איתי צודק איך קוראים לאפליקציה שמתחילה בv, והרקע שלה הוא בצבע סגול.
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
Vibr
Viber* תינקתי בגלל השגיאת כתיב.
עוד נקודה לאיתי איך קוראים לאפליקציה שצריך לעשות מקלחת לתנין ?
Where Is My Whater
עוד נקודה לאיתי איך קוראים לאפליקציה שמקבלים כאשר פורצים את מכשירי Ios? ( אייפון, אייפד, אייפוד.. )
Cydia
סידיה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
תותח איתי! הפעילות תימשך עד עמוד 4! איך קוראים לאפליקציה שצריך להעיף ציפורים בשביל לעבור שלבים?
אנגרי בירד
אנגרי בירדס
פורסם במקור על ידי itayQT אנגרי בירד קוראים למשחק אנגרי בירדס פורסם במקור על ידי Alice אנגרי בירדס טל צודקת! איך קוראים לאפליקציה שצריך לברוח מקופים ?
temple run
פורסם במקור על ידי PizzaBlaster temple run נקודה לpizzablaster איך קוראים לאפליקציה שצריך במשחק עצמו לשתול עצים ועציצים בשביל להרוג זומבים?
plants vs zombies אגב, אני מוחה על הכמה נקודות הראשון שחילקת, טל לא ענתה תשובה נכונה, דוגמה: "טוויטרררררררררררררררר", הרי ידוע שאין כל כך הרבה ר בשם של זה. ואם לא ויתרת על ס' ב"אנגרי בירד" אז אל תוותר גם על זה.
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום