פעם בערוץ ג'טיקס(אחח,נוסטלגיה,איזה זיכרונות יש לי מג'טיקס משהייתי קטן) הייתה סדרה מעולה שקראו לה מגה מן לוחם הרשת(היא הייתה בין הסדרות הכי אהובות עליי בילדות,לא כולל דרגון בול)
הסדרה מתמקדת ב"לאן היקארי" וסייר הרשת שלו או כפי שאומרים באנגלית "Navi/נאבי" (לסייר רשת שלו קוראים מגה מן) ועל איך שהם בונים את הידידות שלהם בזמן שהם מתמודדים עם איומי רשת שונים (בעיקר וירוסים,ואנשים כמובן שרוצים להשתלט על העולם..) ביחד עם החברים שלהם: מיילו סאקוראי, דקס אוגראון, יאי איאנו, לאן איקרי וסיירי הרשת שלהם: מגה מן, גאטסמן, גלייד, ו-רול.
כל מני תמונות מהסדרה:
![]()
סיירי הרשת הראשיים:
מגה מן-
שינויי הצורה של מגה מן/התפתחויות
גאטסמן-
רול-
גלייד-
תמונות של הדמויות הראשיות:
לן-
דקס-
מילו-
יאי-
לסדרה יש 7 עונות בערך,יש את ה2 עונות הראשונות שזה Megaman Nt Warrior Season 1
ו-Megaman Nt warrior season 2,ובעונה השלישית השתנה כבר השם לMegaman Nt Warrior:Axess,לאקסס יש המשך שקוראים לו Megaman Nt Warrior Stream ולאחריו יש 2 עונות נוספות ואחרונות שהם בין הכי טובות שעשו למגה מן:
Megaman nt warrior:Beast
והעונה השנייה שממשיכה את beast היא Megaman nt warrior:Beast+
אני לא מסביר על כל עונה ועונה כי אני לא רוצה להרוס לכם,אבל אני יעשה פה ספוילרים למי שרוצה לדעת בקצרה על מה מדברת כל עונה..
עונה 1:
ספוילר
עונה 2:
ספוילר
על כל שאר העונות אני לא אפרט,כי אני בטוח שאם תראו את העונה ה1 וה2 אתם תרצו לראות את השאר..
אם אתם רוצים עזרה בלראות פרקים בצפייה ישירה,אני יכול לעזור לכם כי אני בזמן האחרון רואה פרקים של הסדרה,כרגע אני בעונה השלישית(Axess).![]()
סיימתי את הסיקור!