פורסם במקור על ידי
PizzaBlaster
שם משתמש:PizzaBlaster
שם במשחק: ריימונדו אוצ'יהא
אלמנט: דוטון
שבט: אוצ'יהא
רקע:ריי נולד בכפר קונוהא לשבט האוצ'יהא. לריי יש שני אחים גדולים: היקארו, האחות הבכורה במשפחה, היא בלונדינית וגדולה מריי בעשר שנים. היא בגובה מטר שמונים, ולובשת בד"כ קימונו קל בצבע ירוק עם סמל האוצ'יהא בגבו. היא עובדת באנבו, והיא מתמחה בגנג'וטסו ונינג'וטסו מעולים. האח "סנדוויץ'" של המשפחה, לי, גדול מריי בשלוש שנים. לי בעל שיער אדום, כמו של ריי, בגובה מטר שישים וחמש, ולובש בד"כ טי-שירט שחורה עם סמל האוצ'יהא לגבו ומכנסי שלושת-רבעי לבנים. לי מתמחה בטאיג'וטסו, והוא ביריבות מתמדת עם ריי. כשריי הגיע לגיל שש, אחותו, שכבר עברה את מבחני הצ'ונין, התחילה לאמן את ריי בשארינגאן ובגוקאקיו נו ג'וטסו, וכך הוא השתפר בשניהם. כשריי היה בן עשר, הוא היה אמור להתחיל את האקדמיה, אבל עקב כך שהוריו יצאו למשימה מסוכנת, הם אמרו להיקארו לקחת את לי וריי וכמה חפצים חשובים, ולברוח מהכפר, עד שהם יודיעו להם אחרת. אחרי שלוש שנים שבהם הם חיו לבד בטבע, ובהם היקארו לימדה את ריי ולי כל מיני טכניקות חדשות ומה שהם היו אמורים ללמוד באקדמיה, התקרית "הזאת" קרתה. התחילה שרפה ביער שבו הם חיו, והם ניסו לברוח מהשריפה. כדי לברוח ממנה, הם ירדו מתחת לאדמה בזכות נינג'וטסו של היקארו, אבל אז, מישהו חטף את ריי, והוא התעלף. כשהוא התעורר, הוא היה במקום חשוך וקטן, והוא היה קשור בידיו. הוא לא הכיר את ההרגשה הזאת עד אז, חרדה, אבל חרדה משתקת. כך ריי הפך לקלאוסטרופוב. ריי התעלף שוב, וכשהוא התעורר, הוא ראה את אחותו גוהרת מעליו, והוא היה במיטה בביה"ח של קונוהא. הוא ראה מישהו נכנס לחדר. לאיש הייתה מסכת אנבו, והוא ביקש מהיקארו לבוא איתו לשיחה. כשהיקארו חזרה, היא בישרה לריי וללי שההורים שלהם מתו במשימה. ריי השתנה מאז. הוא הפך לקריר לסביבה, והסביבה הייתה קרירה אליו. הוא אהב רק את היקארו ולי. מאז, היקארו טיפלה בהם. כשריי בא לאקדמיה בגיל שלוש עשרה, הוא היה היחיד שלא היה עם אף אחד אחר, וכל האחרים כבר הכירו אחד את השני משנים קודמות. ריי כבר ידע להשתמש די טוב בשארינגאן שלו, ובטכניקות הייחודיות לשבט האוצ'יהא. בשנה אחת, הוא סיים את האקדמיה בהצלחה יתרה. כשבישרו לו מי איתו בקבוצה, הוא הבטיח לעצמו לנסות להתחיל מחדש.
אופי: אדיש לסביבה, בעל כח רצון עז להוכיח את דרך הנינג'ה שלו, אסטרטג מעולה, אך קלאוסטרופוב, מה שאומר שאם הוא נמצא במקום סגור וצפוף, הוא נכנס לחרדה ולא יכול לזוז, או נכנס לפאניקה מוחלטת.
מראה\תיאור:דרייק הוא נער בגובה מטר חמישים, עם גוף חטוב מעט, שיער אדום כהה מזדקר ועיניים אדומות בצבע של השיער. דרייק אוהב ללבוש את הווסט האדום שלו ואת מכנסי השרוואל השחורים שהוא קיבל מאביו. דרייק נועל סנדלים מעור חום, ולגבו תיק ירוק כהה.
הערות: זה הטופס מהמשחק הקודם (שבו הייתי), רק שיניתי את האלמנט, ואם אני צריך לשנות משהו תגיד לי. ואם אפשר, אני מעדיך את שבט קאגוייה, אם אתה לא הולך לגמרי לפי הסאגה שהם נכחדו, לדעתי יש לשבט קקאי גנקאי אדיר.