Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 34 מתוך 34
  1. משתמש מתקדם
    כן כן, לא אמרתי או רמזתי לכך שאתה סתם מעתיק סטים או משהו..
    רק אמרתי שעבור שחקנים מתחילים (וזה כולל גם אותי) - חשוב מאוד גם ללמוד את הסטים ולהבין איך דבר מסויים עובד, נגד מה ומדוע. ולא סתם להעתיק סטים של שחקנים חזקים.
    אני חדש בפוקימון ואני מגיע מהעולם של יוגיהו, ושם (להם כן יש קהילה ישראלית פעילה של עשרות אנשים) הכי קל לראות את זה....
    מצד אחד יש לך שחקנים מוכרים... כאלו שלקחו טורנירים רבים והכל... שחקנים שמכירים את המשחק בצורה הטובה ביותר.. והם לפעמים מגיעים לטורניר ומגיעים לטופ 8 או מתברגים גבוה בצורה כלשהי בעזרת דק מקורי שלא נחשב לשחיק יותר מדי (מתוך היכרות שלהם עם המטה הייחודית הישראלית ומתוך הבנה של מה צריך להיות משוחק נגד מה שיהיה משוחק בטורניר)
    ומנגד, יש שחקנים חדשים שמעתיקים אחד לאחד דק של אלוף אירופה או משהו כזה... ואז הם פשוט מפסידים לכולם ומאשימים את המזל.

אני לא מכוון את זה אליך אלא, שוב, לשחקנים החדשים, כמוני.
    חשוב לראות סטים של סמוגון, חשוב לראות משחקי Wifi ביוטיוב. אבל חשוב לא פחות גם לשחק המון ברנדום מאצ אפ, בסימולטורים (למי שאוהב) ומול אנשים אחרים.. כי רק ככה באמת לומדים כמה שיותר טריקים.. מתי לעשות החלפות ומתי לא ולמה בעצם כל דבר טוב או לא טוב.

כמו בהמון דברים אחרים... יש גבול למה שאפשר ללמוד בפורום (המייצג את התאוריה)... אין כמו הנסיון.. אין כמו הדבר האמיתי

או במילים אחרות- אנשים, תרשמו לטורניר 8)

2. משתמש מתקדם
    שם: גלעד
    שמע אילן, אתה באמת מוריד בערך של האנשים פה. מתי פעם אחרונה עשית קרב נגד מישהו פה? למה הידע שלך בבניית שישיות יותר טוב משל אחרים? אם אתה כל כך מוצלח למה אתה לא מלמד אחרים איך להיות נעלים ומוצלחים כמוך?

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי RealGamer צפה בהודעה
    שמע אילן, אתה באמת מוריד בערך של האנשים פה. מתי פעם אחרונה עשית קרב נגד מישהו פה? למה הידע שלך בבניית שישיות יותר טוב משל אחרים? אם אתה כל כך מוצלח למה אתה לא מלמד אחרים איך להיות נעלים ומוצלחים כמוך?
    כי אני גולש לפעמים בנושאי עזרה לבתוך המשחק ואני רואה סטים עלובים ברמות..

פתחתטי מזמן כמה שישיות ומדריכים קטנים אנשים לא שמו לב וזה פשוט נעלם אז וויתרתי חוץ מזה עכשיו אני כבר לא משחק אני רק מדבר על הרמה פה ועל איך אני הגעתי לרמה טובה..

לא פעם השתמשתי בגימיקים ודברים מחוץ למטאגיים (והאמת זה עבד לי הרבה יותר טוב מהפעמים שפשוט השתמשתי במטה) יש פוקימונים שבאמת יש להם סט אחד ואין שם מקום להתחשבות ויש כאלה עם כמה גימיקים.

כעיקרון עכשיו הידע שלי הוא הרבה יותר קטן ממה שהוא היה פעם כי פשוט פרשתי לפני חצי שנה.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש מתקדם
    כן.. יש דברים שיש להם רק בילד אחד...
    כמו דיטו 8)
    .

בכ"מ, חברים.. בואו לא נריב.
    אם הרמה בפורום לא מספיק גבוהה- אז נעבוד יחד ונעשה אותה גבוהה יותר.
    אני קראתי לחבר שלי שמשחק בwifi ויש לו המון ידע במשחק ברשת... ויש לו עשרות בילדים לפוקימונים. חלק כמו של סמוגון וחלק שמכילים טריקים וטקים שהוא בודק ברנדום מאצ' אפ. אני מקווה שהוא ירשם לטורניר שאני מנסהל פתוח בפורום.. כרגע יש לנו משהו כמו 4 אנשים... אני מקווה שנגיע ל8.
    אפשר להסתדר גם עם 6 כמובן.. אבל 8 יהיה מספר טוב
    אין דרך טובה יותר ללמוד מאשר טורנירים כאלו.
    זה רק טורניר ראשון כאן.. זה לא באמת חשוב מי ינצח ומי יפסיד...
    בתקווה שאת משחקי הגמר נשמור ונעלה. אח"כ יהיה אפשר לנתח אותם . וככה נלמד ונשתפר

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •