וגם הופיר
למי שעוד משחק כאן באונליין, תגידו מה אתם מעדיפים, Ru או הרמה הגבוהה(זו שמתחת לאוברים)?
כי מצד אחד בגבוהה יש המון פוקימונים מגניבים להשתמש בהם, אבל מצד שני זה יכול לגרום לך לפגוש פוקימונים חרושים וככה כשאתה ברמה נמוכה אז גם יש הרבה פוקימונים שאפשר להשתמש בהם בצורה טובה אפילו שהם בכללי מעפנים, כי ממילא כל מי שנגדם הוא במקסימום Ru
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כן כן, Ou, שמה שמים לך אגדיים הכי מכוערים שיש רק כי הם חזקים, ודברים חרושים כמו דרגונייט. בחיים לא עשיתי Nu, נשמע לי שכל פוקימון שתשים שם כמעט יוכל להיות טוב לא? חחח
אביב
ספוילר
נכון שאחרי הפרקים האלה מה זה עומד לך מקיריטסוגו? ♥ ):
לא, אני ופלופי שיחקנו הזה מלא NU
יש שם כמה פוקימונים שהם דווקא ממש סבבה, אבל צריך להבין איך משתמשים בהם
בכ"מ פעם הייתה לי שישיית RU ממש טובה שבניתי שמתבססת על TRICK ROOM, ונראה לי שזאת הייתה השישיה הכי כיפית ששיחקתי בה אי פעם חח
ספוילר
זו בעצם אסטרטגיה שמנסה להפוך כמה פוקימונים חלשים אצלך לממש אפקטיביים? O: ואי אפשר לעשות אותה בצורה טובה גם בnu?
אביב
לא ממש חלשים, פשוט לא יעילים
היום הסטאט הכי חשוב כנראה במשחק זה המהירות (כל אחד מנסה לעשות OUTSPEED לפוקימון אחר, מי שתוקף ראשון בד"כ הוא בעל היתרון במשחק מסיבות ברורות)
הרעיון הוא לקחת קבוצה של הפוקימונים הכי איטיים שיש (או סתם איטיים), ועם טריק רום בעצם מהירות ההתקפה מתהפכת (מי שמהיר יותר תוקף אחרון), ככה שהמהירות של היריב בעצם הופכת לחיסרון שלו
אחלה של קבוצה, ממש כיפית
ובכללי בNU אין מספיק פוקימונים איטיים שמספיק טובים בשביל לבנות שישייה שלמה שבנוייה על האסטרטגיה הזאת
בסה"כ בקבוצת RU שלי היו רק 3 פוקימונים שהם RU, השאר היו UU/NU חח
אתה בעצמך ):
ספוילר
תהיה בשקט הופיר אתה הכי חמוף מכולם
חמוף
אין יותר חמוף ממך
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)