Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 155
  1. משתמש מנוסה
    שם: רז
    אבל אני רוצה תגובות, אם יש כל כך הרבה צפיות לסיפור ואף אחד לא מביע את דעתו, אני לא נהנה להמשיך

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    יאפ! מעוניין ולא הגבתי כי הייתי עסוק מאוד
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    אז זה אומר שכל פרק שאני מפרסם אתם קוראים בעצם?

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eipam צפה בהודעה
    אז זה אומר שכל פרק שאני מפרסם אתם קוראים בעצם?
    כן
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ברור!!!!
    יש לילות שאני לא ישן ועושה ריפרש לדף הבית השל הפורום כדי לא לפספס פרק...

6. משתמש מנוסה

"אני מבינה..." חשבה סינת'יה, יושבת באלגנטיות על כיסא משרדי בחדר הבקרה החדש, בכניסה לסוויטה של דרו וקאסי, מול קאסי, דרו ולאנס בסלון, "אין עוד טעם לחכות..."
    החדר שהיה מתכתי ולא גמור, רוהט ועוצב מחדש בשטיח מרצפות כמו לוח שחמט, משבצות בשחור ולבן, מחשב ומסכים מוקמו שם. על הבמה שהובילה לכניסה לסוויטה, מוקמו מדפי ספרים. דלת הזכוכית שהובילה לחדר השינה כוסתה מבפנים בוילון ירוק.

"אין כאן מקום לטעויות סינת'יה, אם הם ניסו לשלוט במחוזות בעזרת האבנים ולא הלך להם, הרי עכשיו הם ינסו להקפיא את הזמן בעזרת גניבת המנגנונים ולשלוט בעולם חדש ואפל..." אמר לאנס.
    "משהו פה לא מסתדר לי, זאת נשמעת כמו תוכנית מגירה מצוינת, להתעסק עם הטבע, אבל זה נשמע כאילו כולם בובות על חוט, בדיוק כמו שמריהאנה היתה! אני לא מאמין שדרייק, או כריס, בני אנוש פשוטים בסופו של דבר, ירצו להרוג ככה את עצמם, הם לא באמת מאמינים שהם ישרדו את האסון הצפוי..." חשב דרו.
    "יש בזה משהו דרו, מדובר בבריאן למשל, ארכיאולוג מאוד משכיל..." הסכימה סינת'יה.
    "מה אנחנו עושים עכשיו?" שאלה קאסי.
    "מריהאנה החל ממחר כבר לא תהיה כאן, אני שולחת אותה לקורס לסוכנים מתחילים, כמו שכבר הסכמנו, יש לה הרבה ניסיון וידע ואני לא רוצה למרוח את זה" הסבירה סינת'יה, "לצערי הרב, אנחנו מתעסקים בעוד הרבה דברים מעבר להם! אני צריכה את הילדים!"
    "סינת'יה יקירה, הם לא סוכנים רשמיים בסוכנות, אי אפשר לעשות בהם כרצוננו..." אמר לאנס.
    "אני יודעת, חשבתי הרבה על זה, הם כל כך מעורבים, והם לא חייבים כלום. אני רואה אופציה לגייס אותם אלינו בהמשך, חוץ מזה, שיש להם יתרון שאף אחד לא מכיר אותם! זאת משימה מאוד חשובה בשבילנו... תנו לי לדבר איתם!"

"הולכים לטיול גלייגר..." צחק טרי. פוקימון העקרב המעופף שלו התעופף סחור, סחור בחדרו של טרי, נרגש, "סינת'יה המליצה על פסטיבל ג'וטו שמקדם את המחוז ממנו באת, המקור..." הסביר לו מאמנו.
    "גליי" התבטא הפוקימון שלו והוציא את לשונו החוצה. הוא טס היישר לזרועותיו של טרי.
    "נסיך!!" הוא צחק וחיבק אותו בחיבוק מוחץ.
    "גלאיי-גאר!!!" גלייגר הנמחץ דקר את טרי עם זנבו.
    "אאוץ', סליחה!! אני אוהב אותך" הרפה טרי. טרי פתח את מגירת העץ בכוננית השינה שצמוד למיטת האפריון שלו, לאחר שהסיט את הכילה הכחולה.
    "בוא נראה... שבעה פוקדורים, טאורוס, סוולו וקקנייה בחדר הטבע, זאת אומרת שלושה מהם ריקים! זה שלך..." ספר טרי והניח את הפוקדור של גלייגר על המיטה. פרוסלאס, פיפלאפ ואלקטבאז כאן! אני אקח איתי אותך, את קקנייה ואת פיפלאפ" חשב לעצמו טרי והחליף בין הפוקדורים, "הגיע הזמן לצרף חברים חדשים כדי שביום בו נשוב למסע בהוון, יהיה לי מגוון רחב של חברים פוקימונים מכל הסוגים להשתמש בהם ולהביא אותנו לתואר אלופים!" התלהב טרי. הוא סגר את המגירה של הפוקדורים ופתח את המגירה התחתונה. חפצים ישנים בהם השתמש במסע נחו שם, מאובקים.
    "הרבה זמן לא הצצתי בזה..." אמר טרי, נרגש, והסיט את מפת הוון הצידה. קופסת מתכת בצבצה מולו. הוא הרים אותה ופתח אותו. שמונה מקומות לתגים, ארבעה מהם ריקים וארבעה מהם תפוסים על ידי ארבעה תגי מכון אותם הרוויח טרי באושר. תג האבן של רוקסן, תג האגרוף של בראוולי, תג הדינמו של ווטסון ותג החום של פלאנרי.
    דפיקות נשמעו בדלת.
    "טרי!!" נשמעו קולות. גלייגר טס בתעופה לעבר הדלת ופתח אותה.
    "תודה ידידי..." אמר טרי והכניס את גלייגר לפוקדור שלו. קריס ומת' נכנסו לחדר.
    "מוכן טרי?" שאלה קריס.
    "אני מוכן, רק צריך לעבור בחדר הטבע לעשות כמה החלפות בין הפוקימונים שעליי..." הסביר טרי.
    "מעניין..." אמר מת'.
    רעש מחריש אוזניים נשמע בכריזת הבית.
    "קריס, מת', מייקל ויולי, תגיעו בבקשה למטבח! קריס, מת', מייקל ויולי, למטבח בבקשה!" נשמע קולו של דרו.
    "אוקיי..." מלמלה קריס, "מעניין למה דווקא אותנו"
    "בכל מקרה טרי, אם אתה רוצה להגיע מהר לחדר הטבע, אל תרד לסלון... יש את הדלת הנעולה במסדרון לפני העלייה לקומה השלישית איפה שהחדר הוירטואלי! היא פתוחה עכשיו, מובילה למנהרות של הבית..." הסביר מת'.
    "כמובן, המומחה!" צחקה קריס.
    "אני לא אתקל בזובאטים שהגיעו מאחוזת הפוקימונים כשיצאנו להביא את קקנייה?" שאל טרי.
    "איזה מצחיק אתה טרי..." צחק מת', "זה לא קרה מעולם, חזרנו אחורה בזמן! מבחינת רצף ההסטוריה זה לא קרה מעולם, גם לא היומולדת שחגגנו לך, ניסיון הפריצה לבית של ג'ינה, של מריהאנה, החטיפה של מריהאנה למנזר, ההצלה של לאנס ממאורת הדרקון, הריבים שהיו לך עם דני! השינה שהיתה לנו שלושה חודשים... כל זה מעולם לא קרה בהסטוריה הזאת, אבל התהליכים שעברנו, דווקא כן..." סיכם מת'.
    "מרגש" אמרה קריס, "יאללה בוא כבר" היא גררה אותו. טרי נותר המום, מת' צודק, אבל הוא אף פעם לא חשב על זה ככה. טרי נעל את דלת החדר מאחוריו ויצא אל המנהרות כמו שהסביר לו מת'.

"אז יוצאים כבר?" שאל דני.
    "בוודאי!" חייך דרו.
    "איפה כל השאר?" שאלה ויולט.
    "הם לא באים איתנו..." ענה לה דרו.
    "מה זאת אומרת?!" שאל טרי שהגיח מהמנהרות, בכניסה ליד הפסל של רוזרייד.
    "סינת'יה משוחחת איתם ברגעים אלה במטבח" הסביר דרו, "אתם תבינו הכל מאוחר יותר, הרבה דברים הולכים להשתנות עכשיו. בינתיים נהנה ארבעתינו, שמעתי שיש בפסטיבל ג'וטו טורניר נושא פרסים!" הלהיב דרו את החבורה.
    "הו וואו, ברור שאנחנו נרשמים!" התלהב טרי.
    "אני לא מבינה מה הרעיון, אנחנו נוסעים לסינו, אבל בעצם הולכים לפסטיבל ג'וטו?!" התבלבלה ויולט.
    "אנחנו נוסעים לסינו כי היא תחת איום ואנחנו צריכים להכיר אותה כמה שיותר... בין היתר, אנחנו נבקר בעיר ג'ובילייף המקסימה, שם נערך פסטיבל מיוחד שמעודד מקומיים לבוא לטייל במחוז ג'וטו, בין היתר, מאמנים צעירים כמוכם! אני חושב שאתם צריכים להתעניין בג'וטו, האייפום של ויולט והגלייגר שלך טרי, מקורם במחוז הזה..." הסביר דרו.
    "מי עוד מהפוקימונים שלנו?" שאל דני.
    "הוו אממ, טדיאורסה, בלאסום, סלווקינג! היאנמה, הפאנפי והפוליטוד של קריס, הסניזל של מת' שהגיע באמת מג'וטו דרך אבא שלו, גם סלבי, אם אתם זוכרים את המבצע הזה שיצאתם אליו, גם הוא במקור מג'וטו"
    "וואו!!" התעניינה ויולט.
    "בקיצור סלבי..." אמר דרו לפוקימון הפיה שריחף בחדר, "שנצא?"
    סלון הבית נעלם בהבזקי אורות וצבעים.

"מה אתם אומרים?" שאלה סינת'יה, לא מנידה עפעף. היא ליקקה גלידת תות אותה נתן לה מיסטר מיים קודם לכן. היא עמדה במטבח לאחר נאום אותו העבירה לקריס, מת', יולי ומייקל
    "כשאמרתי שאני אעשה הכל כדי לא לראות את המריהאנה הזאת, לא חשבתי שאני אצטרך להקריב כל כך הרבה בשביל זה..." אמרה קריס.
    "אין לך מה לדאוג, מריהאנה בין כה וכה לא נשארת לגור פה, היא יוצאת ממחר לקורס..." הסבירה סינת'יה.
    "אני מניחה שאנחנו צריכים לחשוב על זה" אמרה קריס.
    "אני מחויב לעשות זאת!" אמר מייקל.
    "בדיוק" המשיכה סינת'יה, "בתור סוכן מועצה אתה מחויב למלא את הפקודה, אבל אני לא אכריח אותך, יש עוד המון סוכנים שמחכים למשימה הזאת... חשבתי שיהיה נחמד בשבילכם לקפוץ על המציאה, אתם יוצאים כמשפחה, את, קריס, עם אחיך הגדול מייקל שאת אוהבת, אחותכם הקטנה אותה אימצת והצלת מהעבר הרחוק..." נקטעה סינת'יה.
    "איך את יודעת?!" שאלה קריס.
    "אני סגנית של הסוכנות הכי חשאית שמפוזרת ברחבי העולם ומתעסקת עם דברים כל כך סודיים, חשבת שאני לא אדע מה עשית?" שאלה סינת'יה ברצינות. קריס בלעה את רוקה, "אני גם יודעת שלאנס מעורב בזה, רציתי להרוג אותו, מדובר בפשע חמור ביותר, משחק בזרם וברצף הזמן, אבל מכיוון שהכל בסדר ואני אוהבת אתכם, מטרתכם טובה, העניין הושתק על ידי" חייכה סינת'יה. מייקל וקריס חזרו לנשום.
    "מעבר לזה, מת' שמחובר אליך קריס יותר מאשר טרי או דני, גם יצטרף אליכם במידה והוא ירצה!" דרבנה סינת'יה.
    "מתי נוכל להחזיר לך תשובה סינת'יה?" שאל מת'.
    "אני בהחלט ממהרת, תחזירו תשובה לקאסי שתשאר פה בבית, אני מחכה לתשובה עד הערב" היא אמרה ויצאה במסתוריות מחדר האוכל.
    "מיים, מיים" זעם מיסטר מיים שהגיע מהמטבח. הוא חבט עם מטאטא במייקל.
    "מה קרה מיימי?" נבהלה קריס. מייקל קם ממקומו. כתמי גלידה מילאו את הרצפה שהפכה דביקה.
    כולם התפוצצו מצחוק.

דרו חבר לטרי, ויולט ודני. הארבעה מצאו עצמם בעזרת כוח השיגור של סלבי בסמטת רחוב צדדי בין שני גורדי שחקים.
    "נראה לי התבלבלנו..." אמר דני.
    "לא, אנחנו בעיר ג'ובילייף..." טען דרו והצביע רחוק. הם זיהו בניין גדול ועליו מסך ענקי, מציג וידאו של פיקאצ'ו, פוקימון העכבר החשמלי, "זאת תחנת הטלוויזיה הרשמית של סינו"
    "הבנתי, אבל למה דווקא נחתנו דווקא בסמטה המסריחה הזאת?!" התלונן דני והתרחק ממכולת אשפה גדולה וירוקה.
    "אין לדעת לאן הזמן והמרחב יקחו אותנו..." אמר סלבי במסתוריות.
    "אויי!!" נבהל טרי כשכמעט דרך על כדור ורדרד וקטן.
    "וואו!!!!" צרחה ויולט בהתלהבות, "איזה חמוד!!!"
    פוקימון עגול, קטן וורוד בעל עיניים אדומות חמודות להפליא הביט בהם ברכות.
    "מי זה?" שאל טרי.
    "מיד נדע..." אמר דני ושלף את הפוקידע החדש שלו.
    **איגליבאף, פוקימון הבלון – גופו של איגליבאף מאוד רך. אם הוא יתחיל להתגלגל ולקפץ, הוא יהיה בלתי ניתן לעצירה**
    "אני רוצה אותו!" התלהבה ויולט.
    "מעניין מה הוא עושה ליד פחי אשפה, בטח הוא רעב..." חשב לעצמו דרו.
    "טדיאורסה, צא!" קראה ויולט ושחררה לחופשי את פוקימון הדובון, "טופר צל!"
    טדיאורסה שלף ציפורניים, ומעטה רוחני וסגול הקיף אותן. הוא הטיח את המתקפה באיגליבאף, אך שום דבר לא קרה.
    "ויולט, מתקפות רוח לא משפיעות על פוקימונים מסוג רגיל..." צחק דרו.
    איגליבאף החל לסטור במתקפת סטירה בפניו של טדיאורסה.
    "אוי טדי! צא פוקדור!"
    פוקדור ריק נזרק מידיה של ויולט ופגע באיגליבאף. הפוקדור נפתח, אך שום דבר לא קרה.
    "היי!!" נשמעה צעקה. סלבי הסווה את עצמו. אישה שמנמנה רצה באיטיות לעבריהם. שני איגליבאף נוספים ניתרו מאחוריה.
    "הנה אתה, חיפשתי אותך בכל מקום!" היא אמרה, מחזיקה בידיה מגש קרטון, זורקת אותו לפח ומחזירה את איגליבאף לפוקדור.
    "אני מצטערת, הוא בקע רק לפני שבוע מהביצה והוא לא מפסיק לעשות צרות..." היא התנצלה.
    "מה אתם עושים במקום כזה? בואו לפסטיבל ג'וטו, אני מחלקת עוגיות איגליבאף לאורחים..." היא אמרה.
    "אנחנו מיד נגיע גברתי" חייך דרו. היא נעלמה עם שלושת האיגליבאף.

הארבעה התהלכו ויצאו מהסמטה. הם הגיעו למרכז העיר, רחוב גדול עגול בו הוקם הפסטיבל, על מרצפות הרחוב האפורות. דוכנים ניצבו מכל צד. טרי זיהה את אותה אישה עם שלושת האיגליבאף. "עוגיות איגליבאף הישר מג'וטו!" היא צעקה.
    שני מתנפחים ענקיים, כמו בלונים גדולים ריחפו מעליהם, דמויי שני ציפורים.
    "לוגיה והו-או..." אמר דרו. סלבי המשיך להיות בלתי נראה, הוא היה נרגש ביותר כשראה באחת הפינות פסל בדמותו.
    "וואו סלבי, העתק מדויק שלך" התרגש דני.
    אישה נאה עמדה מול מסך טלוויזיה והציגה תמונות ונופים מהמחוז, משכנעת מאמנים צעירים לבוא לבקר במחוז שלהם. טרי זיהה את מערת הקרח בה ביקר בעבר כשהציל את הטאורוס שלו, בסמוך לעיירה מהגוני.
    דני נתקל באדם גבוה ומשופם, לבוש בגדי קוסם.
    האיש הרים את כובע הקוסמים שחבש על ראשו. עשרות פוקימוני ציפור טסו מתוכו בהפתעה וניתרו משם.
    "נטו!" צחק דרו.
    **נטו, פוקימון הציפור הזעירה – הפוקימון המסתורי הזה נוהג להשיג את מזונו מצמח הקקטוס. כוחותיו העל חושיים מתחזקים כשהוא מתפתח**
    "ידעתי שהן מוכרות לי, הן מתפתחות לזאטו" אמר דני. נטו היה פוקימון ציפור זעירה, עגולה וירוקה. מקורה צהוב, עיניה מלוכסנות. רגליה, הכרבולת על ראשה וזנבה אדומות. הזאטו שהכירו, היה זאטו מיוחד ביותר המתגורר על צוק בג'וטו, אחד שמסוגל לדבר בטלפתיה עם בני האדם ויודע יותר ממה שפוקימון רגיל יודע.
    "תראו זירת קרב!" הצביע טרי בהתרגשות. אישה גבוהה בעלת שיער חום מתולתל עמדה במרכז הבמה וכרזה במיקרופון.
    "מאמנים יקרים, הזדמנות אחרונה להירשם לטורניר ג'וטו נושא פרסים, רבע שעה ונתחיל!" היא כרזה.
    "חכה טרי!!!" צעקה ויולט. טרי רץ לעבר הבמה. אדם מבוגר עמד ורשם את המתחרים.
    "תתענגו, אני אעודד אתכם עם סלבי..." אמר דרו.
    טרי, ויולט ודני מיהרו להירשם לטורניר.
    "במי אתה בוחר להשתמש?" שאל האדם את טרי. אחד מהפוקדורים של טרי התנדנד וממנו פרץ החוצה פיפלאפ, מוכן ומזומן לקרב.
    "אוי פיפלאפ..." צחק טרי.
    "מצטער טרי, בעייתי!" התנצל אותו אדון שרשם אותם לטורניר.
    "וולפיקס, אני בוחר בך!" קרא דני ושחרר את פוקימון השועל.
    "הו לא, התנאים ברורים לטורניר הזה..." אמר האדון, "פוקימונים שאופייניים למחוז ג'וטו בלבד... וולפיקס נפוץ בקנטו, ואילו פיפלאפ, בסינו!"
    "אוף! חזור וולפיקס..." אמר דני והשיב את השועל לכדור שלו, "תרשום אותי עם בלאסום"
    "ילדה חמודה, את יכולה להשתמש בטדיאורסה שלך!"
    "תודה, אני אבחר באייפום"
    טרי צחק על ויולט על זה שהאדם המבוגר קרא לה ילדה חמודה.

"תושבי ג'ובילייף ואורחים מכובדים, ברוכים הבאים לטורניר ג'וטו!" קראה המנחה.
    "אני מירנדה מהעיר גולדנרוד, שמחה להתארח כאן בסינו!" המסך מאחוריה הציג פוקדור.
    "מיד יעלו אל הבמה מספר מאמנים שינסו להוכיח בקרבות קצרים שהם מנצחי טורניר ג'וטו! איך זה מסתכם? על כל ניצחון של מאמן הוא יעלה לשלב הבא בתחרות. ומה אז? שלושת המקומות הראשונים יזכו בשלושה פוקימונים נדירים ממחוז ג'וטו! במקום השלישי, המאמן המנצח יזכה בסינדקוויל!" המסך הציג תמונה של פוקימון סינדקוויל, פוקימון מסוג אש, דמוי עכבר. גופו בהיר, ראשו וגבו כחולים ולהבות פורצות מגבו. הוא הזכיר סוג של דורבן.
    "במקום השני, יזכה המתמודד בצ'יקוריטה" הכריזה מירנדה. במסך הופיע פוקימון דינוזאור קטן, ירקרק עומד על ארבע רגליו. עלה ירוק גדול מזדקר מראשו.
    "ובמקום הראשון, פוקימון מים נדיר ביותר, הלא הוא טוטודייל!" הכריזה מירנדה. טוטודייל הופיע על המסך, פוקימון מים תכול דמוי תנין.
    "המנצח במקום הראשון יזכה בפרס נוסף, אך את כל זה נגלה בהמשך!" היא קראה. זיקוקים נורו לאוויר בשלל צבעים.
    "נפתח את הטורניר בסיבוב הראשון עם טרי מהעיר ראסטבורו, כנגד מריו מהעיירה סולסיאון!"
    טרי עלה אל הבמה נחוש בדעתו והחזיק פוקדור בידו. מאמן צעיר ממנו בכמה שנים עלה אל הבמה, חובש כובע אדום.
    "תושבי הוון לא רצויים..." לחש לו מריו.
    "מה אתה אומר!" צחק טרי, "צא גלייגר!"
    "לדיבה, הראה לו את כוחך!!" קרא מריו והטיל פוקדור באוויר. פוקימון דמוי חיפושית הגיח אל האוויר הפתוח. כנפיו וגבו אדומים מנוקדים בשחור. היו לו שישה זרועות קטנות שמסתיימות באגרופים לבנים.
    **לדיבה, פוקימון חמשת הכוכבים – הלדיבה פחדן מטבעו, אך כשהוא עם להקתו הוא מאוד אקטיבי. כשמזג האוויר נהיה קריר הם מתקבצים יחדיו כדי להתחמם**
    "אתה צוחק עליי?" שאל טרי, "גלייגר, צא!" קרא טרי. גלייגר הגיח מהפוקדור וטס במהירות לכל כיוון.
    **גלייגר, פוקימון העקרב המעופף – גלייגר מעופף היישר אל תוך פניו של אויבו. כדי לעוף היטב הוא שועט על הרוח**
    "צא במתקפת עוקץ רעל!"
    גלייגר פתח את הצבת שלו והחל לירות לעבר לדיבה מחטי רעל סגולים.
    "התחמק, אגרוף מטאור!" קרא המאמן.
    "הוו לא טרי!" נבהלה ויולט. לדיבה טס בתעופה לעבר גלייגר והחל להתאגרף ולחבוט בו. גלייגר נרתע אחורנית, אך שרד את המתקפה.
    "כבר חשבתי משהו רציני, אבל מה אפשר לצפות מפרת משה רבינו" התגרה טרי.
    מריו נראה זועף.
    "גלייגר, תן לו בראש!" צחק טרי. גלייגר נעלם ממקומו, הוא הופיע בהפתעה מאחורי לדיבה וחבט בו עם זנבו.
    "מתקפת עילפון, טוב נו, פעימת אופל. בעוד לדיבה מועף באוויר ללא שליטה, גלייגר ירה לעברו צרור טבעות אפלות. לדיבה נפגע חזיתית ונוצר פיצוץ. לדיבה נפל אל רצפת הזירה, מעולף.
    "המנצח בקרב הוא טרי עם גלייגר!" הקהל הריע.
    "כל הכבוד ילד!" חייך דרו. מריו השיב בעצבנות את לדיבה לפוקדור וירד מהבמה.
    "אל הבמה תעלה עכשיו מתאמת מהעיר ראסטבורו גם כן, ויולט, מולה יתמודד רודי מהעיר אטרנה!" קראה מירנדה. נער כהה עור ושיער שחור קצוץ עלה אל הבמה.
    "חמודה!" צחק רודי ושחרר לחופשי פוקימון כלב זאב שחור, ראשו דמוי גולגולת.
    "אייפום, עלי אל הבמה ותני את הטוב ביותר שלך!"
    אייפום פרצה מהפוקדור ונחתה על הקרקע.
    היא הסיטה את הגומייה האדומה שאספה את שיער ראשה והניחה אותו על ידה, נותנת לשיער להתפזר.
    **האנדוור, פוקימון האופל- כשהוא אורב לטרפו, הוא משתמש בנביחות משונות שרק להקתו תוכל לזהות**
    **אייפום, פוקימון הזנב הארוך – הוא חי על צמרות עצים גבוהים. כשהוא ישן, הוא עוטף את זנבו סביב ענף כדי לא ליפול**
    "להביור האנדוור!" פקד רודי.

הטורניר זרם במשך חצי שעה נוספת. ויולט עלתה לשלב השני עם אייפום אחרי שהוכיחה לרודי שהיא לא סתם חמודה. האנדוור נמחץ על ידי מתקפת שבירת הלבנים שלה. בלאסום של דני לעומת זו, הביסה בקרב מהיר ביותר את הסנטרט של מאמנת צעירה ביותר עם קוקיות. סנטרט היה פוקימון דביבון עגול עם טבעת לבנה על פרוות בטנו. צבעו חום, אוזניו ארוכות וכך גם זנבו.
    **סנטרט, הפוקימון הגשש - יש לו אופי מאוד עצבני. הוא עומד גבוה על זנבו ולכן הוא יכול לסרוק אזורים נרחבים**
    בלאסום הטילה פצצת זרע היישר בפניו של סנטרט והוא התעלף.
    טרי, ויולט ודני התקדמו מהר מאוד לסיבוב השני. יחדיו, הם צמצמו את רשימת המתמודדים, עד שנשארו בדיוק ארבעה.
    "יש לנו כאן ארבעה מנצחים, אחד מהם, שיזכה במקום הרביעי, יזכה בפרס ניחומים קל! מי זה יהיה?! מיד נדע!" קראה מירנדה. על הצד התערבבו תמונותיהם של הארבעה.
    בקרב הראשון, יתמודדו טרי וויולט עם גלייגר ואייפום!"
    "וואו, זה הולך להיות מעניין!" צחק דרו.
    "אני לא מאמין..." הופתע דני.
    "גלייגר ואייפום?! הם חברים טובים בדיוק כמונו..." אמר טרי. גלייגר עשה פרצוף מיואש.
    "אפשר להחליף פוקימון?" שאל טרי.
    "זה נוגד את חוקי התחרות, תתחילו!" אמרה מירנדה.
    "שיהיה!" אמר טרי, "גלייגר, פעימת אופל!"
    גלייגר פתח את הצבת שלו וירה טבעות אפלות לעבר הקופיפה.
    "התחמקי, ניתור!" פקדה ויולט. אייפום ניתרה, נאחזת בזנבה הארוך, משתמשת בו כקפיץ. מתקפתו של גלייגר פספסה. אייפום נחתה עליו והפילה אותו על הקרקע.
    "גלייייי" זעם גלייגר ודקר אותה עם זנבו. אייפום זעקה וצעקה לאחור.
    "פעימת מים!" פקדה ויולט. אייפום יצרה כדור תכול שהפך לגל מים גדול ושעט לעבר גלייגר ששכב על הקרקע.
    "מתקפת עילפון!" צעק טרי. הגל שטף את הקרקע.
    "היכן גלייגר?!" שאלה מירנדה במיקרופון. גלייגר הופיע מאחורי אייפום וחבט בה עם זנבו.
    "מצוין גלייגר!" צחק טרי, "עוקץ רעל!"
    מחטים רעילים שעטו לעבר הקופיפה הקטנה.
    "אייפום, התזת בוץ!" פקדה ויולט. אייפום ירתה מזנבה בוץ סמיך שהתערבב עם מחטי הרעל ומנע את ההתקפה.
    "קרב מעניין..." אמר דרו לדני.
    "באמת מעניין לראות את גלייגר ואייפום נלחמים ביניהם, רואים שהם מאומנים היטב..."
    "לא!!!!" צעק טרי. אייפום חבטה בגלייגר עם מתקפת שבירת לבנים, והוא קרס, מעולף על רצפת הזירה.
    "אני לא מאמין שאני מקום רביעי!! ושאת ניצחת אותי!" התעצבן טרי.
    "מי אתה בכלל?! חוצפן!" זעמה ויולט.
    "ויולט עולה לשלב הגמר! טרי היית מצוין..." אמרה מירנדה, "בסיבוב הבא ילחמו דני עם בלאסום כנגד ג'והאנה ואוקטילרי! המפסיד מבין השתיים יתמודד שוב מול טרי על מנת לקבוע מי מקום רביעי ומי שלישי..."
    "לפחות יש לי עוד סיכוי לזכות בפרס..." אמר לעצמו טרי.

**אוקטילרי, פוקימון הסילון – הצורה המפותחת של רמורייד. אוקטילרי אוהב להסתתר בתוך נקיקים בסלעים. לעיתים הוא מרסס בדיו את פיו של טרפו כדי להדביק אותו**
    "המנצח בסיבוב הוא דני עם בלאסום!" הכריזה מירנדה. בלאסום נופפה לקהל בלהט והסתובבה בריקוד, מפזרת עלי כותרת ורודים לכל עבר.
    "אני נגד דני!" התרגשה ויולט.
    כעבור רבע שעה עלה טרי אל הבמה. האוקטילרי של ג'והאנה קיבל ריפוי מהיר כדי שיוכל להשתתף בקרב המכריע על המקום השלישי.
    "קדימה גלייגר!" הכריז טרי ושחרר לחופשי את גלייגר מהפוקדור. ג'והאנה, נערה עם שיער חום גבוהה, מהעיר ג'ובילייף שחררה לחופשי את האוקטילרי שלה. אוקטילרי היה פוקימון דמוי תמנון. היו לו מספר זרועות. הוא היה כתום.
    "אוקטילרי, אקדח מים!" פקדה ג'והאנה. אוקטילרי ירה מפיו סילון מים עצום לעבר גלייגר. גלייגר התעופף והתחמק מהמתקפה.
    "גלייגר, פעימת אופל!" פקד טרי.
    "אוקטילרי, להביור!" פקדה ג'והאנה. המתקפות התנגשו ויצרו פיצוץ בזירה. עשן סמיך מילא את הזירה, וכשהוא התפזר, גלייגר ואוקטילרי ניצבו אחד מול השני, מתנשפים אחרי כל הקרבות באותו טורניר שהביאו אותם להתחרות על תואר המקום השלישי בתחרות.
    "אוקטילרי, אקדח מים!" פקדה ג'והאנה.
    "גלייגר, סיבוב פרסה!" פקד טרי במתקפת נגד. גלייגר החל לזהור בירוק, הוא טס במהירות, חוצה את אקדח המים לחצי, פוגע באוקטילרי חזיתית. אוקטילרי נפל מעולף. גלייגר טס היישר חזרה אל הפוקדור שלו בתוך כיסו של טרי.
    "כן!!!" צהל טרי.
    "אוקטילרי לא יכול להמשיך להלחם, מה שאומר, שטרי זוכה במקום השלישי בטורניר ג'וטו, ויקבל את הפרס שלו, סינדקוויל!" קראה מירנדה.

"אייפום, התזת בוץ!" פקדה ויולט. אייפום ירתה בוץ סמיך מזנבה. גוש בוצי במיוחד פגע בפניה של הבלאסום של דני.
    "אוי בלה... ריקוד עלי כותרת!" פקד דני. בלאסום שלא ראתה כלום בגלל הבוץ החלה להסתובב במקומה, מפזרת עלי כותרת ורודים לכל עבר. אייפום לא הצליחה להתחמק ונכלאה במתקפה.
    "אייפום, פעימת מים!" זעקה ויולט. מתקפת המים של אייפום פוזרה לכל מקום ופגעה בבלאסום, אך בכל זאת, החזירה לה את ראייתה.
    "ניתור, סיימי עם זה!" פקדה ויולט. אייפום ניתרה על זנבה וקיפצה גבוה.
    "זו מתקפה מסוג מעופף, בלאסום עלולה להפסיד את הסיבוב הזה אם היא תפגע, זה סופר אפקטיבי עליה!" הסביר דרו לטרי.
    "פצצת זרע!" פקד דני בחיוך מוחץ. בלאסום יצרה זרע חום זוהר באור ירוק, מטיל אותו לעבר אייפום. אייפום נחתה על הזרע, שהתפוצץ בקול נפץ. היא נפלה מעולפת על הרצפה.
    "וובכן, יש לנו מנצח בטורניר ג'וטו, הלא הוא דני!" קראה מריהאנה. זיקוקים התפוצצו בשמיים בשלל צבעים.
    טרי הצטרף לבמה.
    "בתור הזוכים המאושרים, אני מעניקה לכם את שלושת הפרסים היקרים שלנו..."
    מירנדה העניקה לכל אחד מהשלושה פוקדור. טרי קיבל סינדקוויל, ויולט במקום השני קיבלה צ'יקוריטה, ואילו דני שזכה במקום הראשון קיבל טוטודייל.
    "כמו כן, אני מעניקה למנצח של הטורניר הזה דבר נדיר ביותר שנמצא בקנטו, כנף קשת!" על המסך מאחוריהם הוצגה תמונה של נוצה בודדת וגדולה, מעוטרת בגווני אדום, צהוב וירוק.
    "וואו" נלהב סלבי מהחפץ. דני קיבל את כנף הקשת והכניס אותו לתיקו.
    "זהו זה אורחים, אתם מוזמנים להנות מארוחות צהריים ומתכונים של ג'וטו, הערב, בעוד כמה שעות, יסגר הפסטיבל במופע עם מיטב פוקימוני ג'וטו!" סיימה מירנדה את דבריה.
    "שום דבר עוד לא נגמר כלבים!" נשמע קול אישה במיקרופון.
    "יש אנשים שלא סיימו את דבריהם היום..." נשמע קול נוסף, גברי, רגוע וצרוד.
    "מי אלה?" שאלה ויולט. ברקים חזקים הגיעו מהשמיים ונחתו על הקרקע. נער אחד נפגע מהברק ונפל על הרצפה. צרחות של אימה נשמעו מכל עבר. אנשים מסויימים ניסו להמלט מהמקום. טרי זיהה שני פוקימונים עומדים ליד מגבר מוזיקלי גדול. האחד דמוי ציפור והשני ורוד, משם בקעו הקולות.
    "מאה אלף כלבים יכולים להגיד מה שהם רוצים, דבורים במלכודת!" אמרה האישה שוב במיקרופון.
    צעקות בהלה נשמעו מבין הנוכחים.
    "אני בראש טוב, יש כמה כלבים למטה! לא יודע מה הייתי עושה בלי כל אלה, אז אני אחגוג עד שאני אפול!" אמר הבחור השני.
    "מה זה השטויות האלה שהם מקשקשים שם?!" זעם דרו.
    "הם נשמעים פשוט מסוממים... לא נראה לי שזה חלק מהפסטיבל!" אמר דני. מתוך סמטאות העיר הגיח פוקימון גדול, דמוי נמר.
    "זה ראיקו!!" הופנט סלבי. ראיקו היה פוקימון אגדי, נדיר ביותר ממחוז קנטו.
    **ראיקו, פוקימון הרעם – אומרים שהוא נפל יחד עם ברק מהשמיים. ראיקו יכול לירות ברקים מענני הגשם שבגבו**
    "הוא חזק ביותר, אין לנו סיכוי להביס אותו..." אמר דרו.
    על ראיקו רכבו שני אנשים, האחת אישה, שיערה בלונדיני מעוטר בדוגמא מנומרת. עורה כהה והיא התאפרה באיפור כבד. ריסים ארוכים הודבקו לעיניה. זה שישב לידה, היה בחור כהה עור גם הוא. היה לו שיער ארוך שחור. הוא לא לבש חולצה, וקעקועים עיטרו את גופו.
    "אני רומאן!" קפצה הבחורה בעלת השיער המנומר והעור הכהה מגופו הגדול של ראיקו.
    "היא משוגעת!!!" נבהלה ויולט.
    "טונצ'י, כלבים!" קפץ הבחור השני.
    "וויגלי..." אמר פוקימון בסמוך לרומאן. היא היה גדול ועגול, ורוד. היו לו זוג אוזניים גדולות כמו לארנב.
    "טונצ'י- כלבים!" אמר פוקימון תוכי שחיקה את מאמנו, צ'אטוט.
    **וויגליטאף, פוקימון הבלון – הצורה המפותחת של איגליבאף וג'יגליפאף. הפרווה שלהם כל כך נעימה שאם שניים מהם מתכרבלים הם לא רוצים להיפרד**
    **צ'אטוט, פוקימון התו המוזיקלי – לשונו בדיוק כמו של האדם, לכן הוא יכול לחקות בחוכמה דיבור אנושי**
    "הם נראים כמו ליצנים..." צחק טרי וזיהה את אותם פוקימונים שעמדו לצד המגבר קודם לכן.
    "אני מלכת כסף צעיר'" אמרה הבחורה בשם רומאן, "כל מה שבאנו לעשות כאן הוא לקחת את הפוקימונים שלכם, אז כדאי לכם לעשות זאת כמה שיותר מהר בלי התחכמויות, אחרת תסבלו..."
    "עשו מה שהיא אומרת..." סיכם "טונצ'י".
    מספר מאמנים שלפו את הפוקדורים שלהם ונגשו אל הבמה לתת לצמד הפושעים את הכדורים שלהם.
    "מה אתם עושים לעזאזל?!" זעם טרי וצעק על המאמנים שבאו לתת להם את הפוקדורים שלהם, "צא סינדקוויל!!!" ויולט ודני חיקו אותו ושחררו לחופשי את שני הפוקימונים החדשים שלהם.
    טוטודייל, סינדקוויל וצ'יקוריטה הגיחו החוצה ורכנו מול האנשים על הבמה.
    "ראיקו, מתקפת רעם!" פקדה רומן. ראיקו התרכז, ברק עצום בקע מגופו לעבר שלושת הפוקימונים של החבורה. טוטודייל נפגע חזיתית והתעלף במהירות. צ'יקוריטה שהיה מסוג דשא ספג את המתקפה אל הקרקע ועמד בכוח החשמלי העצום, ואילו סינדקוויל התחמק.
    "סינדקוויל, גחלת!" פקד טרי שבדק אילו מתקפות הפוקימון שלו יודע בעזרת הפוקידע של ויולט. סינדקוויל פער את פיו וירה ניצוצות של אש לעבר רומאן וטונצ'י.
    וויגליטאף קפץ והגן על המאמנת שלו. הוא ספג את המתקפה ותקף את סינדקוויל במכת גוף.
    "הרבה אומץ יש להם, צא רוזרייד!" הטיל דרו פוקדור. פוקימון הפרח שלו פרץ החוצה בריקוד מסתורי.
    "סופת עלים!" פקד דרו. רוזרייד יצר סופת טורנדו חזקה מלווה בכמות גדולה של עלי תער בוהקים. המתקפה פגעה בראיקו והחלישה אותו מאוד.
    "מפתיע כמה הם רק רעש וצלצולים, פוקימון אגדי כמו ראיקו אמור להיות חזק ביותר..." צחק דרו. ניקי עפה על הרצפה ושמלת הזהב שלה התלכלכה.
    "צ'אטוט, קול הייפר!" פקד טונצ'י.
    צ'אטוט פער את פיו והחל לצרוח, בקול מהדהד ומחריש אוזניים.
    "צ'יקוריטה, עלי תער!" פקדה ויולט. פוקימון הדשא קפץ וטלטל את העלה על ראשו. עלי תער נורו ממנו היישר לעבר צ'אטוט. צ'אטוט נפל וחדל במתקפה.
    "סינדקוויל, תקוף אותם!" פקד טרי. סינדקוויל רכן, האש על גבו התעצמה ואז הוא ירה מתקפת התפרצות לעברם. האש הלוהטת פגעה בבמה ושריפה נוצרה. ראיקו זעק כשחפץ בוער קרס על גבו.
    "לעזאזל איתם!" זעמה רומן, "שלח את צ'אטוט..."
    "בהחלט..." אמר טונצ'י ברוגע. פוקימון התוכי החל להתעופף לעבר טרי ונאבק בו.
    "היי, מה אתה עושה?" חבט בו טרי בידו אחרי שהוא ניתר ותקף אותו והצמיד את רגלו אליו.
    צ'אטוט הפגוע התעופף משם חזרה למאמנו.
    "זה מספיק..." זעם דרו, "רוזרייד, קרן סולארית! הא?!"
    "הא!!!!!!!" צרחה רומאן. שיערה המנומר החל לעלות באש, "אני ארדוף אחריכם עד סוף חייכם, הפאה האהובה עליי! בוא נלך מפה!"
    "אני אעזור לכם" צחק דרו. רוזרייד פצח בקרן סולרית עוצמתית. היא שעטה לעברם ופגעה בשניהם ובפוקימונים שלהם. ניידות משטרה החלו להתאסף סביב.
    "חזור וויגליטאף..." קראה רומן והשיבה את הפוקימון שלה לפוקדור ביחד עם צ'אטוט.
    "אתם תשלמו על ההשפלה" אמר טונצ'י והחזיר את צ'אטוט לפוקדור. הם עלו על ראיקו והוא טס משם.

"לא להאמין, הם היו כל כך מוזרים..." צחק דני שוב ושוב. השלושה עוד הסתובבו עם דרו בין הדוכנים, מחפשים אחר מזכרות.
    דרו ניתק שיחת טלפון.
    "תקשיבו, אנחנו חייבים לזוז מפה, קיבלנו מידע שמישהו מנסה להתעסק עם מנגנון הזמן בביצת פסטוריה..." אמר דרו.
    "חייבים לעצור אותו לפני שיקרה מקרה נוסף" אמרה ויולט.
    "אז היינו?" שאל טרי.
    סלבי שיגר אותם משם בהבזק אור ירוק. הם מצאו עצמם ליד ביצה, בסמוך לעיר פסטוריה שבסינו.

אירועים מיוחדים:
    *טרי זוכה בפסטיבל במקום שלישי בסינדקוויל
    *ויולט זוכה בפסטיבל מקום שני בצ'יקוריטה
    *דני זוכה בפסטיבל מקום ראשון בטוטודייל ובכנף קשת.

פוקימונים שהופיעו בפרק:

7. משתמש מנוסה
    אהבתי מאוד פרק ענק.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

8. משתמש מנוסה
    ספוילר לפרק הבא:

"נו זה רק לתקופה קצרה, תפסיקו לעשות את זה ככה..." נגבה קריס דמעה קטנה ממורד לחיה.
    וולפיקס נהם בעצב. גלייגר לחץ את ידו עם סניזל. אייפום ויאנמה התחבקו בצורה מוזרה. ויולט וקריס התחבקו. דני לחץ את ידו של מת', מה שהפך לחיבוק חם.
    מתקפתו של גרובייל נחסמה.
    "חשוף את עצמך דרו! אנחנו יודעים שאתה נוהג להשתמש בפוקימוני דשא!" צעק דני לדמות הלבושה ברדס. צחוק נשמע מאחורי הבד הקטיפתי הלבן. הוא צלל לתוך הביצה.
    גרובייל החל לטעון קרן סולרית.
    "שני הגנבים האלה עם הראיקו, נקראים ניקי וליל. הם מוכרים בשמות נוספים, כמו רומאן וטונצ'י. הם מושפעים מהמושג אלטר אגו! הם שייכים לכנופייה הנקראת כסף צעיר..." הסביר דרו.

פוקימונים שצפויים להופיע בפרק:
    גלייגר, אייפום, וולפיקס, יאנמה, סניזל, גרובייל, דאסקנויר

9. משתמש מנוסה
    רק עכשיו שמתי לב לתגובה, תודה רבה! :]
    כמו ששמתם לב, הדמויות החדשות שהופיעו בפרק מבוססות על דמויות מוכרות, ולא רק הן, אתם מבינים על מה אני מדבר?

10. משתמש מנוסה
    פרק גדול! נחמד לגיוון נוסף בשישיות שלהם.
    חבל מאוד שהחבורה מתפצלת כנראה, אבל אני בטוח שתשלב את זה בעלילה :}

11. משתמש מנוסה
    תודה רבה! :]
    בפרק הבא הכל יתברר יותר, אני אשתף אתכם במה שניסיתי לעשות כאן.
    יש לי חמישה דמויות ראשיות ועוד המון דמויות משנה, לכולם יש חלק מאוד גדול בעלילה, אבל לפעמים האופי שלהם קצת נאבד לי, לכן הדבר הטוב ביותר שיכלתי לעשות כאן זה להעלים אותם קצת, כדי למקד דמויות אחרות וחשובות יותר, הרי אני חס וחלילה לא רוצה להרוג אותן. אבל הם לא יעלמו לגמרי, את כל זאת ועוד תגלו בפרקים הבאים! :]

12. משתמש מנוסה
    זוכרים מה פרסמתי לפני שבועיים על מריהאנה?
    וובכן, פרסומת חדשה!

כמו כן, פרק חדש לקראת הסופ"ש

13. משתמש מתקדם
    אין סיכויייייייייייייייי
    קראתי את העונה הראשונה באיזה פורום והתלהבתי וחיכיתי לפרקים החדשים ואז הפורום הזה נסגר ויותר לא ראיתי את הסיפור הזה ואתה אומר לי שיש פאקינג עונה חדשה?! אדירררררר

14. משתמש מנוסה
    איזה כיף לשמוע דבר כזה! אתה יותר ממוזמן להשלים פערים :]

15. משתמש מתקדם
    סוף סוףףף איך חיכיתי לזה חחח
    אגב עדיין יש לך את הסקיצה של הבית והכל? אשמח לרענן את זכרוני~

עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •