אני חצי פהxd
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
עוד משתתף אחד ונתחיל
אני
[URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL
יאלה מתחילים, הנה השאלה: *ניתן להעזר באינטרנט כמובן. 3. היכן נערכו המשחקים האולמפיים בשנת 1992: א. לוס אנג'לס ב. אטלנטה ג. סיאול ד. ברצלונה בהצלחה!
ברצלונה(ד)
פורסם במקור על ידי the rock ברצלונה(ד) תשובה נכונה! כל הכבוד! להלן השאלה הבאה. 4. שמו הלועזי של ענף הספורט "כדור נוצה": א. טריאטלון ב. בנגמינטון ג. ביאתלון ד. קרלינג בהצלחה לכולם חברים!
ב. בנגמינטון
בנגמינטון (ב)
פורסם במקור על ידי Alice ב. בנגמינטון תשובה נכונה! כל הכבוד!! נעבור לשאלה הבאה: *לא קל*. 5. מי קבע את שיא הזכיות במרוצי פורמולה 1: א. מיכאל שומאכר ב. פרננדו אלונזו ג. איירטון סנה ד. קימי רייקונן בהצלחה רבה!
שומאכר?
ג. איירטון סנה
פורסם במקור על ידי the rock שומאכר? תשובה נכונה! כל הכבוד!!! נעבור לשאלה הבאה והאחרונה להיום: 6. מי מהבאים לא שיחק בקבוצת מכבי חיפה? א. אדורם קייסי ב. אלימלך שביט ג. אלון חרזי ד. ניר דוידוביץ' בהצלחה!
שביא אלימלך
פורסם במקור על ידי the rock שביא אלימלך תשובה נכונה. כל הכבוד, אני אמשיך את האתגר מחר אני מעריך בבוקר/בצהריים. הנקודות עודכנו! כל הכבוד, היה כיף מאוד!
ממשיכים היום ב- 16:00, כלומר עוד חצי שעה. מי יגיע? מי שיהיה שיאשר הגעה! מחכה לכם בקוצר רוח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום