Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34
  1. משתמש מתקדם
    גם אם מפסידים וגם אם מנצחים.... אני אישית חושב שזה לא רלוונטי כרגע...
    כרגע נשחק בשביל הכיף... נרים ליגות מגניבות... בהמשך נרים כאן טורנירים יותר רציניים.

2. משתמש מנוסה
    יש לי אובר מוטיבציה חח אבל קודם בואו נעזור לכולם לבנות שישיות וסטים ואז נתחיל טורנירים לדעתי זה הכי עדיף

3. מנהל ראשי
    אני בעד לעזור במה שאני יכול, עד שאני אקנה 3DS ו black 2 מקורי (בעוד חודש וחצי בערך) אני אוכל גם לשחק איתכם!

4. משתמש מתקדם
    חברים יקרים, זה נחמד שיש רצון אבל הפורום עדיין לא מממש את הפוטנציאל שלו. עכשיו, לאחר שעברנו את חג הפסח, הגיע הזמן להחיות את הפורום

ואיתי - בהצלחה ברכישת הקונסולה והמשחק

5. משתמש מנוסה
    רק שתדעו שיש הרבה דרכים להתאמן גם עם אין מכשיר למשל יש את המשחק pokemmo וזה בעצם אדום אש אונליין ואפשר באמת לבחון את עוצמת השישייה שלכם בכל זמן נתון.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

6. משתמש מתקדם
    שם: גלעד
    אני אציין שאני אעזור בכל כוחי להרמה המבורכת הזו ולכו תדעו, אולי אם נצליח נוכל להשיג את תשומת לבם של נינטנדו והם יפתחו אצלנו משרדים ותהיה הגעה יותר שוטפת של מוצרים של נינטנדו וביניהם משחקים וכנגזר מכך: איוונטים מקומיים (לא עוד להציע דברים לא הגיוניים בעבור מלאוטה בצ'אטים זרים!)

7. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    כנסו לpokemon showdown!
    אחד הסימולטורים. הוא נוח ופשוט והוא עזר לי מלא.
    הוא מסביר כל מתקפה ויכולת ולומדים ממש מהר.

וריל גיימר, אל תגזים, הרעיון רק נפתח ועל מה שאתה מדבר צריך לדבר בעוד כמה שנים טובות.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. משתמש מתקדם
    שם: גלעד
    אני חושב לטווח הרחוק.

9. משתמש מתקדם
    גם בלי התמיכה של נינטנדו אפשר להתקיים כאן. אבל ליזום משחקים, לקדם החלפות (גם אם מדובר בדברים קטנים ולא נדירים), לתמוך בשחקנים חדשים יותר.
    להגיב כל פעם שזה אפשרי כדיל נסות למשוך אנשים מתתי פורומים אחרים לכאן
    הכל אפשרי אם רק נשקיע

ותרשמו לטורניר הפורום

10. The eternal hunters
    שם: אילן
    אני כבר פרשתי מכל העניין התחרותי (כי זה כבר שיעמם אותי אין כבר דברים חדשים.. טוב נחכה עד דור 6)
    אבל אם אתם באמת רוצים להישתפר תשחקו בpokemon Online ותקחו סטים מסמוגון.. זהו זה כל מה שאפשר לומר..
    אני ראיתי כמה פעמים את הרמה בפורום אפילו למשחק לא יודעים לבנות סטים.. ועדיין בוכים פה על כפל סוגים..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

11. משתמש מנוסה
    שם: עדן
    וואו כל הכבוד על היוזמה באמת אני אשמח לעזור במה שאפשר ולהשתתף כמובן
    וכל אלו שאמרו שאין להם 3ds לא חייב 3ds גם כל Ds אחר זה טוב.
    וזה שאמר פה שאנחנו לא כאלו טובים זה אולי נכון אבל בשביל זה מנסים להעיר את הנושא
    נתחיל בלהתאמן בין עצמנו להשתפר ולעזור אחד לשני להתקדם ואז כמובן כאשר תהיה רמה נוכל לעשות
    שיתופי פעולה עם האנגלים.

12. The eternal hunters
    באמת אל תנסו להישתפר דרך הds זה יקח שנים תשתמשו בסימולטורים לפני שאתם מתחילים לאמן Ev וגם יש כמה שיטות לקבלת Iv רצוי (גם מאוונטים) (בלי צ'יטים) כי אם לא יקח מלא זמן עד שתקבלו פוקימון שאתם רוצם מרבייה וזה.. לא שאי פעם היה לי Ds אבל פעם הייתי מכור לתחרותי אז קראתי מלא על זה עכשיו זהו כבר נמאס עדיף League Of Legends :p

13. משתמש מתקדם
    אילן, הסטים של סמוגון נפלאים, אבל דירוג המשחק שם לא בהכרח נכון.
    כלומר.. הם נכונים לפורמט של סמוגון עצמו ולא של נינטנדו.
    כמו כן... השחקנים הטובים ביותר הם אלו שלא לוקחים בילד מסמוגון אלא בונים בילד מפתיע.. כזה ששחקנים לא יצפו לו.
    לכן הם מוסיפים גם בילדים שבהם השתתפו בטורניר השנתי.
    בכל מקרה.. טוב לקחת משם בילדים.. אבל חשוב להגיד לכל שחקן חדש- חייבים להבין למה הבילד הוא כזה... לא להעתיק סתם.
    אני יכול להגיד לך לדוגמה שגם אמונגוס וגם דיטו מוגדרים שם כלא שחיקים..
    אני מריץ את שניהם ברנדום מאצ'אפ (לא ביחד... לא עד כדי כך רוצה לעשות את העבודה של היריב שלי לקלה )
    ושניהם עושים עבודה טובה.
    אמונגוס קצת פחות... דיטו עושה פלאים (כמובן שיצא לי לבדוק אותו בפחות מ20 משחקים... כי השגתי סוף סוף דיטו-איפוסטר רק בסוף השבוע האחרון).

בכל מקרה, חבל שהשתעממת.. אני די חדש בתחום הwifi....עשיתי איזה 85 קרבות ואני עדיין נתקל בהמון דברים מגניבים, עושה טעויות, דופק את היריב על טעויות שלו וכדומה.
    זה פשוט כיף

וברור שה-כ-ל מבחינתי הוא רק בגדר הכנה לדור השישי כרגע
    אבל לדעתי צריך שברגע שהדור השישי נוחת - תהיה כבר קהילת Wifi פעילה.
    לכן צריך להתחיל בעבודה הקשה כבר עכשיו...
    כדי שברגע שהדור השישי יגיע- אנחנו נהיה מוכנים

14. The eternal hunters
    נראה לך שלא בניתי סטים בעצמי?
    לרמה של הפורום להעתיק משם זה כל מה שאפשר מה לעשות שאנשים פה כנראה לי יודעים להחליף עדיין או על כפל סוגים לכן לקרוא משם ולנסות את המטא הזאת לפני עדיף להתחלה..

ודיטו ואמונגוס טובים בou זה שהם לא בou לא אומר שהם לא Viable.
    זה כמו בLOL אז מה אם צ'אמפיון הוא OP SHIT עדיין יש איזה צ'אמפיון שמסוגל לקאנטר אותו חזק אפילו אם הוא UNDERPLAYED

15. משתמש מתקדם
    כן כן, לא אמרתי או רמזתי לכך שאתה סתם מעתיק סטים או משהו..
    רק אמרתי שעבור שחקנים מתחילים (וזה כולל גם אותי) - חשוב מאוד גם ללמוד את הסטים ולהבין איך דבר מסויים עובד, נגד מה ומדוע. ולא סתם להעתיק סטים של שחקנים חזקים.
    אני חדש בפוקימון ואני מגיע מהעולם של יוגיהו, ושם (להם כן יש קהילה ישראלית פעילה של עשרות אנשים) הכי קל לראות את זה....
    מצד אחד יש לך שחקנים מוכרים... כאלו שלקחו טורנירים רבים והכל... שחקנים שמכירים את המשחק בצורה הטובה ביותר.. והם לפעמים מגיעים לטורניר ומגיעים לטופ 8 או מתברגים גבוה בצורה כלשהי בעזרת דק מקורי שלא נחשב לשחיק יותר מדי (מתוך היכרות שלהם עם המטה הייחודית הישראלית ומתוך הבנה של מה צריך להיות משוחק נגד מה שיהיה משוחק בטורניר)
    ומנגד, יש שחקנים חדשים שמעתיקים אחד לאחד דק של אלוף אירופה או משהו כזה... ואז הם פשוט מפסידים לכולם ומאשימים את המזל.

אניל א מכוון את זה אליך אלא שוב, לשחקנים החדשים, כמוני.
    חשוב לראות סטים של סמוגון, חשוב לראות משחקי Wifi ביוטיוב. אבל חשוב לא פחות גם לשחק המון ברנדוםמאצ אפ, בסימולטורים (למי שאוהב) ומול אנשים אחרים.. כי רק ככה באמת לומדים כמה שיותר טריקים.. מתי לעשות החלפות ומתי לא ולמה בעצם כל דבר טוב או לא טוב.

כמו בהמון דברים אחרים... יש גבול למה שאפשר ללמוד בפורום (המייצג את התאוריה)... אין כמו הנסיון.. אין כמו הדבר האמיתי

או במילים אחרות- אנשים, תרשמו לטורניר 8)

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •