מגיח
    "פידג'י, פוקימון ציפור! הוא מסוגל לעשות מערבולות רוח וחול חזקים במיוחד..."
    "פידג'י, השתמש במתקפת חול!" קרא המאמן!

אנדי ~

דילן ~

אין בעיה אחי.
    ---------------

איווי כבר פיהק פיהוק גדול ונרדם. אתה מניח שהוא מעוניין לישון. אתה מניח שהוא מעוניין לחזור לפוקדור ומחזיר אותו בשקט. אתה ממשיך ללכת ולפתע מגלה אדם גבוה מאוד וקשוח. הוא הביט ישירות בך ולפתע הסתובב ונעלם מהעין... לאחר מכן אתה ממשיך לעבר שביל צר עם שלט שעליו כתוב "העיר ורידיאן." אתה מבין כי עליך לעבור דרך יער ורידיאן קודם. אתה נכנס ליער ורידיאן ולפתע מתייצב מולך פוקימון פראי.

אליס ~

ג'ייק ~

אתה מביט באמייה עוד כמה דקות של אושר רצוף ואז אתה מחליט להחזיר אותו לפוקדור. כזה אין לטום, זה בטוח. הדרך להביס אותו נראתה קרובה יותר מאי פעם!
    מבולבל, מעוניין לדעת מה הפרופ' רוצה ממך, אתה ניגש אליו. "אני לא מצליח להשתלט על הקיובון הזה, שלא מוכן בשום אופן לשכוח מהמפגש שלו איתך ומעוניין להצטרף למסע. דיברתי עם המאמן שלו ונראה כי קיובון בהלט מתאים לך! האם אתה מוכן לצרף אותו למסע לך?
    אמשיך בדרכי מבלי להפריע לשינה של איווי, אחפש פוקימונים מעניינים יותר

7. מנהל ראשי
    אליס ~

פיצ'ו מזנקת קדימה ומחליטה על דעת עצמה לתקוף בהלם חשמלי. אודיש, שמתברר כמתוחכם למדי, נועץ את עליו הארוכים באדמה והמתקפה לא משפיעה בכלל. הוא לא מבזבז זמן ומשתמש בספיגת חיים! פיצ'ו לא נהנית מהרעיון אך היא מחליטה להקשיב לך ונושקת לאוויר. אודיש מאבד את הקשיחות שלו וחייך בטימטום. הוא כבר לא נראה מפוקס בקרב.

אנדי ~

אתה פותח את הפוקדע שממהר להביא לך מידע על דיגלט. "דיגלט, פוקימון החפרפרת. ניתן לראות רק את ראשו, תחתית גופו נשארת כתעלומה! הוא נהנה ליצור מחילות תת קרקעיות!"
    בלבאזור יוצא מהפוקדור בשמחה ומביט בך, דיגלט מזנק לעברו ותוקף בשריטות. בלבאזור עף לאחור והחל לבכות.

ג'ון ~

"תגיד לי, מי אתה חושב שאתה? ג'ני?! שאלנו אם אתה רוצה לקנות פוקדורים, שלא תעיז להתערב לנו בעניינים!" קרא הגבוה בניהם. הוא התקדם לעברך בשקט "עכשיו אתה בצרות צרורות! אנחנו הולכים לחסל אותך!"
    שני חבריו התקרבו אליך עם פוקדורים שלופים ושלושתם מיהרו להוציא פוקימונים לזירה.

הם נראו נחושים מאוד להילחם מולך.

דילן ~

אתה מחליט לברוח לפוקימון שראית ולחפש פוקימון פראי אחר. לאחר שסרקת את השטח אתה מגלה מולך פוקימון נוסף שרבץ על המדשאה, משתדל בכל הכוח לספוג קצת חום.

8. משתמש מנוסה
    [COLOR="SeaGreen"][B]
    ג'ון ~

"תגיד לי, מי אתה חושב שאתה? ג'ני?! שאלנו אם אתה רוצה לקנות פוקדורים, שלא תעיז להתערב לנו בעניינים!" קרא הגבוה בניהם. הוא התקדם לעברך בשקט "עכשיו אתה בצרות צרורות! אנחנו הולכים לחסל אותך!"

"אתם לא יודעים שהרעים אף פעם לא מנצחים?" אני מלגלג עליהם ואז מבחין בפיקאצ'ו.
    אני נרתע לאחור אך לאחר כמה שניות מתאפס. אני מביט בילד ובילדה שגנבו להם את הפוקדורים ומסמן להם גם להצטרף לקרב. אני נושם נשימה עמוקה, ואז צועק.
    "מאצ'ופ צא!" וזורק את הפוקדור של מאצ'ופ לאוויר.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

9. Kibō no chi
    ג'ייק ~

'ואו, עוד לא יצאתי מהמעבדה וכבר "לכדתי" עוד פוקימון' אני חושב לעצמי בגאוותניות. טום האפס הזה בטח היה צריך להתאמץ כמו לא יודע מה בשביל ללכוד עוד פוקימון.
    "בטח שאני מוכן, עוד חבר לצוות יעזור לי הרבה במסע!" אני אומר בהתלהבות, מוכן לקבל את הקיובון.
    לקיובון אני אקרא דיארמואיד ואערוך היכרות בינו לבין אמייה, ולאחר מכן אעזוב את המעבדה לכיוון דרך 1 שמובילה לעיר ווירידיאן.

Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    ג'ון ~

מאצ'ופ יוצא בגאווה, משוויץ בשריריו ומתעלם מהסיטואציה. פוקדע מתחיל לצייץ "מאצ'ופ יודע פזילה ובעיטה נמוכה!"
    המאמן שקרא לך מזדהה בשם טום והוא מחליט להצטרף לקרב כשהוא קורא לפוקימון שלו
    זה היה בלבאזור. הילדה שזה עתה הותקפה נראתה מבועתת לחלוטין וסירבה לתקוף, היא פשוט עמדה שם ובכתה.
    "חהחה!" צחק הבריון "שניים נגד אחד, ואנחנו הולכים להפסיד?! אני מתערב על חמש מאות שקל לכל אחד מכם שאני הולך לנצח אותך! סנדשרו מתקפת חול לפנים של מאצ'ופ, פיקאצ'ו השתמש בהתקפה מהירה, רטטה דחיפה על בלבאזור, צאו!" אתה שם לב שהוא היחיד שפוקד על הפוקימונים.

ג'ייק ~

דיארמואיד מרוצה מאוד להצטרף למסע איתך ואתם מתקדמים לעבר דרך מס' 1. השמש מכה בכח והמדשאות נראו מפתות רק לשכב ולרבוץ שם יום שלם לפיקניק. מאמנים סביבך נראו מתאמנים במרץ ופוקימונים פראיים נראו בכל פינה. אתה מסתובב לך להנאתך כשלפתע עיניך לוכדות לא פחות ולא יותר, את טום. הוא רואה אותך גם כן ומיד פונה לעברך. "אז מה ג'ייק, יצאת למסע?" גיחך "אתה הולך לפגוש חברים חמודים ואפסים כמוך? הביאו לך פוקימון התחלתי או שהמשפחה העלובה שלך לא יכלה לממן את התשלום ואתה מנסה לתפוס פוקימון בשקית ניילון?"

11. Kibō no chi
    ג'ון ~

ג'ייק ~

דיארמואיד מרוצה מאוד להצטרף למסע איתך ואתם מתקדמים לעבר דרך מס' 1. השמש מכה בכח והמדשאות נראו מפתות רק לשכב ולרבוץ שם יום שלם לפיקניק. מאמנים סביבך נראו מתאמנים במרץ ופוקימונים פראיים נראו בכל פינה. אתה מסתובב לך להנאתך כשלפתע עיניך לוכדות לא פחות ולא יותר, את טום. הוא רואה אותך גם כן ומיד פונה לעברך. "אז מה ג'ייק, יצאת למסע?" גיחך "אתה הולך לפגוש חברים חמודים ואפסים כמוך? הביאו לך פוקימון התחלתי או שהמשפחה העלובה שלך לא יכלה לממן את התשלום ואתה מנסה לתפוס פוקימון בשקית ניילון?"[/COLOR]
    "אמרו לי שאמא שלך מסתובבת פה. חשבתי שזה קצת מוזר כי בד"כ אין פה סנורלאקסים אז החלטתי לצאת לבדוק את העניין. מי יודע, אולי אני עוד אלכוד אותה." אני מסנן לעברו, מתעלם מתגובותיו וממשיך בדרכי בדרך 1. שיירקב שם מצידי.

Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

טום עמד בהלם מוחלט לכמה דקות. שברת את חוק היתומים, לעולם לא צוחקים על הורים, לעולם! הוא ניסה לגבש את המילים הנכונות בראש אך הוא פשוט עמד שם בהלם. לפתע שמעת צרחה כשהפנית אליו את גבך (משהו שנשמע כך "אעאההההאהאהאההההעהעהההעעהעעההההההה!!!!!") והרגשת אגרוף מוטח על עורפך. ואז הוא עמד מולך, עם פוקדור שלוף. עיניו רשפו זעם. "אנחנו נילחם עכשיו על כל הקופה! יש לי אלף ש"ח שקיבלתי מהפרופסור ואני שם אותם בפנים! צא מגבי!!!"

13. משתמש מנוסה
    ג'ון ~

מאצ'ופ יוצא בגאווה, משוויץ בשריריו ומתעלם מהסיטואציה. פוקדע מתחיל לצייץ "מאצ'ופ יודע פזילה ובעיטה נמוכה!"
    המאמן שקרא לך מזדהה בשם טום והוא מחליט להצטרף לקרב כשהוא קורא לפוקימון שלו
    זה היה בלבאזור. הילדה שזה עתה הותקפה נראתה מבועתת לחלוטין וסירבה לתקוף, היא פשוט עמדה שם ובכתה.
    "חהחה!" צחק הבריון "שניים נגד אחד, ואנחנו הולכים להפסיד?! אני מתערב על חמש מאות שקל לכל אחד מכם שאני הולך לנצח אותך! סנדשרו מתקפת חול לפנים של מאצ'ופ, פיקאצ'ו השתמש בהתקפה מהירה, רטטה דחיפה על בלבאזור, צאו!" אתה שם לב שהוא היחיד שפוקד על הפוקימונים.

[COLOR="SeaGreen"]
    'אנחנו בחיסרון של אחד, אבל אנחנו עדיין יכולים לנצח' אני חושב לעצמי. "אם הוא היחיד שפוקד על הפוקימונים שלו יהיה לו קשה להשתלט על כולם בבת אחת" אני לוחש לטום. "אנחנו צריכים להפריד את הפוקימונים לשלושה קרבות נפרדים".
    "מאצ'ופ!" אני פוקד עליו. "תתחמק מהמכת חול ואז תשתמש בבעיטה נמוכה על פיקאצ'ו. המהירות שלו תגרום לו ליפול ולהינזק אפילו יותר!"
    "אתה תשתלט בעיקר על פיקאצ'ו בגלל יתרון הסוגים, אני אקח את רטטה" אני לוחש לטום ומחייך.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

14. Kibō no chi
    ג'ייק ~

טום עמד בהלם מוחלט לכמה דקות. שברת את חוק היתומים, לעולם לא צוחקים על הורים, לעולם! הוא ניסה לגבש את המילים הנכונות בראש אך הוא פשוט עמד שם בהלם. לפתע שמעת צרחה כשהפנית אליו את גבך (משהו שנשמע כך "אעאההההאהאהאההההעהעהההעעהעעההההההה!!!!!") והרגשת אגרוף מוטח על עורפך. ואז הוא עמד מולך, עם פוקדור שלוף. עיניו רשפו זעם. "אנחנו נילחם עכשיו על כל הקופה! יש לי אלף ש"ח שקיבלתי מהפרופסור ואני שם אותם בפנים! צא מגבי!!!"
    "הו סליחה, נגעתי בנקודה רגישה? למה שלא תרוץ הביתה ותבכה לאמא? אה, זה נכון, אין לך אחת!"
    לאחר העקיצה אני מוציא את דיארמואיד. יש לו יתרון סוגי על מגבי, אני חושב שעשיתי את ההחלטה הנכונה. "בוא נסיים עם זה מהר, בסדר? דיארמואיד, מכת עצם!"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אליס ~

פיצ'ו מזנקת קדימה ומחליטה על דעת עצמה לתקוף בהלם חשמלי. אודיש, שמתברר כמתוחכם למדי, נועץ את עליו הארוכים באדמה והמתקפה לא משפיעה בכלל. הוא לא מבזבז זמן ומשתמש בספיגת חיים! פיצ'ו לא נהנית מהרעיון אך היא מחליטה להקשיב לך ונושקת לאוויר. אודיש מאבד את הקשיחות שלו וחייך בטימטום. הוא כבר לא נראה מפוקס בקרב.

אנדי ~

אתה פותח את הפוקדע שממהר להביא לך מידע על דיגלט. "דיגלט, פוקימון החפרפרת. ניתן לראות רק את ראשו, תחתית גופו נשארת כתעלומה! הוא נהנה ליצור מחילות תת קרקעיות!"
    בלבאזור יוצא מהפוקדור בשמחה ומביט בך, דיגלט מזנק לעברו ותוקף בשריטות. בלבאזור עף לאחור והחל לבכות.

ג'ון ~

דילן ~

אתה מחליט לברוח לפוקימון שראית ולחפש פוקימון פראי אחר. לאחר שסרקת את השטח אתה מגלה מולך פוקימון נוסף שרבץ על המדשאה, משתדל בכל הכוח לספוג קצת חום.
    אשחרר את איווי מהפוכדור, ״איווי בוא נמשיך אני בדרך,רוצה להילחם מול הפוקימון ההוא?״ אשאל את איווי ואוציא את הפוקידע ואחפש מידע אחר הפוקימון, ״אם כן,תתגנב לפוקימון בעשב הגבוה בחשאיות,ברגע הנכון תפתיע את ספירו עם דחיפה!״ אדריך את איווי בנחישות.

עמוד 9 מתוך 64 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •