Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אני כאילו היחיד שאין לו בעיות בעיניים ומסוגל לקרוא את זה בלי בעיה?
    חמוף

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tasha Godspell צפה בהודעה
    אני כאילו היחיד שאין לו בעיות בעיניים ומסוגל לקרוא את זה בלי בעיה?
    XDD
    גם לי אין בעיה לקרא את זה אבל הנחתי שבגלל שאני עשיתי את זה אז הייתי רגילה לרקע ולא הפקיע לי
    אוקיי, אין לי בעיות עיניים! (כאילו יש לי.. אבל בכל זאת) P=
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אוקי עכשיו ישנתי ואני יכול לחשוב...

הרעיון מדהים!
    הביצוע פחות...

לי זה לא כל כך הפריע אבל רקע מאכור לא תמיד טוב
    בפינת הכיף הייתן יכולות לעשות יותר דברים של חתם ואולי גם חידה קשה שהפותר מקבל ווינר

כמו תמיד. עמיטריד.

4. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    *מקבלת חיזוק חיובי *
    התכוונתי שתעני על השאלות שלי, לא שתתני לי תשובה שעונה רק על השורה האחרונה ><
    IMA LADY

5. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    סחתיין על ההשקעה נהנתי לקרוא,
    אני חושב שאמרו כבר את כל הדברים שצריכים שיפור לכן אני לא ארחיב....
    הגמל שלמה מסוגל להזדווג עם הראש שלו,נקבת הגמל שלמה לפעמים תכרות לו את הראש כדי שהזיווג ימשיך יותר זמן ושהוא לא יעזוב באמצע.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

6. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    אחרי שקראתי את כל ה"הידעת?" יש לי גם משהו להוסיף.
    המקק מת אחרי חודש והוא מת מרעב.. כי הראש לא מחובר לקיבה
    IMA LADY

7. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי KookiPakuki צפה בהודעה
    נמנמ..
    סה"כ מאוד מושקע ומאוד טוב, אבל יש כמה דברים שאני צריך להבין.
    מה זה פינת הכיף?
    כאילו, הפורום נועד לחידות, תחרויות ומשחקים. טוב שהתייחסתם לזה ושמתם כאן חידות שזה הצד שאנשים פחות שמים לב אליו בפורום הזה. אבל מה פינת כיף? אם זה היה בדיבורים ואקטואליה אז הייתי מבין.. חת"מ?
    למה יש כאן בדיחות? זה לא קשור לחתם לפי דעתי...
    ונניח וכן, למה רק אחת? אני אישית יכול להביא לך הרבה בדיחות ... זה לא שבדיחות זה דבר שצריך לחסוך בו ולהביא מעט..
    אבל רק תביני שיש כאן דברים שצריכים שיפור ויש דברים ממש מצויינים ומושקעים
    קבלי חיזוק חיובי ):

פעם הבאה אז נעשה מדור שלם לבדיחות עם יותר מבדיחה אחת.
    חידות גם-נשים לב לזה יותר ונשים יותר חידות, כאלה שגם קשורות לחת''מ
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היכל התהילה
    אני יודע שאני לא קשור לעולם, אבל מאחר והביקורת הכי גדולה שלי לגבי הפורום היא שאין יותר תכנים מקוריים והוא מסתמך יותר על נוסטלגיה מאשר על כל דבר אחר, זה מאוד מרענן לראות שיש את המגזין הזה והייתי פשוט חייב לומר כמה מילים טובות עליו.

דבר ראשון, זו לא הפעם הראשונה שהמגזין מופיע בפורום. ברבות השנים הוא צץ כל פעם מחדש ומעלה ויכוחים מרים על אגו, כוח ומי יותר טוב. הפעם זה לא קרה. או לפחות זה עדיין לא קרה. אולי זה בגלל מגע היד של המנהלות שיודעות לווסת את האנרגיה וליצור פרויקט שמנוטרל מטסטוסטרון, וזה הצד החזק שלו - האפשרות להחמיא לאנשים מבלי שאחרים ירגישו מקופחים. כל הכבוד על זה.

דבר שני, העיצוב - אני לא יודע אם אנשים מודעים לכך, אבל לעצב עיתון שלם זו חתיכת עבודה. אני חושב שעשיתם עבודה שהיא גם צעירה, גם יפה, גם מזמינה וגם עדינה. זה שילוב מאוד נדיר. אז למרות שנראה כאילו אף אחד לא שם לב, דעו שההשקעה שלכם בחלק הזה של המגזין שווה את זה.

דבר אחרון זה התוכן - לא הרבה אנשים יודעים את זה, אבל כאשר יוצרים מגזין לחת"מ, אז מספר הדברים שאפשר לעשות בתוכו הוא מצומצם מאוד. אני מוריד בפניכם את הכובע על היצירתיות שלכם ועל הוספה של תכנים כמו פינת הכיף. זה באמת היה משעשע ואני וידאתי לשמור את ההודעה לפני שלחצתי שלח. גם פינות כמו הידעת, והמשחקים מוסיפות המון.

בכל מקרה, עבודה טובה מאוד. מקווה שתדעו להכין את עצמכם לתרחיש שלא כל מה שתפרסמו יהיה מקובל על ידי כולם. תמיד יש מי שימצא דברים רעים לרשום. אבל מנקודת המבט שלי, עשיתם עבודה מרשימה ואם זה ימשיך ככה, אז תהיה לי סיבה טובה להמשיך לבקר בפורום.

9. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אני יודע שאני לא קשור לעולם, אבל מאחר והביקורת הכי גדולה שלי לגבי הפורום היא שאין יותר תכנים מקוריים והוא מסתמך יותר על נוסטלגיה מאשר על כל דבר אחר, זה מאוד מרענן לראות שיש את המגזין הזה והייתי פשוט חייב לומר כמה מילים טובות עליו.

דבר ראשון, זו לא הפעם הראשונה שהמגזין מופיע בפורום. ברבות השנים הוא צץ כל פעם מחדש ומעלה ויכוחים מרים על אגו, כוח ומי יותר טוב. הפעם זה לא קרה. או לפחות זה עדיין לא קרה. אולי זה בגלל מגע היד של המנהלות שיודעות לווסת את האנרגיה וליצור פרויקט שמנוטרל מטסטוסטרון, וזה הצד החזק שלו - האפשרות להחמיא לאנשים מבלי שאחרים ירגישו מקופחים. כל הכבוד על זה.

דבר שני, העיצוב - אני לא יודע אם אנשים מודעים לכך, אבל לעצב עיתון שלם זו חתיכת עבודה. אני חושב שעשיתם עבודה שהיא גם צעירה, גם יפה, גם מזמינה וגם עדינה. זה שילוב מאוד נדיר. אז למרות שנראה כאילו אף אחד לא שם לב, דעו שההשקעה שלכם בחלק הזה של המגזין שווה את זה.

דבר אחרון זה התוכן - לא הרבה אנשים יודעים את זה, אבל כאשר יוצרים מגזין לחת"מ, אז מספר הדברים שאפשר לעשות בתוכו הוא מצומצם מאוד. אני מוריד בפניכם את הכובע על היצירתיות שלכם ועל הוספה של תכנים כמו פינת הכיף. זה באמת היה משעשע ואני וידאתי לשמור את ההודעה לפני שלחצתי שלח. גם פינות כמו הידעת, והמשחקים מוסיפות המון.

בכל מקרה, עבודה טובה מאוד. מקווה שתדעו להכין את עצמכם לתרחיש שלא כל מה שתפרסמו יהיה מקובל על ידי כולם. תמיד יש מי שימצא דברים רעים לרשום. אבל מנקודת המבט שלי, עשיתם עבודה מרשימה ואם זה ימשיך ככה, אז תהיה לי סיבה טובה להמשיך לבקר בפורום.
    וואוו, קודם כל אנחנו חייבות לומר תודה רבה!!!
    היה לנו ממש כיף לקרא את ההודעה שלך ולראות הערכה כלפי המאגזין והזמן שהשקענו בו.
    בכמ''ש בהתאם לשאר התגובות אנחנו נשפר פי 2 את המאגזין לקראת שבוע הבא^^
    היה ממש כיף לקרא את התגובה שלך, היא שמחה אותנו מאודD=
    -מנהלות חת''מ, טל ומאי-

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אהבתי נורא, נראה מושקע, עיצוב נחמד.
    אהבתי במיוחד את הפינות האחרות

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

11. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    קודם כל אני ממש נהנתי לקרוא את כל מה שרשמתן וזו באמת השקעה מבורכת לפורום חת"מ.
    אני מודה לכן על שבחרתן את המ"ת שלי כמ"ת השבוע הראשון זה ממש כיף לדעת שיש הערכה להשקעה ואני חייב לציין שהופתעתי לאור זה שיש מ"תים ברמה גבוהה משלי בפורום כגון המ"ת של StarMan שאני נהנה לעקוב אחריו.
    אז בתכלס אני רוצה להגיד לכן תודה על העבודה הרבה שאתן משקיעות בפורום הזה ועל הפעילויות השונות והמגוונות
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    האמת שזו הייתה ההתלבטות העיקרית שלנו אבל שלך פתוח יותר זמן ואתה עדיין משקיע אחרי כל כך הרבה זמן^^

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני חושב שהמשחק שלך מושקע מאוד! שלי בכלל לא מתקרב לשלך!
    אגב טל ומאי, אני רוצה לשוחח איתכן בפרטיות. יש לי הצעות מפתות...

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •