פורסם במקור על ידי
EZ-Style
אוז-ראטנר אבורמה- "על מה אתה מדבר?.." יוקי קמה והתיישבה, "אתה מתכוון שמישהו עוקב אחרינו?" היא שואלת בלחש ובפרצוף מוזר. אתה שולח חרק נקבה כדי שתמצא ותתישב על גבו של 'מי' שמתצפת עליכם ולאחר כמה דקות היא חוזרת ומתעופפת מול פניך, אתה מבין ממנה שאף אחד לא עוקב אחריכם. "אתה מוזר." היא מסננת בגיחוך וחוזרת לשכב על הדשא הרך. "הסתכלת פעם על הכוכבים?" היא שואלת בשאננות ממוקדת עליהם. "הם נורא יפים, במיוחד היום." היא מושיטה יד ומצביעה לשמים.
שין היוגה- אתה אוכל והולך להתאמן בחדרך ומהחלון שבחדר אתה רואה את יוקי יוצאת מביתה וחוזרת ככל הנראה אל חדר האימונים שלכם והיא לא הורידה את בגדי האימונים שלה עדיין. בעודך מרוכז ביוקי שנכנסה כבר לחדר האימונים, אתה שם לב לתזוזה באחד השיחים שמול חדר האימונים, אתה מנסה אך לא רואה כלום לא שגרתי שם..
ריקאגו יאמאנאקה- 'מזל טוב !!!' אתה מקריא, "חשבת שאשכח את זה?" היא נעמדת מולך שכפפות האפייה שלה בידיה, "ארוחה שלמה הכנתי בשבילך! אני מותשת.." היא צוחקת ומתיישבת על כסא שהיה קרוב אליה. "תוכל להתחיל לאכול, אני צריכה לצאת אל המכולת לקנות כמה תבלינים בשביל דוד שלך גם." היא אומרת, "אבל אני לא בטוחה שהמכולת אפילו פתוחה בשעה כזאת.." היא קמה בפרצוף מתלבט, "טוב, נצטרך לבדוק" היא אומרת בחיוך, "תתחיל לאכול אני כבר חוזרת" היא מחייכת לעברך ויוצאת מן הבית. אתה הולך למטבח ורואה שכל שולחן האוכל מלא מטעמים שכנראה בשבילך ועוד שולחן נוסף כנראה בשביל הדוד שלך.