פורסם במקור על ידי
ez-style
אישין אוצ'יהא- אתה קורא להם שיחכו לך אך הם לא נענים לך. אתה רץ ומצמיד אותם. אתם מתקדמים אל בניין ההוקאגה ובשער ניצב אוריו. "אוקיי. בכל משימה נקבל תדרוך מההוקאגה, אז קדימה אל ההוקאגה." הוא אומר והולך לכיוון חדרו של ההוקאגה. אתם מתקדמים אחריו במסדרון, "אתה מדבר ברצינות?!" אתם שומעים קריאה אך אין אף אדם במסדרון שאחראי עליו. "ששש.. תדבר יותר בשקט." אמר קול זקן יותר אתם שומעים את הדו-שיח. "ז..ה לא יכול להיות! הי-הי-הי.." הקול אמר בגמגום. "כן זה אפשרי." הוא הוסיף ואוריו-סנסיי פתח את דלת משרד ההוקאגה. "או, שלום אוריו-סאן" הירוזן ברך לשלום את אוריו, "כן.. שלום אוריו-סאמה" האדם שליד ההוקאגה בירך גם את אוריו. "אתה יודע אוריו-סאמה, אינך היית צריך לפתוח את הדלת מבלי לדפוק עליה קודם." האדם שליד הירוזן אמר לאוריו. "ממילא יוקיו, השיחה שלכם נשמעה גם ברחבי המסדרון." אוריו פינה לכם מקום להיכנס. "אני מבין.." סינן הירוזן. "אז אוריו-סאן, מדוע אתה כאן האם לשם המשימה הראשונה של צוותך הגעת?" הירוזן שאל אותו ולקח שאיפה\שאכטה מן המקטרת שלו. "כן, הוקאגה-סאמה" הוא אומר ושינון וקיריגאיה נכנסו אל תוך החדר. "צוות מאוד מגוון, שינון היגוראשי וקיריגאיה קינומוטו." הוא אומר ומשחרר את העשן מפיו. "שמעתי עליהם הרבה, אבל היכן חבר הצוות השלישי?" הוא שואל. "הנה הוא" אוריו-סנסיי זז הצידה ומראה לו אותך. "שמו הוא אישין אוצ'יהא הוקאגה-סאמה" אוריו מציג אותך בפניו. "אישין אוצ'יהא.. אני צופה לך גדולות." ההוקאגה אמר ולקח שאיפה נוספת מן המקטרת שלו. "טוב, בואו נראה." הירוזן מתחיל לחפש בדפים שלו. "או, הנה" הירוזן מסנן ושם את משקפיו.
"המשימה שלכם היא למצוא את החתול העונה לשם 'בונו' " הוא ומר ומסיר את משקפיו. "אני אתן לכם עצה, הוא מסתובב בין חנויות הירקות. הוא אוהב לעשות שם המון צרות" הוא קורץ לכם. "אוקיי, קבוצה." אוריו-סנסיי פונה אליכם. "קדימה אל רחבי העיר, אני חושב שנעשה סריקה טובה יותר אם נתפצל." הוא אומר, "אוקיי, שינון את תלכי אל איזור האימונים ליד בקתות הירקן, קיריגאיה אתה תלך לכיוון ביתה של גברת הושיקו הזקנה שידוע שהיא מגדלת ירקות ופירות בגינתה ואישין אתה תחפש אצל מוכרי הירקות במרכז הכפר." הוא אומר לכם על תוכניתו. "אוקיי, כשהחתול ימצא נפגש כולנו על גג האקדמיה שבה למדתם. קדימה!" הוא אומר לכם ונעלם בעננת עשן.