אני החלטתי להתחיל לשחק אונליין.
אני יותר מאשמח עם מישהוא יוכל לתת לי הצעה על איזו שישייה סבירה לקרבות ויפי.
דעה אישית: (לא יצא לי לשחק און ליין מעולם ככה שאני לא יודע אם הפוקימונים אכן טובים לאון ליין.
דרגונייט / גארצ'ומפ
אינפרנייפ
מפוריאן (פוקימון מים)
לוקריו
סקארמורי - תעופה. - במידה ותיקח את דרגונייט שהוא גם תעופה תוכל ללכת במקום סקארמורי על אלקטבייר.
גנגר
בהצלחה, שישיה לא יודע אם כ"כ טובה, אבל מבחינת סוגים והכל, לא רעה![]()
חשוב לציין:
אין דבר כזה שישייה הכי טובה או משהו כזה.
כל פוקימון צריך לעבוד בסינרגיה עם האחרים על מנת לתת לך יתרון בקרב.
אתה תמיד יכול להכנס ל Smogon כדי לראות בילדים טובים לפוקימונים או להכנס ליוטיוב ולכתוב Pokemon Wifi
ולראות קרבות לדוגמה
כל הכבוד על שהחלטת להכנס למעגל ה Wifi!!!
בהצלחה
לדעתי ד"א הכי טוב זה כל פעם לשנות משהו.. שלא תהיה שישייה אחת קבועה
אני יכול לתת לך סט לומפוריאן.. אני מריץ אותה על
סקאלד
טוקסיק
וויש
פרוטקט
שמתי עליה לפטאוברס.
הוא סוויצ מעולה כאשר אתה יודע שהיריב הולך להשתמש במתקפת מים על אינפרנאייפ- כי יש לה ווטר אבסורב.
פרוטקט נותן ך לדעת במה היריב משתמש עליך. טוקסיק תמידמ עולה... היה לי קשה להחליט בין סקאלד לסארפ... הרבה מעדיפים סארפ.. אבל לסקאלד יש 30 אחוז לשרוף וזה נחמד ביותר כשאתה חוזה שהיריב יחליף לפוקימון מתכת או רעל (מתוך ידיעה שאתה משתמש בטוקסיק ומפוריאן
ומפוריאן הוא הפוקימון הכי חזק שלי ברנדום מאצ' אפ.
ד"א, יש סיבה כלשהי לכך שלא כללת אף פוקימון מהדור החמישי?
אחלה שישיה דרך אגב ;)
בנוגע לסטים,
דרגונייט -
- Earthquake
- Extreme Speed
- Outrage
- Dragon Dance
אינפרנייפ -
: Overheat
Close Combat
U-turn / Grass Knot
Stone Edge / Mach Punch
וימפוריאן -
- Boil Over
- Wish
- Ice Beam
- Protect
לוקאריו -
Dark Pulse
Aura Sphere
Dragon Pulse
ExtremeSpeed
אלקטבייר -
- Discharge
- Psychic
- Focus Blast
- Hidden Power [Ice]
גנגר -
-Focus Blast
-Shadow Ball
-Dark Pulse
-Energy Ball
תהנה, אלו סטים לפוקימונים, סטים נחמדים מאוד +.
המון בהצלחה! מקווה שעזרתי.
אני נאלץ לחלוק עליך. בשישיה אתה צריך להיתמקד לא רק בפוקימונים התקפיים. מה אם ליריב יהיה האקסורוס או גרצ'ומפ עם סוורד דאנס עליו? הוא יעשה ohko לכל השישייה הזאת. אותו דבר לסקארפ יוזרס.
צריך להכניס יותר פילפל. מיתקפות ריפוי/בעיות סטטוס ופוקימונים שיודעים לעשות סט אפ טוב.
אצלי, נגיד, כל פוקימון יודע מינימום פרוטקט, חוץ מהצ'וייס יוזרס.
זה עוזר לך גם יותר בהמשך, כשתדע לחזות החלפות גם. לקבל מיתקפה חינם ואז להגן, במידת הצורך.
לדעתי גם אביליטיז שמבטלות מיתקפות מאוד טובים, כגון: volt absorb, motor drive, water absorb, levitate, flash fire וכו'.
ככה, כשאתה חוזה מכה, אתה מחליף לפוקימון הרצוי ומקבל חיים חינם או סטט חינם.
זה לא רק לראות הכל במדוייק.. זה העניין.. קצת בעייתי להעתיק פלפל מאדם אחר.. כי הפלפל הוא הטעם האישי שלך בתוך השישייה וזה צריך לבוא בצורה המתאימה לסגנון המשחק שלך.
יש כאלו שאוהבים להרדים (דניאל)
יש כאלו שאוהבים להרעיל (כמוני) יש כאלו שאוהבים לעשות סטאטא-פאס או סתם סט אפים מגניבים בעזרת קלויסטר (שבור!) או דרקון כלשהו או לוקריו או סיזור או רבים אחרים.
יש כאלו שאוהבים טק מסויים כחלק מצוות (נגיד קווילפיש ששמים עליו פוקוס סאש ויודע סוורד דנס ו2 מתקפות סטאב בצוות גשם)
יש המון דברים.. צריך למצו א משהו שהוא לא רק טוב.. אלא גם שתאהב להשתמש בו![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)