Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 153
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אישין אוצ'יהא- אתה הולך אל ביתן הירקות במקום שנינתה לך ההוראה לחפש. ושם אתה רואה שהאזור די שקט ושום דבר משונה ומוזר לא קורה. "היי!" אתה שומע צעקה ורואה חתול כתום פרווה מתחיל להתרוצץ והוא מתחיל לרוץ אל ביתן ירקות והוא מטפס עליו ומתחיל להעיף משם ירקות לכל עבר בעזרת כפות רגליו. "אוו אני אתפוס אותך!" מוכר הירקות שנפל מהבהלה קם בכעס והחל לרדוף אחרי החתול אליו הצטרף גם קיריגאיה ושני אנשים שנראו כמו איכרים. "חכה שנשים עליך את ידינו, חתול מטונף" הם אומרם ורודפים אחריו הרחק אל עבר הסמטה שמובילה אל יער המוות.
    ״קדימה, בואו נתקדם אל עבר היער!״ אומר תוך כדי ריצה אל היער. במהלך הריצה אפעיל את השארינגן ואנסה לחפש את החתול בעזרת הדוג׳וטסו.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אישין אוצ'יהא- אתה רץ אל היער מלא העצים הירוקים ומפעיל את השארינגן בכדי לחפש את החתול, "לאן הוא הלך?" אתה שומע את מוכרי הירקות שואלים בתמימות. בעזרת השארינגן אתה מבחין בצ'אקרה של החתול מסתתר מפוחד מאחורי שיח ובשניות אתה רואה שהוא נתפס ברשת ושקיריגאיה מחזיק אותו בידו. הוא קופץ בזריזות על ענף עץ אחד ומשם מתחיל לקפץ חזרה אל בניין האקדמיה בכפר. "היי, הוא לוקח את החתול שלנו!" האיכרים רוטנים בזעם ומתחילים לרדוף אחריו אך הוא נעלם להם מבל להשאיר סימן.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי ez-style צפה בהודעה
    אישין אוצ'יהא- אתה רץ אל היער מלא העצים הירוקים ומפעיל את השארינגן בכדי לחפש את החתול, "לאן הוא הלך?" אתה שומע את מוכרי הירקות שואלים בתמימות. בעזרת השארינגן אתה מבחין בצ'אקרה של החתול מסתתר מפוחד מאחורי שיח ובשניות אתה רואה שהוא נתפס ברשת ושקיריגאיה מחזיק אותו בידו. הוא קופץ בזריזות על ענף עץ אחד ומשם מתחיל לקפץ חזרה אל בניין האקדמיה בכפר. "היי, הוא לוקח את החתול שלנו!" האיכרים רוטנים בזעם ומתחילים לרדוף אחריו אך הוא נעלם להם מבל להשאיר סימן.
    *סורי על האיחור...
    "איפה הקיריגאיה הזה?" אומר לעצמי ואחפש בעזרת השארינגן את הצ'אקרה שלו.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מתקדם
    מה ככה אתה מוותר על זה? אני לא אתן לך
    שין היוגה-אתה מסתובב ורץ חזרה אל הכפר אך כשאתה רץ אתה נתקל בקיר, והקיר אינו נראה. "אינני חושב שתוכל לחזור לכפר העלה." האיש נעצר על ענף אחד העצים, "נכנסו אל איזורו של אדם מרושע ביותר ומפה.. אין דרך חזרה!" הוא מוסיף ומתיישב על הענף. "אנחנו מוכרחים לשלב את כוחותינו בכדי להבטיח את חזרתנו בשלום." הוא אומר ומכיסו מוציא תפוח ומתחיל לאכול אותו. "אין לנו טעם להמשיך לרדוף אחרי חרקיו והפסל שגנב." הוא אומר ונותן עוד ביס בתפוח. "הקשב נא למה שבפי. בהמשך הדרך ניצב ארמונו של אדם בשם מאקוטו, בשער ארמונו ניצבים שומרים שלהם יש את הכוח להוריד את שדה הכוח הזה אם תרצה לחזור או שלעזור לי לנסות להחזיר את הפסל ובכך תוכל אפילו להציל את העולם." הוא אומר לך את תוכניתו וזורק את התפוח הצידה. "מה אתה אומר?" הוא קם ומחכה לתשובתך.
    'טוב , זאת הרפתקה אמתית.....מתאים לי.' חשבתי לעצמי וחייכתי , "בוא נעשה את זה."אמרתי בנחישות , "אז מה צריך לעשות?לנצח את השומרים, להוריד את שדה הכוח ולהחזיר את הפסל הזה?"שאלתי אותו , מחכה לתשובתו ומנסה לתכנן איתו תוכנית פעולה.

5. משתמש מנוסה
    כמה זמן לוקח לכם להגיב כבר מתתי משעמום :/

אישין אוצ'יהא- אתה מנסה להסתכל היכן קיריגאיה ואתה מבחין בו בעזרת השארינגן שהוא על אחד העצים הרחוקים ממך כשהוא בדרך חזרה אל הכפר שבידו הרשת והחתול.

שין היוגה- "אל נא תהיי פזיז" הוא אומר ומתיישב שוב על הענף. "קודם לכן אהיה מוכרח לספר לך על בעל הארמון, מאקוטו." הוא אומר לך ומכניס את ידיו לכיסי החליפה שלו. "מאקוטו או בשם כינויו 'הלוחש לפרפרים' הוא אדם מבוגר שחי באזור מבודד זה לגמרי לבדו. הוא נשכר כרוצח בשביל עשרות אנשים ופושעים ולפי דבריהם הוא מבצע את עבודתו ביעילות, לכן עלינו להזהר." הוא אומר ומוציא מידיו קונאי. "זה כל מה שרציתי לספר לך עליו, הקשב לי, כשנגיע אל שערי הארמון ניצבים שני שומרים בכל אחת מן הכניסות, אני וחבריי כבר נדאג לחיילי כל שאר הכניסות ואתה תצטרך לנטרל את השומרים בכניסה המרכזית, אני אצטרף אליך סהמשך בסדר מבחינתך התוכנית?" הוא קם שם רעלה על פיו ומתחיל לרוץ קדימה אל היער הסבוך והאפל.

הנה משפט משלי...

6. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- אתה מנסה להסתכל היכן קיריגאיה ואתה מבחין בו בעזרת השארינגן שהוא על אחד העצים הרחוקים ממך כשהוא בדרך חזרה אל הכפר שבידו הרשת והחתול.
    "תודה לאל שמצאתי אותו.." אומר לעצמי ואח"כ אפנה לקיריגאיה ואומר לו "היי חכה!" תוך כדי שארוץ אליו על העצים.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שחכתי להגיד לך בהודעות הקודמות אבל אתה מבקל ג'וטסו קאטון מיוחד על פתיחת הדף העשירי.
    אישין אוצ'יהא- הוא מסתובב ומביט בך אבל חוזר וממשיך את הדרך ומבלי שהוא מסיב תשומת לב, החתול מצליח להתחמק מן הרשת בעזרת חור שהיה בו ומתחיל לרוץ במהירות רבה אל הכפר. "אוי לא" קיריגאיה מסנן ומתחיל לרדוף אחריו.

הנה משפט משלי...

8. NYO HO HO
    שחכתי להגיד לך בהודעות הקודמות אבל אתה מבקל ג'וטסו קאטון מיוחד על פתיחת הדף העשירי.
    אישין אוצ'יהא- הוא מסתובב ומביט בך אבל חוזר וממשיך את הדרך ומבלי שהוא מסיב תשומת לב, החתול מצליח להתחמק מן הרשת בעזרת חור שהיה בו ומתחיל לרוץ במהירות רבה אל הכפר. "אוי לא" קיריגאיה מסנן ומתחיל לרדוף אחריו.
    "חכה קיריגאיה!" אומר לקיריגאיה וארוץ אחריו ואחרי החתול בין העצים.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    הג'וטסו נקרא שחרור אש: להביור | Fire Release: Flamethrower- בטכניקה זאת המשתמש משתמש בחותמות ידיים ואוגר צ'אקרה בפיו לאחר שהוא מסיים את חותמות הידיים הוא משחרר להביור אש ארוך ופראי אל היריב.

אישין אוצ'יהא- אתה צועק אל קיריגאיה שיחכה לך אך הוא אינו מתייחס אליך והוא מטפס על אחד העצים כשהוא מנסה להסתכל היכן החתול. לבינתיים החתול מתחיל לרוץ במין שגעון לכל מיני כיוונים עד שהוא מטפס על עץ אחר ונראה שהוא נתקע עליו.

הנה משפט משלי...

10. NYO HO HO
    הג'וטסו נקרא שחרור אש: להביור | fire release: Flamethrower- בטכניקה זאת המשתמש משתמש בחותמות ידיים ואוגר צ'אקרה בפיו לאחר שהוא מסיים את חותמות הידיים הוא משחרר להביור אש ארוך ופראי אל היריב.

אישין אוצ'יהא- אתה צועק אל קיריגאיה שיחכה לך אך הוא אינו מתייחס אליך והוא מטפס על אחד העצים כשהוא מנסה להסתכל היכן החתול. לבינתיים החתול מתחיל לרוץ במין שגעון לכל מיני כיוונים עד שהוא מטפס על עץ אחר ונראה שהוא נתקע עליו.
    "הינה אני בא.." אומר לעצמי וארוץ אל העץ בו נתקע החתול.לאחר מכן אטפס עליו ואנסה להוריד את החתול.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מתקדם
    כמה זמן לוקח לכם להגיב כבר מתתי משעמום :/

שין היוגה- "אל נא תהיי פזיז" הוא אומר ומתיישב שוב על הענף. "קודם לכן אהיה מוכרח לספר לך על בעל הארמון, מאקוטו." הוא אומר לך ומכניס את ידיו לכיסי החליפה שלו. "מאקוטו או בשם כינויו 'הלוחש לפרפרים' הוא אדם מבוגר שחי באזור מבודד זה לגמרי לבדו. הוא נשכר כרוצח בשביל עשרות אנשים ופושעים ולפי דבריהם הוא מבצע את עבודתו ביעילות, לכן עלינו להזהר." הוא אומר ומוציא מידיו קונאי. "זה כל מה שרציתי לספר לך עליו, הקשב לי, כשנגיע אל שערי הארמון ניצבים שני שומרים בכל אחת מן הכניסות, אני וחבריי כבר נדאג לחיילי כל שאר הכניסות ואתה תצטרך לנטרל את השומרים בכניסה המרכזית, אני אצטרף אליך סהמשך בסדר מבחינתך התוכנית?" הוא קם שם רעלה על פיו ומתחיל לרוץ קדימה אל היער הסבוך והאפל.
    "אוקיי , אני יוצא לדרך."אני אומר ואוגר צ'אקרה , "ביאקוגן."אני אומר ברוגע ומפעיל את הביאקוגן, מחפש את השומרים האלה וברגע שאני מוצא אותם אני יוצר כפיל שתוקף אותם , בזמן הזה אני מתגנב מאחוריהם ופוגע בראש שלהם בעזרת ג'וקן , דבר שגורם להפסקת זרימת הצ'אקרה בראש , שגורם לעצירת המוח , שגורם למוות.
    אם זה לא עובד אז אני עושה עליהם את ההאקה קוקאהישו ולאחר מכן משתמש על אחד מהם בהאקה רוג'וקוג'ושיו.

12. משתמש מנוסה
    אישין אוצ'יהא- אתה מטפס אל החתול שנראה מפוחד ולא זז ממקומו ומושיט יד כדי לתפוס את החתול שניכם בו זמנית הצלחתם לאסוף\להחזיק בחתול, הוא לוקח את הרשת ומכניס בחתול מבלי להתייחס אליך שוב פעם הוא חוזר אל הכפר בדרכו אל גג האקדמיה המקום שבו קבעתם.

שין היוגה- אתה מפעיל את הביאקוגן ורואה את השומרים אתה משתמש בכפיל שמסיח את דעתם וגורם להם לתקוף אותו הם חותכים אותו עם קונאי והוא נעלם בעננת עשן, בעזרת אגרוף עדין אתה נוגע בנקודה הרגישה בעורף שלהם ומפסיק את זרימת הצ'אקרה וכתוצאה מזאת הם נופלים על הקרקע משותקים. בעזרת הביאקוגן אתה מצליח להבחין במין משהו צר וחד שמתקדם לעברך מתוך פתח הארמון במהירות עצומה.

הנה משפט משלי...

13. משתמש מתקדם
    [color="navy"]
    שין היוגה- אתה מפעיל את הביאקוגן ורואה את השומרים אתה משתמש בכפיל שמסיח את דעתם וגורם להם לתקוף אותו הם חותכים אותו עם קונאי והוא נעלם בעננת עשן, בעזרת אגרוף עדין אתה נוגע בנקודה הרגישה בעורף שלהם ומפסיק את זרימת הצ'אקרה וכתוצאה מזאת הם נופלים על הקרקע משותקים. בעזרת הביאקוגן אתה מצליח להבחין במין משהו צר וחד שמתקדם לעברך מתוך פתח הארמון במהירות עצומה.
    אני עומד בתנוחת קרב של ג'וקן , אם אני רואה שזה אוייב אז במהירות אני תוקף אותו עם טכניקה רנדומלית , אם זה מישהו שאני מכיר כחבר אז אני לא עושה כלום.

14. משתמש מנוסה
    שין היוגה- חחחח התכוונתי במשהו צר וחד למשהו כמו חנית שנזרקה אליך במהירות אבל בסדר ננסה לזרום עם זה
    אתה מסתובב במהירות ונעמד בתנוחת קרב מתוך המסדרון האפלולי אתה מבחין בחנית שמתקדמת אליך במהירות רבה
    וכמעט פוגעת בחזה שלך אך בזכות הביאקוגן והרפלקסים שלך אתה מצליח לשבור\לרסק אותה בעזרת האגרוף עדין.
    אתה שומע שקט בתוך פרוזדור הכניסה החשוך והמפחיד.

הנה משפט משלי...

15. משתמש מתקדם
    שין היוגה- חחחח התכוונתי במשהו צר וחד למשהו כמו חנית שנזרקה אליך במהירות אבל בסדר ננסה לזרום עם זה
    אתה מסתובב במהירות ונעמד בתנוחת קרב מתוך המסדרון האפלולי אתה מבחין בחנית שמתקדמת אליך במהירות רבה
    וכמעט פוגעת בחזה שלך אך בזכות הביאקוגן והרפלקסים שלך אתה מצליח לשבור\לרסק אותה בעזרת אגרוף עדין.
    "כל כך אוייב.."אני אומר , מתכונן לקרב נגד אוייב,אני ייוצר שלושה כפילים כל אחד עומד בצד אחד וככה אדע אם מישהו מתקדם לכיווני מכל כיוון.

עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •