Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    כפי שרובכם יודעים(אני חושב...) נתניהו התנצל כלפי ראש ממשלת טורקיה - ארדואן על אירועי המשט שהתרחשו לפני 3 שנים-http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%98_%D7%9C%D7%A2%D7%96%D7%94_ (2010)

האם לדעתכם נתניהו עשה את הדבר הנכון בכך שהתנצל על אירועי המשט??
    לדעתי הוא עשה את הדבר הנכון,רוב האנשים טוענים שזה רק מראה שאין לנתניהו חוט שדרה אבל אני חושב שזהו צעד חכם,בתמורה לסליחה "קטנה" יש פיוס עם טורקיה,היא לא תפריע לנו בדברים מסויימים,יחזרו התרגילים הצבאים המשותפים,לא יגרמו בעיות במלחמות ומי יודע איך עוד הדבר יעזור לנו.(בנוסף יחזרו החופשות הזולות לטורקיה )

אז,מה דעתכם?

לקריאת הכתבה על הפיוס:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4360001,00.html

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

2. Kibō no chi
    יצא אפס

Spoiler ספוילר

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    באמת נראה לך שמישהו בטורקיה שם זין על הפיוס הזה? כולם שם אנטישמים. לך לטיסות הזולות שלך, ותמות שם.
    חמוף

4. מנהל ראשי
    יש אומרים שהוא יצא "אפס" כמו שאמרו מעלי, אבל אני חושב ההפך. טוב שביבי "ביקש" ממנו סליחה, אני מעדיף - כמה שפחות סכסוכים וכמה שיותר שלום. מה שביבי עשה היה נכון לגמרי מבחינה ביטחונית למדינה. הביטחון של המדינה והאזרחים הוא מעל הכל, בזה אני בטוח. מה שאומר שזה טוב מה שביבי עשה.
    בנוגע למה שכתבת, לגבי החופשות הזולות בטורקיה חשבתי על זה, אבל אז חשבתי מהצד, אחרי מה שקרה ישראלים יבטחו שוב בטורקיה ויחזרו לנפוש שם? נקווה שכן (והכל יהיה בסדר ויחזרו בשלום כמובן), אבל אני חושב שישראלים יעדיפו לשלם עוד אלפיה אחת ולנפוש במקום עם קצת יותר בטחון ושלום בין המדינות.

5. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    יש אומרים שהוא יצא "אפס" כמו שאמרו מעלי, אבל אני חושב ההפך. טוב שביבי "ביקש" ממנו סליחה, אני מעדיף - כמה שפחות סכסוכים וכמה שיותר שלום. מה שביבי עשה היה נכון לגמרי מבחינה ביטחונית למדינה. הביטחון של המדינה והאזרחים הוא מעל הכל, בזה אני בטוח. מה שאומר שזה טוב מה שביבי עשה.
    בנוגע למה שכתבת, לגבי החופשות הזולות בטורקיה חשבתי על זה, אבל אז חשבתי מהצד, אחרי מה שקרה ישראלים יבטחו שוב בטורקיה ויחזרו לנפוש שם? נקווה שכן (והכל יהיה בסדר ויחזרו בשלום כמובן), אבל אני חושב שישראלים יעדיפו לשלם עוד אלפיה אחת ולנפוש במקום עם קצת יותר בטחון ושלום בין המדינות.
    קודם כל אני מסכים לגמרי עם דעתך ושמח שגם אחרים חושבים ככה.
    דבר שני הטיסות זה היה בצחוק אני לא ממש חושב שאנשים יטוסו לטורקיה בזמן הקרוב או אפילו הרחוק...

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

6. Kibō no chi
    אתם יודעים מה עוד הולך להיות טוב מבחינה ביטחונית שתביא שלום לעולם? לתת את מדינת ישראל למדינות ערב
    ואת זה הייתם עושים?
    אז די כבר עם הבולשיט
    יצא אפס
    לא היה לו על מה להתנצל
    זהו.

Spoiler ספוילר

7. אבל הופיר יותר
    שלום = אשליה
    חמוף

8. Kibō no chi
    כן מה
    לא ראיתם Fate Zero
    הם אמרו שם שאי אפשר להגיע לשלום
    ואז קיריטסוגו בכה
    מה זה זה

Spoiler ספוילר

9. אבל הופיר יותר
    כן כי אם הורגים אנשים אז הם מתים
    חמוף

10. Kibō no chi
    הם גם מתים אם משט הומני לעזה בא בלי אישור ואז האנשים על המרמרה מתחילים להרביץ לחיילים ולנסות להרוג אותם ואז אנחנו מתנצלים על זה שתקפו אותנו.

Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Saber צפה בהודעה
    אתם יודעים מה עוד הולך להיות טוב מבחינה ביטחונית שתביא שלום לעולם? לתת את מדינת ישראל למדינות ערב
    ואת זה הייתם עושים?
    אז די כבר עם הבולשיט
    יצא אפס
    לא היה לו על מה להתנצל
    זהו.
    אני לא מדבר בכלל על רמה כזו, אני רק אומר שזה טוב מבחינה ביטחונית הצעד שביבי עשה. שזה טוב ועדיף לאזרחי מדינת ישראל שהוא ביקש סליחה, לדעתי הוא לא יצא אפס, בכלל לא כיוון שאני בטוח שהוא עשה למען ישראל ולא בגלל אינטרסים אישיים.
    אבל, כל אחד עם הדעה שלו, מדינה דמוקרטית. לכל אחד זכות הבעת דעה, כך שאני מכבד לגמרי את מה שאתה אומר.

12. אבל הופיר יותר
    יואו מה אתם עושים מטורקיה אימפריה צבאית, אפשר לחשוב שבאמת יש לנו סיכון מצדם
    חמוף

13. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    אני לא מדבר בכלל על רמה כזו, אני רק אומר שזה טוב מבחינה ביטחונית הצעד שביבי עשה. שזה טוב ועדיף לאזרחי מדינת ישראל שהוא ביקש סליחה, לדעתי הוא לא יצא אפס, בכלל לא כיוון שאני בטוח שהוא עשה למען ישראל ולא בגלל אינטרסים אישיים.
    אבל, כל אחד עם הדעה שלו, מדינה דמוקרטית. לכל אחד זכות הבעת דעה, כך שאני מכבד לגמרי את מה שאתה אומר.

אני חושב שיש מקרים שהכבוד בהם קצת יותר חשוב מרמה בטחונית (במיוחד בגלל שטורקיה אף פעם לא הייתה איום בטחוני כזה גדול, והיינו יכולים להסתדר מצוין גם בלי לחזור לקשר איתם. עובדה שאנחנו עדיין פה)
    תבין שהז משפיע גם על המוניטין של ישראל ועל המדיניות שלנו. מה, עכשיו נתחיל לבקש סליחה על כל דבר? מה הלאה? נבקש סליחה מהחיזבאללה על זה שיורים קסאמים בדרום?
    יש חיילים שנפצעו במרמרה, תחשוב איך הם מרגישים עם זה שהמדינה התנצלה על זה. זה נורא, זה לא נחוץ וזה סתם בשביל השם הטוב של ביבי במדיניות חוץ שלו.
    אני ממש מקווה שהעם ישכיל להמשיך עדיין עם החרם על טורקיה.

Spoiler ספוילר

14. אבל הופיר יותר
    קיצר ביבי אפס
    חמוף

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לדעתי כן.
    צריך לשמור על היחסים הבינלאומיים של ישראל במיוחד כשכל המדינות הגובלות איתנו(חוץ מירדן) רוצות להתקיף אותנו.
    למרות שיש את ארה"ב לצידנו, חשוב שיהיו גם מדינות ערביות כדי שיוכלו לשכנע את שאר המדינות הערביות.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •