Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 153
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    שין היוגה- "האי!" יוקי רצה אל היציאה האחורית, "תשמור על עצמך שין-קון!" היא אומרת לך ויוצאת החוצה במהירות, אתה משתק את רגלו בעזרת הג'וקן ומתחיל לשתק 64 נקודות חיוניות בגופו, אתה מצליח לגעת ב-28 חלקים עד שהוא דוקר אותך בגב בעזרת הקונאי שלו, אתה רואה שיד אחת שלו משותקת והוא נשען עם הברך שלו על הרצפה. "ילד טיפש." הוא התרומם ונעמד בקושי רב. "אתה הולך לסבול!" הוא מוסיף ומקבץ את ידו האחת, "קאטון-!" הוא מתחיל לאגור את הצ'אקרה שלו. "האקה קושו!" אתה שומע מאחוריו והדף מעיף את השינובי לצד השני של החדר, "קדימה!" אתה שומע את אבא של יוקי מזרז אותך, "קדימה שין-קון!" יוקי אוחזת אותך בידך ומתחילה לרוץ אל היציאה, החדר כולו קרס והאש שרפה את כל החדר. "קדימה לחדרים!" אבא של יוקי צועק עליכם בפנים כועסות. יוקי הלכה אל חדרה באיטיות.

אישין אוצ'יהא- אתה נשאר על מיטתך וגומר לאכול את הארוחה שלך, אתה חושב שזה חלום וזורם עם כל מה שקורה אבל הכול נראה אמיתי ואתה מסוגל להרגיש גם כן את המיטה ואת הקירות וכל שאר הדברים המוחשיים. "אישין-צ'אן? תוכל לבוא לכאן לרגע?" היא מבקשת ממך בקול רגוע ורך לבוא אל הסלון.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אישין אוצ'יהא- אתה נשאר על מיטתך וגומר לאכול את הארוחה שלך, אתה חושב שזה חלום וזורם עם כל מה שקורה אבל הכול נראה אמיתי ואתה מסוגל להרגיש גם כן את המיטה ואת הקירות וכל שאר הדברים המוחשיים. "אישין-צ'אן? תוכל לבוא לכאן לרגע?" היא מבקשת ממך בקול רגוע ורך לבוא אל הסלון.
    ״אוקיי אמא..״ אומר ואלך לכיוון אמא שלי. ״מעניין מה היא רוצה״ אחשוב לעצמי.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    שין היוגה- "האי!" יוקי רצה אל היציאה האחורית, "תשמור על עצמך שין-קון!" היא אומרת לך ויוצאת החוצה במהירות, אתה משתק את רגלו בעזרת הג'וקן ומתחיל לשתק 64 נקודות חיוניות בגופו, אתה מצליח לגעת ב-28 חלקים עד שהוא דוקר אותך בגב בעזרת הקונאי שלו, אתה רואה שיד אחת שלו משותקת והוא נשען עם הברך שלו על הרצפה. "ילד טיפש." הוא התרומם ונעמד בקושי רב. "אתה הולך לסבול!" הוא מוסיף ומקבץ את ידו האחת, "קאטון-!" הוא מתחיל לאגור את הצ'אקרה שלו. "האקה קושו!" אתה שומע מאחוריו והדף מעיף את השינובי לצד השני של החדר, "קדימה!" אתה שומע את אבא של יוקי מזרז אותך, "קדימה שין-קון!" יוקי אוחזת אותך בידך ומתחילה לרוץ אל היציאה, החדר כולו קרס והאש שרפה את כל החדר. "קדימה לחדרים!" אבא של יוקי צועק עליכם בפנים כועסות. יוקי הלכה אל חדרה באיטיות.
    [/COLOR]
    אני רץ לחדרי ובזהירות מוציא את הקונאי מגבי , 'מי זה היה?' אני שואל את עצמי , 'ולמה לעזאזל הוא תקף אותנו?' אני חושב לעצמי , הולך ליוקי , 'מתפקידי לשמור על יוקי.' אני חושב לעצמי , 'אני אתן את חיי בשבילה.' אני חושב תוך כדי הליכה לכיוון יוקי.

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    [COLOR="Navy"]
    אוז-ראטנר אבורמה- "מתחיל להיות מאוחר" היא אומרת ומורידה את ידה אל הדשא, "אבל אני מעוניינת להמשיך כאן" היא מוסיפה ועוצמת את עיניה. "אפילו עד הבוקר כל-כך שלו כאן ורגוע" היא פותחת שוב את עיניה, "גם אתה מרגיש ככה?" היא שואלת אותך בחיוך קל, השמיים החשיכו והכוכבים מאירים הרוח הקרירה נושבת ומקררת את פניך והדשא הרך מרגיש כמו שמיכה עבה.
    "כן גם אני הייתי שמח להישאר כאן כל הלילה גם ככה אין לי כוח לאבא שלי" אניאומר ליוקי עם חיוך שמלווא בכעס על אבי.
    "אבל מה איתן יוקי אמא שלך לא תדאג לך,כבר ממש מאוחר?" אני שואל בדאגה.
    ולאחר תשובתה מסיף "ובנוסף לכך יש לנו את הפגישה הראשונה של הקבוצה לדעתי כדי לנו ללכת הביתה ולישון מאט,את לא חושבת?"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. משתמש מנוסה
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן פשוט האינטרנט שלי התחיל לעשות בעיות
    אישין אוצ'יהא- אתה הולך לכיוון הסלון בשאננות של הבוקר ורואה אדם לבוש שחורים שבגב החולצה יש לו סימן של שבט האוצ'יהא עומד ליד אמך, הוא מסתכל עליך בחיוך של רשע שהשארינגן בעיניו מופעלות. הוא מוציא סכין חדה מכיסו ומכוון אותה לעבר אמך. "תרצה שאכין לך אוכל למהלך היום?" היא שואלת אותך בחיוך מבלי להסיב תשומת לב לאדם שעומד להרוג אותה. הסכין חודרת לה הישר בלב וכל הדם ניתז על הרצפה. הוא רצח אותה בעודו מצחקק אותו צחוק מרושע. אתה שם לב שהכול נמס בחדר ופתאום אתה קם בבהלה, כאילו הכול היה חלום. אתה רואה שהשמש מבצבצת ומתחילה לזרוח.

אוז-ראטנר אבורמה- "מממ.. תלך אתה, אני אשאר." היא אומרת לך ומניחה את ידיה מתחת לראשה, "ילדים!" אתה שומע מאחוריך, "כבר מאוחר, אתם צריכים לחזור לבית שלכם" אדם מבוגר בעל זקן שחור מבקש מכם ללכת לביתכם והולך. "כמו שאמרתי תנוח בבית שלך." היא אומרת ועצמה את עיניה.

שין היוגה- אתה מוציא את הקונאי בגבך בזהירות ומרגיש את הכאב החזק, אתה יוצא מביתך כדי ללכת אל ביתה של יוקי ואבא שלה עוצר אותך בדרכך. "לאן אתה הולך בדיוק?" הוא שואל אותך בפרצוף כעוס נורא, אתה מסביר לו שאתה רוצה ללכת אל יוקי, "יוקי הלכה לישון כמו שביקשתי, כדי לך שגם אתה תמלא את מה שאמרתי לך ותחזור לביתך!" הוא מאיים עליך בפנים כעוסות.

הנה משפט משלי...

6. משתמש מתקדם
    שין היוגה- אתה מוציא את הקונאי בגבך בזהירות ומרגיש את הכאב החזק, אתה יוצא מביתך כדי ללכת אל ביתה של יוקי ואבא שלה עוצר אותך בדרכך. "לאן אתה הולך בדיוק?" הוא שואל אותך בפרצוף כעוס נורא, אתה מסביר לו שאתה רוצה ללכת אל יוקי, "יוקי הלכה לישון כמו שביקשתי, כדי לך שגם אתה תמלא את מה שאמרתי לך ותחזור לביתך!" הוא מאיים עליך בפנים כעוסות.
    "טוב , תירגע." אני אומר לו וחוזר לחדרי , "בטח הוא חושב שהכל באשמתי."אני ממלמל בכעס תוך כדי הליכה לביתי ,"מה אני אעשה עכשיו?" אני חושב לעצמי , 'אולי אלך להתאמן עם יאהיקו.' אני חושב לעצמי במהירות , אם אבא של יוקי תוקף אותי/מאיים אלי אני מסביר לו שאני הולך להתאמן עם חברים והולך ליאהיקו.

7. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- אתה הולך לכיוון הסלון בשאננות של הבוקר ורואה אדם לבוש שחורים שבגב החולצה יש לו סימן של שבט האוצ'יהא עומד ליד אמך, הוא מסתכל עליך בחיוך של רשע שהשארינגן בעיניו מופעלות. הוא מוציא סכין חדה מכיסו ומכוון אותה לעבר אמך. "תרצה שאכין לך אוכל למהלך היום?" היא שואלת אותך בחיוך מבלי להסיב תשומת לב לאדם שעומד להרוג אותה. הסכין חודרת לה הישר בלב וכל הדם ניתז על הרצפה. הוא רצח אותה בעודו מצחקק אותו צחוק מרושע. אתה שם לב שהכול נמס בחדר ופתאום אתה קם בבהלה, כאילו הכול היה חלום. אתה רואה שהשמש מבצבצת ומתחילה לזרוח.
    "וואי, איזה חלום מבהיל..." אומר לעצמי תוך כדי שאתנשף בכבדות ואסתכל בחדר.תוך כדי שאלך לאכול ארוחת בוקר אחשוב לעצמי:"מי זה היה האיש הזה?הוא גם מהאוצ'יהא, לא?רגע, הוא דומה לאיש שראיתי על הגג, אבל איך הוא קשור לאקטסוקי?הרי באקטסוקי אין אף אחד מהאוצ'יהא..משהו חשוד קורה כאן..טוב, עכשיו זה לא העניין.היום יש לי ארוחה עם כל הצוותים ואני צריך להיות במיטבי!אסור לדברים כאלה כמו חלומות מטורפים להטריד אותי!" ואמשיך להתארגן.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שין היוגה- אתה שם לב שהשמש מתחילה לזרוח, והשמיים נהיים יותר ויותר בהירים. אתה יוצא מביתך בכדי לבקר את יאהיקו בשעה המוקדמת של הבוקר ורואה שאבא של יוקי לא שומר על החצר, אתה ממשיך אל ביתו של יאהיקו ואתה רואה סוחרים רבים מתחילים לפתוח את חנותיהם ומעט אנשים מסתובבים ברחובות. "שין-קון" אתה רואה את יאהיקו נעמד על יד דלת ביתו עם שני ילדים קטנים. "היי.." הוא אומר לך ומתמתח קלות. "היי שין-סאמה!" אתה רואה את שני הילדים הקטנים סקורואי וטאקומה, "אני יוצא לריצת בוקר בכפר עם סקורואי וטאקומה.. מעוניין להצטרף?" הוא שואל אותך בחיוך ושני הילדים התחילו להתחמם ולהתמתח.

אישין אוצ'יהא- (חחח מאיפה אתה יודע מי באקטסוקי בכלל?) "בוקר טוב.." אתה שומע את אבא שלך ובמהירות אחריו אתה שומע טריקת דלת. לאחר כמה דקות שבהן אתה מתארגן אתה שומע דפיקות בדלת ואת הצליל האיטי של פתיחתה. "אישין-קון..?" אתה שומע את קולה של מאטו מסלון ביתכם. "אתה ער?.." היא שואלת בקול רגוע ושליו.

9. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- (חחח מאיפה אתה יודע מי באקטסוקי בכלל?) "בוקר טוב.." אתה שומע את אבא שלך ובמהירות אחריו אתה שומע טריקת דלת. אתה שומע דפיקות בדלת ואת הצליל האיטי של פתיחתה. "אישין-קון..?" אתה שומע את קולה של מאטו מסלון ביתכם. "אתה ער?.." היא שואלת בקול רגוע ושליו.
    *נארוטופדיה Xd שכחתי מי זאת מאטו..
    "כן אני ער!" אומר ואקום מהמיטה במהירות "אני רק מתלבש!", אנעל את דלת חדרי,אתלבש, אפתח את הדלת ואלך לסלון.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    אוז-ראטנר אבורמה- "מממ.. תלך אתה, אני אשאר." היא אומרת לך ומניחה את ידיה מתחת לראשה, "ילדים!" אתה שומע מאחוריך, "כבר מאוחר, אתם צריכים לחזור לבית שלכם" אדם מבוגר בעל זקן שחור מבקש מכם ללכת לביתכם והולך. "כמו שאמרתי תנוח בבית שלך." היא אומרת ועצמה את עיניה.

[/COLOR]
    'אני לא יכול להשאיר אותה כך לבד' אני יחשוב לי בזמן שאני קם מהדשא "באמת כדי שננו נלך הביתה מתחיל להיות מאוחר ואני לא רוצה להשאיר אותך לבד" אני רומר ליוקי בפוהק והושית את ידי כדי שתקום "קדימה באי נלך" אני אומר בניסיון לזרז אותה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

11. משתמש מנוסה
    אישין אוצ'יהא- (מצטער שלא אמרתי אבל אני מוסיף דמויות שהכרתם בעברכם מאטו היא ילדה בגילך שעליה אני ארחיב בהסבר של הדמויות) "אה.. אמ.. אוקיי." היא אומרת ומתנשפת קלות. "טוב אז.. השארתי כאן שקית מלאה בירקות שאמא שלי רצתה שתקבלו." היא מוסיפה ומניחה את השקית על שולחנכם בסלון. "אז להתראות אישין-קון ושיהיה לך יום יפה!" היא מאחלת לך ויוצאת מהדלת.

אוז-ראטנר אבורמה- "אוז !!" היא צועקת עליך ולאחר מכן צוחקת, "אני מעוניינת להשאר ולנוח כאן..." היא אומרת, "מה כבר יכול לקרות רע בכפר שלנו?" היא שואלת ומתחילה להירדם, אתה שם לב שעכשיו מאוחר והשמיים נהיו שחורים.

הנה משפט משלי...

12. משתמש מתקדם
    שין היוגה- אתה שם לב שהשמש מתחילה לזרוח, והשמיים נהיים יותר ויותר בהירים. אתה יוצא מביתך בכדי לבקר את יאהיקו בשעה המוקדמת של הבוקר ורואה שאבא של יוקי לא שומר על החצר, אתה ממשיך אל ביתו של יאהיקו ואתה רואה סוחרים רבים מתחילים לפתוח את חנותיהם ומעט אנשים מסתובבים ברחובות. "שין-קון" אתה רואה את יאהיקו נעמד על יד דלת ביתו עם שני ילדים קטנים. "היי.." הוא אומר לך ומתמתח קלות. "היי שין-סאמה!" אתה רואה את שני הילדים הקטנים סקורואי וטאקומה, "אני יוצא לריצת בוקר בכפר עם סקורואי וטאקומה.. מעוניין להצטרף?" הוא שואל אותך בחיוך ושני הילדים התחילו להתחמם ולהתמתח.

[/COLOR]
    תוסיף את יוקי לדמויות בבקשה.
    ------------------------------------
    אני מחייך , "למה לא." אני אומר ומתחיל להתמתח , "טוב , בואו נצא." אני אומר לאחר שאני גומר להתמתח, אם הם מסכימים שנצא אז אני מתחיל לרוץ לריצה קלה מסביב לכפר (כמובן שבקצב שלהם ולא מהר מדי או איטי מדי) , כשאני רואה את הסוף אני רץ ריצה מהירה עד לסוף.
    אם הם לא מסכימים אז אני מחכה שנתחיל ואז אני מתחיל לרוץ לריצה קלה מסביב לכפר (כמובן שבקצב שלהם ולא מהר מדי או איטי מדי) , כשאני רואה את הסוף אני רץ ריצה מהירה עד לסוף.

13. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- (מצטער שלא אמרתי אבל אני מוסיף דמויות שהכרתם בעברכם מאטו היא ילדה בגילך שעליה אני ארחיב בהסבר של הדמויות) "אה.. אמ.. אוקיי." היא אומרת ומתנשפת קלות. "טוב אז.. השארתי כאן שקית מלאה בירקות שאמא שלי רצתה שתקבלו." היא מוסיפה ומניחה את השקית על שולחנכם בסלון. "אז להתראות אישין-קון ושיהיה לך יום יפה!" היא מאחלת לך ויוצאת מהדלת.
    *טוב שנזכרת...
    "תודה מאטו-צ'אן!" אומר ואנופך לה לשלום.לרגע אזכר במשהו שרציתי לשאול אותה וארוץ אליה.כשאגיע אליה אגיד לה:"מאטו צ'אן, גם את עברת את מבחני האקדמיה?"
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    שין היוגה- "חכה לנו..!" סקורואי וטאקומה קוראים לך שהם רצים ברשלנות ובאיטיות, יאהיקו רץ באותו ה-קו שלך והוא מסתכל קדימה במבט רציני, "הנה כאן נעצור.." יאהיקו מצביע קדימה אל עץ עבה ושחור שנמצא על גבעה גדולה, אתה מגביר את המהירות ומגיע לשם ישירות. "וואו.. זה היה טוב." אתה רואה את סקורואי וטאקומה זוחלים על הרצפה ומגיעים מולכם. "נהגתי להגיע לכאן הרבה בעבר" יאהיקו אומר ושם את ידו על העץ. "סקורואי! הלימודים מתחילים בעוד חצי שעה..." טאקומה אומר לו ומסתובב, "קדימה בוא נלך" הוא מוסיף והולך. "להתראות" סקורואי נפרד מכם לשלום והולך עם טאקומה גם הרחק.

אישין אוצ'יהא- "כן!" היא אומרת בהתרגשות ומחייכת לעברך, "חברי לקבוצה הם.." היא מנסה להזכר בהם, "קארין הירוקו וקנטה אקימיצ'י" היא נזכרת, "היום גם יש את המפגש הקבוצתי, אנחנו אמורים להיות ב-2 בנהר ליד מרכז האימונים לא כמו רוב הקבוצות שהולכים אל המסעדה של אירוקה." היא מוסיפה, "תרצה לטייל ולהעביר את הזמן איתי?" היא שואלת אותך בחיוך.

הנה משפט משלי...

15. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- "כן!" היא אומרת בהתרגשות ומחייכת לעברך, "חברי לקבוצה הם.." היא מנסה להזכר בהם, "קארין הירוקו וקנטה אקימיצ'י" היא נזכרת, "היום גם יש את המפגש הקבוצתי, אנחנו אמורים להיות ב-2 בנהר ליד מרכז האימונים לא כמו רוב הקבוצות שהולכים אל המסעדה של אירוקה." היא מוסיפה, "תרצה לטייל ולהעביר את הזמן איתי?" היא שואלת אותך בחיוך.
    "בכיף, יש ממלא עוד זמן עד לארוחה אצל הירוקה." אומר למאטו ואתחיל ללכת איתה בכפר.
    *if u know what i mean...
    NYO HO HO BITCH

עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •