פורסם במקור על ידי Saber הכל. טוב חוץ משחר חסון כי הוא תימני והוא מצחיק
מה רע בתימנים? =.= הכל....
כמו תמיד. עמיטריד.
פורסם במקור על ידי randomgirl טוב חוץ משחר חסון כי הוא תימני והוא מצחיק שחר חסון הוא בדיוק הסיבה ששונאים תימנים ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי randomgirl אני חדשה פה 3: מה רע בתימנים? =.= בשמחה [= אשמח לדעת את השם שלך, שאני לא אפנה אליך בתור "ראנדומגירל"..
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Madara Uchiha אשמח לדעת את השם שלך, שאני לא אפנה אליך בתור "ראנדומגירל".. כתוב לך שקוראים לה מסווג ):
אני לא אוהבת שקוראים לי בשם שלי
פורסם במקור על ידי Saber שתוק אתה חמוף ותימני ואני חתיך מה חמוסים קשורים שתוק אתה חמוף ותימני ואתה אני בעתיד אז גם אני חתיך ): פורסם במקור על ידי randomgirl אני חדשה פה 3: מה רע בתימנים? =.= בשמחה [= כלום, הוא סתם מתנגד למוצא שלו פורסם במקור על ידי Saber הכל. אמא שלך הכל יא גוש
חמוף
פורסם במקור על ידי חמוף שתוק אתה חמוף ותימני ואתה אני בעתיד אז גם אני חתיך ): כלום, הוא סתם מתנגד למוצא שלו אמא שלך הכל יא גוש אני לא תימנייייייייייייייייייייי פשוט בעתיד מגלים דרך לבטל את התימניות שבך ואז אתה הופך לחתיך ואמא שלך היא אמא שלי חתיכת אידיוט
טוב תמשיכו לריב לכם בכיף [= תגידו אתם אוהבים את ג'סטין ביבר ו/או משה פרץ? סתם שאלה 3:
פורסם במקור על ידי Saber אני לא תימנייייייייייייייייייייי פשוט בעתיד מגלים דרך לבטל את התימניות שבך ואז אתה הופך לחתיך ואמא שלך היא אמא שלי חתיכת אידיוט כמה רחוק בעתיד הדבר הזה אתה קורא לאמא שלי הכל? זה מה שאתה קורא לה?
פורסם במקור על ידי randomgirl טוב תמשיכו לריב לכם בכיף [= תגידו אתם אוהבים את ג'סטין ביבר ו/או משה פרץ? סתם שאלה 3: לא שיר
פורסם במקור על ידי חמוף כמה רחוק בעתיד הדבר הזה אתה קורא לאמא שלי הכל? זה מה שאתה קורא לה? עוד שנתיים בערך מעכשיו כשאיראן תפציץ את ארה"ב עם פצצת אטום ותשלט על העולם וכן אני קורא לאמא שלך הכל ולא רק זה אני גם אומר שהיא יאי במובן שלילי. פורסם במקור על ידי randomgirl טוב תמשיכו לריב לכם בכיף [= תגידו אתם אוהבים את ג'סטין ביבר ו/או משה פרץ? סתם שאלה 3: רק 1D
פורסם במקור על ידי Saber רק 1D אני חולה על 1D פורסם במקור על ידי Amitlv לא שיר אולי הלילה
סמאללה
אוי לאא 1d
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום