Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    BW119:

פרטים כלליים:

מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות": BW119
    שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית: Team Rocket VS Team Plasma! Meowth and Colress!!
    שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית: "צוות רוקט נגד צוות פלזמה! מיאו וקורלס!!
    תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן: 28/03/2013

קישורים לצפייה:

תמונות לצפייה

טריילר לפרק הבא

אירועים מיוחדים:
    זה היה פרק.. מוזר.. וגם דיי לא ברור
    בסוף הפרק הקודם אנטיה וקונקורדיה גרמו לחבורה להגיע לאזור שליד ה-Dragonspiral Tower, שלידו נמצאות ההריסות הלבנות, לשם החבורה הולכת

החבורה הולכת לעיר קרובה
    בנתיים במטה של צוות פלזמה, ג'סי וג'יימס מגיעים לשם והחיילים של צוות פלזמה תוקפים אותם.
    ג'סי וג'יימס מתחמקים בקלות מהמתקפות וגורמים לחיילים של צוות פלזמה לרדוף אחריהם החוצה, בזמן שמיאו מגיח למטה ומדבר עם קורלס

חזרה לחבורה, הם יצאו מהעיר בדרכם להריסות.
    הם עוצרים לארוחה ומוציאים את כל הפוקימונים שלהם (עבר זמן מה מאז שראינו את כל הפוקימונים של החבורה ביחד)
    השישייה של אש כרגע-פיקאצ'ו, אשואווט, פיגנייט, סניבי, קרוקודייל וצריזרד

ג'סי וג'יימס מצליחים לכלוא את חיילי צוות פלזמה במלכודת שהם הכינו

אצל החבורה, מסתבר שמשהו מפריע לפיגנייט לייצר להביור

מיאו מנסה לשכנע את קורלס להצטרף לצוות רוקט, אבל קורלס מסרב.
    קורלס מציע למיאו להשתתף בניסוי שישפר את כוחו, בלי לספר למיאו שהניסוי הזה יגרום למיאו להיות תחת שליטתו של צוות פלזמה
    מיאו, שמכיר את המכונה הזו והתאמן בסתר כך שהקרן לא אמורה לגרום לצוות פלזמה להשתלט על הפעולות שלו, מסכים
    בנתיים ג'סי וג'יימס חזרו למטה של צוות פלזמה וצופים ליד קורלס במיאו נפגע מהקרן
    שזה אחד מהדברים המוזרים בפרק.. אם קורלס בסדר עם צוות רוקט, למה צוות רוקט הבריחו את החיילים של צוות פלזמה?
    החיילים של צוות פלזמה מצליחים להשתחרר מהמלכודת בעזרת מתקפה של מגנזון, שגורמת משום מה לפוקימונים פראיים לתקוף את המלכודת מבחוץ
    הם חוזרים למטה ומיאו.. נהיה בשליטה של צוות פלזמה!

אצל החבורה, אקסיו מגלה שמשהו תקוע לפיגנייט באף
    פיגנייט מנסה לקפוץ בשביל לשחרר את המשהו הזה.. ללא הצלחה

בנתיים N נמצא במבנה הרוס שם הוא רואה פטרט ו-ווטצ'וג.
    כנראה בעזרת היכולת שלו להבין פוקימונים הוא רואה פלאשבאק שלהם על מה שקרה באותו מקום
    ורואים שם 5 גנסקט, כולל אחד זוהר, שעוזבים את המקום

במטה של צוות פלזמה מיאו משתגע ויוצר ממש סופה של שריטות (טכנית המתקפה היא Fury Swipes).
    ג'סי וג'יימס מוציאים את פריליש ואמנגוס בשביל לעצור את מיאו
    קרן הבועות של פריליש נעצרת בקלות ע"י מיאו, אבל אבקת השיתוק של אמנגוס מצליחה להאט את מיאו, יחד עם body slam
    בעזרת מתקפת העל חושי של פריליש מיאו מגיע לג'סי וג'יימס, שמדברים עם מיאו, ומצליחים להחזיר אותו למצב הרגיל
    אנג'י, החיילת הבכירה של צוות פלזמה, מוציאה את ליפארד בשביל להלחם בצוות רוקט, אבל מתקפת הערפל של פריליש מאפשרת לצוות רוקט לברוח

חזרה ל.. בעיה של פיגנייט..
    אש מוציא את צריזרד שמעייף את פיגנייט באוויר בניסיון לשחרר את מה שתקוע לו באף..
    ללא הצלחה

קורלס, אנג'י וברד (אחד מהחיילים של צוות פלזמה) מדברים עם גטסיס
    וצוות רוקט עושים משהו במחשב

איריס מצליחה לגרום לפיגנייט להתעטש.. והוא מוציא משהו מהאף
    מסתבר שבקרב בפרק הקודם כשפנסייג' השתמש בכדור זרע, חלק מהמתקפה נכנסה לאף שלו..

עגשיו פיגנייט בסדר והוא משחרר להביור של שמחה על אש
    ואז גם צריזרד
    ואז שניהם ביחד

בקיצור, כל העלילה עם פיגנייט מאוד מוזרה ומיותרת
    ואני מחכה לתרגום בשביל לדעת מה צוות רוקט בדיוק ניסו להשיג פה

שם הפרק הזה מזכיר מאוד את שמות הפרקים שהיו אמורים להיות משודרים לפני שנתיים, אך נדחו בגלל אסון רעידת האדמה והצונאמי שפקד את יפן
    הפרקים האלה היו אמורים להיות ההופעה הראשונה של צוות פלזמה באנימה, כמו גם החזרה של לוקר
    כבר ברור לחלוטין ששני הפרקים הללו לא ישודרו, ולכן זה אומר שהם ירדו מספירת הפרקים
    כלומר, בהתחלה רשמתי שהפרק הזה הוא מספר 121, אבל בגלל מה שרשמתי עכשיו, אני משנה את המספר שלו ל-119
    אעבור על כמה מהעדכונים לשנות את שאר מספרי הפרקים בהתאם
    אני לא יודע אם אעבור על כל העדכונים הרלוונטים כי זה דיי הרבה נושאים
    מקווה שזה לא יצור בלבול

2. מנהל ראשי
    תודה רבה, מעניין מאוד

3. משתמש מתקדם
    תודה רבה על המידע!

שאלה לי אליך-
    ברגע שצוות רוקט משחררים את מיאו מהשליטה של צוות פלסמה, הוא נשאר בעל כוחות של סופר-מיאו או שהוא חוזר להיות אותו מיאו חלש וחסר תועלת שהיה קודם?

אני חייב לציין.. אם מיאו יתחיל להציק לאש גם בקרב ולא רק בחפירת בורות וכדומה.. זה בהחלט יהיה מעניין

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Impale צפה בהודעה
    תודה רבה על המידע!

שאלה לי אליך-
    ברגע שצוות רוקט משחררים את מיאו מהשליטה של צוות פלסמה, הוא נשאר בעל כוחות של סופר-מיאו או שהוא חוזר להיות אותו מיאו חלש וחסר תועלת שהיה קודם?

אני חייב לציין.. אם מיאו יתחיל להציק לאש גם בקרב ולא רק בחפירת בורות וכדומה.. זה בהחלט יהיה מעניין
    בכל הפרקים בהם נעשה בקרן שימוש, אחרי שהפוקימונים הפסיקו להיות תחת ההשפעה של הקרן, הם חזרו לכוח הרגיל שלהם
    אז כנראה זה גם נכון למיאו, למרות שהוא לא נלחם אחרי שהוא יצא מהשליטה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •