Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 153
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    מצ'הא- "אתה תדע, בזמן הנכון וברגע הנכון." הוא אומר לך ומרים את ידיו כלפי מעלה ובשניות אתה נעלם. אתה רואה שחזרת אל פתח ביתך אך השמש מאירה ובוקר כעת. "אישין-קון!!" אתה שומע את קולה של מאטו חברתך מאחוריך. "בוקר טוב!" היא אומרת בחיוך חמוד, "אז.. היום הוא היום הדי גדול שלנו לא ?" היא מוסיפה. "המשימה הראשונה שלנו אני כלכך מתרגשת!!" היא אומרת כשההתרגשות הרבה ניכרת על פניה.
    *נראלי שהשם של הדמות שלי זה אישין אוצ'יהא ולא מצ'הא..

"נכון, שכחתי מזה כבר.." אומר למאטו בחיוך ואלך איתה אל עבר מיקום המשימה. 'מעניין מתי הבחור הזה יבוא שוב..' אחשוב לעצמי 'כדאי שאחפש אותו במשכן שבט האוצ'יהא, הוא הרי הזכיר שהוא מהשבט.אשאל אנשים בשבט מי הוא, אולי הם ידעו.'
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    כן מצטער
    אישין אוצ'יהא- "טוב אישין." מאטו נפרדת ממך בנשיקה על הלחי והולכת אל חברי הצוות שלה שהגיחו מן הסמטה, "להתראות!" היא אומרת והם מתקדמים הרחק ממך. "אישין.." אתה שומע קול ילדה מאחוריך, אתה מסתובב ורואה את שינון כשהיא מתמתחת ונראית מאוד עייפה. "הפגישה.. אמורה להיות שם?" היא שואלת די מסוחררת ומצביעה אל עבר בסטת ירקות של זקנה אחת.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי ez-style צפה בהודעה
    כן מצטער
    אישין אוצ'יהא- "טוב אישין." מאטו נפרדת ממך בנשיקה על הלחי והולכת אל חברי הצוות שלה שהגיחו מן הסמטה, "להתראות!" היא אומרת והם מתקדמים הרחק ממך. "אישין.." אתה שומע קול ילדה מאחוריך, אתה מסתובב ורואה את שינון כשהיא מתמתחת ונראית מאוד עייפה. "הפגישה.. אמורה להיות שם?" היא שואלת די מסוחררת ומצביעה אל עבר בסטת ירקות של זקנה אחת.
    "נראה לי שכדאי ללכת אל בניין ההוקאגה, אולי אוריו-סנסיי נמצא שם.." אומר לשינון.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    אישין אוצ'יהא- "או, נכון." היא נזכרת ומתיישרת לכיוון בניין ההוקאגה. "טוב בוא נלך." היא אומרת ומפהקת. מאחוריך אתה שומע צעדים מאחוריך ולאחר מכן אתה רואה את קיריגאיה קינומוטו עוקף אותכם מבלי לומר לכם כלום. "קיריגא..יה" שינון לוחשת ואודם מופיע על פניה. היא מתקדמת ומנסה להידבק קלות אל קיריגאיה.

הנה משפט משלי...

5. משתמש מתקדם
    שין היוגה - סיליקה יוצאת מבלי לשים לב לדבריך. "לתכנן תוכנית?!, זה רק חתול פצפון וקטן, כמה קשה זה יכול להיות? הוא אומר ויוצא מן ביתה של ליז. אתה יוצא אחריו והולך אל חנותו של אבא של יאהיקו. "אני לא מבין למה אתה מתכוון במשקולות לרמה 1.." הוא עונה לך. " אוו אולי אתה מתכוון לרמת מתחילים זאת אומרת, משקל נמוך" הוא אומר ומגחך קלות. "הנה לך." הוא אומר ומביא לך משקולות של 2 ק"ג. אתה לוקח ומביא לו את הכסף. ואז הולך אל ה"מחבוא" שלכם ומתאמן בטאיג'וטסו על בובת אימונים , לפתע אתה רואה חרק מוזר בעל גוון זהב וכנפיים בעלות גוון אפור. הוא מציק לך קצת ולאחר מכן עף הרחק. אחריונאצה רואה שיירה של חרקים מאותו סוג כשהם נושאים מן פסל זהב.
    "זה חדש."אני אומר ועוקב אחריהם , מרגיש את המשקולות הכבדות על רגליי , מנסה להתחבא ולראות לאן החרקים הזהובים הולכים עם הפסל המוזהב המוזר.
    'חרקים בצבע זהב? לא ממש הגיוני.' אני חושב לעצמי בסקרנות תוך כדי שאני עוקב אחרי החרקים המוזהבים.

6. משתמש מנוסה
    שין היוגה- אתה מתחיל לעקוב אחרי החרקים ההם אבל המשקולות שעליך די מכבידות על רגליך והחרקים עפים במהירות גבוהה בשבילך. אבל על אחד הגגות אתה רואה דמות מעורפלת לבושה שחור כשחלק גדול מפניה מוסתר ע"י צעיף ותחבושת כחולה על שיערו. שהוא מתבונן בחרקים ומתחיל לרוץ אחריהם.

הנה משפט משלי...

7. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- "או, נכון." היא נזכרת ומתיישרת לכיוון בניין ההוקאגה. "טוב בוא נלך." היא אומרת ומפהקת. מאחוריך אתה שומע צעדים מאחוריך ולאחר מכן אתה רואה את קיריגאיה קינומוטו עוקף אותכם מבלי לומר לכם כלום. "קיריגא..יה" שינון לוחשת ואודם מופיע על פניה. היא מתקדמת ומנסה להידבק קלות אל קיריגאיה.
    "היי חכו לי!" אומר לשני חברי הצוות שלי וארוץ לעברם.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    אישין אוצ'יהא- אתה קורא להם שיחכו לך אך הם לא נענים לך. אתה רץ ומצמיד אותם. אתם מתקדמים אל בניין ההוקאגה ובשער ניצב אוריו. "אוקיי. בכל משימה נקבל תדרוך מההוקאגה, אז קדימה אל ההוקאגה." הוא אומר והולך לכיוון חדרו של ההוקאגה. אתם מתקדמים אחריו במסדרון, "אתה מדבר ברצינות?!" אתם שומעים קריאה אך אין אף אדם במסדרון שאחראי עליו. "ששש.. תדבר יותר בשקט." אמר קול זקן יותר אתם שומעים את הדו-שיח. "ז..ה לא יכול להיות! הי-הי-הי.." הקול אמר בגמגום. "כן זה אפשרי." הוא הוסיף ואוריו-סנסיי פתח את דלת משרד ההוקאגה. "או, שלום אוריו-סאן" הירוזן ברך לשלום את אוריו, "כן.. שלום אוריו-סאמה" האדם שליד ההוקאגה בירך גם את אוריו. "אתה יודע אוריו-סאמה, אינך היית צריך לפתוח את הדלת מבלי לדפוק עליה קודם." האדם שליד הירוזן אמר לאוריו. "ממילא יוקיו, השיחה שלכם נשמעה גם ברחבי המסדרון." אוריו פינה לכם מקום להיכנס. "אני מבין.." סינן הירוזן. "אז אוריו-סאן, מדוע אתה כאן האם לשם המשימה הראשונה של צוותך הגעת?" הירוזן שאל אותו ולקח שאיפה\שאכטה מן המקטרת שלו. "כן, הוקאגה-סאמה" הוא אומר ושינון וקיריגאיה נכנסו אל תוך החדר. "צוות מאוד מגוון, שינון היגוראשי וקיריגאיה קינומוטו." הוא אומר ומשחרר את העשן מפיו. "שמעתי עליהם הרבה, אבל היכן חבר הצוות השלישי?" הוא שואל. "הנה הוא" אוריו-סנסיי זז הצידה ומראה לו אותך. "שמו הוא אישין אוצ'יהא הוקאגה-סאמה" אוריו מציג אותך בפניו. "אישין אוצ'יהא.. אני צופה לך גדולות." ההוקאגה אמר ולקח שאיפה נוספת מן המקטרת שלו. "טוב, בואו נראה." הירוזן מתחיל לחפש בדפים שלו. "או, הנה" הירוזן מסנן ושם את משקפיו.
    "המשימה שלכם היא למצוא את החתול העונה לשם 'בונו' " הוא ומר ומסיר את משקפיו. "אני אתן לכם עצה, הוא מסתובב בין חנויות הירקות. הוא אוהב לעשות שם המון צרות" הוא קורץ לכם. "אוקיי, קבוצה." אוריו-סנסיי פונה אליכם. "קדימה אל רחבי העיר, אני חושב שנעשה סריקה טובה יותר אם נתפצל." הוא אומר, "אוקיי, שינון את תלכי אל איזור האימונים ליד בקתות הירקן, קיריגאיה אתה תלך לכיוון ביתה של גברת הושיקו הזקנה שידוע שהיא מגדלת ירקות ופירות בגינתה ואישין אתה תחפש אצל מוכרי הירקות במרכז הכפר." הוא אומר לכם על תוכניתו. "אוקיי, כשהחתול ימצא נפגש כולנו על גג האקדמיה שבה למדתם. קדימה!" הוא אומר לכם ונעלם בעננת עשן.

הנה משפט משלי...

9. משתמש מתקדם
    שין היוגה- אתה מתחיל לעקוב אחרי החרקים ההם אבל המשקולות שעליך די מכבידות על רגליך והחרקים עפים במהירות גבוהה בשבילך. אבל על אחד הגגות אתה רואה דמות מעורפלת לבושה שחור כשחלק גדול מפניה מוסתר ע"י צעיף ותחבושת כחולה על שיערו. שהוא מתבונן בחרקים ומתחיל לרוץ אחריהם.
    במהירות אני מוריד את המשקולות , מרגיש את רגליי , חזקות הרבה יותר.
    אני שם את המשקולות בצד , במקום שבו אני בטוח ב100% שלא ימצאו אותם ורץ אחרי החרקים, "זה לא יכול להיות אנבו, לאנבו יש תלבושת אחרת לגמרי.
    תוך כדי הריצה אני מרגיש שמהירותי גדלה,'המשקולות תמיד עוזרות.' אני חושב לעצמי ומנסה להשתלט על המהירות תוך כדי ריצה אחרי החרקים.
    אם אני רואה את הדמות אז במהירות אני שולח עליה זרם אויר ע"י הטכניקה האקה קוהקישו, מנסה לפגוע בדמות , גם אם אני פוגע וגם אם לא אני מעביר טיפה צ'אקרה לרגליי ומגביר את המהירות כדי לתפוס את החרקים.

10. משתמש מנוסה
    לבשת את המשקולות בקושי חצי יום אז.. לא נרהא לי שהם ישפיעו כרגע
    ~~~~
    שין היוגה- אתה משחרר את המשקולות ומתחיל לרוץ אל החרקים, אתה מביט למעלה ורואה את הדמות המעורפלת, אתה שולח אליו גל הדף של האקה קוהקישו אבל הוא מתחמק ממנה בקפיצה. הוא מסתכל עליך ומקצץ את עצבעותיו, מבלי שאתה שם לב הוא נעלם בעננת עשן ומופיע לידך, "מי אתה?" הוא שואל בעוד שניכם רצים אחרי החרקים המוזרים והפסל המוזהב.

הנה משפט משלי...

11. משתמש מתקדם
    לבשת את המשקולות בקושי חצי יום אז.. לא נרהא לי שהם ישפיעו כרגע
    ~~~~
    שין היוגה- אתה משחרר את המשקולות ומתחיל לרוץ אל החרקים, אתה מביט למעלה ורואה את הדמות המעורפלת, אתה שולח אליו גל הדף של האקה קוהקישו אבל הוא מתחמק ממנה בקפיצה. הוא מסתכל עליך ומקצץ את עצבעותיו, מבלי שאתה שם לב הוא נעלם בעננת עשן ומופיע לידך, "מי אתה?" הוא שואל בעוד שניכם רצים אחרי החרקים המוזרים והפסל המוזהב.
    לא אמרתי שהם השפיעו הרבה , הם השפיעו קצת, תמיד צריך להתרגל למהירות חדשה.
    ------------------------------------------------------------------------
    "כרגע מה שאני אומר לך הוא שאני מההיוגה , לא יותר מזה"אני אומר , "אתה חבר אנבו?"אני שואל אותו , "מאיזה כפר אתה?"

12. NYO HO HO
    אישין אוצ'יהא- אתה קורא להם שיחכו לך אך הם לא נענים לך. אתה רץ ומצמיד אותם. אתם מתקדמים אל בניין ההוקאגה ובשער ניצב אוריו. "אוקיי. בכל משימה נקבל תדרוך מההוקאגה, אז קדימה אל ההוקאגה." הוא אומר והולך לכיוון חדרו של ההוקאגה. אתם מתקדמים אחריו במסדרון, "אתה מדבר ברצינות?!" אתם שומעים קריאה אך אין אף אדם במסדרון שאחראי עליו. "ששש.. תדבר יותר בשקט." אמר קול זקן יותר אתם שומעים את הדו-שיח. "ז..ה לא יכול להיות! הי-הי-הי.." הקול אמר בגמגום. "כן זה אפשרי." הוא הוסיף ואוריו-סנסיי פתח את דלת משרד ההוקאגה. "או, שלום אוריו-סאן" הירוזן ברך לשלום את אוריו, "כן.. שלום אוריו-סאמה" האדם שליד ההוקאגה בירך גם את אוריו. "אתה יודע אוריו-סאמה, אינך היית צריך לפתוח את הדלת מבלי לדפוק עליה קודם." האדם שליד הירוזן אמר לאוריו. "ממילא יוקיו, השיחה שלכם נשמעה גם ברחבי המסדרון." אוריו פינה לכם מקום להיכנס. "אני מבין.." סינן הירוזן. "אז אוריו-סאן, מדוע אתה כאן האם לשם המשימה הראשונה של צוותך הגעת?" הירוזן שאל אותו ולקח שאיפה\שאכטה מן המקטרת שלו. "כן, הוקאגה-סאמה" הוא אומר ושינון וקיריגאיה נכנסו אל תוך החדר. "צוות מאוד מגוון, שינון היגוראשי וקיריגאיה קינומוטו." הוא אומר ומשחרר את העשן מפיו. "שמעתי עליהם הרבה, אבל היכן חבר הצוות השלישי?" הוא שואל. "הנה הוא" אוריו-סנסיי זז הצידה ומראה לו אותך. "שמו הוא אישין אוצ'יהא הוקאגה-סאמה" אוריו מציג אותך בפניו. "אישין אוצ'יהא.. אני צופה לך גדולות." ההוקאגה אמר ולקח שאיפה נוספת מן המקטרת שלו. "טוב, בואו נראה." הירוזן מתחיל לחפש בדפים שלו. "או, הנה" הירוזן מסנן ושם את משקפיו.
    "המשימה שלכם היא למצוא את החתול העונה לשם 'בונו' " הוא ומר ומסיר את משקפיו. "אני אתן לכם עצה, הוא מסתובב בין חנויות הירקות. הוא אוהב לעשות שם המון צרות" הוא קורץ לכם. "אוקיי, קבוצה." אוריו-סנסיי פונה אליכם. "קדימה אל רחבי העיר, אני חושב שנעשה סריקה טובה יותר אם נתפצל." הוא אומר, "אוקיי, שינון את תלכי אל איזור האימונים ליד בקתות הירקן, קיריגאיה אתה תלך לכיוון ביתה של גברת הושיקו הזקנה שידוע שהיא מגדלת ירקות ופירות בגינתה ואישין אתה תחפש אצל מוכרי הירקות במרכז הכפר." הוא אומר לכם על תוכניתו. "אוקיי, כשהחתול ימצא נפגש כולנו על גג האקדמיה שבה למדתם. קדימה!" הוא אומר לכם ונעלם בעננת עשן.
    "טוב בואו נלך לחפש את החתול הזה!" אומר לחברי הקבוצה ואצא עם חבריי מבניין ההוקאגה.לאחר מכן אלך לבדי לחפש את החתול אצל מוכרי הירקות במרכז הכפר.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שין היוגה- "אנבו.. אינני מעוניין בזה." הוא עונה לך ומשפיל מבטו כלפי מטה. "ואיני שייך לאף כפר.. לפי דעתי." הוא מוסיף ומרים את ראשו, "צאו!" הוא צועק ומרים את ידו קדימה, משרוול בגדו יצאו קבוצה גדולה של חרקים, "צאו והחזירו את הפסל המוזהב!" הוא צועק להם ובשניות הם מתעופפים אל החרקים בעלי הגוון הזהוב, הם מתחילים לאכול חלק קטן מהם אך בצורה מוזרה החרקים של האיש התחילו לזהור בזהב ונהפכו לאבן. "מה? מה זה יכול להיות?" הוא שאל והתחיל להגביר את מהירותו. "התוכל לומר לי מה הינך יודע על סוג החרקים ועל מעלליהם ואולי אמחל לך על זה שתקפת אותי קודם לכן." הוא שואל אותך ומשחרר גדוד חרקים שנצמדים לידו ויוצרים שכבה נוספת של חרקים.

אישין אוצ'יהא- אתה הולך אל ביתן הירקות במקום שנינתה לך ההוראה לחפש. ושם אתה רואה שהאזור די שקט ושום דבר משונה ומוזר לא קורה. "היי!" אתה שומע צעקה ורואה חתול כתום פרווה מתחיל להתרוצץ והוא מתחיל לרוץ אל ביתן ירקות והוא מטפס עליו ומתחיל להעיף משם ירקות לכל עבר בעזרת כפות רגליו. "אוו אני אתפוס אותך!" מוכר הירקות שנפל מהבהלה קם בכעס והחל לרדוף אחרי החתול אליו הצטרף גם קיריגאיה ושני אנשים שנראו כמו איכרים. "חכה שנשים עליך את ידינו, חתול מטונף" הם אומרם ורודפים אחריו הרחק אל עבר הסמטה שמובילה אל יער המוות.

הנה משפט משלי...

14. משתמש מתקדם
    שין היוגה- "אנבו.. אינני מעוניין בזה." הוא עונה לך ומשפיל מבטו כלפי מטה. "ואיני שייך לאף כפר.. לפי דעתי." הוא מוסיף ומרים את ראשו, "צאו!" הוא צועק ומרים את ידו קדימה, משרוול בגדו יצאו קבוצה גדולה של חרקים, "צאו והחזירו את הפסל המוזהב!" הוא צועק להם ובשניות הם מתעופפים אל החרקים בעלי הגוון הזהוב, הם מתחילים לאכול חלק קטן מהם אך בצורה מוזרה החרקים של האיש התחילו לזהור בזהב ונהפכו לאבן. "מה? מה זה יכול להיות?" הוא שאל והתחיל להגביר את מהירותו. "התוכל לומר לי מה הינך יודע על סוג החרקים ועל מעלליהם ואולי אמחל לך על זה שתקפת אותי קודם לכן." הוא שואל אותך ומשחרר גדוד חרקים שנצמדים לידו ויוצרים שכבה נוספת של חרקים.

[/color]
    "חשבתי שאתה מרגל אחרי הכפר ,אז תקפתי."אני אומר ברצינות, לא מביע כלום , "ולגביהם , ראיתי אותם מתעופפים אז עקבתי אחריהם, זה הכל."אני אומר , 'הגיע הזמן ללכת.' אני חושב לעצמי, 'טוב ביי.' אני אומר לעצמי והולך , אני לוקח את המשקולות ומתאמן בריצה עם המשקולות.
    'בטח הוא משבט אבורמה.'אני חושב לעצמי תוך כדי האימון.

15. משתמש מנוסה
    מה ככה אתה מוותר על זה? אני לא אתן לך
    שין היוגה-אתה מסתובב ורץ חזרה אל הכפר אך כשאתה רץ אתה נתקל בקיר, והקיר אינו נראה. "אינני חושב שתוכל לחזור לכפר העלה." האיש נעצר על ענף אחד העצים, "נכנסו אל איזורו של אדם מרושע ביותר ומפה.. אין דרך חזרה!" הוא מוסיף ומתיישב על הענף. "אנחנו מוכרחים לשלב את כוחותינו בכדי להבטיח את חזרתנו בשלום." הוא אומר ומכיסו מוציא תפוח ומתחיל לאכול אותו. "אין לנו טעם להמשיך לרדוף אחרי חרקיו והפסל שגנב." הוא אומר ונותן עוד ביס בתפוח. "הקשב נא למה שבפי. בהמשך הדרך ניצב ארמונו של אדם בשם מאקוטו, בשער ארמונו ניצבים שומרים שלהם יש את הכוח להוריד את שדה הכוח הזה אם תרצה לחזור או שלעזור לי לנסות להחזיר את הפסל ובכך תוכל אפילו להציל את העולם." הוא אומר לך את תוכניתו וזורק את התפוח הצידה. "מה אתה אומר?" הוא קם ומחכה לתשובתך.

הנה משפט משלי...

עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •