Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 153
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אישין אוצ'יהא- no i dont know what you mean XD אתם הולכים ברחבי הכפר שהוא כרגיל מלא באנשים, חנויות פעילות וילדים. "איש-" מאטו מתחילה להגיד משפט ומפנה את מבטה בחדות הצידה. גם אתה שומע רשרושים בצדך. מאטו מסתכלת לאותו כיוון שממנו שמעה את הרשרושים ולא רואה דבר. "טוב כנראה שום דבר, מצטערת." היא מתנצלת בפניך. היא תופסת את ידך ומחייכת "איזה יום יפה!" היא מפנה את מבטה לשמיים בהתלהבות, "קדימה, בוא נלך להביא לנו משהו קר" היא אומרת, "משהו קר ביקשת?" אתה שומע מצידך, זהו בעל חנות זקן עם מקרר גלידות משלו. "הנה לכם!" הוא מוסיף ומוציא ארטיקים בטעם תות בשביל שניכם. "זה יעלה 35 ין" הוא אומר בחיוך תעבני, "אוקי אוקי הנה לך" היא אומרת ונותנת לו את כספו, היא מביאה לך את הארטיק שלך ומתחילה לאכול את שלה, "בוא נמשיך ונעצור בשדה האימונים?" היא שואלת אותך וגוררת אותך.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי EZ-Style צפה בהודעה
    אישין אוצ'יהא- no i dont know what you mean XD אתם הולכים ברחבי הכפר שהוא כרגיל מלא באנשים, חנויות פעילות וילדים. "איש-" מאטו מתחילה להגיד משפט ומפנה את מבטה בחדות הצידה. גם אתה שומע רשרושים בצדך. מאטו מסתכלת לאותו כיוון שממנו שמעה את הרשרושים ולא רואה דבר. "טוב כנראה שום דבר, מצטערת." היא מתנצלת בפניך. היא תופסת את ידך ומחייכת "איזה יום יפה!" היא מפנה את מבטה לשמיים בהתלהבות, "קדימה, בוא נלך להביא לנו משהו קר" היא אומרת, "משהו קר ביקשת?" אתה שומע מצידך, זהו בעל חנות זקן עם מקרר גלידות משלו. "הנה לכם!" הוא מוסיף ומוציא ארטיקים בטעם תות בשביל שניכם. "זה יעלה 35 ין" הוא אומר בחיוך תעבני, "אוקי אוקי הנה לך" היא אומרת ונותנת לו את כספו, היא מביאה לך את הארטיק שלך ומתחילה לאכול את שלה, "בוא נמשיך ונעצור בשדה האימונים?" היא שואלת אותך וגוררת אותך.
    *הכסף בנארוטו זה ריו ולא ין.
    "סבבה, אבל צריכים להיות שם עד 13:00, אני לא רוצה לאחר לארוחה." אומר למאטו ואלך איתה לשדה האימונים."מעניין מה היא רוצה שנעשה שם, הרי אנחנו לא מתאמנים לשום דבר עכשיו.."
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    אישין אוצ'יהא- (אני ממש מצטער, ביום אחר הייתי בודק פשוט הייתי עייף) "יופי, הגענו" מאטו אומרת ומתיישבת על הדשא הרך. אתה רואה מסביבך ילדים בודדים שככל הנראה גנינים שמתאמנים בטאיג'וטסו. "אני אוהבת את הכפר שלנו" מאטו אומרת ולוקחת ביס קטן מהארטיק שלה. אתה קולט תזוזה של השיחים הרחק מצד ימין שלך. אתה רואה שם חלק\גוש שחור אבל לא מצליח לזהות ולהבין מה זה.

הנה משפט משלי...

4. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- (אני ממש מצטער, ביום אחר הייתי בודק פשוט הייתי עייף) "יופי, הגענו" מאטו אומרת ומתיישבת על הדשא הרך. אתה רואה מסביבך ילדים בודדים שככל הנראה גנינים שמתאמנים בטאיג'וטסו. "אני אוהבת את הכפר שלנו" מאטו אומרת ולוקחת ביס קטן מהארטיק שלה. אתה קולט תזוזה של השיחים הרחק מצד ימין שלך. אתה רואה שם חלק\גוש שחור אבל לא מצליח לזהות ולהבין מה זה.

'מה זה שם?' אחשוב לעצמי בזמן שאסתכל לכיוון השיחים 'אולי כדאי שאראה לא חשוד, אולי הזר יחשוף את עצמו'. "גם אני אוהב את הכפר." אומר למאטו "יש נוף יפה ואנשים נחמדים, הכל מושלם!"
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    אישין אוצ'יהא- (כאילו אתה היחיד במ"ת LOL, אני לא אפסיק ואשקיע בשבילך ואתה מקבל ג'וטסו חדש, קאטון: כדורי אש מפחידים, הסבר בג'וטסויים שנלמדו) "אמממ אישין-קון" מאטו קוראת לך ומעיפה מבט בשעונה, "השעה עכשיו 12:00, נוכל להישאר כאן חצי שעה" היא מודיעה לך ולוקחת עוד ביס מהארטיק שלה. "אני מצטערת אם אני אהיה חטטנית מידיי, אבל... הערת את השארינגן?" היא שואלת אותך ומסתכלת בעיניך. "תמיד רציתי לדעת, איך זה מרגיש. האם אתה מרגיש כוח שמלהט בגופך." היא אומרת וקמה ממקומה.

הנה משפט משלי...

6. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- (כאילו אתה היחיד במ"ת LOL, אני לא אפסיק ואשקיע בשבילך ואתה מקבל ג'וטסו חדש, קאטון: כדורי אש מפחידים, הסבר בג'וטסויים שנלמדו) "אמממ אישין-קון" מאטו קוראת לך ומעיפה מבט בשעונה, "השעה עכשיו 12:00, נוכל להישאר כאן חצי שעה" היא מודיעה לך ולוקחת עוד ביס מהארטיק שלה. "אני מצטערת אם אני אהיה חטטנית מידיי, אבל... הערת את השארינגן?" היא שואלת אותך ומסתכלת בעיניך. "תמיד רציתי לדעת, איך זה מרגיש. האם אתה מרגיש כוח שמלהט בגופך." היא אומרת וקמה ממקומה.
    "לא יודע, השה"מ אמר לי שכן.." XD

"לא יודע, אני חושב שהוא מואר בשלב הזה." אומר למאטו "בואי ננסה, אולי הוא באמת בשלב מתקדם." ואקום.לאחר מכן אנסה להפעיל את השארינגן שלי.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    אישין אוצ'יהא- (אני פאקינג ציירתי כבר מנגקיו בשבילך) אתה מנסה להפעיל את השארינגן ולאט לאט הוא היעניים שלך נהפכות לאדומות ושני טומאות מופיעות בתוך עיניך. "וואו.. מדהים" מאטו מסננת מודהמת מהפעלת השארינגן שלך. "בוא נראה אותו בפעולה" היא אומרת ובשאננות היא מוציאה קונאי מכיסה. "תתגונן!" היא קוראת לך וזורקת במהירות ובחדות את הקונאי לכיוונך. היד שלך מתחילה לזוז באיטיות לעצור את הקונאי אך היא חשופה וחסרת נשק.

הנה משפט משלי...

8. משתמש מתקדם
    שין היוגה- "חכה לנו..!" סקורואי וטאקומה קוראים לך שהם רצים ברשלנות ובאיטיות, יאהיקו רץ באותו ה-קו שלך והוא מסתכל קדימה במבט רציני, "הנה כאן נעצור.." יאהיקו מצביע קדימה אל עץ עבה ושחור שנמצא על גבעה גדולה, אתה מגביר את המהירות ומגיע לשם ישירות. "וואו.. זה היה טוב." אתה רואה את סקורואי וטאקומה זוחלים על הרצפה ומגיעים מולכם. "נהגתי להגיע לכאן הרבה בעבר" יאהיקו אומר ושם את ידו על העץ. "סקורואי! הלימודים מתחילים בעוד חצי שעה..." טאקומה אומר לו ומסתובב, "קדימה בוא נלך" הוא מוסיף והולך. "להתראות" סקורואי נפרד מכם לשלום והולך עם טאקומה גם הרחק.
    אולי תעשה שבאמצע המשחק יהיה הרצח של שבט האוצ'יהא ושרק סאסקה והשחקנים שמשבט אוצ'יהא ישארו (ושתעשה שאנחנו מתעבלים על חברינו לצוות )ואז מוסיפים לנו חבר/ה חדש/ה לצוות (יוקי במקרה שלי).
    ---------------------------------------------------------------------
    "נתראה." אני אומר ומנופף להם לשלום , "רוצה ללכת לסיליקה?"אני שואל אותו , מתחיל להיזכר במוות של ההוקאגה הרביעי מינאטו נאמיקאזה לפני שנתיים, 'אני לא מבין איך זה קרה?'אני חושב לעצמי בכעס , 'הוא היה הוקאגה כל כך טוב, ואיך בדיוק השועל בעל תשעת הזנבות הגיע לכאן?הרי אפילו לא ראינו אותו ממרחק , הוא סתם פתאום הגיע.'אני חושב לעצמי ומתחיל לחשוב שבעצם ההגעה של הקיובי הייתה ע"י בני אדם.

9. משתמש מנוסה
    שין היוגה- (אממ יש לי כבר תוכניות של העלילה שתתפתח ומוות הולך להיות אחד מהם) "לא אכפת לי מה קרה, העיקר שיצאתי בשלום מזה" יאהיקו אומר ומתנשף קלות. "סיליק..ה?" הוא אומר כשחיוך קל מופיע על פניו. "אני לא חושב שהיא תהיה בבית כרגע" הוא מתחיל להסמיק ולהסתבך עם המילים. "גם עוד מעט יש לנו את המפגש, ואנחנו צריכים להזדרז" הוא משחק עם חולצתו. "טוב קדימה נראה שעכשיו אפשר ללכת אל ביתה של ליז-סנסיי" הוא מוסיף ומתחיל ללכת אל הרחוב שליד מבנה משרדו של ההוקאגה.

הנה משפט משלי...

10. משתמש מתקדם
    שין היוגה- (אממ יש לי כבר תוכניות של העלילה שתתפתח ומוות הולך להיות אחד מהם) "לא אכפת לי מה קרה, העיקר שיצאתי בשלום מזה" יאהיקו אומר ומתנשף קלות. "סיליק..ה?" הוא אומר כשחיוך קל מופיע על פניו. "אני לא חושב שהיא תהיה בבית כרגע" הוא מתחיל להסמיק ולהסתבך עם המילים. "גם עוד מעט יש לנו את המפגש, ואנחנו צריכים להזדרז" הוא משחק עם חולצתו. "טוב קדימה נראה שעכשיו אפשר ללכת אל ביתה של ליז-סנסיי" הוא מוסיף ומתחיל ללכת אל הרחוב שליד מבנה משרדו של ההוקאגה.
    '= מחשבות , זאת אומרת שאף אחד לא שומע את זה.
    וככול שנתקדם בעלילה ככה הדמויות של נארוטו יגדלו?
    ככה שמתישהו בעלילה נראה את נארוטו עושה תעלולים?
    -----------------------------------------------
    'הוא כל כך אוהב אותה.' אני חושב לעצמי ומחייך , "היי , חכה לי." אני אומר ורץ ליאהיקו , כשאנחנו מגיעים לבית של ליז סנסיי אני דופק על דלת ביתה ומחכה שמישהו יפתח , 'מעניין איך תהיה המשימה הראשונה שלנו.'אני חושב לעצמי.

11. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- (אני פאקינג ציירתי כבר מנגקיו בשבילך) אתה מנסה להפעיל את השארינגן ולאט לאט הוא היעניים שלך נהפכות לאדומות ושני טומאות מופיעות בתוך עיניך. "וואו.. מדהים" מאטו מסננת מודהמת מהפעלת השארינגן שלך. "בוא נראה אותו בפעולה" היא אומרת ובשאננות היא מוציאה קונאי מכיסה. "תתגונן!" היא קוראת לך וזורקת במהירות ובחדות את הקונאי לכיוונך. היד שלך מתחילה לזוז באיטיות לעצור את הקונאי אך היא חשופה וחסרת נשק.
    *רצית שארינגן קיבלת מטריקס.
    "אוקיי, מאטו!" אומר ואחשוב במהירות על מהלך כדי להתגונן מהקונאי.לאחר כשנייה אושיט את ידי אל עבר הקונאי ואתפוס אותו בידית.

12. משתמש מנוסה
    שין היוגה- (נארוטו בן שנתיים איזה תעלולים תראה ממנו ואני אוסיף עוד דמויות כמובן, ואתה מקבל טכניקה נוספת- האקה קוהקישו הסבר בטכניקות שנלמדו) "שלום.." אשה זקנה לבושה בחלוק פותחת את הדלת שבה תקתקת (חחחח). "מי אתה..?" היא שואלת בשאננות. "זה לא כאן! טיפש" יאהיקו צוחק עליך, הוא מתקדם קצת קדימה ברחוב ומסתכל על דלת אחת, "אור..יו לי..ז" הוא מקריא ומתקתק בדלת ואין מענה. "אה..." הוא מסנן ומתקתק שוב. "או שלום אח שלי" ליז פותחת את הדלת שגם היא לבושה בחלוק אמבטיה ונראה שהרגע קמה מהשינה, היא רואה אותך עם הזקנה הזו "בואו תכנסו" היא קוראת לכם להכנס, "תשבו בסלון בזמן שאהיה במקלחת" היא אומרת לכם והולכת במסדרון ביתה אל המקלחת.

אישין אוצ'יהא- (מה הכוונה מטריקס? XD) אתה מושיט את היד בשביל לתפוס את הקונאי בנזרק אליך במהירות, אתה מצליח לתפוס אותו והרוב בעזרת השארינגן אך החלק החד של הקונאי מצליח קלות לפגוע לך ביד ומעט דם יוצא לך מתחת לכף היד, "אני כל כך מצטערת!" מאטו עוצרת הכול ורצה לעברך, "לא הייתי צריכה לעשות את זה, אתה בסדר?" היא שואלת אותך שעל פניה רואים דאגה רבה.

הנה משפט משלי...

13. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- (מה הכוונה מטריקס? Xd) אתה מושיט את היד בשביל לתפוס את הקונאי בנזרק אליך במהירות, אתה מצליח לתפוס אותו והרוב בעזרת השארינגן אך החלק החד של הקונאי מצליח קלות לפגוע לך ביד ומעט דם יוצא לך מתחת לכף היד, "אני כל כך מצטערת!" מאטו עוצרת הכול ורצה לעברך, "לא הייתי צריכה לעשות את זה, אתה בסדר?" היא שואלת אותך שעל פניה רואים דאגה רבה.
    *כמו בסרט מטריקס כשניאו מתחמק מהכדורים.

"זה בסדר, שטויות זה יעבור.." אומר ואנגב את הדם. "אז כנראה שהשארינגן שלי באמת מוער.. איזה כיף!"
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    אישין אוצ'יהא- "אוקיי.." היא מסננת בעצבות, "כן הלוואי וגם השארינגן שלי היה מוער" היא אומרת ופותחת את כיסה, היא מוציאה משם תחבושת וכמה בקבוקונים של תרופות, היא מחטאת את הפצע שיש לך, "טוב, נהניתי איתך היום מאוד!" היא אומרת לך ומכניסה את הבקבוקונים ושאר התחבושת אל כיסה, "אבל אני צריכה ללכת" היא מתרחקת ממך, "להתראות אישין-קון!" היא מנופפת לך והולכת כנראה אל המפגש שלה. אתה רואה שהתזוזה המוזרה בשיחים מצידך עדיין ממשיכה.

הנה משפט משלי...

15. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- "אוקיי.." היא מסננת בעצבות, "כן הלוואי וגם השארינגן שלי היה מוער" היא אומרת ופותחת את כיסה, היא מוציאה משם תחבושת וכמה בקבוקונים של תרופות, היא מחטאת את הפצע שיש לך, "טוב, נהניתי איתך היום מאוד!" היא אומרת לך ומכניסה את הבקבוקונים ושאר התחבושת אל כיסה, "אבל אני צריכה ללכת" היא מתרחקת ממך, "להתראות אישין-קון!" היא מנופפת לך והולכת כנראה אל המפגש שלה. אתה רואה שהתזוזה המוזרה בשיחים מצידך עדיין ממשיכה.
    ׳אולי בעזרת השארינגן אוכל לבדוק מה יש בשיחים.׳ אחשוב לעצמי ואביט בשיחים בעזרת השארינגן כדי לבדוק אם יש שם צ׳אקרה.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •