אני כאילו היחיד שאין לו בעיות בעיניים ומסוגל לקרוא את זה בלי בעיה?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
סחתיין על ההשקעה נהנתי לקרוא,
אני חושב שאמרו כבר את כל הדברים שצריכים שיפור לכן אני לא ארחיב....
הגמל שלמה מסוגל להזדווג עם הראש שלו,נקבת הגמל שלמה לפעמים תכרות לו את הראש כדי שהזיווג ימשיך יותר זמן ושהוא לא יעזוב באמצע.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
אני יודע שאני לא קשור לעולם, אבל מאחר והביקורת הכי גדולה שלי לגבי הפורום היא שאין יותר תכנים מקוריים והוא מסתמך יותר על נוסטלגיה מאשר על כל דבר אחר, זה מאוד מרענן לראות שיש את המגזין הזה והייתי פשוט חייב לומר כמה מילים טובות עליו.
דבר ראשון, זו לא הפעם הראשונה שהמגזין מופיע בפורום. ברבות השנים הוא צץ כל פעם מחדש ומעלה ויכוחים מרים על אגו, כוח ומי יותר טוב. הפעם זה לא קרה. או לפחות זה עדיין לא קרה. אולי זה בגלל מגע היד של המנהלות שיודעות לווסת את האנרגיה וליצור פרויקט שמנוטרל מטסטוסטרון, וזה הצד החזק שלו - האפשרות להחמיא לאנשים מבלי שאחרים ירגישו מקופחים. כל הכבוד על זה.
דבר שני, העיצוב - אני לא יודע אם אנשים מודעים לכך, אבל לעצב עיתון שלם זו חתיכת עבודה. אני חושב שעשיתם עבודה שהיא גם צעירה, גם יפה, גם מזמינה וגם עדינה. זה שילוב מאוד נדיר. אז למרות שנראה כאילו אף אחד לא שם לב, דעו שההשקעה שלכם בחלק הזה של המגזין שווה את זה.
דבר אחרון זה התוכן - לא הרבה אנשים יודעים את זה, אבל כאשר יוצרים מגזין לחת"מ, אז מספר הדברים שאפשר לעשות בתוכו הוא מצומצם מאוד. אני מוריד בפניכם את הכובע על היצירתיות שלכם ועל הוספה של תכנים כמו פינת הכיף. זה באמת היה משעשע ואני וידאתי לשמור את ההודעה לפני שלחצתי שלח. גם פינות כמו הידעת, והמשחקים מוסיפות המון.
בכל מקרה, עבודה טובה מאוד. מקווה שתדעו להכין את עצמכם לתרחיש שלא כל מה שתפרסמו יהיה מקובל על ידי כולם. תמיד יש מי שימצא דברים רעים לרשום. אבל מנקודת המבט שלי, עשיתם עבודה מרשימה ואם זה ימשיך ככה, אז תהיה לי סיבה טובה להמשיך לבקר בפורום.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
קודם כל אני ממש נהנתי לקרוא את כל מה שרשמתן וזו באמת השקעה מבורכת לפורום חת"מ.
אני מודה לכן על שבחרתן את המ"ת שלי כמ"ת השבוע הראשון זה ממש כיף לדעת שיש הערכה להשקעה ואני חייב לציין שהופתעתי לאור זה שיש מ"תים ברמה גבוהה משלי בפורום כגון המ"ת של StarMan שאני נהנה לעקוב אחריו.
אז בתכלס אני רוצה להגיד לכן תודה על העבודה הרבה שאתן משקיעות בפורום הזה ועל הפעילויות השונות והמגוונות![]()
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)