Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 153
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אישין אוצ'יהא (כי אתה קצת בדילאי מהשאר אז עכשיו ערב)- אתה לוחץ את ידיהם, ותוהה מי יהיה הסנסיי שלכם, "מממ... מתחיל להחשיך." שינון אומרת, "אז כנראה אני אלך הביתה, להתראות אישין-קון, קיריגאיה-קון!" היא מנופפת לכם לשלום והולכת אל ביתה. "גם לי יש משהו די חשוב לעשות.." קיריגאיה הולך לו בשאננות החוצה. דף מופיע מולך ככל הנראה בעזרת ג'וטסו זימון ובו כתוב, 'מצטער שזה לקח יותר להודיע לכם, אבל מחר בשעה 1 בצהריים כמו כל שאר הקבוצות שלכם אנחנו נפגשים במסעדת הראמן לארוחה קבוצתית עם כל הגנינים! אין לאחר'
    ׳אוקיי, כנראה שיש לי תכניות למחר.׳ אחשוב לעצמי ואלך הביתה לבילוי עם אבי ושנת לילה טובה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    אוז-ראטנר אבורמה- "על מה אתה מדבר?.." יוקי קמה והתיישבה, "אתה מתכוון שמישהו עוקב אחרינו?" היא שואלת בלחש ובפרצוף מוזר. אתה שולח חרק נקבה כדי שתמצא ותתישב על גבו של 'מי' שמתצפת עליכם ולאחר כמה דקות היא חוזרת ומתעופפת מול פניך, אתה מבין ממנה שאף אחד לא עוקב אחריכם. "אתה מוזר." היא מסננת בגיחוך וחוזרת לשכב על הדשא הרך. "הסתכלת פעם על הכוכבים?" היא שואלת בשאננות ממוקדת עליהם. "הם נורא יפים, במיוחד היום." היא מושיטה יד ומצביעה לשמים.

שין היוגה- אתה אוכל והולך להתאמן בחדרך ומהחלון שבחדר אתה רואה את יוקי יוצאת מביתה וחוזרת ככל הנראה אל חדר האימונים שלכם והיא לא הורידה את בגדי האימונים שלה עדיין. בעודך מרוכז ביוקי שנכנסה כבר לחדר האימונים, אתה שם לב לתזוזה באחד השיחים שמול חדר האימונים, אתה מנסה אך לא רואה כלום לא שגרתי שם..

ריקאגו יאמאנאקה- 'מזל טוב !!!' אתה מקריא, "חשבת שאשכח את זה?" היא נעמדת מולך שכפפות האפייה שלה בידיה, "ארוחה שלמה הכנתי בשבילך! אני מותשת.." היא צוחקת ומתיישבת על כסא שהיה קרוב אליה. "תוכל להתחיל לאכול, אני צריכה לצאת אל המכולת לקנות כמה תבלינים בשביל דוד שלך גם." היא אומרת, "אבל אני לא בטוחה שהמכולת אפילו פתוחה בשעה כזאת.." היא קמה בפרצוף מתלבט, "טוב, נצטרך לבדוק" היא אומרת בחיוך, "תתחיל לאכול אני כבר חוזרת" היא מחייכת לעברך ויוצאת מן הבית. אתה הולך למטבח ורואה שכל שולחן האוכל מלא מטעמים שכנראה בשבילך ועוד שולחן נוסף כנראה בשביל הדוד שלך.
    סליחה שאני מוחק אני מהטלפון
    ------------------------------------------
    "כן אני קצט פרנואיד " אני אמר ליוקי בצחוק בעודי מתיישב לידה.
    "הכוכבים באמת יפים מאוד" אומר ויתחיל להמשיך לשוחח איתה.
    מעניין מה היה הרעש ששמעתי קודם אחשוב במהלך השיחה בחשדנות אולי כדי להיות דרוך לכל מי קראה.'
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. משתמש מנוסה
    ריקאגו יאמאנאקה- 'מזל טוב !!!' אתה מקריא, "חשבת שאשכח את זה?" היא נעמדת מולך שכפפות האפייה שלה בידיה, "ארוחה שלמה הכנתי בשבילך! אני מותשת.." היא צוחקת ומתיישבת על כסא שהיה קרוב אליה. "תוכל להתחיל לאכול, אני צריכה לצאת אל המכולת לקנות כמה תבלינים בשביל דוד שלך גם." היא אומרת, "אבל אני לא בטוחה שהמכולת אפילו פתוחה בשעה כזאת.." היא קמה בפרצוף מתלבט, "טוב, נצטרך לבדוק" היא אומרת בחיוך, "תתחיל לאכול אני כבר חוזרת" היא מחייכת לעברך ויוצאת מן הבית. אתה הולך למטבח ורואה שכל שולחן האוכל מלא מטעמים שכנראה בשבילך ועוד שולחן נוסף כנראה בשביל הדוד שלך.
    "תודה אמא" אני אומר בחיוך ומתיישב לאכול.
    'באמת הייתי רעב אחרי כל זה, טוב נו אחרי יום ארוך יש ארוחה טובה' אני מחייך ואוכל, נהנה מהארוחה.
    לאחר שאני מסיים לאכול אני מסתכל שוב על המכתב,
    'מזל טוב' זאת תגובה חיובית אני חושב לעצמי ומחייך קלות.
    אני בודק אם כתוב משהו בנוסף לברכה על המכתב, הופך אותו לצד השני במידת הצורך - לראות אם כתוב משהו נוסף.

4. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אישין אוצ'יהא- אתה יוצא מן האקדמיה ורואה את אביך משוחח עם בעל חנות אחת לידו. תזוזה קלה על גג של בית תופס את תשומת לבך. אתה מסתכל ורואה שם צללית של אדם אבל אינך יכול לזהות, הוא הסתכל על אביך ואחרי כמה שניות הוא שם לב לכך שאתה מביט בו ובמהירות הוא נעלם. אביך מסתובב ורואה אותך "אישין!..." הוא קורא לך.

אוז-ראטנר אבורמה- "מתחיל להיות מאוחר" היא אומרת ומורידה את ידה אל הדשא, "אבל אני מעוניינת להמשיך כאן" היא מוסיפה ועוצמת את עיניה. "אפילו עד הבוקר כל-כך שלו כאן ורגוע" היא פותחת שוב את עיניה, "גם אתה מרגיש ככה?" היא שואלת אותך בחיוך קל, השמיים החשיכו והכוכבים מאירים הרוח הקרירה נושבת ומקררת את פניך והדשא הרך מרגיש כמו שמיכה עבה.

ריקאגו יאמאנאקה-(אתה יודע איך לפתוח עלילה ביצירתיות ) אתה הופך את המכתב ורואה כתב יד די נשחק 'יום אחרון לתשלום ***** אחרת אני **** ****** ואל ת**** לספ* אחרת ת*** בתוצא** שזה או** שבנכם *** בסכ**' (* מילה שנשחקה) אתה קורא בחתימת המכתב אתה רואה את התאריך, שהוא בדיוק התאריך של אתמול.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

5. משתמש מנוסה
    ריקאגו יאמאנאקה-(אתה יודע איך לפתוח עלילה ביצירתיות ) אתה הופך את המכתב ורואה כתב יד די נשחק 'יום אחרון לתשלום ***** אחרת אני **** ****** ואל ת**** לספ* אחרת ת*** בתוצא** שזה או** שבנכם *** בסכ**' (* מילה שנשחקה) אתה קורא בחתימת המכתב אתה רואה את התאריך, שהוא בדיוק התאריך של אתמול.
    תודה
    - - - -
    'מה זה אמור להביע' אני חושב לעצמי בעוד שאני קורא את המכתב.
    'והתאריך עוד התאריך של אתמול?'
    'אני חייב להודיע לאבא' אני ממשיך לחשוב לעצמי.
    אני קם ומחפש את אבי ברחבי הבית, במידה ואני לא מוצא אותו אני יוצא לקראת אמי לשאול אותה היכן הוא נמצא.

6. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- אתה יוצא מן האקדמיה ורואה את אביך משוחח עם בעל חנות אחת לידו. תזוזה קלה על גג של בית תופס את תשומת לבך. אתה מסתכל ורואה שם צללית של אדם אבל אינך יכול לזהות, הוא הסתכל על אביך ואחרי כמה שניות הוא שם לב לכך שאתה מביט בו ובמהירות הוא נעלם. אביך מסתובב ורואה אותך "אישין!..." הוא קורא לך.
    "היי אבא!" אומר תוך כדי ריצה אל אבי באושר "תראה!עברתי את מבחני האקדמיה!אני גנין עכשיו!" ואצביע על מגן המצח.לאחר מכן אסמן לאבי שאני רוצה לדבר איתו לבד ואשאל אותו:"גם אתה ראית את האיש בגג ליד?"
    NYO HO HO BITCH

7. bbuuuii
    שם: עידן
    קאיטו אוצ'יהא- (חחחחח אוקי נשנה לו את השם רק תן לי לחשוב קצת ואני אשנה, תוכל לבחור לו) אתה מלטף את הכלב *לא* אריאל. ואומר שאתה צריך לנשום קצת אוויר, "מממ... כן גם אני צריכה לנשום קצת אוויר, טוב נתראה." היא נפרדת מכם לשלום ויוצאת החוצה. "נהיה חשוך.." קאוסאקה לוחש לעצמו, "אוי לא!" הוא צעק באכזבה, "אוי לא אוי לא...!" הוא מוסיף ומתחיל לרוץ כמו משוגע החוצה, "איך שחכתי את זה! אידיוט!" ובמהירות הוא יוצא מבלי להשאיר אחריו זכר.
    'אוקיי, כנראה ש.. נשארתי לבד' אני חושב. אני יוצא החוצה לטייל קצת ולספר להוריי שאני גנין עכשיו.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ריקאגו יאמאנאקה- אתה מתפלא על מה שאתה קורא במכתב והולך לחפש את אביך ולשאול אותו בנושא, אתה מחפש בכל החדרים בבית ורואה שאביך לא נמצא. אתה יוצא החוצה כדי לחפש\לקרוא לאמך והולך בחשכה ברחובות הכפר בעזרת המנורות שבכפר אתה שם לב לטיפות דם קטנות על הרצפה. הם מובילות הרחק אל סמטה חשוכה בצד ימין שלך.

אישין אוצ'יהא- "מזל טוב! ידעתי שתצליח" הוא מברך אותך בחיוך על ההצלחה שלך "ו...אדם על הגג אמרת?" הוא שואל ומתבונן במקום שהבטת בו. "אמ.. לא אני לא ראיתי שום דבר." הוא אומר ולוקח את הקונאי שלו מכיסו. "הנה הוא, תודה רבה על העזרה שלך! אני נורא מעריך את זה!" הוא מודה לו בחיוך ונותן לו את הקונאי, "טוב קדימה, מחר כנראה יש לך יום ארוך" הוא מחייך לעברך ומוביל אותך הביתה, "תישן טוב כמו גנין מצליח ותוכל להיות ההוקאגה יום אחד" אתם מגיעים הביתה ואביך הולך לחדרו בכדי לישון.

קאיטו אוצ'יהא (חשוך בחוץ)- אתה יוצא מן האקדמיה ומתקדם אל ביתך, השמיים החשיכו ורוב האנשים הלכו כבר אל בתיהם בכדי לישון, אתה רואה מעט מאוד אנשים ברחובות שגם הם מתפנים אל בתיהם. בדרך אל ביתך אתה רואה כמה כתמים אדומים על הקרקע אבל לא משייך תשומת לב רבה כל-כך, כשאתה מגיע הביתה הכול שקט והאורות כבויים, הוריך הלכו לישון במיטתם.

הנה משפט משלי...

9. משתמש מתקדם
    [COLOR="Sienna"]

שין היוגה- אתה אוכל והולך להתאמן בחדרך ומהחלון שבחדר אתה רואה את יוקי יוצאת מביתה וחוזרת ככל הנראה אל חדר האימונים שלכם והיא לא הורידה את בגדי האימונים שלה עדיין. בעודך מרוכז ביוקי שנכנסה כבר לחדר האימונים, אתה שם לב לתזוזה באחד השיחים שמול חדר האימונים, אתה מנסה אך לא רואה כלום לא שגרתי שם.
    אנחנו נוכל גם לפגוש את נארוטו והאחרים במ"ת ?
    ========================================
    "טוב , נראה כאילו יוקי חוזרת להתאמן." אני אומר והולך לחדר האימונים.
    "היי,אפשר להצטרף?" אני שואל אותה , 'בטח מה שהיה בשיח הזה זה איזה חיה או משהו כזה.' אני חושב ומחכה לתשובת יוקי.

10. משתמש מנוסה
    שין היוגה (אממ נארוטו כרגע בן שנתיים אז לא יודע אם יצא לך P- "שין-קון..!" היא נרתעת לאחור ומביטה בך בפרצוף מבויש, "כמובן שתוכל..." היא מוסיפה ומפנה את מבטה הצידה היא מתחילה להשתמש בג'יוקן לאוויר אך לאחר כמה פעמים היא מפסיקה להשתמש בג'יוקן ונעמדת במקומה בתנוחת קרב "גם אתה מרגיש את זה?.." היא שואלת ומסתכלת לכיוון הדלת. אתה מרגיש צ'אקרה מסויימת שנמצאת מאחורי הדלת של חדר האימונים שלכם. "זאת צ'אקרה לא רגילה של אחד מבני היוגה" היא מוסיפה בקול שקט. "זה מישהו זר." היא לוחשת לך ומצביעה על הדלת.

11. משתמש מתקדם
    שין היוגה (אממ נארוטו כרגע בן שנתיים אז לא יודע אם יצא לך P- "שין-קון..!" היא נרתעת לאחור ומביטה בך בפרצוף מבויש, "כמובן שתוכל..." היא מוסיפה ומפנה את מבטה הצידה היא מתחילה להשתמש בג'יוקן לאוויר אך לאחר כמה פעמים היא מפסיקה להשתמש בג'יוקן ונעמדת במקומה בתנוחת קרב "גם אתה מרגיש את זה?.." היא שואלת ומסתכלת לכיוון הדלת. אתה מרגיש צ'אקרה מסויימת שנמצאת מאחורי הדלת של חדר האימונים שלכם. "זאת צ'אקרה לא רגילה של אחד מבני היוגה" היא מוסיפה בקול שקט. "זה מישהו זר." היא לוחשת לך ומצביעה על הדלת.
    במהירות אני עומד בתנוחת קרב , "ביאקוגן." אני אומר , ומסתכל לעבר הדלת , בודק אם יש שם מישהו זר , אם יש אז אני מחכה שיכנס . אם אין שם אז אני אומר לה אזעקת שווא ומתחיל באימונים.

12. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- "מזל טוב! ידעתי שתצליח" הוא מברך אותך בחיוך על ההצלחה שלך "ו...אדם על הגג אמרת?" הוא שואל ומתבונן במקום שהבטת בו. "אמ.. לא אני לא ראיתי שום דבר." הוא אומר ולוקח את הקונאי שלו מכיסו. "הנה הוא, תודה רבה על העזרה שלך! אני נורא מעריך את זה!" הוא מודה לו בחיוך ונותן לו את הקונאי, "טוב קדימה, מחר כנראה יש לך יום ארוך" הוא מחייך לעברך ומוביל אותך הביתה, "תישן טוב כמו גנין מצליח ותוכל להיות ההוקאגה יום אחד" אתם מגיעים הביתה ואביך הולך לחדרו בכדי לישון.
    לאחר שאכנס הביתה, אכבה את האור בסלון ואלך להתארגן לשינה.תוך כדי החלפת הבגדים אחשוב לעצמי:"איך זה יכול להיות?הרי לאבא יש שארינגן מצוין, איך הוא לא ראה את האדם על הגג?" לאחר שאגמור להחליף את הבגדים אשכב במיטה ואתכסה בשמיכה שלי.אך אני לא ארדם לכמה שעות, כיוון שהמחשבה על האדם ההוא מהגג רודפת אותי.לאחר מכן אתנער מהמחשבות האלה ואנסה להירדם.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שין היוגה- אתה מפעיל את הביאקוגן וביחד איתך מפעילה אותו גם יוקי. שניכם רואים הילה כחולה של אדם מאחורי הדלת. "קאטון!" הוא צועק, אתם רואים את ההילה של האדם זזה והוא מקבץ את ידיו, אתם רואים איך שהצ'אקרה שלו עולה לכיוון פיו, "כדור אש!" הוא צועק ומשחרר את הצ'אקרה בפיו, כדור אש יוצא מפיו ושורף את הדלת ואת כל הקיר, "לא ציפיתי לפחות משבט ההיוגה.." הוא מגחך קלות ומתקדם לעברכם. יש מסכה שחורה על פניו כשהחלק של העיניים והפה אינם מכוסים. "אני לא רוצה בעיות לכן אחד מכם הולך לבוא איתי." הוא מצחקק ומוציא את הקונאי שלו. הקירות מתחילות לקרוס והאש מתפשטת בכל רחבי החדר.

אישין אוצ'יהא- "אישין-צ'אן!" אמך מעירה אותך, האור של השמש מאיר בחוזקה ומסנוור אותך קלות קול ציוץ הציפורים מודיע על בואו של הבוקר, "הגיע הזמן לקום!" אמך אומרת לך ומניחה לידך מגש עם ארוחת הבוקר שהיא הכינה לך. "שיהיה לך בוקר טוב!" אבא שלך נכנס לחדרך ולוקח חתיכה מפרוסת הלחם שלך. "טוב.. להתראות" הוא נפרד מכם לשלום ויוצא החוצה.

הנה משפט משלי...

14. משתמש מתקדם
    שין היוגה- אתה מפעיל את הביאקוגן וביחד איתך מפעילה אותו גם יוקי. שניכם רואים הילה כחולה של אדם מאחורי הדלת. "קאטון!" הוא צועק, אתם רואים את ההילה של האדם זזה והוא מקבץ את ידיו, אתם רואים איך שהצ'אקרה שלו עולה לכיוון פיו, "כדור אש!" הוא צועק ומשחרר את הצ'אקרה בפיו, כדור אש יוצא מפיו ושורף את הדלת ואת כל הקיר, "לא ציפיתי לפחות משבט ההיוגה.." הוא מגחך קלות ומתקדם לעברכם. יש מסכה שחורה על פניו כשהחלק של העיניים והפה אינם מכוסים. "אני לא רוצה בעיות לכן אחד מכם הולך לבוא איתי." הוא מצחקק ומוציא את הקונאי שלו. הקירות מתחילות לקרוס והאש מתפשטת בכל רחבי החדר.
    "יוקי סאמה , תצאי מכאן."אני אומר ליוקי , "לא אוכל לתת לך להיפגע."אני אומר לה , 'יכול להיות שזה
    אוצ'יהא?' אני חושב לעצמי , רץ לכיוון היריב , במהירות מפעיל את הג'וקן ופוגע לו ברגליים , "האקה , רג'וקושויושו!" אני אומר ומשתמש עליו בטכניקה , לאחר שכל נקודות הצ'אקרה שלו חסומות אני פוגע בבית החזה שלו בעזרת הג'וקן, ובכל ההתקפה מתחמק מההתקפות שלו.

15. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- "אישין-צ'אן!" אמך מעירה אותך, האור של השמש מאיר בחוזקה ומסנוור אותך קלות קול ציוץ הציפורים מודיע על בואו של הבוקר, "הגיע הזמן לקום!" אמך אומרת לך ומניחה לידך מגש עם ארוחת הבוקר שהיא הכינה לך. "שיהיה לך בוקר טוב!" אבא שלך נכנס לחדרך ולוקח חתיכה מפרוסת הלחם שלך. "טוב.. להתראות" הוא נפרד מכם לשלום ויוצא החוצה.
    I see what you did there..clever...

"משהו לא בסדר כאן.." אחשוב לעצמי בזמן שאוכל את ארוחת הבוקר ואסתכל סביבי, תוך כדי שאנסה להראות שהכל כשורה. "איך יכול להיות שאמא שלי נמצאת כאן, אם היא נעלמה על ידי האיש במסכה ונאגאטו מהאקטסוקי?כנראה שאני חולם..טוב, אנצל כל רגע.." אמשיך לחשוב ואחזור לשגרת החלום.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •