Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מתקדם
    נושא זה מתייחס לאנשים אשר מעוניינים להרשם לטורניר הפורום
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53520
    _
    רוצים להשתתף אבל נבחרת החלומות שלכם לא ברמה גבוהה מספיק?
    רוצים להשתתף אבל חסר לכם פוקימון?
    רוצים להשתתף אבל קצת קשה לכם לתת לפוקימון מסויים 252 נקודות EV מסוג HP?

הגעתם למקום הנכון!

הנושא הזה הינו נושא תמיכה.
    אם אתם צריכים עזרה בהקפצת הרמה של הפוקימון
    אם אתם צריכים השאלה של פוקימון
    אם אתם צריכים עזרה באימון - זה המקום לציין זאת!
    יחד נדאש שהפוקימונים שלכם יגיעו לרמה 100 ולכושר שיא לכבוד הטורניר הראשון שלהם

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אפשר בקלות לערוך את השמירה ולשנות פוקימונים ואת הסטאטים שלהם, זאת לא בעיה
    חמוף

3. משתמש מתקדם
    שם: גלעד
    אם היית מסתכל על אשכול ההרשמה היית רואה שאסור להשתמש בתוכנות עריכה.
    חוץ מזה, יש פה שחקנים של משחקים קנויים ולא פרוצים כמו של אחרים.

4. משתמש מתקדם
    הנושא הזה מכוון לתמיכה באלו אשר רוצים להשתתף בטורניר הפורום (נושא הטורניר מקושר בנושא זה)
    הכוונה היא למי שמשחק בנינטנדו אמיתי ובמשחק מקורי.
    אני אשמח לדעת איך בדיוק אפשר לערוך שמירה וסטטים שם.. יחסוך לי הרבה עבודה Xd

אני תכננתי פשוט להשתמש בג'ויין אבניו כדי להקפיץ לאנשים רמות.
    אני יכול כרגע להעלות ביום מעל 30 רמות בלי לאמן את הפוקימון כלל.

5. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי RealGamer צפה בהודעה
    אם היית מסתכל על אשכול ההרשמה היית רואה שאסור להשתמש בתוכנות עריכה.
    חוץ מזה, יש פה שחקנים של משחקים קנויים ולא פרוצים כמו של אחרים.
    אני לא מבין מה הפואנטה בלאסור כזה דבר, אתה מעוניין לשבת שעות על גבי שעות ולאמן פוקימון? או פשוט להיות מסוגל להשתתף בטורניר כמו שצריך? ורק לידע כללי, הרבה מאוד שחקני אונליין מפורסמים משתמשים בתוכנות האלה, כי לאף אחד אין כוח לזה.
    ולא צריך משחק פרוץ, כל מה שאתה צריך זה את השמירה של המשחק שלך ולפתוח אותה בתוכנה, פשוט מאוד, השמירה נמצאת על כרטיס זיכרון ולא תלויה בשום פריצה כלשהי, כולם יוכלו לשחק בלי בעיה אחרי שימוש בתוכנה, זה כמו לערוך טורניר בתוכנה של הקרבות אונליין הזאת, שאתה יכול לבחור קבוצה ברמה מאה ופשוט להלחם, הרי זו המטרה, המטרה היא לא לגרום לכולם לחרוש על המשחק, ואני בטוח לגמרי שלא כולם חרשו על המשחק שלהם להעלות את הפוקימונים לרמות מאה בשביל כמה מאמנים עלובים בתוך המשחק עצמו, מה גם שכמעט בטוח שלא כולם חורשים על בטאטים וטבע של הפוקימונים כדי שהכל יהיה מושלם. אז למה לא להתחיל שהכל מושלם? המטרה היא לא לנסות בעצמך להגיע למצב מושלם של הפוקימונים ואז להשתתף בליגה של הפורום אלא להשתתף בליגה של הפורום ולהנות.
    אם כבר אנחנו בנושא, יכול להיות שיש משהו בדברים האלה, וקבוצה מושלמת זה קצת יותר מדי, אם ככה אפשר בקלות גם להורות על קווי יסוד, קווי מנחה לכל המשתמשים בעריכה. למשל, להגביל אותם לפוקימונים שכבר קיימים אצלם, או לא לעשות את הסטאטים הרבה יותר מדי טובים (ובסטאטים אני מתכוון לEV וכל זה, הסטאטים הרגילים מן הסתם שצריכים להשאר כתקנם) וכו', וכך לנסות לפקח על התחרות.

לסיום: http://projectpokemon.org/pokegen/
    זאת התוכנה, יש באתר ובפורומים את כל המידע הנדרש להפעלתה התקינה, שאלות ותשובות ובלה בלה בלה.
    חמוף

6. משתמש מתקדם
    אין דבר כזה קבוצה מושלמת ואין בעיה מעשית שתערכו פוקימון כל זמן שהוא ערוך בצורה תקינה.
    כלומר... אם תתנו לו 252 בכל הev.. זה לא חוקי.
    אם תתנו לו מתקפה שהוא לא יכול לדעת.. זה לאח וקי.
    כל זמן שלא עשיתם את זה.. אף אחד לא ידע אם הפוקימון שלכם פרוץ או לא.

7. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Impale צפה בהודעה
    אין דבר כזה קבוצה מושלמת ואין בעיה מעשית שתערכו פוקימון כל זמן שהוא ערוך בצורה תקינה.
    כלומר... אם תתנו לו 252 בכל הev.. זה לא חוקי.
    אם תתנו לו מתקפה שהוא לא יכול לדעת.. זה לאח וקי.
    כל זמן שלא עשיתם את זה.. אף אחד לא ידע אם הפוקימון שלכם פרוץ או לא.
    לא התכוונתי באמת למשהו מושלם, אנימבין שאין כזה דבר, אני מתכוון שבעזרת התוכנה יוכלו להגיע למקסימום היכולות של הפוקימונים ואז לא יווצר לך מצב שבו אתה למשל נלחמם נגד מישהו והוא לא היה מסוגל לנצח כי יש הפרש בEV, ראיתי כמה מקרים כאלה.
    אתה מבין בזה יותר ממני, ואפילו אין לי DS לשחק איתו, אז אני אתן לך להמשיך מפה, תקבע חוקים והכל ותפיץ את הכלי בין המשתתפים זה הכל.
    (אגב, דוגמה למה שדיברתי עליו קודם, ראיתי בנושא הרשמי שאחד המשתתפים לא יוכל להשתמש בפוקימונים שרצה, זה מצב שאני התכוונתי למנוע, אם אתה נותן לו את האפשרות לערוך הוא יכול להשתמש בפוקימונים שהוא רוצה בלי בעיה)
    חמוף

8. משתמש מתקדם
    החוקים הם נורמליים.
    אם הפוקימון עצמו חוקי - לא מעניין אותי איך קבלת אותו.
    אני גם לא יכול לדעת...
    אין לי דרך לדעת אם פוקימון פרוץ או לא כל זמן שהוא לא מקבל פתאום סטטים מפלצתיים או מתקפות שהוא לא אמור לדעת.

אם הגרצומפ שורד מתקפת קרח ומאבד רק חצי חיים ואז הוא מפעיל עליך וי-קריאט => הוא פרוץ בצורה כזו שהבעלים שלו יפסל מיד מהטורניר.
    אם אתה משתמש בתוכנה כדי ליצור שישייה של רמות 100 שכל הפוקימונים בה תקינים לחלוטין - תהנה.
    הרבה מהפוקימונים שלי מושגים בהחלפות... אין לי מושג איך הם נבנו.. וזה גם לא משנה לי.
    אם הפוקימון נכנס לרנדום מאצ אפ... הוא תקין לחלוטין.

9. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Impale צפה בהודעה
    החוקים הם נורמליים.
    אם הפוקימון עצמו חוקי - לא מעניין אותי איך קבלת אותו.
    אני גם לא יכול לדעת...
    אין לי דרך לדעת אם פוקימון פרוץ או לא כל זמן שהוא לא מקבל פתאום סטטים מפלצתיים או מתקפות שהוא לא אמור לדעת.

אם הגרצומפ שורד מתקפת קרח ומאבד רק חצי חיים ואז הוא מפעיל עליך וי-קריאט => הוא פרוץ בצורה כזו שהבעלים שלו יפסל מיד מהטורניר.
    אם אתה משתמש בתוכנה כדי ליצור שישייה של רמות 100 שכל הפוקימונים בה תקינים לחלוטין - תהנה.
    הרבה מהפוקימונים שלי מושגים בהחלפות... אין לי מושג איך הם נבנו.. וזה גם לא משנה לי.
    אם הפוקימון נכנס לרנדום מאצ אפ... הוא תקין לחלוטין.
    אם אתה מסכים לכל זה אין בעיה, תפרסם את הכלי ותזהיר שלא להשתמש בזה כדי לבנות פוקימון כזה וכזה
    מצדי אתה יכול לתת לאנשים לעשות אימונים בינם ובין עצמם לפני ולקבל דיווחים אם משהו לא בסדר, העיקר שלא יגיעו למצב שמישהו ישתמש בזה כדי לרמות
    חמוף

10. משתמש מתקדם
    אני מציע לאנשים לבדוק ברנדום מאצ אפ את הצוות שלהם. שם הצוות עובר בדיקת חוקיות.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •